2010 Nisan Anneleri

kızlar selam ben geldim bugün çok yoğun bi p.tesi geçirdim başımı kaldırcak vaktim yoktu şirkette.birazdan çıkacam bi bakayıom dedim.ay ne güzel şeyler paylaşmışsınız geçmişte sekerler,süsler,süslemeler,lohusa şerbetlik takımları bunlar benim hep aklımda olan şelerdi.aralık sonu eşimle istanbula gelecez ordan almayı düşünüoruz.şekerler içinde aklımda bisürü fikir var kendimde yapabilirim ist dan da alabilirm die düşündüm allah o günleri nasip etsin yeterki.

selam kizlar nasilsiniz bakim ???
bugün örümcemi kadin doktoruna getirdim
kendimde iki gündür afedersiniz alt tarafimda kabarciklar cikmisti bide kansintim vardi
neyse gittik kontrol oldu cikti o( bu arada doktorumuz ayni )
sonra bende o kabarciklari felan sordum
kadin dedi hemen bakalim bi bakti kadin eksidi dedim kötü bisey
sonra beni hastaneye gitmemis söyledi o kabarciklar yayiliyor ve cogaliyormus
kücük bir ameliyat olacam anlayacaginiz ya narkozla bayiltip yakacaklar
yada kremle bi sekilde cözecez
ama bunu hastaneye gitmeden bilemiyoruz malesef bu hafta acil gitmemi söyledi
iste benden haberler böyle
zaten haftaya salida kontrolum vardi doktorda bu sefer insallah cinsiyeti ögrenirim
bol bol cikolata yiyim ben arkadaslarin cogu öyle yapmis sanirimzemuszemus

neyse ben bi gecmise dönimde gelim canlar

slm canım...
pazartesileri hiç sevmem ben...sorma bugunkü konumuzda bebişlerin süsleriydi,benim de hep aklımda saolsun babası yapacakmış,bencede istanbuldan bak burda secenek çok fazla...

slm canım...
pazartesileri hiç sevmem ben...sorma bugunkü konumuzda bebişlerin süsleriydi,benim de hep aklımda saolsun babası yapacakmış,bencede istanbuldan bak burda secenek çok fazla...

evet o yüzden beklemekten başkada çarem kalmıo ama okadar sabırsızlanıyorki insan :ecrin_bebek: heran bebeğim aklımda hep ona bieşler almak istiorum

evet o yüzden beklemekten başkada çarem kalmıo ama okadar sabırsızlanıyorki insan :ecrin_bebek: heran bebeğim aklımda hep ona bieşler almak istiorum

bende öleyim valla...hep bebişimle ilgili hersey....onunla vaktimi dolduruyorum.....şimdide bir blog sayfası yaptım bebişime ,ona benden hatıra kalacak bişi,sevdiklerimle paylaştığım,oğlumun doğum anı ve büyümesini takip edebileceğim...
onun için ne yapsam az geliyor....
alışveriş konusunu hiç açmayalım yoksa ben ipin ucunu kaçırıyorum hehe:))):lepi:

Selam kızlara.s...uzun zamandır yoktum anneciğime gittim mide bulantılarından dolayı...iyileştirdi bizi evimize döndük artık...
Görüşmeyeli umarım herkez iyidir..biraz okumaya çalıştım ama okadar sayfa varki başa çıkamadım:)))neyse bundan sonra burdayım artık..görüşmek üzere...sevgiler:))))))opuyorumnanaktan

meraba kızlar ben geldim karnımızı doyurduk bulaşıkları hallettikgeldik o süslerden lora diye bir site var ordada çok güel süsler var bayıldım ben ama sanırım biz ankaradan ya hazır getirtecez ya da sitelerden alıcaz 100 kadar falan mevlüdünde inşallah daha var yani bir doğsunda kuzucuğum öyle zaten yazın yapıcaz mevlüdünü biz eşimle öyle düşünüyoz eşimin köyünde harmanda yapıcaz açık havada mevlüdünü inşallah

hoşgeldin canım inşallah bu kadar uzun ayrı kalmayoız artık iyi olduğuna sevindim bebişinin cinsiyeti bellimi canımopuyorumnanaktan

hoşgeldin canım inşallah bu kadar uzun ayrı kalmayoız artık iyi olduğuna sevindim bebişinin cinsiyeti bellimi canımopuyorumnanaktan

Hoşbulduk tatlım..maalesef bebişimiz poposunu dönüyor hep bize:))))belli olsada bende alışveriş yapsam artık..herkez neler almış maşallah...
sen nasılsın canım ?sizin bellimi?

Hoşbulduk tatlım..maalesef bebişimiz poposunu dönüyor hep bize:))))belli olsada bende alışveriş yapsam artık..herkez neler almış maşallah...
sen nasılsın canım ?sizin bellimi?

belli teyzoşu inşallah kzızımız olacak bizimde şükürler olsun bizde daha babişkosuyla bişey almadık saolsun halası aldı nerdeyse herşeyini diyebilirim benim sözüm vardı kendime birkere 6 ayını bir geçsin inşallah onlar kolay iş şimdilik araştırıyoruz örgü zaten bilmiyorum kayınvalidemle annem halledecek onlarıda yani bize sadece son alışverişi kalıcak kızımın öyle alıp yığıntı olmasını istemiyorum çok zaten çabuk büyüyecekler ben genelde yazlık şeyler alıcağım ilk aylar içinde zıbın tarzı düşübnüyorum:teselli:

ay teyzoşu yer onu....hayırlı olsun canım...şansı bol olsun hepimizin yavrularımızın..bizimde şimdilik hem kız hem erkek için olabilecek şeyler alıyor annanesiyle halası...:çok üzgünüm:

iyi akşamlar bayanlar,
a.s canım.Geçmiş olsun.İnşallah ameliyatsız rahatsızlığın çözüm bulur.

a.s canım.Hoşgeldin yeniden umarım geçmiştir bulantıların şimdi nasılsın?
afiyet bal şeker olsun canım.Yarasın prensese.kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlarr... geçmişi okumadım dahaa.. ama bu sayfada gördüklerim...

esros... hoşgeldin cnım.. inşallah daha iyisindir şimdii.. bi daha bu kadar özletme kendini :)))

batuhanım.. canımm çok geçmiş olsun.. umarım ameliyatsız ilaçla çözümü vardır rahatsızlığının.. tezzamanda geçer inş..

hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktana.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…