2010 Nisan Anneleri

Merhaba Nisan Anneleri,
Bizde oğluşumuzu gördük geldik. Doktorumuz herşey yolunda dedi. Kızlar bebişim 18 hafta 5 günlük 215 gr kilosu.
Oğluşum bacaklarını açmış, gösteriyordu. Doktor hiç saklamıyor dedi. Benim oğluş çok rahat vallahi:dance:

hoşgeldin cnım aramıza opuyorumnanaktan inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına.. hayırlısıyla zamanında doğurmanı diliyorum :Saruboceq:
:teselli: canımm sağlıkla gelsin miniklerimiz de bu kadar şartlandırmamak lazım kendimizii.. bende kızım olduğu için kıza alıştırmıştım kendimii.. o yüzden sanırım 2 doktor da erkek bence dediği halde kesin denmediği için inanasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canımmmopuyorumnanaktana.s.
hoşbuldum güzelim opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım oğluşun nasıl cnımcım gamyoncuiremsu
hosgelsin canim
ayrica cok cok sagol insallah geceropuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlum... inş.geçer cnım bi an önce... cnımm
ayrica cicilerimizi ekledik kizlar
göbüsümüde simdi ekliyecem
opuyorumnanaktan
hemenn bakıciim güelimm.. kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 maşallah oğluşuna... utanmaz bi oğluş geliyo hıı.. sağlıkla gelsin inş. cnımm... opuyorumnanaktan

maşallah oğluşuna canım.Hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah.a.s.

oglusun hayirli olsun canimopuyorumnanaktan
mansallah ona

[
hoşbuldum güzelim opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım oğluşun nasıl cnımcım gamyoncuiremsu
İyiyiz çokşükür şimdilik.İnşallah yarın güzel haberleride alıp daha iyi oluruz.Biraz yorgunluk var işte.Dün evde temizlik vardı kadın yaptı işleri ama bende hep ayakta oluca yorulmuşum.Bugünde mesai,yarın ayrıca okul aşıları var yine ayaktayım

Bebeg, yosun ve batuhanım, kızlar çok teşşekürler. Allah hepimizin bebişlerini nazarlardan korusun.

yosuncum.. allah yardımcın olsun cnımm... zor meslek seniki.. ama güzel bi yandan daa.. sen yine de fazla yorulmamaya dikkat et bebeğim... öptüm cnımm... ayy güzelim sana ne sorucam yaa..beni sağlık ocağından 10 kasımda sabah 9 gibi gel diye çağırmışlardıı.. aç karna kan idrar tahlillerim fln yapılcakmış.. ama malum kızımı törende yalnız bırakamam... çarşamba gitsem sorun olur mu kii.. valla doğrusunu söyliimm sorun olcaksa da gitmicem yarın amasen olsan o ebenin yerindesorun eder miydin en azından :))))

benim içinde yarın yorucu olucakk.. 10 kasım dolayısıyla öğretmenimiz sınıftan 3 kişiyi seçmiş şiir okumak için.. eda'm da var aralarında zemuszemus 4 kıtalık şiiri 1 er kıta okucaklar son kıta ortak okunucakk.. haftasonu ezberlemiştik zaten de.. sabah 8:40 da okulda olucazz.. sonra törenden sonra tekrar eve gelip öğlen okul saatimizde gidicezz... o yüzden balımı yatırdım bile uykusunu alsınn.. allahtan anaokulunda çok okuduu törenlerdefln.. ezberimiz kuvvetlidir.. alışkın olduğundan heyecan yok ama uykulu olmasın sabahh... bende bardakları fln toplayıp yatıyım diyorumm.. ee kolay değillyarın sadece okula 3 kez gidip gelicem :bbo:
hepinize iyi gecelrr.. yarın görüşmek dileğiyle inşallah... öpüyorum...

meraba kızlar benim pcde bir sorun var bende eşimin laptopundan giriyorum eee teknolojide çağreler tükenmez nasılsınız erkflz gözün aydın canım

yosuncuğum hiçbir sorun çıkmayacak lütfen canım öyle konuşma yarın öylesine kontrole gider gibi gideceksin inşallah canım

bebgciğim nasılsın canım

Kızlar selam , bende sonunda göbişimi ekledim :)
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim hayırlı evlat olurlar inşallah
sütlü gayfecim Allah gönlüne göre versin bitanem tabi hepimizin ama senin kız isteğini burdan bile hissedebiliyorum canım.

Aminn canım saolasın.canım özür geç cevap verebildimSorun olmaz ama şayet sana bakan ebe mahalleye çıkarsa o zaman belki sorun olur.Maşallah eda'ya.Heyecanlanmadan okur umarım.

İnşallah canım inşallahh.

Aminnn canımmmm hepimiz bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız.:Saruboceq:

hoşgeldin canım hemen bakayım göbişine dur :CüvCüv:

kaydirigubbakcemile2 eee yiğidin malı meydanda derler kaydirigubbakcemile3

Ay canım çok güzel düşünmüşsün açık havada harika olur , hem herkes gelir evlere tıkışmaya çalışmaz kimse..

oyyy maşallah canım şimdi baktım benim hınzırdı başladı yukarı tırmanmaya teyzesi sorma belimde çok ağrıyo oturunca fazla

ya şu fotoları bilgisayara atsam gerisi kolayda bir türlü onu beceremiyorum ne kadar b3eceriksiz oldum ben yaa benim kız becerilerimide aldı göttürdü benden kendisinemi topluyo neesırnaşık şey

Bende kız hissediyordum hatta sadece kız ismi düşündüm ama sivrileşmeye başladı sanki bilemiyorum başkası olsa yapıştırmıştım yorumu ama insan kendisiyle ilgili durumlarda objektif olamıyomuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…