hoşgeldin cnım aramıza opuyorumnanaktan inşallah sağlıkla alırsın meleğini kucağına.. hayırlısıyla zamanında doğurmanı diliyorum :Saruboceq:Tüm nisan 2010 annelerine merhabalar.
bende 17 haftalık hamileyim.Bu formu yaklaşık 15 gündür takip ediyorum.Ama iş yerinde yazmaya fırsatım olmuyor.Aranızda ne güzel dosluklar kurulmuş.Bugün büroya gitmedim.Bende yazıp grubunuza dahil olayım dedim.
İkinci hamileliğim. ay sonra 6 yaşına girecek bir oğlum var. 2. side yolda.Hepimizin tüm çocukları hayırlarla ve güzelliklerle dünyaya gelir Ve Rabbim çocuklarımızın varlığıylada yokluğuylada bizi imtihan etmez inşallah.hepimize tatlı sohbetler.
:teselli: canımm sağlıkla gelsin miniklerimiz de bu kadar şartlandırmamak lazım kendimizii.. bende kızım olduğu için kıza alıştırmıştım kendimii.. o yüzden sanırım 2 doktor da erkek bence dediği halde kesin denmediği için inanasım gelmiyo kaydirigubbakcemile3evet merak ediyoruz işte.
kendi doktoruma inanmak istiyorum.
kendimide kıza şartlaMAK istemiyorum aslında.
offf bilmiyorum çok garip duygular içersindeyim.kendi dr büyük olasalık kız dediğinde okadar çok sevindim ki anlatamam bu sevinci.o günden beride kendimi hep kıza alıştırdım.
ama bu dr erkeğe benziyor diyince dumur oldum.
hoşbuldum güzelim opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım oğluşun nasıl cnımcım gamyoncuiremsuhoşgeldin canımmmopuyorumnanaktana.s.
hoşbuldum tatlum... inş.geçer cnım bi an önce... cnımmhosgelsin canim
ayrica cok cok sagol insallah geceropuyorumnanaktan
hemenn bakıciim güelimm.. kaydirigubbakcemile5ayrica cicilerimizi ekledik kizlar
göbüsümüde simdi ekliyecem
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3 maşallah oğluşuna... utanmaz bi oğluş geliyo hıı.. sağlıkla gelsin inş. cnımm... opuyorumnanaktanMerhaba Nisan Anneleri,
Bizde oğluşumuzu gördük geldik. Doktorumuz herşey yolunda dedi. Kızlar bebişim 18 hafta 5 günlük 215 gr kilosu.
Oğluşum bacaklarını açmış, gösteriyordu. Doktor hiç saklamıyor dedi. Benim oğluş çok rahat vallahi:dance:
Merhaba Nisan Anneleri,
Bizde oğluşumuzu gördük geldik. Doktorumuz herşey yolunda dedi. Kızlar bebişim 18 hafta 5 günlük 215 gr kilosu.
Oğluşum bacaklarını açmış, gösteriyordu. Doktor hiç saklamıyor dedi. Benim oğluş çok rahat vallahi:dance:
Merhaba Nisan Anneleri,
İyiyiz çokşükür şimdilik.İnşallah yarın güzel haberleride alıp daha iyi oluruz.Biraz yorgunluk var işte.Dün evde temizlik vardı kadın yaptı işleri ama bende hep ayakta oluca yorulmuşum.Bugünde mesai,yarın ayrıca okul aşıları var yine ayaktayımhoşbuldum güzelim opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım oğluşun nasıl cnımcım gamyoncuiremsu
Aminn canım saolasın.canım özür geç cevap verebildimyosuncum.. allah yardımcın olsun cnımm... zor meslek seniki.. ama güzel bi yandan daa.. sen yine de fazla yorulmamaya dikkat et bebeğim... öptüm cnımm... ayy güzelim sana ne sorucam yaa..beni sağlık ocağından 10 kasımda sabah 9 gibi gel diye çağırmışlardıı.. aç karna kan idrar tahlillerim fln yapılcakmış.. ama malum kızımı törende yalnız bırakamam... çarşamba gitsem sorun olur mu kii.. valla doğrusunu söyliimm sorun olcaksa da gitmicem yarın amasen olsan o ebenin yerindesorun eder miydin en azından :))))
benim içinde yarın yorucu olucakk.. 10 kasım dolayısıyla öğretmenimiz sınıftan 3 kişiyi seçmiş şiir okumak için.. eda'm da var aralarında zemuszemus 4 kıtalık şiiri 1 er kıta okucaklar son kıta ortak okunucakk.. haftasonu ezberlemiştik zaten de.. sabah 8:40 da okulda olucazz.. sonra törenden sonra tekrar eve gelip öğlen okul saatimizde gidicezz... o yüzden balımı yatırdım bile uykusunu alsınn.. allahtan anaokulunda çok okuduu törenlerdefln.. ezberimiz kuvvetlidir.. alışkın olduğundan heyecan yok ama uykulu olmasın sabahh... bende bardakları fln toplayıp yatıyım diyorumm.. ee kolay değillyarın sadece okula 3 kez gidip gelicem :bbo:
hepinize iyi gecelrr.. yarın görüşmek dileğiyle inşallah... öpüyorum...
İnşallah canım inşallahh.meraba kızlar benim pcde bir sorun var bende eşimin laptopundan giriyorum eee teknolojide çağreler tükenmez nasılsınız erkflz gözün aydın canım
yosuncuğum hiçbir sorun çıkmayacak lütfen canım öyle konuşma yarın öylesine kontrole gider gibi gideceksin inşallah canım
bebgciğim nasılsın canım
Kızlar selam , bende sonunda göbişimi ekledim :)
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim hayırlı evlat olurlar inşallah
sütlü gayfecim Allah gönlüne göre versin bitanem tabi hepimizin ama senin kız isteğini burdan bile hissedebiliyorum canım.
Kızlar selam , bende sonunda göbişimi ekledim :)
Cinsiyet öğrenen arkadaşlar hepiniz adına çok sevindim hayırlı evlat olurlar inşallah
sütlü gayfecim Allah gönlüne göre versin bitanem tabi hepimizin ama senin kız isteğini burdan bile hissedebiliyorum canım.
Merhaba Nisan Anneleri,
meraba kızlar ben geldim karnımızı doyurduk bulaşıkları hallettikgeldik o süslerden lora diye bir site var ordada çok güel süsler var bayıldım ben ama sanırım biz ankaradan ya hazır getirtecez ya da sitelerden alıcaz 100 kadar falan mevlüdünde inşallah daha var yani bir doğsunda kuzucuğum öyle zaten yazın yapıcaz mevlüdünü biz eşimle öyle düşünüyoz eşimin köyünde harmanda yapıcaz açık havada mevlüdünü inşallah
hoşgeldin canım hemen bakayım göbişine dur :CüvCüv:
Hoşbulduk canlarım , bakın tabi ayol yorumlayın bakalım pembe mi mavi mi sizce? opuyorumnanaktan
Hoşbulduk canlarım , bakın tabi ayol yorumlayın bakalım pembe mi mavi mi sizce? opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?