2010 Nisan Anneleri

Canlar bende çıkıcam birazdan , benimde belim ve sırtım çok ağrıyor , koca günde bilgisayar başında geçiriyorum iş yerinde maalesef ki.. Yosuncum kendine ve yeğenime dikkat et öpüldün.

nasılsın dünürüm pek karşılaşamıyoruz bu ara.bende bir an önce haftasonu olsun diye dua ediyorum.insan heyecanlanla bekliyor yinede

günaydın..

bilgisayarımın şarj kablosu bozuldu sinir oldum giremiyordum iki gündür. şimdi koşa koşa geldim ama kimsecikler yok :)

gerçi ayse-denizle ruzenincim burdaymış ama onlar da başka topiclere uçtular herhalde :)

neyse, buralardayım ben :)

günaydın güneşli güzel bir havayla herkese günaydınlar

günaydın ruzenciğim ayşedenizciğim ve iki kedili deliciğim

bu arada rüzgaryağmurcuğum sanada günaydın inşallah güzel sonuçlarla geliceksin bizlere bitanem bak görürsün canımcım doktorun seni boşuna stres yaptırdı bitanem

inşlh hepimiz için güzel bir gün olur kızlar......
hava çok güzel valla,çalışmakta ayrı bir dert.....
bu arada ben tatlı yemeğe basladım oğluşum kendini belli etmeye başladı artık....

bu arada ben tatlı yemeğe basladım oğluşum kendini belli etmeye başladı artık....

ruzenciğim canım benim iştah geri geldi akşam olduysa ne bulursam yiyorum gündüz pek öyle değilimde bendede hafif hafif mide bulantısı oluyo bu sabah olduğu gibi dişlerim yine şişmiş yaa bu arada doktoruma sordum gitme dedi dişçiye anlamadım ben ya

geldiniz mi kızlaar :)
sizlere de günaydın

ay bu "ye ekşiyi çıkar ayşeyi, ye tatlıyı çıkar hakkıyı" olayı doğruymuş galiba ya, ben şu iki aydır yediğim limonun çerini çöpünü toprak bir araziye atsaydım vallaha ufaktan bi limon bahçem olurdu.. deliler gibi limon, ekşi mandalina falan yiyorum..
eskiden de düşkün değildim çikolataya tatlıya, şimdi hepten soğudum hiç çekmiyor canım. varsa yoksa ekşi..

geçmiş olsun zeyracım. doktor niye dişçiye gitme dedi ki ?

benim de sorunlu bir dişim var, doktorum ilk 3 ayla, son 3 ay arası dönemin dişçiye gitmek için en uygun dönem olduğunu söylemişti. ilk fırsatta gidicem bu ara.

benim de kendi doktorum dişçiye git dedi fakat ,gittiğim diş doktoru çok riskli bu dişi alamam dedi,bende anlamadım...belkide benimki ameliyat olacaktı ondan,kanamayı durduramaya bilirmiş,ve enfeksiyon kaptığım takdirde kana karışırsa bebeğim için risk oluştururmuş...
nese bende dua ediyorum doğuma kadar daha beni idare etsin diye....

bende yemek yemeğe basladım sanki,ama akşam mide bulantılarıma geri döndüm,ilaç almadan yemek yiyemez oldum,yemekten sonrasıda işkence acayip midem yanıyor,yemek yapamıyorum soğan kokusu içimi geçiriyor valla,dğn annem yemek yaparken bende pilav yapayım dedim ama ne mümkün o soğan kokusu beni haşat etti kendimi evden dar attım...

bilsem canım ağrırsa git dedi bana ağrı yok ama şişme ve kanama var oda oluyo hamilelikte dedi bitanem :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…