2010 Nisan Anneleri

hehe:))) bende öleydim canım ya hatda ısrarla herkeze benim kızım olacak diyordum aşırı yayvan bir karnım vardı...
fakat bi kaç gündür oğluşum ben burdayım diyor çayı bile şekersiz içerdim midem bulanmasın diye bal yemeğe basladım canım pasta ,kek,falan istiyor...
birde benim azman dediğim karnım acayip küçüldü resmini bile ekleyemiyorum,küçük sivri bir göbüşüm var artık,eski kıyaftelerimede geri döndüm içine sığıyorum allah allah hayırıdr ben tersine mi gidiyorum acep???:çok üzgünüm:

günaydın güneşli güzel bir havayla herkese günaydınlar

Günaydın canımcım sana da...

Yoo buradayım da sayfayı yenilememişim.Nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan

Aynı bende öyleydim deli gibi ekşi yiyordum.Hala da yiyorum aslında ama Nutella yiyorum dayanamıyorum onun ağzımda bıraktıgı tat.Hahahah:icecream: Hep mideye çalışıyorum hahaaaaa

bilsem canım ağrırsa git dedi bana ağrı yok ama şişme ve kanama var oda oluyo hamilelikte dedi bitanem :uhm:

ay inşallah kötülemez de başına iş açmaz son aylarda be canım.. diş ağrısına kabir azabı derler ya.. öyle hakkaten.

ağrı kesici alamıyor oluşumuz çok fena geliyor bana da . migrenim var ve tuttuğunda dünyadan kopuyorum. doktorum bir tek minoset ve parol veriyor, bunlar da bana bonibon gibi geliyor. alışmışım ağrı kesicilere...
bakalım benim dişçi ne diyecek gittiğimde.
belki ruzenin'in dişçisi gibi alamam ben bu dişi riskli falan der, o zaman ben de kalakalıcam mecbur.

ay evet hatırlıyorum sen ilk başlarda da kızım olacak diye tahmin ediyordun di mi :)
kısmet işte, sağ gösterip sol vurdu senin oğlan, baksana arap atı gibi sonradan açıldı, şimdi tatlılar çikolatalar yediriyor anasına :)
karnının şeklinin değişmesinin sebebi de bebeğin yukarı doğru çıkıyor oluşudur. her ay bir santim yukarı mı ne çıkacaklarmış doğuma kadar öyle okumuştum.
ee bi de tabi büyüyor annesi, büyüdükçe yerini buluyor, kısa zamanda nasıl büyüyecek o karnın şaşıracaksın :)

Günaydın canımcım sana da...

Yoo buradayım da sayfayı yenilememişim.Nasılsınız bakalımopuyorumnanaktan

:) evet evet ben de yenileyince gördüm hepinizi..

biiiz, iyiyiz işte teyzesi :)
burda limon muhabbeti dönünce canımız çekti, limon kestik, tuza bana bana limon yiyoruz kızımla :)

ay bu kadar limonun da zararı var mıdır acaba ya?
:)

ya o değil de benim dünürüm nerde kaldı be kızlar :)

bebeeegg hadi gel gariiii :)

eda'yı okula götürecekmiş gerçi eski sayfaları okuyunca gördüm, törende şiir okuyacakmış güzellik :)
güzel güzel hallederler işlerini de gelirler inşallah.

ay valla ikinci çocuğa hamile olmak da zordur.
ben düşünüyorum da, yiyip içip yatıyorum şimdi..
ama evde sorumlu olduğum bir çocuk daha olsaydı ne kadar farklı olurdu her şey..
Allah ikinciye üçüncüye hamile olanlara yardım etsin.

Yoktur yani zanntemiyorum.Sadece midemizi ekşitir.Bende mandalina yiyeyim bari

kızlar ya.. bu arada ne anlatıcam size :)

evinde hayvan besleyeniniz var mı bilmiyorum ama benim iki kedim var.
nick boştan gelmiyor yani, gayet kedili ve deli biriyimdir :)

benim kedilerden biri bayaa saldırgandır, kimseye sevdirmez kendini, bana bile yanaşmaz..
hamile kaldığımdan beri, özellikle şu son 20 gündür falan, göbeğim büyüdüğünden beri, bir şeyler oldu ona... geliyor, göbeğimi kokluyor, göbeğime sürtünüyor, kucağıma yatmaya uğraşıyor (ki normalde asssla kucağa falan yatmaz) , böyle bi şefkatli bir şey oldu :) sırnaşıp duruyor bana ve özellikle karnıma :)

bebeği hissediyor mu gerçekten dicem ama, yani eminim hissettiğine, tüm hareketleri değişti çünkü.
ama nasıl olabiliyor ya :)
Allah'ın işine bak, kedi bile anlıyor bebeğin gelişini..

ben limon yiyorum güzelim ama o da sana yaramaz sanırım, sen tatlıcısın bu ara :)

mandalina da ekşiymiş bak, gücenme gücenme
gel ben sana bi pasta ısmarliyim barışalım opuyorumnanaktan

ayyy süüper hemen gelim,bu ara tiremisuya taktım ben...
tamam bende sana boll ekşili bi limonata ısmarlıyım...
yaww ben hala ekşi yiyorum acayip bi şekilde hele turşu varya her öğlen muhakkak,ama demekki oğluşu sıkıldı artık ekişiden annesine birazda tatlı ye diyo:)))

sen ne güzel evinde besliyorsun ben hayatda tahammül edemem,neden bilmiyorum ama çocukluğum beri hayvanlara karşı tırsarak büyüdüm,oyuzden mi sevmiyorum acaba???
yalnız bebek olunca zor olmuycakmı ,hemde iki tane,benim arkadaşım bebeği olunca köpeğini annesine gönderdi,annesinede gidemez olunca köpeği verdiler...
bebekleri çok etkilyormuş sanırım ama tam bilmiyorum....
birde alışıyor insan ayrılmak zor oluyor,bence hissediyordur canım hayvanların algılamaları çok yüksek çünkü....sen neyapmayı düşünüyorsun bebekle birlikte evdemi kalacaklar....

günaydın kızlarrr yemek muhabbeti açılmış keyifler yerinde sevindim:) diş problemleri olanlara geçmiş olsun. bende dün dayanılmaz bir bel ağrısı çektim. ama bebekle ilgisi yok sanırım tek bir nokta hareket ettikçe ağrıyordu. dinlenince geçti çok şükür.

kızlarr be hmaileliğin başından beri mide yanması sorunu yaşıyorum. artık had safhada. canım deli gibi limon ve ekşi istiyor fakat midemi resmen deliyomuş gibi yaktığı için ayda yılda bir kaçamak yapıyorum. dün bir heves bir tabak meyve soydum midemi yaktı yiyemedim

:) ayy tiramisu dedin mahfettin beni şimdi

portakalagaci.com'u biliyorsundur, ben oradan bi tarif buldum bikaç ay önce, şahane oluyor tiramisum.
bi yaptım mı ertesi güne parça kalmıyor
oyyy, canım çekti valla.. buluşma ayarlayalım, tiramisu yapar getiririm, hep beraber yeriz :)

valla çook büyük bir sorun yaşamadığım müddetçe, bebek doğuştan alerjik bünyeli falan doğmadığı sürece, asla düşünmüyorum kedilerimden ayrılmayı.
bütün aşıları tam zaten, en iyi mamalarla besleniyorlar, çiğ et vermiyorum, sokağa çıkmıyorlar, tertemizler..
doktorum da bebek için süper olacağını düşünüyor. hem hayvan sevgisiyle büyüyecek, hem de çok güçlü bir bağışık sistemi olacak diyor :)

ama dediğin gibi ilk başlarda zorlanacağımdan eminim..düzeni oturtana, bebeği azcık büyütene kadar...ama gülü seven de dikenine katlanacak işte.. öyle böyle idare edicez :)

çok seviyorum kedilerimi ya.. senelerdir benimleler...
yapamam onlarsız
inşallah kardeş kardeş büyüyecekler nisan'ımla kaydirigubbakcemile3

neyse kızlar benim acil beldiyeye çıkmam gerekiyor size iyi muhabbetleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…