günaydın kızlarrr yemek muhabbeti açılmış keyifler yerinde sevindim:) diş problemleri olanlara geçmiş olsun. bende dün dayanılmaz bir bel ağrısı çektim. ama bebekle ilgisi yok sanırım tek bir nokta hareket ettikçe ağrıyordu. dinlenince geçti çok şükür.
kızlarr be hmaileliğin başından beri mide yanması sorunu yaşıyorum. artık had safhada. canım deli gibi limon ve ekşi istiyor fakat midemi resmen deliyomuş gibi yaktığı için ayda yılda bir kaçamak yapıyorum. dün bir heves bir tabak meyve soydum midemi yaktı yiyemedim
Günaydın nisan annişleri,
Bizde 10 Kasım törenlerimize katıldık ve evimize geldi.
İki Kedili Deli, kedilerden bahsetmişsin. Benimde bir arkadaşımın iki kedisi var. Ona gitmem konusunda kararsız kalıyoruz. Doktorum bana sosis, salam hepsini yasakladı. Öyle olunca biraz tedirginliğim var.
CADIARZU
Ve ben hayvanlara hiç yaklaşamayan biriydim sanırım bağışıklığımda pek güçlü değil. Senin doktorun neler diyor bu konuda?
Günaydın nisan annişleri,
Bizde 10 Kasım törenlerimize katıldık ve evimize geldi.
İki Kedili Deli, kedilerden bahsetmişsin. Benimde bir arkadaşımın iki kedisi var. Ona gitmem konusunda kararsız kalıyoruz. Doktorum bana sosis, salam hepsini yasakladı. Öyle olunca biraz tedirginliğim var.
CADIARZU
Ve ben hayvanlara hiç yaklaşamayan biriydim sanırım bağışıklığımda pek güçlü değil. Senin doktorun neler diyor bu konuda?
MERHABA ARKADAŞLAR.
Bugün allaha çok şükür ki işlerim çok yoğun... online ım sürekli ama yazdıklarınızı bile okuyamıyorum. şimdi mola verdik. Umarım hepiniz iyisinizdir....
günaydınlar hoşgeldin ooo desene işler iyi diye işte bebişin rızkı:teytey::CüvCüv:
günaydın arkadaşlar....
zeyra gel de görüşelim bugün....hatta özelden sana bi mesaj yollayacağım bak okey*
evet canım yaaa çok şükür... elemanımda izinli. hoş o olmadığında daha güzel iş yapıyoruz zaten ne hikmetse:)
günaydın tarhancım..hoşgeldin..
mide yanmalarının hala devam ediyor olmasına çok üzüldüm
ilaç falan önermedi mi hiç doktorun?
gerçi mecbur olmadıkça ilaç kullanmamak lazım tabi de, böyle hayatını çok etkiliyorsa, seni zorluyorsa, belki kullanabilirsin bir şey ?
meyve yiyince bile yanar mı mide yahu
bel ağrısı ise hepimizde başlayacak artık ufaktan..
onlar büyüdükçe bizi zorlayacaklar..
ama iyi olsunlar da :) çekeriz napalım
tam merkezdeyim canım.istediğin herzaman gelebilirsin.bende gelmeyi tanışmayı çok istiyorum.evet eşim okulda...eşinin burada tanıdığı varsa 10 dakikalığınada olsa görüşürüz
belediyeye gitcektim gitmedim saolsun arkadaş gitti benim yerime:)
tatlım benim midemde sorun var sanırım yaklaşık 1 yıldır yanma sorunu yaşıyorum. şimdi bebekle birlikte dayanılmaz hale geldi. doktor gaviscon diye bir şurup verdi günde 4 defa içebilirsin dedi. şimdiki halim bir elimde yiyecekler diğer elimde şurupkaydirigubbakcemile3 özellikle meyvelerin çoğu yakıyor miğdemi hemde hamur işlerinden daha fenakafamçokkarıştı
yalnız hepimizde bebişler miğdeye baskı yapmaya başladıkça ilerde daha çok miğde yanması olacakmış. ben artık o zaman itfaiyeyi çağırırm imdddaaaat yangın var diyekaydirigubbakcemile3
sende doğum yapmadan 2 kedi annesi olmuşsun benim hayvanlarla aram kötüdür ama senin onları sahiplenişin ve düşkünlüğün çok hoşuma gitti:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?