2010 Nisan Anneleri

ymercim gözün aydın canım.çok güzel haberlerle gelmişsin bize.kızın sağlıkla dünyaya gelsin inşallah,tabiki hepimizin yavrusuda

çok şükür canım çok sevindim....

iki kedili deli canım tiremisu yaparsan hemde o güzel tarifinden ben gelirim valla süüper olurrr....
ımm ımmm bak şimdiden canım çekti...
valla kasım ayındayız ama havalar bikaç gündür süper gidiyor sen kap gel tiremisuyu bende sana limonata yapayım....kızlar haydin gidiyozzzz.....
valla durduğumuz kabahat haaa.......

selam kızlar..herkez iyidir umarım..
Ruzenincim c.tesi bana tiramisu yemeye gelicek arkadaşlar..(yani çok güzel yapıyorum da:)))))
sende gel bak bende ıstanbuldayım...nerdesin sen canım?

gözünüz aydın canım kızınız garantiymiş çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaopuyorumnanaktan

kıslarrr merhabaa nasılsını gelemedım bikac gundur işten güçten.bi geçmise bakayım bakalım...

selam kızlar..herkez iyidir umarım..
Ruzenincim c.tesi bana tiramisu yemeye gelicek arkadaşlar..(yani çok güzel yapıyorum da:)))))
sende gel bak bende İstanbuldayım...nerdesin sen canım?

oooo tiremisu deme ben yatıya kalırım....
şaka bir yana keşke dükkan olmasada ben heryere gitsem...
ben bahçelievlerdeyim sen nerdesin,belki bir dilim tiremisu için herseye değer......:asigim:

oooo tiremisu deme ben yatıya kalırım....
şaka bir yana keşke dükkan olmasada ben heryere gitsem...
ben bahçelievlerdeyim sen nerdesin,belki bir dilim tiremisu için herseye değer......:asigim:

canım benim:)))ben beylikdüzü beykentte yeşilkentteyim...gelemesende ben sana bigün yapar getiririm:)))):icecream:

kızlarrr şu tiramisu muhabbetini kapatın kumpir olayına dönecek demedi demeyin kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm fıstık anneler nasılsınız bakalım. çok zamandır yoktum işlerim çok yoğundu. ancak girebildim. benimde oğluşum oluyor. kuzeyim geliyor. ruzenin kardeş sende kuzey koyacaksın heralde. allah hepimizinkini hayırlı versin inşallah

canım benim:)))ben beylikdüzü beykentte yeşilkentteyim...gelemesende ben sana bigün yapar getiririm:)))):icecream:

anaaa ...:))) kim vrdı beykentde,bir arkdas daha vardı...
bende gecen sene beylikdüzü adakentdeydim....
şimdide gelirim aslında keşke işimi bırakcak birini bulsam....
ayy canım benim düşünmen yeter .....

hayırlsı olsun canım...
desene adaş olcaklar...
bizimki kuzey semih ama....inşlh hayırlı ve salih evlatlar olurlar....

ama söylemeden geçemicem en güzel tarif o kedili paketlerinin üstündeki tarif:roflol::roflol::roflol:

aaa ben hiç kedi dilli olanı yemedim....
normal kek vardı içinde....,
nasıl olur acep???
yaww konuyu kapatıyorum yoksa deli gibi tiremisu arıycam birazdan çalışıyorum yapamamda....:gitme:

kızlar ben geldim budebeciğim eşim pazara götürmek istemedi beni malum biliyosun grip salgını var birde bulancağın pazarı çok kalabalık oluyoya başın falan döner dedi bizde bime gittik kuzucuğuma cansın babynin o güzel setini aldık içinde yağı,kremi,ıslak mendili falan var uygunduda fiyatı ilk kez bişey aldım eee artık devamıda gelir bence bu arada görümcem aldıklarını yollayacakmış gelcekmhaftaya o zamn resimlerini çekerim ama kocişe söylerim atar pcme bende yüklerim inşallah topiğimize

canım hayırlı olsun oğluşun.son zamanda listemize bakmadın ama hala erkekler çoğunlukta sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…