merhaba herkese bizde doktora ve sağlık ocağına gidip geldik teyzeleri kızımız olacağı artık %80 değil %100 ve kilosu boyu posu herşeyi normal 2 hafta içinde ayrıntılı usg yapılacak ayrıca bayramdan sonraki haftada aşımız var kızımız da maaş. Kıpır kıpırdı :))
merhaba herkese bizde doktora ve sağlık ocağına gidip geldik teyzeleri kızımız olacağı artık %80 değil %100 ve kilosu boyu posu herşeyi normal 2 hafta içinde ayrıntılı usg yapılacak ayrıca bayramdan sonraki haftada aşımız var kızımız da maaş. kıpır kıpırdı :))
selam kızlar..herkez iyidir umarım..
Ruzenincim c.tesi bana tiramisu yemeye gelicek arkadaşlar..(yani çok güzel yapıyorum da:)))))
sende gel bak bende İstanbuldayım...nerdesin sen canım?
oooo tiremisu deme ben yatıya kalırım....
şaka bir yana keşke dükkan olmasada ben heryere gitsem...
ben bahçelievlerdeyim sen nerdesin,belki bir dilim tiremisu için herseye değer......:asigim:
canım benim:)))ben beylikdüzü beykentte yeşilkentteyim...gelemesende ben sana bigün yapar getiririm:)))):icecream:
slm fıstık anneler nasılsınız bakalım. çok zamandır yoktum işlerim çok yoğundu. ancak girebildim. benimde oğluşum oluyor. kuzeyim geliyor. ruzenin kardeş sende kuzey koyacaksın heralde. allah hepimizinkini hayırlı versin inşallah
haklısın canım sustumklava:
ama söylemeden geçemicem en güzel tarif o kedili paketlerinin üstündeki tarif:roflol::roflol::roflol:
slm fıstık anneler nasılsınız bakalım. çok zamandır yoktum işlerim çok yoğundu. Ancak girebildim. Benimde oğluşum oluyor. Kuzeyim geliyor. Ruzenin kardeş sende kuzey koyacaksın heralde. Allah hepimizinkini hayırlı versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?