2010 Nisan Anneleri

ymer ve butterfly canlarım gözün aydın ohh bir kızımız bir oğlıuşumuz olacak inşallah maşallah maşallah nazr değmesin inşallah

bende bir yoğurdumu mayalayım geliyorum 5 dakkaya kızlar sabah süt kaynatmıştım şimdi mayalama zamanı

Zeyracım sende bize gelseydinya eşin alışverişi yapardı sonrada alırdı seni çıkmadıysa gel hadi evdeyim ben sobamı da yaktım ayağım üşüdü bu havada....salı pazarına çıkmadığın iyi olmuş ben aylardır markete bile gitmiyom çok kalabalık bulancakta marketler....ondan bende aldım çok uygun valla...iyi kalmış bimde şansın varmış

özgecim sen kaç kilo aldın bu zamana kadar.oh sabahtan beri bi tatlı muhabbeti gidiyor bana doktorum yasakladı tatlıyı.çok sevmezdim ama imdi yasak ya canım nasıl çekiyor

Zeyracım bak yemek yiyeceğim yemekte tarhana çorbası,fasulye turşusunun diblesi,imerolcan ve ıhlamur çayı var.gayet yöresel....
özge sen de gel hadi....

aaa ben hiç kedi dilli olanı yemedim....
normal kek vardı içinde....,
nasıl olur acep???
yaww konuyu kapatıyorum yoksa deli gibi tiremisu arıycam birazdan çalışıyorum yapamamda....:gitme:

ben kedi diliyle yapıyorum daha çok hoşuma gidiyor canım:lepi:
bende konuyu uzatmıyayım diyom ama çok tatlı bir konu:roflol:

canım bende eve geldim bimden aldık bi kaç şey ayy çok güzel o set canım ben inşallah halasının yolladıklarınıda ekleyebilirsem ekleyeceğim o dediki bundan sonrsına sen karar ver eksiklerine bak dedi bende şimdi gelsin aldıkları ona göre liste oluşturacağım canım 6 buçuk ayını geçerkende inşallah alırız artık cicilerini bu arada görümcem soracak mevlüt şekerlerini biz bakmıştık canım onunla bana söyleyecek fiyatını toptan yeri varmış ankarada uygun olursa aldırcam sende düşünürsen bakarız canımcım özeline yazdım bu arada numaramı

özgecim sen kaç kilo aldın bu zamana kadar.oh sabahtan beri bi tatlı muhabbeti gidiyor bana doktorum yasakladı tatlıyı.çok sevmezdim ama imdi yasak ya canım nasıl çekiyor

benimde hiç sevmediğim halde tatlı istiyor bazen canım. çukulata bulunduruyorum yanımda. Hamur işine ve çaya aşeriyorum ikisinide sevmem normalde. Birde arasıra hiç içmediğim halde içime sigara kokuyor elimde olsa içicem sanki:))))

Zeyracım bak yemek yiyeceğim yemekte tarhana çorbası,fasulye turşusunun diblesi,imerolcan ve ıhlamur çayı var.gayet yöresel....
özge sen de gel hadi....

ayy canım benim yaa bende sabahtan erken kalktım canım eşim uyuyordu nöbetten gelmişti annem dün pancar yollamıştı bana bende sarma sardım ondan birazınıda sabahtan dible yaptım havuç falanda koydum içine eşim diyoki sabah sabah bu iştah nerden geliyo diyo yaa adam göbişime taktı çok hoşuna gidiyo kzım diye konuşuyo göbişimle canım benim diyo bana hiç bakmıyo göbişime sanki kızımızı görüyo adam çok tuhaf ama hoşumada gitmiyo değil hani canım yaa hihoyyyt

Zeyracım numaranı kaydettim bile.dünürcüğüm benim.görümcen yollasında iremciğimin cicilerini ben o zaman bi kaçamak yapıp gelmeye çalışacağım yanına.eğer fiyatı uygun olursa ben de sipariş veririm o alacağınız yere.aslında ben evde kendim uğraşmak istiyorum nedense,şu kapı süsü falanlada...

ah canım neden yasakladı doktor tatlıyı? yasak olunca insanın canı çamur olsa çekiyor valla. benimde şerbetli tatlılarla aram yoktur ama sütlü tatlıları severimkafamçokkarıştı

Tarhan cım ben hızlı kilo alıyorum o yüzden yasakladı doktorum çok kilo aldım çoooookkkkkk

tamam canımcım beklerim bitanem ya irem ismini bazı yerlerde farklı anlamları var yalancı cennet bahçesi demekmiş hiç iyi analamı yok diyorlar ama eşim sormuş imama konulabilir demiş anlamadım ikilimde kaldık eşimle canım ne yapıcağımızı şaşırdık ama çokta istiyo eşim bu ismi koymayı irem diyo başka bişey demiyo:uhm:

hayırlı uğurlu olsun inaşşah,ben daha kızıma hiçbişi almadım,bayramdan sonra başlarız artık,iki takım hediye geldi sadece

herkese merhabalar.biraz vaktim vardı.arada geçmişi okudum.birde herkese selam vereyim dedim.
bebeg 83'de teşekkürler.hoşbuldum.bebeklerinin cinsiyeti belli olan herkese hayırlı olsun diyorum.
bencede tatlı muhabbeti özellikle işte olanları çok zorluyor.şimdi sekreterimi gönderip aldıracağım.ben acaip ekşi yiyorum.ama şimdi tatlı birşey yemezsem offffffff offfffffffff

hayırlı uğurlu olsun inaşşah,ben daha kızıma hiçbişi almadım,bayramdan sonra başlarız artık,iki takım hediye geldi sadece

saol cnım benim daha iyisi senin olsun canım benim bende ilk bu seti aldım zaten bizde almadık daha halası aldı ben 6. ayından sonra düşünüyorum canım hayırlısı olsun onlar kolay iş bir günde hallederiz listeyi hazırladıkmı inşallah eşimle eşimde sever alışveriş yapmayı beraber çok iyi anlaşırız o konuda konu kzızmız olunca değme keyfimizedelikafadulden

özge sen de gel hadi....

kız ben seni kızılcık sopasıyla kovalasam yeri var ....
amanınn bunların yanına sen birde bana mıhlama yapardın tamam bittim ben...hatda taflan turşusuda vardır şimdi orda kesin ben yatıyada kalırdım....
yawww ben gelemiyom sizde birbirinizin kıymetini bilmiyonuz heeee...
benim böle yakıncacık kk'dan arkideşim olcek ben yüzünü görmeden durcam...ama ıhlamur içmem normal karadeniz çayı olcek....

Kızlar merhaba tam zamanında girmişim tatlı muhabbeti var :)
Benim çok kilo almamam gerekiyor zaten kilolu olduğum için ama çok şükür canım hiç tatlı istemiyor genelde ekşi yiyorum. halbuki burdada okudum erkek bebek bekleyenler hep tatlı istiyor canımız diyor.
kendi gözümlede gördüm oğluşumu yanlışlıkmı var dicem yoksa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…