aaa ben hiç kedi dilli olanı yemedim....
normal kek vardı içinde....,
nasıl olur acep???
yaww konuyu kapatıyorum yoksa deli gibi tiremisu arıycam birazdan çalışıyorum yapamamda....:gitme:
Zeyracım sende bize gelseydinya eşin alışverişi yapardı sonrada alırdı seni çıkmadıysa gel hadi evdeyim ben sobamı da yaktım ayağım üşüdü bu havada....salı pazarına çıkmadığın iyi olmuş ben aylardır markete bile gitmiyom çok kalabalık bulancakta marketler....ondan bende aldım çok uygun valla...iyi kalmış bimde şansın varmış
özgecim sen kaç kilo aldın bu zamana kadar.oh sabahtan beri bi tatlı muhabbeti gidiyor bana doktorum yasakladı tatlıyı.çok sevmezdim ama imdi yasak ya canım nasıl çekiyor
Zeyracım bak yemek yiyeceğim yemekte tarhana çorbası,fasulye turşusunun diblesi,imerolcan ve ıhlamur çayı var.gayet yöresel....
özge sen de gel hadi....
özgecim sen kaç kilo aldın bu zamana kadar.oh sabahtan beri bi tatlı muhabbeti gidiyor bana doktorum yasakladı tatlıyı.çok sevmezdim ama imdi yasak ya canım nasıl çekiyor
Zeyracım numaranı kaydettim bile.dünürcüğüm benim.görümcen yollasında iremciğimin cicilerini ben o zaman bi kaçamak yapıp gelmeye çalışacağım yanına.eğer fiyatı uygun olursa ben de sipariş veririm o alacağınız yere.aslında ben evde kendim uğraşmak istiyorum nedense,şu kapı süsü falanlada...
kızlar ben geldim budebeciğim eşim pazara götürmek istemedi beni malum biliyosun grip salgını var birde bulancağın pazarı çok kalabalık oluyoya başın falan döner dedi bizde bime gittik kuzucuğuma cansın babynin o güzel setini aldık içinde yağı,kremi,ıslak mendili falan var uygunduda fiyatı ilk kez bişey aldım eee artık devamıda gelir bence bu arada görümcem aldıklarını yollayacakmış gelcekmhaftaya o zamn resimlerini çekerim ama kocişe söylerim atar pcme bende yüklerim inşallah topiğimize
slm kızlar
ben de 19+5 günlük hamileyim ve şimdilik %99 kız dedi drumuz
canım benim:)))ben beylikdüzü beykentte yeşilkentteyim...gelemesende ben sana bigün yapar getiririm:)))):icecream:
hayırlı uğurlu olsun inaşşah,ben daha kızıma hiçbişi almadım,bayramdan sonra başlarız artık,iki takım hediye geldi sadece
Zeyracım bak yemek yiyeceğim yemekte tarhana çorbası,fasulye turşusunun diblesi,imerolcan ve ıhlamur çayı var.gayet yöresel....
özge sen de gel hadi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?