özgecim sen kaç kilo aldın bu zamana kadar.oh sabahtan beri bi tatlı muhabbeti gidiyor bana doktorum yasakladı tatlıyı.çok sevmezdim ama imdi yasak ya canım nasıl çekiyor
saol cnım benim daha iyisi senin olsun canım benim bende ilk bu seti aldım zaten bizde almadık daha halası aldı ben 6. ayından sonra düşünüyorum canım hayırlısı olsun onlar kolay iş bir günde hallederiz listeyi hazırladıkmı inşallah eşimle eşimde sever alışveriş yapmayı beraber çok iyi anlaşırız o konuda konu kzızmız olunca değme keyfimizedelikafadulden
ben hiç tatlı yemedim 4. ayıma kadar şimdi canım istiyor....
ben sadece 4 kilo aldım canım hatda son gittiğimde 800 gr almışım sadece..
doktorumla kilomu 10 kiloda sabitlemek istiyoruz fazlası zarar çünkü,birde ben normal doğum istiyorum kilo olunca oda risk oluyor halen 69 kiloyum.... 65 ile hamiş kalmıştım...
bebişimin de kilosu gayet iyiymiş....bakalım son aylar hızlı almasam şuan sorun yok hamdolsun....
kız ben seni kızılcık sopasıyla kovalasam yeri var ....
amanınn bunların yanına sen birde bana mıhlama yapardın tamam bittim ben...hatda taflan turşusuda vardır şimdi orda kesin ben yatıyada kalırdım....
yawww ben gelemiyom sizde birbirinizin kıymetini bilmiyonuz heeee...
benim böle yakıncacık kk'dan arkideşim olcek ben yüzünü görmeden durcam...ama ıhlamur içmem normal karadeniz çayı olcek....
tamam canımcım beklerim bitanem ya irem ismini bazı yerlerde farklı anlamları var yalancı cennet bahçesi demekmiş hiç iyi analamı yok diyorlar ama eşim sormuş imama konulabilir demiş anlamadım ikilimde kaldık eşimle canım ne yapıcağımızı şaşırdık ama çokta istiyo eşim bu ismi koymayı irem diyo başka bişey demiyo:uhm:
Zeyra sanada maşaallah.Asıl bundan sonra iyi kilo alınır diyor herkes ama inşaallah ben almam . bende göbeğimin yukarı çıktığını hissediyorum. ama tekmelerini hissetmiyorum hisseden varmı?
kız ben seni kızılcık sopasıyla kovalasam yeri var ....
Amanınn bunların yanına sen birde bana mıhlama yapardın tamam bittim ben...hatda taflan turşusuda vardır şimdi orda kesin ben yatıyada kalırdım....
Yawww ben gelemiyom sizde birbirinizin kıymetini bilmiyonuz heeee...
Benim böle yakıncacık kk'dan arkideşim olcek ben yüzünü görmeden durcam...ama ıhlamur içmem normal karadeniz çayı olcek....
ben dünürümün kıymetini bilmem mi kıızzzzzzzz benim koca beni özel taksi dışında hiçbişeye bindirmiyor.ben eğer böle kafasının etini yersem ancak.zeyramın yanına gitcem bebişinin eşyaları gelsinde....
Kız sen gel gel yaparız taflan turşusu yok am buluruz be sen gel yatıya kal biz senle patlayana kadar yiyelim...hehehe : )beni kilom az ya .....sana çay feda olsun canım benim.yazın geliyon dimi bi değişiklik yok dimi
özgecim ben fındıkta burdayım köye falan gitmiyorum canımeşim müdür yardımcısı olduğu için izin alamıyor.ben zaten gitmiyordum gel kız bizim 2 böceğin yanında zeyranın çiçeği olur : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?