2010 Nisan Anneleri

kızlar bende irmik tatlısı istedim birden akşama yapayım evde irmiğim kalmamış ama neyse eşimi ararım şimdi gerçi canım hiç tatlı istemedi ama siz böyle konuşurken birden irmik tatlısı aklıma geldi kaç gündürde kısır var aslında aklımda limonluda nedense o kadar basit şeye yapmaya üşeniyorum

özgecim sen kaç kilo aldın bu zamana kadar.oh sabahtan beri bi tatlı muhabbeti gidiyor bana doktorum yasakladı tatlıyı.çok sevmezdim ama imdi yasak ya canım nasıl çekiyor

ben hiç tatlı yemedim 4. ayıma kadar şimdi canım istiyor....
ben sadece 4 kilo aldım canım hatda son gittiğimde 800 gr almışım sadece..
doktorumla kilomu 10 kiloda sabitlemek istiyoruz fazlası zarar çünkü,birde ben normal doğum istiyorum kilo olunca oda risk oluyor halen 69 kiloyum.... 65 ile hamiş kalmıştım...
bebişimin de kilosu gayet iyiymiş....bakalım son aylar hızlı almasam şuan sorun yok hamdolsun....

aynen valla ama benim eşim sağolsun onunla herşey güzel sıkılmadan yaparız alışverişi birlikte,biz de hep beşinci aydan sonra düşünüyoduk alışverişi,ama bayrada antalyaya annemlere gidicez döndk diyene kadar 23 hafta olucak biz de 6.ayda başlıcaz yani kısmetse

Ne güzel ruzenin dikkat ediyor musun peki? bende şu ana kadar 1.5 kilo falan aldım ama doktorum 5 kiloyu geçmemen gerekli dedi. olabildiğince tatlıdan uzak duruyorum normalde çikolata benim vazgeçilmezimdi şimdi aklıma bile gelmiyor çok şükür.

eee ruzenciğim öyle kolay değil kız evi naz evi canımcım önce dünür gelicekki öyle değilmi ama :dance:

kızlar bende 5. ayımızda 4 kilo almışım doktorum iyi dedi bana bu yemeye nereye gidiyosa kilolarım anlamadım benim karın yayvanlaştı iyicene göğüs altımdan başlıyo artık karnım kızlar sizinde bebişler yukardamı böyle bu aralar pek hissedemedim kuzumu sağlık ocağındaki ebede daha var dedi tam tekmeleri hissedeceksin dedi küt küt inşallah yaaa

Zeyra sanada maşaallah.Asıl bundan sonra iyi kilo alınır diyor herkes ama inşaallah ben almam . bende göbeğimin yukarı çıktığını hissediyorum. ama tekmelerini hissetmiyorum hisseden varmı?

zeyracım hiç anlamını araştırmadım ama beğendiğim bir isim,senin isminde çok güzel çok beğenirim.dur bi bakayım anlamına.ama imam konulabilir demiş sende beğendiysen irem ismini koyun

Zeyra sanada maşaallah.Asıl bundan sonra iyi kilo alınır diyor herkes ama inşaallah ben almam . bende göbeğimin yukarı çıktığını hissediyorum. ama tekmelerini hissetmiyorum hisseden varmı?

cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook:lepi:hihoyyyt

ben dünürümün kıymetini bilmem mi kıızzzzzzzz benim koca beni özel taksi dışında hiçbişeye bindirmiyor.ben eğer böle kafasının etini yersem ancak.zeyramın yanına gitcem bebişinin eşyaları gelsinde....
Kız sen gel gel yaparız taflan turşusu yok am buluruz be sen gel yatıya kal biz senle patlayana kadar yiyelim...hehehe : )beni kilom az ya .....sana çay feda olsun canım benim.yazın geliyon dimi bi değişiklik yok dimi

inşlh rabbim nasip kısmetse ederse gelcem şekerim,köyde olursam zor olur,merkezde de nerde kalırım bilinmez...
eşimle bir tatil planımız var,önce amasyaya ordan giresuna gidelim diyoruz...kuzeyde huysuzluk yapmazsa gezcez bakalım....finduk zamanımı olur yoksa bizim işlerin sakin olduğu bir zaman mı olur bilmiyorum hayatım,ama aklımda zeyrada aklımda ben gelimde topliyim ikinizide...sende özel taksi çağır canım git dünürüne bak önce bana gelsin diyo ,ben naz eviyim diyo....heheh:))))

özgecim bende başlarda turşu ve ekşi çekiyodu canım.ne güzel 4 kilo almışsın.ben 13 haftama kadar hç evden çıkmadığım ve yattığım için 6 kilo aldım ondan sonrasında ise 2 kilo dahçüş yani bana ya doktorumun hemşiresi beni her tarttığında doktorum şekrli yeme diyor.sadece çaya yarım çay kaşığı şeker koyuyorum aslında.doktorum hergün yürü diyor bende gripten dolayı korkyorum ama artık yürümem lazım çünkü çok ağırlaştım.bi ara çok moralim bozuldu ya anlatamam

Zeyracım benimde karnım göğüs altından itibaren büyümeye başladıbebeğim göbekten biraz daha yukarıda yani....gelcem dünürüm ben ben olsam biraz daha naz yapardım dermişimmmmmmmmmmmm : )

özgecim ben fındıkta burdayım köye falan gitmiyorum canımeşim müdür yardımcısı olduğu için izin alamıyor.ben zaten gitmiyordum gel kız bizim 2 böceğin yanında zeyranın çiçeği olur : ))

kaydirigubbakcemile2 ayy ne güzel olur kız düşünsene sahilde üç deli ellerinde birer bebiş hepside aynı ay doğumlu ayy çok duygulandım birden hayali canlandı gözümde inşallah bizde yaza büyük ihtimal istanbula gelmeyi düşünüyoruz bakalım dayısı istanbulda bebişimin orada çalışıyo o buraya gelecek dönüşte belki hep beraber bizde gidicez arabayıda almış olursak inşallah gideriz mevlüdünü falan yaza okuttuktan sonra :Saruboceq:

kızlar hadi bebişlerinize bir şarkı armağan edin en çok hangi şarkıda aklınıza geliyo kuzucuğunuz benim gülben ergenin çilekli şarkısında hep kızım geliyo nedense taktım bu şarkıya yaaa

ayy benim de kayahanla eşinin düet yaptığı şarkı varya kendi kızına yazmış o aklıma geliyo,netden dinleyin acayip güzel kayahan ninni yazın.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…