asinaz24 tek isim mi koymayı düşünüyorsunuz?
kızlar ben 4,5 ayda 5 kg aldım çok değil mi ya ne yapıcam ne yesem yarıyor sizler nasıl besleniyorsunuz özellikle dikkat ettiğiniz birşey varmı
kaydirigubbakcemile2 ayy ne güzel olur kız düşünsene sahilde üç deli ellerinde birer bebiş hepside aynı ay doğumlu ayy çok duygulandım birden hayali canlandı gözümde inşallah bizde yaza büyük ihtimal istanbula gelmeyi düşünüyoruz bakalım dayısı istanbulda bebişimin orada çalışıyo o buraya gelecek dönüşte belki hep beraber bizde gidicez arabayıda almış olursak inşallah gideriz mevlüdünü falan yaza okuttuktan sonra :Saruboceq:
kızlar buda benim göbüşüm ,göbüş topiğinede ekledim ama burdada olsun....
esrosss bende yeşilkentteyımmm kısssss
inanmıyorummmm:))))))) hangisinde???ayyy yaşasın görüşelim mutlakaa:))))))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
maşşallah cnm benim,benim de bazen kocaman oluyor bazen de küçülüyor ama artık hiç gitmeyen yerleşen bi şişkinlik var o da tatlı kızım kızçem
tamam bende gelcem ozaman .......kaydirigubbakcemile5:lepi:
benimkisi sabah küçük oluyo öğleden sonra akşam felaket kocaman oluyo valla:CüvCüv:
inanmıyorummmm:))))))) hangisinde???ayyy yaşasın görüşelim mutlakaa:))))))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
hadi ben kaçtım biraz mutfak dolaplarımı temizliyorum(((dinlenme molası bitti:))))))
slm kızlarr... ancak gelip girebildim...
okuldaki tören fln derken bu saatoldu ...acık bişiyler yiyip geliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?