2010 Nisan Anneleri

kızlar ben 4,5 ayda 5 kg aldım çok değil mi ya ne yapıcam ne yesem yarıyor sizler nasıl besleniyorsunuz özellikle dikkat ettiğiniz birşey varmı

aslında bir topik yapsak 2010 bebklerinin şarkıları diye ne değişik olur valla

kızlar ben 4,5 ayda 5 kg aldım çok değil mi ya ne yapıcam ne yesem yarıyor sizler nasıl besleniyorsunuz özellikle dikkat ettiğiniz birşey varmı

canım merak etme bizlerde senin gibiyiz bende dersem daha doğru bana doktorum iyi dedi valla her ay bir kilo almamı bende 4 kilo almışım 5. ayına giricezcokacimcoook

hehehe:)))) valla ne hoş olur istanbula gelince görüşelim valla süüper olur....

kızlar hacerden haber alanınız varmı uzun zamandır girmiyo nete merak ettim valla aklıma geldi

maşşallah cnm benim,benim de bazen kocaman oluyor bazen de küçülüyor ama artık hiç gitmeyen yerleşen bi şişkinlik var o da tatlı kızım kızçem

benimkisi sabah küçük oluyo öğleden sonra akşam felaket kocaman oluyo valla:CüvCüv:

tamam bende gelcem ozaman .......kaydirigubbakcemile5:lepi:

Oleeyyyyyyyyy:))):lepi::lepi::lepi::lepi::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytsana sözüm var zaten adını söylemeyim yine konu açılmasın:))))))cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook

inanmıyorummmm:))))))) hangisinde???ayyy yaşasın görüşelim mutlakaa:))))))))hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

canım benım yeşilkent -3 deyım tatlım ...paradaıse çok yakın yanııııı göruselım tabeeeeeeeeee
süperrrrr

slm kızlarr... ancak gelip girebildim...

okuldaki tören fln derken bu saatoldu ...acık bişiyler yiyip geliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…