2010 Nisan Anneleri

Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?

Ben az önce doktordan geldim.Ayrıntılı usg ye girdim.Çok şükür iyiymiş bebişim.Radyologda doğruladı erkek olduğunu.Uzun boylu olacak dedi.Mongol riski olan bebeklerin bacak boyu kısa,burun kökü yassı olur olur endişelenme gayet uzun femur boyu dedi.Bende rahat bir nefes aldımkaydirigubbakcemile2

çok şükür cnm geçmiş olsun,geçmiş gitmiş olsun bi daha da böyle tatsızlıklar uğramasın inşallah
bu arada üçlü testte mi sorun çıktı da usg ye girdin

oh oh bebişini de gördün iyi haberlerini de aldın gözün aydın canım en sevdiğim zamanlar doktor kontrolünden sonraki zamanlar. o gün bayram oluyo valla seninde şimdi keyfine diyecek yoktur yosuncumopuyorumnanaktan

ohhh şükürler olsun canım bak bendemedimmi sana yosuncuğum bişey yok diye doktor senin üçlündemi sorun olduğunu söylemişti canım değerinmi yüksek çıkmıştı işte örnek herkese :teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq:

bugün rüzgar yağmurda hastahaneye gitcekti inşallah güzel haberlerle gelir bizlere canım inşallah ama oda bk boşuna stres yaptı bence şükürler olsun sağlıklı bebişler doğururuz inşallah

ya kızlar birşey soracam: ben en son geçen hafta yeni bir doktora başladığımda bebişin nerdeyse bütün organlarını kontrol etti kendi odasında. kafasını, kalbini, midesini, kollarını bacaklarını, ayaklarını ellerini hepsini kontrol etti yerli yerindemi diye. ama usg aleti bugüne kadar girdiklerimin hepsinden daha net gösteriyordu. sadece bebişin duruşundan dolayı böbreklerine bakamadı onu da bi dahakine bakarız dedi. bütün baktığı yerlerin resimleri olan bir sayfa çıkarttı. şimdi bu ayrıntılı usg mi oluyor acaba. çünkü bana ayrıntılı ile ilgili bir şey söylemedi. sadece bir daha ki kontrol için çok sonra olmasın hemen aralığın başına randevu verelim dedi. acaba ayrıntılı usg yapmış mı olduk şimdi biz :uhm:

araştırma sonrası edit: http://www.gebelik.org/dosyalar/prenatal/1923.html burada anlatılana göre biz resmen ayrıntılıyı olmuşuz da haberimiz yokmuş :))))

Son düzenleme:
özgeeeeeeeeeeeeeee göbeklerimiz aynı valla.benimde sabahları az oluyor ama aöğlen ve akşam kocaman oluyor çok seviyorum o zaman.
ay içimden geldi bişey anlatcam kızlar size.pazar akşamı eşimle temizlik yaptık evde bilyosunuz domuz gribinden dolayı evler çamaşır suyula silinmesi gerekirmiş.ben 2 odayı viledayla ancak sildim.tuvaletti lavaboydu derken biraz fazla kaçırdım çamaşır suyunu.cumarteside doktora gitmiştik doktor bebeği görebilmek için karnıma bi bastırdıki canım acıdı hatta bana tuvalete çıktınmı dedi yok dedim hiç ultrason fotoğrafında görünmedi bebeğim.neyse tuvalet sıkıntımda devam ediyodu çok ta yorulmuştum birde üstüne çamaşır suyuda tıkadı beni.dün bütün gün boyunca oğlum çok az hareket etti.nasıl korktum anlatamam size.dün akşam baya bi dinlendikten ve rahatladıktan sonra canım oğlum akşam o kadar hareket ettiki sanki içimde takla atıyo.Allahım kimseyi korkutmasın o kadar ağladımki o öyle dönerken şimdi bile gözlerim doldu.

yosuncuğum gözün aydın canım.bende cumartesi üçlü sonucumu alıcam İNŞALLAH.
ayşecim gel ben sana hazırlarım hepsinden kıyamam sana

canım bende öyle herzaman hissetmiyorum bitanem bu aralar normalmiş hissetmemeiz arada hissetmemiz canım kötü şeyler getirme aklına dünürcüğüm öyle bende 25 gibi gitmeyi düşünüyorum kontrolüme detaylıya gireceğiz inşallah güzel sonuçlar alırız sen hafta sonumu gireceksin canım detaylıya üçlüyüdemi o gün yapacak doktorun

gözün aydın canım...çok sevindim...

dünürüm üçlüyü verdim ankaraya gitcekmiş bizim sonuçlar.doktorum cuma ara çıkarsa test cumartesi gel dedi.kontrole gittiğimde rankli usg yapcakmısınız dedim adam bana içine mi doğdu haftaya yapıcam dedi.sanırım ayrıntılı yapacak

iki dolap silip dinlendiğim için geldim yine:)))
ben 1'deyim mavikentte:))))

kız beni güldürme iki dolap sildim geldim ayyy harbi biz tam komediyiz geçende eşim biraz yazdıklarıma bakmış ben yemek yaparken siz diyo bana alemsiniz diyor valla biz erkekler hiç yediğimiz yemekleri söz etmeyiz diyor siz ne yediğinizden ne yapıcağınıza kadar yazıyosunuz diyor bana bazen diyor yemekte yazdınmı yaptığın yemeklerini diye takılıyo :roflol:

canım ilgisi nasıl doktorunun memnunmusun bitanem bizim doktor coştu bu aralar bir ilgi bir konuşma sorma geçende bebişögörmeye gittim eşimin arkadaşına o da kent hastahanesinde yapmış epiduralle sanırım memnundu doktorundan ilgisinden keşke sende ona gitseydin dedi bana bend artık değiştiremem dedim bu zamana kadar gittiğim doktorumu dedim benim içime devlette çok pismiş ortam o takılıyo doktorum değilde ben nasıl doğum yaparım eğer denildiği gibiyse tek korkum o zaten :çok üzgünüm:

dünürcüğüm eşimde bakmış bizim yazdıklarımıza en çok kociş diyoruz ya burada o hoşuna gitmiş.akşam ave geldiğinde bana kocişin geldi diyo : )he hehe

ayy şimdi renklide bizim bebişler dahada belli olur valla ben dayımın renkli usge resminden biliyorum doktor olmaya bile gerek yok dedimki ayakları elleri aynı san benzeyecek dedim yengeme onunda biraz kalındır eli ayağı valla bebiş doğdu aynı annesinin li ayağı bakalım sağlıklı olsunlarda önemli değil inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…