Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
Ben az önce doktordan geldim.Ayrıntılı usg ye girdim.Çok şükür iyiymiş bebişim.Radyologda doğruladı erkek olduğunu.Uzun boylu olacak dedi.Mongol riski olan bebeklerin bacak boyu kısa,burun kökü yassı olur olur endişelenme gayet uzun femur boyu dedi.Bende rahat bir nefes aldımkaydirigubbakcemile2
Ben az önce doktordan geldim.Ayrıntılı usg ye girdim.Çok şükür iyiymiş bebişim.Radyologda doğruladı erkek olduğunu.Uzun boylu olacak dedi.Mongol riski olan bebeklerin bacak boyu kısa,burun kökü yassı olur olur endişelenme gayet uzun femur boyu dedi.Bende rahat bir nefes aldımkaydirigubbakcemile2
Zeyracım bak yemek yiyeceğim yemekte tarhana çorbası,fasulye turşusunun diblesi,imerolcan ve ıhlamur çayı var.gayet yöresel....
özge sen de gel hadi....
slm kızlar
ben de 19+5 günlük hamileyim ve şimdilik %99 kız dedi drumuz
:CüvCüv:Canım çekti ama yaaaa
dur durrr sen kactasın canım
özgeeeeeeeeeeeeeee göbeklerimiz aynı valla.benimde sabahları az oluyor ama aöğlen ve akşam kocaman oluyor çok seviyorum o zaman.
ay içimden geldi bişey anlatcam kızlar size.pazar akşamı eşimle temizlik yaptık evde bilyosunuz domuz gribinden dolayı evler çamaşır suyula silinmesi gerekirmiş.ben 2 odayı viledayla ancak sildim.tuvaletti lavaboydu derken biraz fazla kaçırdım çamaşır suyunu.cumarteside doktora gitmiştik doktor bebeği görebilmek için karnıma bi bastırdıki canım acıdı hatta bana tuvalete çıktınmı dedi yok dedim hiç ultrason fotoğrafında görünmedi bebeğim.neyse tuvalet sıkıntımda devam ediyodu çok ta yorulmuştum birde üstüne çamaşır suyuda tıkadı beni.dün bütün gün boyunca oğlum çok az hareket etti.nasıl korktum anlatamam size.dün akşam baya bi dinlendikten ve rahatladıktan sonra canım oğlum akşam o kadar hareket ettiki sanki içimde takla atıyo.Allahım kimseyi korkutmasın o kadar ağladımki o öyle dönerken şimdi bile gözlerim doldu.
iki dolap silip dinlendiğim için geldim yine:)))
ben 1'deyim mavikentte:))))
dünürüm üçlüyü verdim ankaraya gitcekmiş bizim sonuçlar.doktorum cuma ara çıkarsa test cumartesi gel dedi.kontrole gittiğimde rankli usg yapcakmısınız dedim adam bana içine mi doğdu haftaya yapıcam dedi.sanırım ayrıntılı yapacak
dünürüm üçlüyü verdim ankaraya gitcekmiş bizim sonuçlar.doktorum cuma ara çıkarsa test cumartesi gel dedi.kontrole gittiğimde rankli usg yapcakmısınız dedim adam bana içine mi doğdu haftaya yapıcam dedi.sanırım ayrıntılı yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?