2010 Nisan Anneleri

napiim şekerim yoruluyorum hemen:))))çocuğumun canı kk yi çekiyoo:))))))

ben iki dolap daha sileyimde geleyim yine:)))))))yoksa bu iş 5 günde bitmez:)))):bbo:

çok ama çok sevındım canım.gözün aydın olsun..

dünürcüğüm eşimde bakmış bizim yazdıklarımıza en çok kociş diyoruz ya burada o hoşuna gitmiş.akşam ave geldiğinde bana kocişin geldi diyo : )he hehe

:roflol::teselli: benimkide anneme diyor artık vaktinin çoğu nisan topiğinde diye annemde zavallım nbe bilsin nisan topiğini falan testmi çözülüyo orada diyo bizde nerdeyse yerlerdeyiz eşimle sonra anneme anlattım oda tamam ne bileyim diyor aynı şu reklamda vardıya aç pencereyi diyen pencereyi açan kadın gibi benim anişim anlamaz hiç bilgisayardan fdalan

napiim şekerim yoruluyorum hemen:))))çocuğumun canı kk yi çekiyoo:))))))

ben iki dolap daha sileyimde geleyim yine:)))))))yoksa bu iş 5 günde bitmez:)))):bbo:

ayyy silde gel canım bende burda oturdum kalkmıyorum harbi sadece sabah yaptığım dible var yemeye başka yok ben ne kadar tembelleştim yaa offf offff biri bana git desin artık yoksa kalkmıyacam gibi

dünürcüğüm eşimde bakmış bizim yazdıklarımıza en çok kociş diyoruz ya burada o hoşuna gitmiş.akşam ave geldiğinde bana kocişin geldi diyo : )he hehe

ayy sorma gecendede benimki dibimde bekliyo ikindi gölgesi gibi ne yazcam diye....
banada diyoki sizleri birarada düşünemiyorum amma kaynatırsınız diyo...valla bizi üç ay bi kampa kapasalar genede anlatacağmız şeyler bitmez....bu kocişler hep aynı,ben dün onunla ilgili yazıyordum gene dibimde bitti,yaz yaz diyo benim kocam şekerlerimizi yapcek çok becerikli diye yaz diyo deli ya....

çok şükür cnm geçmiş olsun,geçmiş gitmiş olsun bi daha da böyle tatsızlıklar uğramasın inşallah
bu arada üçlü testte mi sorun çıktı da usg ye girdin
İnsallah canım çok saolasın.3 lüde yüksek çıkmıştı değer onun için girdim ayrıntılı usg ye
evet canım çok teşekkürler.Hepimiz her zaman güzel haberler alırız inş.

evet canım dün dedin sen ama işte insan kabına sığamıyor dr iyi diyene kadar.

sanırım tarhancığım seninkide ayrıntılıymış haberin olmamış:))

yosuncuğum gözün aydın canım.bende cumartesi üçlü sonucumu alıcam İNŞALLAH.
ayşecim gel ben sana hazırlarım hepsinden kıyamam sana
saolasın canım.Sende güzel sonuç alırsın inşallah.

gözün aydın canım...çok sevindim...
teşekkürler esroşcuğum.

çok ama çok sevındım canım.gözün aydın olsun..
canım, çok saol.Hepimizin güzel haberlerini almak tüm temennim.
hepinizi kocaman öpüyorum a.s.

kıslarr yaa çok uykum geldıııı evde olsaydım keşkee şölee ohhh kıvrılıp uyurdum kedı gibi

dünürcüğüm benim annemde bilmez bunları ki.bak canım aile olarakta çok benziyoruz birbirimize valla biz iyi bir dünür olcaz.kıskananlar çatlasın dicez cümle aleme dimi

olabilir tabiki...nereden nereyee:)))hiç aklıma gelmezdi::))))

:)) benimde canım

ev hanımısın dimi çalısmıyorsun sanırım (buda nası lafsa halbukı en agır iş ev işi)
bak ben yıne oturup duruyorum pc karşısında sen maşallah hop oturup hop kalkıyosun..

ama bende dün valla kafa izni yaptım işe gelmedım ..şölee bi güzel evimi sildim süpürdüm.
sabahta erkenden kalktım eşimin gömleklerı vardı onları ütüledim..sonracıgımaaa aspiratörun aparatlarını cıkarıp bi güzel fıs fısladım aksama tekrar siler takarım yerıne...

ayyy çamasır bitmiştir onlarda asılacak..ulenn evde iş ,işde iş..

çok meraklılar aynen şekerim bazen bizimki geçmiş sayfaları bile okuyor.benim gibi onuda sardı kk : )

esrosss saglık ocagına kayıt yaptırdınmı bugün aradım gürpınar daha yakın oldugu için oraya yaptırmamız gerekıyomus bu aşılar ıcın falan..bilgin varmıı

butterfly1103 ben yzdım canım 8 kilo aldım sende yaz beni geçen olmamıştır daha hehee : ))

dünürcüğüm benim annemde bilmez bunları ki.bak canım aile olarakta çok benziyoruz birbirimize valla biz iyi bir dünür olcaz.kıskananlar çatlasın dicez cümle aleme dimi

evet dünürcüğüm inşallah ben kaçarım artık yoksa dediğim gibi bizim adam aç kalıcak hemen bi güzel çorba yapayım mercimek yanınada sebzeli pilav atayım birde cacık bu iş tamamdır daha çayın yanına irmik tatlısı yapıcam sütlü belki annemlere geçeriz yaparım beraber yeriz cokacimcoook hepinize şimdiden afiyet olsun görüşürüz gece girerim artık:a015:

afiyet olsun canım yarasın gelinime inşallah.gece görüşürüz yine hoşçakal
bende ders çalışayım biraz daha

kızlar hacerden haber alanınız varmı uzun zamandır girmiyo nete merak ettim valla aklıma geldi
Haceroğuzu bende merak ediyorum epeydir yok

Kolay gelsin canım.Bende eve geçeyim azcık erken kaçayım işyerinden.:))a.s.

Aminn canım saolasın.canım özür geç cevap verebildimSorun olmaz ama şayet sana bakan ebe mahalleye çıkarsa o zaman belki sorun olur.Maşallah eda'ya.Heyecanlanmadan okur umarım.
okudu allaha şükür cnım.. çok güzel okudular hepsii... aile hekimimi aradım cnım.. dedim böyle böylee.. olsun dedi yarın sabahtan gel.. gülden ebe o zaman alır kanı fln yarın yapar kontrollerinii dedii.. rahatladım valla...
özledim seni dünürüm yaa... kızz ortalarda görünmüyon.. kız evi naz evi anladık da fazla naz da :roflol: neyse tatlım özletme kendinii...
amiiinnn cnımm.. yaaa bende eda da öyleydim.. bütün gün tv karşısında ye iç yatt... ohhh şimdi nerdee.. ama allaha şükür bebişim benimle ya yeterr.. bven gündüz yorulur gece dinlenirim.. yetrer ki yavrularım iyi sağlıklı olsunn :Saruboceq:
maşallah kızına cnımm... herşeyn yolunda olması ve kızınızın kesinleşmesi ne güzell.. gözünüz aydın... opuyorumnanaktan
oğluna maşallah cnım.. sağlıkla gelsin kuzeyin... topikte 2 kuzey oldu.. ama biri semih kuzey :lepi:
slm kızlar
ben de 19+5 günlük hamileyim ve şimdilik %99 kız dedi drumuz
hoşgeldin cnımm... hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. kızın hayırlıolsun cnımm opuyorumnanaktan
:teytey: ne çok sevindim cnımm.. gözün aydın bebeğimm... oğlun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inş. cnımm :Saruboceq: inşallah benim 3lü sonuçları da perş. günü alıcam iyi çıkar inş. :Saruboceq:
canımm kıyamamm... benim bebiş de sürekli hareket etmiyoo.. bugün bayaa bi kıpırdandı amaa.. çok yoruldum ya sabahtan beri ayaktaydım ondan sanırımm.. hatta şu an bile hissediyorum hihoyyyt gamyoncuiremsu rabbim bebeklerimize sağlık versin hayırlısıyla doğsunlar cnımm :Saruboceq:
:roflol: ayy bende geçen akşam yazarken arkamda dikilmiş bakıyomuş farketmedim.. gülünce anladım kaydirigubbakcemile3 o zamandan beri aynen benimkide öylee.. yemekten sonra hemen açmazsam kk nü.. diyo merak etçekler açıp yazsana okuldan geldik yemek yedik oturuyoruz diye :roflol:
bebeg yemek yiyemedin mi kız eda naptı bugün heyecanlandı mı cimcime
ahh yedim kuzum da özgeye de anlattım az öncee.. bilg. başında ayaklarımı diğer sandalyeye uzattım başım duvara dayalı uyumuşum.. 5 dk.ydı. ama ne tatlıydı anlatamam.. başım duvardan kayıverince uyandım
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…