kız beni güldürme iki dolap sildim geldim ayyy harbi biz tam komediyiz geçende eşim biraz yazdıklarıma bakmış ben yemek yaparken siz diyo bana alemsiniz diyor valla biz erkekler hiç yediğimiz yemekleri söz etmeyiz diyor siz ne yediğinizden ne yapıcağınıza kadar yazıyosunuz diyor bana bazen diyor yemekte yazdınmı yaptığın yemeklerini diye takılıyo :roflol:
Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
Ben az önce doktordan geldim.Ayrıntılı usg ye girdim.Çok şükür iyiymiş bebişim.Radyologda doğruladı erkek olduğunu.Uzun boylu olacak dedi.Mongol riski olan bebeklerin bacak boyu kısa,burun kökü yassı olur olur endişelenme gayet uzun femur boyu dedi.Bende rahat bir nefes aldımkaydirigubbakcemile2
iki dolap silip dinlendiğim için geldim yine:)))
ben 1'deyim mavikentte:))))
dünürcüğüm eşimde bakmış bizim yazdıklarımıza en çok kociş diyoruz ya burada o hoşuna gitmiş.akşam ave geldiğinde bana kocişin geldi diyo : )he hehe
napiim şekerim yoruluyorum hemen:))))çocuğumun canı kk yi çekiyoo:))))))
ben iki dolap daha sileyimde geleyim yine:)))))))yoksa bu iş 5 günde bitmez:)))):bbo:
dünürcüğüm eşimde bakmış bizim yazdıklarımıza en çok kociş diyoruz ya burada o hoşuna gitmiş.akşam ave geldiğinde bana kocişin geldi diyo : )he hehe
yakınız belkıde karşılasıp duruyoruz markette yolda :))
İnsallah canım çok saolasın.3 lüde yüksek çıkmıştı değer onun için girdim ayrıntılı usg yeçok şükür cnm geçmiş olsun,geçmiş gitmiş olsun bi daha da böyle tatsızlıklar uğramasın inşallah
bu arada üçlü testte mi sorun çıktı da usg ye girdin
evet canım çok teşekkürler.Hepimiz her zaman güzel haberler alırız inş.
oh oh bebişini de gördün iyi haberlerini de aldın gözün aydın canım en sevdiğim zamanlar doktor kontrolünden sonraki zamanlar. o gün bayram oluyo valla seninde şimdi keyfine diyecek yoktur yosuncumopuyorumnanaktan
evet canım dün dedin sen ama işte insan kabına sığamıyor dr iyi diyene kadar.ohhh şükürler olsun canım bak bendemedimmi sana yosuncuğum bişey yok diye doktor senin üçlündemi sorun olduğunu söylemişti canım değerinmi yüksek çıkmıştı işte örnek herkese :teytey::teytey::Saruboceq::Saruboceq:
sanırım tarhancığım seninkide ayrıntılıymış haberin olmamış:))ya kızlar birşey soracam: ben en son geçen hafta yeni bir doktora başladığımda bebişin nerdeyse bütün organlarını kontrol etti kendi odasında. kafasını, kalbini, midesini, kollarını bacaklarını, ayaklarını ellerini hepsini kontrol etti yerli yerindemi diye. ama usg aleti bugüne kadar girdiklerimin hepsinden daha net gösteriyordu. sadece bebişin duruşundan dolayı böbreklerine bakamadı onu da bi dahakine bakarız dedi. bütün baktığı yerlerin resimleri olan bir sayfa çıkarttı. şimdi bu ayrıntılı usg mi oluyor acaba. çünkü bana ayrıntılı ile ilgili bir şey söylemedi. sadece bir daha ki kontrol için çok sonra olmasın hemen aralığın başına randevu verelim dedi. acaba ayrıntılı usg yapmış mı olduk şimdi biz :uhm:
araştırma sonrası edit: http://www.gebelik.org/dosyalar/prenatal/1923.html burada anlatılana göre biz resmen ayrıntılıyı olmuşuz da haberimiz yokmuş :))))
saolasın canım.Sende güzel sonuç alırsın inşallah.yosuncuğum gözün aydın canım.bende cumartesi üçlü sonucumu alıcam İNŞALLAH.
ayşecim gel ben sana hazırlarım hepsinden kıyamam sana
teşekkürler esroşcuğum.gözün aydın canım...çok sevindim...
canım, çok saol.Hepimizin güzel haberlerini almak tüm temennim.çok ama çok sevındım canım.gözün aydın olsun..
hayırlsı olsun canım...
desene adaş olcaklar...
bizimki kuzey semih ama....inşlh hayırlı ve salih evlatlar olurlar....
olabilir tabiki...nereden nereyee:)))hiç aklıma gelmezdi::))))
ayy sorma gecendede benimki dibimde bekliyo ikindi gölgesi gibi ne yazcam diye....
banada diyoki sizleri birarada düşünemiyorum amma kaynatırsınız diyo...valla bizi üç ay bi kampa kapasalar genede anlatacağmız şeyler bitmez....bu kocişler hep aynı,ben dün onunla ilgili yazıyordum gene dibimde bitti,yaz yaz diyo benim kocam şekerlerimizi yapcek çok becerikli diye yaz diyo deli ya....
çok meraklılar aynen şekerim bazen bizimki geçmiş sayfaları bile okuyor.benim gibi onuda sardı kk : )
dünürcüğüm benim annemde bilmez bunları ki.bak canım aile olarakta çok benziyoruz birbirimize valla biz iyi bir dünür olcaz.kıskananlar çatlasın dicez cümle aleme dimi
Haceroğuzu bende merak ediyorum epeydir yokkızlar hacerden haber alanınız varmı uzun zamandır girmiyo nete merak ettim valla aklıma geldi
Kolay gelsin canım.Bende eve geçeyim azcık erken kaçayım işyerinden.:))a.s.evet dünürcüğüm inşallah ben kaçarım artık yoksa dediğim gibi bizim adam aç kalıcak hemen bi güzel çorba yapayım mercimek yanınada sebzeli pilav atayım birde cacık bu iş tamamdır daha çayın yanına irmik tatlısı yapıcam sütlü belki annemlere geçeriz yaparım beraber yeriz cokacimcoook hepinize şimdiden afiyet olsun görüşürüz gece girerim artık:a015:
okudu allaha şükür cnım.. çok güzel okudular hepsii... aile hekimimi aradım cnım.. dedim böyle böylee.. olsun dedi yarın sabahtan gel.. gülden ebe o zaman alır kanı fln yarın yapar kontrollerinii dedii.. rahatladım valla...Aminn canım saolasın.canım özür geç cevap verebildimSorun olmaz ama şayet sana bakan ebe mahalleye çıkarsa o zaman belki sorun olur.Maşallah eda'ya.Heyecanlanmadan okur umarım.
özledim seni dünürüm yaa... kızz ortalarda görünmüyon.. kız evi naz evi anladık da fazla naz da :roflol: neyse tatlım özletme kendinii...günaydın..
bilgisayarımın şarj kablosu bozuldu sinir oldum giremiyordum iki gündür. şimdi koşa koşa geldim ama kimsecikler yok :)
gerçi ayse-denizle ruzenincim burdaymış ama onlar da başka topiclere uçtular herhalde :)
neyse, buralardayım ben :)
amiiinnn cnımm.. yaaa bende eda da öyleydim.. bütün gün tv karşısında ye iç yatt... ohhh şimdi nerdee.. ama allaha şükür bebişim benimle ya yeterr.. bven gündüz yorulur gece dinlenirim.. yetrer ki yavrularım iyi sağlıklı olsunn :Saruboceq:ya o değil de benim dünürüm nerde kaldı be kızlar :)
bebeeegg hadi gel gariiii :)
eda'yı okula götürecekmiş gerçi eski sayfaları okuyunca gördüm, törende şiir okuyacakmış güzellik :)
güzel güzel hallederler işlerini de gelirler inşallah.
ay valla ikinci çocuğa hamile olmak da zordur.
ben düşünüyorum da, yiyip içip yatıyorum şimdi..
ama evde sorumlu olduğum bir çocuk daha olsaydı ne kadar farklı olurdu her şey..
Allah ikinciye üçüncüye hamile olanlara yardım etsin.
maşallah kızına cnımm... herşeyn yolunda olması ve kızınızın kesinleşmesi ne güzell.. gözünüz aydın... opuyorumnanaktanmerhaba herkese bizde doktora ve sağlık ocağına gidip geldik teyzeleri kızımız olacağı artık %80 değil %100 ve kilosu boyu posu herşeyi normal 2 hafta içinde ayrıntılı usg yapılacak ayrıca bayramdan sonraki haftada aşımız var kızımız da maaş. kıpır kıpırdı :))
oğluna maşallah cnım.. sağlıkla gelsin kuzeyin... topikte 2 kuzey oldu.. ama biri semih kuzey :lepi:slm fıstık anneler nasılsınız bakalım. çok zamandır yoktum işlerim çok yoğundu. ancak girebildim. benimde oğluşum oluyor. kuzeyim geliyor. ruzenin kardeş sende kuzey koyacaksın heralde. allah hepimizinkini hayırlı versin inşallah
hoşgeldin cnımm... hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş. kızın hayırlıolsun cnımm opuyorumnanaktanslm kızlar
ben de 19+5 günlük hamileyim ve şimdilik %99 kız dedi drumuz
:teytey: ne çok sevindim cnımm.. gözün aydın bebeğimm... oğlun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inş. cnımm :Saruboceq: inşallah benim 3lü sonuçları da perş. günü alıcam iyi çıkar inş. :Saruboceq:Merhaba arkadaşlar.Nasılsınız?
Ben az önce doktordan geldim.Ayrıntılı usg ye girdim.Çok şükür iyiymiş bebişim.Radyologda doğruladı erkek olduğunu.Uzun boylu olacak dedi.Mongol riski olan bebeklerin bacak boyu kısa,burun kökü yassı olur olur endişelenme gayet uzun femur boyu dedi.Bende rahat bir nefes aldımkaydirigubbakcemile2
canımm kıyamamm... benim bebiş de sürekli hareket etmiyoo.. bugün bayaa bi kıpırdandı amaa.. çok yoruldum ya sabahtan beri ayaktaydım ondan sanırımm.. hatta şu an bile hissediyorum hihoyyyt gamyoncuiremsu rabbim bebeklerimize sağlık versin hayırlısıyla doğsunlar cnımm :Saruboceq:özgeeeeeeeeeeeeeee göbeklerimiz aynı valla.benimde sabahları az oluyor ama aöğlen ve akşam kocaman oluyor çok seviyorum o zaman.
ay içimden geldi bişey anlatcam kızlar size.pazar akşamı eşimle temizlik yaptık evde bilyosunuz domuz gribinden dolayı evler çamaşır suyula silinmesi gerekirmiş.ben 2 odayı viledayla ancak sildim.tuvaletti lavaboydu derken biraz fazla kaçırdım çamaşır suyunu.cumarteside doktora gitmiştik doktor bebeği görebilmek için karnıma bi bastırdıki canım acıdı hatta bana tuvalete çıktınmı dedi yok dedim hiç ultrason fotoğrafında görünmedi bebeğim.neyse tuvalet sıkıntımda devam ediyodu çok ta yorulmuştum birde üstüne çamaşır suyuda tıkadı beni.dün bütün gün boyunca oğlum çok az hareket etti.nasıl korktum anlatamam size.dün akşam baya bi dinlendikten ve rahatladıktan sonra canım oğlum akşam o kadar hareket ettiki sanki içimde takla atıyo.Allahım kimseyi korkutmasın o kadar ağladımki o öyle dönerken şimdi bile gözlerim doldu.
:roflol: ayy bende geçen akşam yazarken arkamda dikilmiş bakıyomuş farketmedim.. gülünce anladım kaydirigubbakcemile3 o zamandan beri aynen benimkide öylee.. yemekten sonra hemen açmazsam kk nü.. diyo merak etçekler açıp yazsana okuldan geldik yemek yedik oturuyoruz diye :roflol:kız beni güldürme iki dolap sildim geldim ayyy harbi biz tam komediyiz geçende eşim biraz yazdıklarıma bakmış ben yemek yaparken siz diyo bana alemsiniz diyor valla biz erkekler hiç yediğimiz yemekleri söz etmeyiz diyor siz ne yediğinizden ne yapıcağınıza kadar yazıyosunuz diyor bana bazen diyor yemekte yazdınmı yaptığın yemeklerini diye takılıyo :roflol:
ahh yedim kuzum da özgeye de anlattım az öncee.. bilg. başında ayaklarımı diğer sandalyeye uzattım başım duvara dayalı uyumuşum.. 5 dk.ydı. ama ne tatlıydı anlatamam.. başım duvardan kayıverince uyandımbebeg yemek yiyemedin mi kız eda naptı bugün heyecanlandı mı cimcime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?