:roflol: :roflol:ayy sorma gecendede benimki dibimde bekliyo ikindi gölgesi gibi ne yazcam diye....
banada diyoki sizleri birarada düşünemiyorum amma kaynatırsınız diyo...valla bizi üç ay bi kampa kapasalar genede anlatacağmız şeyler bitmez....bu kocişler hep aynı,ben dün onunla ilgili yazıyordum gene dibimde bitti,yaz yaz diyo benim kocam şekerlerimizi yapcek çok becerikli diye yaz diyo deli ya....
zemuszemus :roflol: ooh ohhh.. biz hergün yapıyoz kuzum o işleri kaydirigubbakcemile3:)) benimde canım
ev hanımısın dimi çalısmıyorsun sanırım (buda nası lafsa halbukı en agır iş ev işi)
bak ben yıne oturup duruyorum pc karşısında sen maşallah hop oturup hop kalkıyosun..
ama bende dün valla kafa izni yaptım işe gelmedım ..şölee bi güzel evimi sildim süpürdüm.
sabahta erkenden kalktım eşimin gömleklerı vardı onları ütüledim..sonracıgımaaa aspiratörun aparatlarını cıkarıp bi güzel fıs fısladım aksama tekrar siler takarım yerıne...
ayyy çamasır bitmiştir onlarda asılacak..ulenn evde iş ,işde iş..
sorma güzelim valla.. eşim her akşam ısrar ediyo artık servise verelim yorulma diye ama içim rahat etmez diyorum.. okul bahçesinde sınıfını arkadaşlarını bulamıyo daha kalabalıktaa.. accık daha alışsın da havalar iyice soğumadan vericem artıkk.. ama biliyorum ki bütün gün ayy acaba okula sorunsuz vardı mı.. ayy acaba çıkışta servisini karıştırmadı da doğru bindimi diye düşünüyor olucam :sinifsinif: ilk bebeğine hamiş olanlarrr bu günlerinizin kıymetini biliinnn.. kaydirigubbakcemile3 hayatınız bölününce aklınız kalbinizz.. rahat günler geride kalmış olucakk.. edoşuna hamişken keşke accık daha uyusaymışım.. keşke accık daha keyif sürseymişim kaydirigubbakcemile3ay canım benim ya çok yorucu oluyo dimi bebegcim edayı okula bırak sonra al,ev işi falan.ama çok tatlı oluyo o 5 dklık uykular bilirim
Merhaba kızlar, akŞam oldu evİme gİtmek İstİyorum yoĞun bİr gÜndÜ. EŞofman gİymİŞtİm. Oda sıktı. BebeİŞİm Çok rahatsız oldu sanırım pıtır pıtır oynadı bÜtÜn gÜn. Evde de İŞ Çok bugÜn ustalar baŞladı kızımın odasına... Bakalım tez zamanda bİtİrİrİz İnŞallah...
jnaz... hoşgeldiniz cnımm.. eminim çok güzel olucaktır elbisen.. bittiğinde göbüşünü çekerken giyer eklersin topiğee :))))
bu arada sağol canımcımm... çok güzel heyecanlarr.. insan küçücük yavrusuyla nasıl gurur duyuyo anlatamam.. bide 4 sıralık bi şiirlee :)) demekki ilerdegüzel bi meslek güzel bi hayat sahibi olduğunda naparım ben acaba :))
rabbim herkese böyle mutluluklar yaşamayı nasip etsin.. hepimizin yavrularına sağlık ve zihin açıklığı versin.. inş. ilerde oğluşunu izlersin sende törenlerde...
kızlarr bana müsade :)))) ayy en çok girip çıkan benimdir hee bi günde :)) haheheh
akşam vaktim olursa girerim.. öpüyorum hepinizii...
hosgeldın jnazcım..nasılsın güzelim..
ellerıne saglık bu arada bittiğinde bakarız fotografını cekersın ..
hoşbuldum canımm yorgunluğu ve uykusuzluğumu saymazsak çok şükür iyiyim
sen nasılsın
yarın doktora gideğim inşallah perşembe günü bitirirsem gösteririm tabiki tatlım
şimdi geldim kızlar...
ay öldüm bittim resmen. 12:45 de başladı 17:15 de bitti kontroller. tabi arada molalar verdik.
allahıma şükür kuşumun hiçbişeyi yok. kalbi küçücük ama 146 atıyor. böbrekler, karaciğer, gözleri,kafası maşallah herşey çok normal. benden ona giden damarlar çok iyi. allahım onca korkum boşmuş çok şükür. ama çok inatçı. bu kadar zaman bizi oyaladı. dr bu kadar inat bebek görmedim dedi. şeker komasına girdim sütlaç, çikolata yemediğim şey kalmadı. kendini göstermiyor yok anam. yatmış yüzüstü. burnu ve ellerini göremedik. yarın saat 9 da tekrar gidicem. kalbi sadece 1,5cm kızlar ya mucize gibi bişi valla. bu arada kızım oluyorrrrr. hepinize destekleriniz için teşekkürler canlarım.
ay ay kıyamam cimcime uğraştırmış sizi. ne güzel işte defalarca bebişine bakmışsındır sende boşver. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kızın hayırlı olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benimya sorma bende çok çabuk yoruluyorum ama mecburen yapıyorum birde kaç gündür misafirlerim vardı farkında olmadan daha çok yoruluyorum geceleride uyuyamıyorum ağrıdanbende iyiyim tatlım çok çabuk yoruluyorum ve uykum gelıyor..aksamları yemekten sonra şöle bı mutfagı derleyıp toparlayıp gecıyorum televızyonun karşısına dizilerin basına ama kım seyredecek dızıyı bı bakıyorum bıtmıs..
eşimde valla yakında şikayet etmeye baslayacak..zavallım kendı kendıne cayını demlıyor televızyon ızlıyor..
kızıyorum kendıme ama napıyım
güle güle tatlımmkıslar hepınıze ıyı aksamlar çıkma vaktıı geldi..kendinize bebişlere ıyı bakınnn
ayy canım benimyaa kolay değil kaç saat uğraşmışsınız böyle ayrıntılıya mı girdin canımşimdi geldim kızlar...
ay öldüm bittim resmen. 12:45 de başladı 17:15 de bitti kontroller. tabi arada molalar verdik.
allahıma şükür kuşumun hiçbişeyi yok. kalbi küçücük ama 146 atıyor. böbrekler, karaciğer, gözleri,kafası maşallah herşey çok normal. benden ona giden damarlar çok iyi. allahım onca korkum boşmuş çok şükür. ama çok inatçı. bu kadar zaman bizi oyaladı. dr bu kadar inat bebek görmedim dedi. şeker komasına girdim sütlaç, çikolata yemediğim şey kalmadı. kendini göstermiyor yok anam. yatmış yüzüstü. burnu ve ellerini göremedik. yarın saat 9 da tekrar gidicem. kalbi sadece 1,5cm kızlar ya mucize gibi bişi valla. bu arada kızım oluyorrrrr. hepinize destekleriniz için teşekkürler canlarım.
:)) benimde canım
ev hanımısın dimi çalısmıyorsun sanırım (buda nası lafsa halbukı en agır iş ev işi)
bak ben yıne oturup duruyorum pc karşısında sen maşallah hop oturup hop kalkıyosun..
ama bende dün valla kafa izni yaptım işe gelmedım ..şölee bi güzel evimi sildim süpürdüm.
sabahta erkenden kalktım eşimin gömleklerı vardı onları ütüledim..sonracıgımaaa aspiratörun aparatlarını cıkarıp bi güzel fıs fısladım aksama tekrar siler takarım yerıne...
ayyy çamasır bitmiştir onlarda asılacak..ulenn evde iş ,işde iş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?