2010 Nisan Anneleri

ay canım benim ya çok yorucu oluyo dimi bebegcim edayı okula bırak sonra al,ev işi falan.ama çok tatlı oluyo o 5 dklık uykular bilirim

iyi akşamlar kızlarr
biz geldik oğlumlaa:)
bugün farkında olmadan çok yorulmuşum ama kızlarya kursa gittim sabahtan yeni geldim elbise dikiyorum kendime inşallah bitince çok güzel olacak ama değdi açıkçası :)
şimdide ayaklarım yanıyo ve hiç halim yok
akşamda öğrencim gelecekti ama annesinin doğumgünüymüş bizi davet etti:) öğrencim aynı zamanda eşimin bi tanıdığının kızı bakalım eğer erken gelirse eşim bi uğrayacağız
sizler nasılsınız bu arada keyifler yerindedir inşallahh

bebegcim maşallah kuzuna canımya bak aklıma yiğenim geldi oda 1. sınıfa gidiyor :) daha pazar günü gördüm ama özledim valla

:roflol: :roflol:
zemuszemus :roflol: ooh ohhh.. biz hergün yapıyoz kuzum o işleri kaydirigubbakcemile3
ay canım benim ya çok yorucu oluyo dimi bebegcim edayı okula bırak sonra al,ev işi falan.ama çok tatlı oluyo o 5 dklık uykular bilirim
sorma güzelim valla.. eşim her akşam ısrar ediyo artık servise verelim yorulma diye ama içim rahat etmez diyorum.. okul bahçesinde sınıfını arkadaşlarını bulamıyo daha kalabalıktaa.. accık daha alışsın da havalar iyice soğumadan vericem artıkk.. ama biliyorum ki bütün gün ayy acaba okula sorunsuz vardı mı.. ayy acaba çıkışta servisini karıştırmadı da doğru bindimi diye düşünüyor olucam :sinifsinif: ilk bebeğine hamiş olanlarrr bu günlerinizin kıymetini biliinnn.. kaydirigubbakcemile3 hayatınız bölününce aklınız kalbinizz.. rahat günler geride kalmış olucakk.. edoşuna hamişken keşke accık daha uyusaymışım.. keşke accık daha keyif sürseymişim kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar, akŞam oldu evıme gıtmek ıstıyorum yoĞun bır gÜndÜ. EŞofman gıymıŞtım. Oda sıktı. BebeıŞım Çok rahatsız oldu sanırım pıtır pıtır oynadı bÜtÜn gÜn. Evde de ıŞ Çok bugÜn ustalar baŞladı kızımın odasına... Bakalım tez zamanda bıtırırız ınŞallah...

[zemuszemus :roflol: ooh ohhh.. biz hergün yapıyoz kuzum o işleri kaydirigubbakcemile3

ay hiç sorma canım yaa zaten üzerimde bi tembellık var iyi oldugumu hissettiğimde girişiyorum ev işine..nolcak bu halım bilmem

jnaz... hoşgeldiniz cnımm.. eminim çok güzel olucaktır elbisen.. bittiğinde göbüşünü çekerken giyer eklersin topiğee :))))

bu arada sağol canımcımm... çok güzel heyecanlarr.. insan küçücük yavrusuyla nasıl gurur duyuyo anlatamam.. bide 4 sıralık bi şiirlee :)) demekki ilerdegüzel bi meslek güzel bi hayat sahibi olduğunda naparım ben acaba :))

rabbim herkese böyle mutluluklar yaşamayı nasip etsin.. hepimizin yavrularına sağlık ve zihin açıklığı versin.. inş. ilerde oğluşunu izlersin sende törenlerde...

Allah kolaylık versin canım

kızlarr bana müsade :)))) ayy en çok girip çıkan benimdir hee bi günde :)) haheheh

akşam vaktim olursa girerim.. öpüyorum hepinizii...

hoşbuldum tatlım . aslında bugünde biterdide ben biraz kokoş olsun istedim belinde kemeri var daha doğrusu göbek üstünde:) ona nakış yapınca kaldı
tahmin edebiliyorum canım nasıl bi gurur olduğunu yiğenlerimin anaokulu gösterilerinde bile gözyaşlarımı tutamıyordum artık kendi bebeğimde ne olurum bilmem :)

hosgeldın jnazcım..nasılsın güzelim..

ellerıne saglık bu arada bittiğinde bakarız fotografını cekersın ..

hosgeldın jnazcım..nasılsın güzelim..

ellerıne saglık bu arada bittiğinde bakarız fotografını cekersın ..

hoşbuldum canımm yorgunluğu ve uykusuzluğumu saymazsak çok şükür iyiyim
sen nasılsın
yarın doktora gideğim inşallah perşembe günü bitirirsem gösteririm tabiki tatlım

hoşbuldum canımm yorgunluğu ve uykusuzluğumu saymazsak çok şükür iyiyim
sen nasılsın
yarın doktora gideğim inşallah perşembe günü bitirirsem gösteririm tabiki tatlım

bende iyiyim tatlım çok çabuk yoruluyorum ve uykum gelıyor..aksamları yemekten sonra şöle bı mutfagı derleyıp toparlayıp gecıyorum televızyonun karşısına dizilerin basına ama kım seyredecek dızıyı bı bakıyorum bıtmıs..

eşimde valla yakında şikayet etmeye baslayacak..zavallım kendı kendıne cayını demlıyor televızyon ızlıyor..

kızıyorum kendıme ama napıyım

şimdi geldim kızlar...

ay öldüm bittim resmen. 12:45 de başladı 17:15 de bitti kontroller. tabi arada molalar verdik.

allahıma şükür kuşumun hiçbişeyi yok. kalbi küçücük ama 146 atıyor. böbrekler, karaciğer, gözleri,kafası maşallah herşey çok normal. benden ona giden damarlar çok iyi. allahım onca korkum boşmuş çok şükür. ama çok inatçı. bu kadar zaman bizi oyaladı. dr bu kadar inat bebek görmedim dedi. şeker komasına girdim sütlaç, çikolata yemediğim şey kalmadı. kendini göstermiyor yok anam. yatmış yüzüstü. burnu ve ellerini göremedik. yarın saat 9 da tekrar gidicem. kalbi sadece 1,5cm kızlar ya mucize gibi bişi valla. bu arada kızım oluyorrrrr. hepinize destekleriniz için teşekkürler canlarım.

ay ay kıyamam cimcime uğraştırmış sizi. ne güzel işte defalarca bebişine bakmışsındır sende boşver. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim kızın hayırlı olsun canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım benim çok saol opuyorumnanaktan

canım benimya sorma bende çok çabuk yoruluyorum ama mecburen yapıyorum birde kaç gündür misafirlerim vardı farkında olmadan daha çok yoruluyorum geceleride uyuyamıyorum ağrıdan
bugünlerimizede şükür ne diyelim
kıslar hepınıze ıyı aksamlar çıkma vaktıı geldi..kendinize bebişlere ıyı bakınnn
güle güle tatlımm
ayy canım benimyaa kolay değil kaç saat uğraşmışsınız böyle ayrıntılıya mı girdin canım
tam koç burcu olacak galiba cimcime :)
bende yarın gideceğim doktora ama bu sefer başka bi doktora gideceğim ve ayrıntılı usg zamanım sanırım bakalım benim yavru kuşum ne alemlerde

ayy bitti mutfak ama bende bittim((
artık ev hanımıyım canım..2 ay önce ayrıldım işten..çok ağır geçti ilk dönemlerim yataktan kalkamadım bulantılardan(((1 haftadır iyiyim çok şükür...şimdide evimi dezenfekte ediyorum:dance:
hamileyken çalışmak zor oluyor gerçekten ama çok ağır geçmiyorsa bi anlamda oyalanıyor insan...şimdi evde sıkılıyorum çünkü((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…