- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
esrosss saglık ocagına kayıt yaptırdınmı bugün aradım gürpınar daha yakın oldugu için oraya yaptırmamız gerekıyomus bu aşılar ıcın falan..bilgin varmıı
tarhan sen ayrıntılıda baktırdın mı canım
bu arada kızlar bu incelemede batından mı bakıyorlar yoksa vajinal mı bi bilginiz var mı?
kızlar detaylı ultrasonu mutlaka ama mutlaka öneririm her ayrıntıya bakıyolar didik didik araştıyolar. heleki dr uzmansa offf çok keyifli. bizimki çok güzel tek tek anlattı saolsun. valla kalkıp ismail amcaaa diye boynuna atlıcaktım nerdeyse. düşünsenize benden ona giden besin damarını gördüm o damardan geçen sıvı akışının sesini dinledim. kalp atışını daha bi net duydum. çiş kesesini bile gördüm ya. beyincik, byin, böbrekler, topukları heerşeyini gördük ya. mutlaka gidin mutlaka.
karından bakıyolar canım , artık vajinal pek bakmazlar bize allah korusun kesemiz var.
kızlar acaba bu ayrıntılı ultrasondan nekadar fark alıyorlar,yoksa ayrı bir ücret ödemiycezmi benim doktorumda 20.haftanda gel bakıcaz dedi....
farklı bir cihazdamı bakıyorlar .....
kızlar acaba bu ayrıntılı ultrasondan nekadar fark alıyorlar,yoksa ayrı bir ücret ödemiycezmi benim doktorumda 20.haftanda gel bakıcaz dedi....
farklı bir cihazdamı bakıyorlar .....
kızlar ben size benimkini anlatayım. normal ultrason ailetine benziyor. döktükleri jel sıcaktı sadece. normal ultrasondaki gibi değil herşeyi daha net görüyorsunuz. damarlarını dahi görebildik. önce beyin ve beyincikle başladık. beynin içinde herhangi bir ur varmı ona baktı. daha sonra böbreklere baktı, kalp kapakçıklarına, atardamarlara, göbek kordonuna, beslenebilme durumuna, gözlerinin boyutlarını ölçtü, kafa boyunu ölçtü, bel çevresini ölçtü, aklınıza gelen her şeyin ölçüsünü alıp normal değerlerle karşılaştırdı. o kadar çok şeye bakıldıki aklıma gelenleri yazıyorum size. ense kalınlığına baktı tekrar. boyun çevresine, idrar torbasına, karaciğerine, benden ona giden damarlara baktı. hatta damarlardan birinden sıvı geçiyormuş o geçen sıvının sesini dahi duydum. midesine baktık içi su doluydu kuzumun. topuklarına baktık ayaklarına baktık ölçümleri yapıldı, dudaklarında herhangi bir yarık varmı diye kontrol edildi. işte sadece burnunu ve ellerini göstermedi. onlarda yarın sabaha kaldı.
anladığım kadarıyla bu detaylı ultrason için fazlasıyla uzman bir doktor gerekli. ben gittiğim hastanede değilde başka bir merkezde bu kontrolleri yaptırdım. beni oraya yönlendirdiler. ayrı bir ücret ödenir diye tahmin ediyorum. bizden bugün 350 tl aldılar. ama inanın sağlıklı olduğunu bilmek herşeyden daha önemli.
tarhan sen ayrıntılıda baktırdın mı canım
bu arada kızlar bu incelemede batından mı bakıyorlar yoksa vajinal mı bi bilginiz var mı?
evet canım 350 fazla bir rakam. bende nasıl acıbadem gibi bir hastanede detaylı ultrason yok ona şaşırıyorum. ilk gidişimde bunu sorucam ve ne farkınız var dicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?