2010 Nisan Anneleri

İyi akşamlar kızlar,

kızlar bişi sorcam ya ben 19+5 günlüğüm
biz ayrıntılıya 21-24 hafta arasında giricez sizlerin daha ayrıntılı için zzamanınız gelmediki
siz kendiniz isteğiniz için mi giriyosunuz anlamadım da

canım çoğumuz doktorların söylediği tarihte giriyoz. ama ben 1 hafta önceki kontrolümde ayrıntılı usg mi yaptı yoksa rutin olarak o ölçümleri yapıyormu anlamadım. bana doktorum ayrıntlı usg yapıyorum da demedi ama bilmiyorum haftaya soracam gidince:)

canım her zamanki usg makinasımıydı doktorunun yoksa başka bir makinami?

evet canım çokşükür normal dedi radyolog.

belkide bu doktorunun usg si 3 boyutludur tarhancığım.

canımcım 3 boyutlu dediğin renkli usg mi(renkli doppler usg)? yoksa 4 boyutlu bebişi gerçeği gibi, resim gibi gösteren usg mi? çünkü gebze de duyduğum kadarıyla bu gittiğim hastanede 4 boyutlu usg yok.

canımcım 3 boyutlu dediğin renkli usg mi(renkli doppler usg)? yoksa 4 boyutlu bebişi gerçeği gibi, resim gibi gösteren usg mi? çünkü gebze de duyduğum kadarıyla bu gittiğim hastanede 4 boyutlu usg yok.

canım görüntüde bebişi renkli gösterdi radyolog ama nasılsa usg özetini verirken resimleri siyah-beyazdı.

arkadaşlar öncelikle tüm baby bekleyen anne adaylarına hayırlı olsun diyorum.. normal doğum fiyatlarını bilen var mı?? 2010 nisan ayı inşallah:))

arkadaşlar öncelikle tüm baby bekleyen anne adaylarına hayırlı olsun diyorum.. normal doğum fiyatlarını bilen var mı?? 2010 nisan ayı inşallah:))

Saolasın teşekkürler.İnan bilgim yok.Hastaneden hastaneye değişiyor sanırım fiyatlar.Seninde hayırlı olsun sanırım sende nisan ayında doğum yapacaksın

gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)
yosuncum renkliden kastın damarları-kalbi-kordonu mavi ve kırmızı görmek mi? oysa eğer renkli doppler usg ona daha önce girmiştim ben fazla kilodan dolayı usg ile göremeyince radyoloğa yollamıştı doktor. hay allam herşey allak bullak oldu ne kadar çok çeşitli teknolojileri varkaydirigubbakcemile3

merhabalar kızlar bend geldim kızım babasıyla annemlere gittik az önce geldik pasta yapmıştım sütlü irmik tatlısı anneanneside beğendi ya bende artık doktoruma gitmek istiyorum ama daha var ayın 25de gitcez sanırım çok özledim kzuzcuğumu yaaa ben bugün sanki hiç hissetmedim kzuzumu korktum bir an ama hissetmeyebilinirmiş 20. haftadan sonra daha net hissedilirmiş siz hergün hissediyomusunuz kızlar

hoşbulduk tarhancım.kızlar insanın bebişini hissetmesi harika bir duyguymuş.2 gündür çok net hissetmeye başladım.müthişmiş.o an dünyalar benim oluyo

ya bende anlamıyorıum bu renkli ikinci düzey 4. boyutmu olcağını bakalım benim dah var ran devuma daha var o zamn sorarım canımcım ama sanırım sen girmişsin detaylıya anladığım kadarıyla bitanem

zeyracım bugün konuşmuştuk hatta sen demiştin bana hergün hissedilmezmiş diye.dün bende hissetmemiştim ama akşama hissettim.canım kabızlığım olduğu zamanda ben az hissediyorum,öyle bir durumun var mı*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…