okudu allaha şükür cnım.. çok güzel okudular hepsii... aile hekimimi aradım cnım.. dedim böyle böylee.. olsun dedi yarın sabahtan gel.. gülden ebe o zaman alır kanı fln yarın yapar kontrollerinii dedii.. rahatladım valla...
:teytey: ne çok sevindim cnımm.. gözün aydın bebeğimm... oğlun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inş. cnımm :Saruboceq: inşallah benim 3lü sonuçları da perş. günü alıcam iyi çıkar inş. :Saruboceq:
iNŞALLAH SONUÇLARIN GÜZEL ÇIKAR CANIMCIĞIMa.s.
Gözün aydın canım.Seninde için rahatlamış ne güzel.Kızın hayırlı ollsunalkisalkisalkisşimdi geldim kızlar...
ay öldüm bittim resmen. 12:45 de başladı 17:15 de bitti kontroller. tabi arada molalar verdik.
allahıma şükür kuşumun hiçbişeyi yok. kalbi küçücük ama 146 atıyor. böbrekler, karaciğer, gözleri,kafası maşallah herşey çok normal. benden ona giden damarlar çok iyi. allahım onca korkum boşmuş çok şükür. ama çok inatçı. bu kadar zaman bizi oyaladı. dr bu kadar inat bebek görmedim dedi. şeker komasına girdim sütlaç, çikolata yemediğim şey kalmadı. kendini göstermiyor yok anam. yatmış yüzüstü. burnu ve ellerini göremedik. yarın saat 9 da tekrar gidicem. kalbi sadece 1,5cm kızlar ya mucize gibi bişi valla. bu arada kızım oluyorrrrr. hepinize destekleriniz için teşekkürler canlarım.
karından bakılıyor canım.tarhan sen ayrıntılıda baktırdın mı canım
bu arada kızlar bu incelemede batından mı bakıyorlar yoksa vajinal mı bi bilginiz var mı?
benim 3 lüde sorun vardı canım onun için erken baktırdık detaylı usg ye.kızlar bişi sorcam ya ben 19+5 günlüğüm
biz ayrıntılıya 21-24 hafta arasında giricez sizlerin daha ayrıntılı için zzamanınız gelmediki
siz kendiniz isteğiniz için mi giriyosunuz anlamadım da
kızlar bişi sorcam ya ben 19+5 günlüğüm
biz ayrıntılıya 21-24 hafta arasında giricez sizlerin daha ayrıntılı için zzamanınız gelmediki
siz kendiniz isteğiniz için mi giriyosunuz anlamadım da
canım her zamanki usg makinasımıydı doktorunun yoksa başka bir makinami?canım çoğumuz doktorların söylediği tarihte giriyoz. ama ben 1 hafta önceki kontrolümde ayrıntılı usg mi yaptı yoksa rutin olarak o ölçümleri yapıyormu anlamadım. bana doktorum ayrıntlı usg yapıyorum da demedi ama bilmiyorum haftaya soracam gidince:)
İyi akşamlar kızlar,
okudu allaha şükür cnım.. çok güzel okudular hepsii... aile hekimimi aradım cnım.. dedim böyle böylee.. olsun dedi yarın sabahtan gel.. gülden ebe o zaman alır kanı fln yarın yapar kontrollerinii dedii.. rahatladım valla...
:teytey: ne çok sevindim cnımm.. gözün aydın bebeğimm... oğlun sağlıkla gelsin hayırlı evlat olsun inş. cnımm :Saruboceq: inşallah benim 3lü sonuçları da perş. günü alıcam iyi çıkar inş. :Saruboceq:
iNŞALLAH SONUÇLARIN GÜZEL ÇIKAR CANIMCIĞIMa.s.
Gözün aydın canım.Seninde için rahatlamış ne güzel.Kızın hayırlı ollsunalkisalkisalkis
karından bakılıyor canım.
benim 3 lüde sorun vardı canım onun için erken baktırdık detaylı usg ye.
peki tatlım sonuç nasıl çıktı inşallah tertemiz çıkmıştır cnm
valla canım ben bu doktora ilk defa gittim odasında standart usg si ile baktıcanım her zamanki usg makinasımıydı doktorunun yoksa başka bir makinami?
evet canım çokşükür normal dedi radyolog.peki tatlım sonuç nasıl çıktı inşallah tertemiz çıkmıştır cnm
belkide bu doktorunun usg si 3 boyutludur tarhancığım.valla canım ben bu doktora ilk defa gittim odasında standart usg si ile baktı
evet canım çokşükür normal dedi radyolog.
belkide bu doktorunun usg si 3 boyutludur tarhancığım.
canımcım 3 boyutlu dediğin renkli usg mi(renkli doppler usg)? yoksa 4 boyutlu bebişi gerçeği gibi, resim gibi gösteren usg mi? çünkü gebze de duyduğum kadarıyla bu gittiğim hastanede 4 boyutlu usg yok.
arkadaşlar öncelikle tüm baby bekleyen anne adaylarına hayırlı olsun diyorum.. normal doğum fiyatlarını bilen var mı?? 2010 nisan ayı inşallah:))
gelen arkadaşlar hoşgeldiniz:)
yosuncum renkliden kastın damarları-kalbi-kordonu mavi ve kırmızı görmek mi? oysa eğer renkli doppler usg ona daha önce girmiştim ben fazla kilodan dolayı usg ile göremeyince radyoloğa yollamıştı doktor. hay allam herşey allak bullak oldu ne kadar çok çeşitli teknolojileri varkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?