2010 Nisan Anneleri

yok canımcım ama ben fazla takmıyorumda ebe bana erken demişti tam tepiklerini 20. haftalar geçince duyacaksın demişti sadece sabahları sol yanım çok ağrıyo yattığım taraf sanki çürümüş gibi

butterflydsd canım çok güzel bebeğimizin hareketlerini hissetmek.dün on kadar çok hareket ettiki benimki...çok güzel ya ALLAHIM olmayan herkese yaşatsın inşallah......

kızlar bugünlerde bendede kasık ağrısı ve bacak ağrısı oluyo ama az..ve şuanda acaip miğdem yanıyo sizdede oluyomu.

zeyracım hoşgeldin tatlım. valla ben evham yapmayı bıraktım yeterince derdim var birde normal olan şeyler için evham yapıp bebişimi iyice üzmek istemiyorum.internette 22. haftaya kadar düzenli olarak bebişi hisssetmemek normal diye yazıyor. bende bebişimi hissedebildiğim anların tadını çıkarıyorum. hissedemediğimde de bebişim çok rahat galiba tepinmiyor diye kendimi avutuyorum.

butterflycım gerçekten çok garip bir duygu bebişi hissetmek hala emin olamıyorum ama bu kadarı da bağırsak hareketi olamaz diyorum. 28 yıllık bağırsaklarım şimdi coşmadı ya:))) ama ben bebişimi pıt pıt diye hissetmiyorum: zaman zaman başımı döndürecek kadar rahatsız edici bir zonklama olarak, zaman zaman da karnımda kıvırlarak dolaşan bir yılan gibi hissediyorum. kaydirigubbakcemile3

dünürcüğüm hep bir tarafına mı yatıyorsun*ben sola yatıyorum genellikle ama ağrıdığı zaman sağımada yatıyorum

yok canım aklıma kötü şeyler getirmiyorum ama tedirgin oluyorum tabiki geçen iki gün önce dayımlar bize gelmişti kalabalık ortamlarda coşuyo benimki demekki o zamn bariz hissediyodum şimdide sadece ara ara oluyo bişeyler aşırı derecede belim ağrıyo ama oturunca ayakta kalınca çok rahatsız oluyorum tarhancığım

ewt tarhancığım.bende bazen bağırsak hareketimi acaba diyorum ama.dediğin gibi bukadarda coşmadılarya canım bizim bağırsaklarkaydirigubbakcemile3

dünürcüğüm hep bir tarafına mı yatıyorsun*ben sola yatıyorum genellikle ama ağrıdığı zaman sağımada yatıyorum

canım genelde sola yatıyorum ben zaten sola yatmaya alışkınım ama sağada dönüyorum arada daha fazla sola yatıyorum ama canımcım bana sadece elevit verdi levent bey o kadar ama bakalım 25de gittiğimde ne verecek gerek görcekmi bakalım sen doktorun tetenoza hala vurdurmamı dedi beni ayın 1de sağlık ocağı çağırdı gel diye 20. haftası doluyo diye

zeyracım tetanozu vurulma dedi benim doktor ben de eğer sezaryan olursa falan dedim o da Allah bilir dedibakalım kimseye vurdurtmuyor bende özellikle sormadım niye diye

zeyracım geçende sen kelime çıkartıyorum demiştin kpss için.sen neden çalışıyosun*öğretmenlik mezunusun dimi*sadece genel kültür genel yetenek ile eğitime girmiyon mu?

zeyracım geçende sen kelime çıkartıyorum demiştin kpss için.sen neden çalışıyosun*öğretmenlik mezunusun dimi*sadece genel kültür genel yetenek ile eğitime girmiyon mu?

canım eğitim benimki öğretmenlik ama benimki ingilizce öğretmenliği olduğu için bize birde yabancı dildende soruyolar bitanem onun kelimeleri ben daha tam anlamıyla başlamadım bakalım hiç istek yok:uhm:

yabancı dilden girdiğin sınava pazar günümü giriyorsun*ben sadece genel kültür genel yeteneğe giricem.3 gündür çalışamamıştım bugün başladım yine sen başlayabildinmi *

merhaba uyumadınız mı daha?? benim çok geldi ama bi bakayım size dedim. ıyisinizdir umarım. şu tetanozu napıcaz tarhan sen ne yaptın aynı gündeyiz. beni sağlık ocağı falan aramadı? yarın doktorumu arayıp bi sorayım mı?

yabancı dilden girdiğin sınava pazar günümü giriyorsun*ben sadece genel kültür genel yeteneğe giricem.3 gündür çalışamamıştım bugün başladım yine sen başlayabildinmi *

evet canım pazar günüa.s yok nerde yaa ben artık bıkmışım dersten yaa aynı şeyleri okumaktan tam kendimi vermedim dahaca canımcım

ewt tarhancığım.bende bazen bağırsak hareketimi acaba diyorum ama.dediğin gibi bukadarda coşmadılarya canım bizim bağırsaklarkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3eğer o benim bağırsağımsa ben de bir filim anca bir filin bağırsakları öle çalışır heralde.

kaydirigubbakcemile3 sorma canım oturmak yatmak ayakta durmak hepsi rahatsız ediyor. belimi ağrıtıyor. uykular paramparça ne tarafa dönsem hem ağrı hem de rahatsızlık oluyor. eşimle aramızda geyik oldu artık: afakanmı geldi yine diye dalga geçiyo benle. bebeiş doğunca ilk lafı kim bu afakan olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ya canım biizim sağlık ocağı 22 mi 24. haftada mı ne aşımız var demişti onların aramasını bekliyom olmazsa bu haftada bitsin arayıp soracam. gel derlerse 18 kasım da tahlil sonucu gösterirken doktoruma da sorarım öyle vurulurum diyom. aman ya aşısı bir dert. testleri bir dert hastanelerden çıkamıyoz ki hamileliğin tadına varalım. onu yaptırsammı bunu yaptırsammı sıkıldım valla ben. bu tıp dünyası da bir konuda kesin görüş birliğine varmıyoki. 2li- 3lü testi, aşısı, şuyu buyu hep doktorların insiyatifine ve görüşüne kalmış:roflol:

sorma zeyracım ya ben de bıktım ama bu yıl da çalışayımda zaten hamileliğin sonlarına doğru zor olur çalışmam sanırım

ıyi akşamlar nisan anneleri,
Kızlar bende bu haftaki kontrolümde doktorum oğluşumun, organ gelişimine baktı. Sadece küçük kalp sorunlarını herzaman görünemiyor dedi.
Bende ayrıntılı ultrasonu sordum, bulunduğum şehirde yapan bir yer yokmuş. En yakın şehire gitmeniz gerekir dedi. Eşim peki bu ultrasonda bebekte bir sorun çıkarsa yapılabilecek, bebek için bir tedavi var mı diye sordu. Doktorum yok dedi. Sadece bebeğin sorununu doğmadan önce öğrenmiş olursunuz dedi.
2'li test temizse ve ultrason incelemelerinde bebekte sorun yoksa çokta şart değil dedi.
Kızlar öyle arada kaldıkki sormayın. :bbo: Haftaya kan testine gideceğim, o sırada doktorum istersem beni bir prof. yönlendireceğini söyledi.
Sizler ne düşünüyorsunuz ayrıntılı ultrason hakkında? Benim aklıma şehirde ayrıntılı ultrason ölçümü yapabilecek yer bulunamıyacağı hiç gelmemişti ve resmen dumur oldum.:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…