zeyracım bugün konuşmuştuk hatta sen demiştin bana hergün hissedilmezmiş diye.dün bende hissetmemiştim ama akşama hissettim.canım kabızlığım olduğu zamanda ben az hissediyorum,öyle bir durumun var mı*
zeyracım hoşgeldin tatlım. valla ben evham yapmayı bıraktım yeterince derdim var birde normal olan şeyler için evham yapıp bebişimi iyice üzmek istemiyorum.internette 22. haftaya kadar düzenli olarak bebişi hisssetmemek normal diye yazıyor. bende bebişimi hissedebildiğim anların tadını çıkarıyorum. hissedemediğimde de bebişim çok rahat galiba tepinmiyor diye kendimi avutuyorum.
butterflycım gerçekten çok garip bir duygu bebişi hissetmek hala emin olamıyorum ama bu kadarı da bağırsak hareketi olamaz diyorum. 28 yıllık bağırsaklarım şimdi coşmadı ya:))) ama ben bebişimi pıt pıt diye hissetmiyorum: zaman zaman başımı döndürecek kadar rahatsız edici bir zonklama olarak, zaman zaman da karnımda kıvırlarak dolaşan bir yılan gibi hissediyorum. kaydirigubbakcemile3
dünürcüğüm hep bir tarafına mı yatıyorsun*ben sola yatıyorum genellikle ama ağrıdığı zaman sağımada yatıyorum
zeyracım geçende sen kelime çıkartıyorum demiştin kpss için.sen neden çalışıyosun*öğretmenlik mezunusun dimi*sadece genel kültür genel yetenek ile eğitime girmiyon mu?
yabancı dilden girdiğin sınava pazar günümü giriyorsun*ben sadece genel kültür genel yeteneğe giricem.3 gündür çalışamamıştım bugün başladım yine sen başlayabildinmi *
ewt tarhancığım.bende bazen bağırsak hareketimi acaba diyorum ama.dediğin gibi bukadarda coşmadılarya canım bizim bağırsaklarkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sorma canım oturmak yatmak ayakta durmak hepsi rahatsız ediyor. belimi ağrıtıyor. uykular paramparça ne tarafa dönsem hem ağrı hem de rahatsızlık oluyor. eşimle aramızda geyik oldu artık: afakanmı geldi yine diye dalga geçiyo benle. bebeiş doğunca ilk lafı kim bu afakan olacak kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yok canım aklıma kötü şeyler getirmiyorum ama tedirgin oluyorum tabiki geçen iki gün önce dayımlar bize gelmişti kalabalık ortamlarda coşuyo benimki demekki o zamn bariz hissediyodum şimdide sadece ara ara oluyo bişeyler aşırı derecede belim ağrıyo ama oturunca ayakta kalınca çok rahatsız oluyorum tarhancığım
merhaba uyumadınız mı daha?? benim çok geldi ama bi bakayım size dedim. İyisinizdir umarım. şu tetanozu napıcaz tarhan sen ne yaptın aynı gündeyiz. beni sağlık ocağı falan aramadı? yarın doktorumu arayıp bi sorayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?