2010 Nisan Anneleri

talım ben de 19+5 günlüğüm ama hala hissedemiyorum,drum 20-21.haftaya kadar normal dedi,ama burda ve etrafta çok fazla hisseden var erken zamanlarda o yüzden huzursuzum ben de ya

tatlım sen hangi şehirdesin ki

asinazcım inan bende hala çok emin olamıyorum. geçen haftaya kadar hiçbirşey yoktu. bende sabırsızlanıyordum heres hissediyom dedikçe ama ilk hamilelikte 22. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. o yüzden panik yapmadım sende dert etme canım. şunun şurasında 1 ay sonra dur artık tekme atma dicez bebişlereopuyorumnanaktan

canım benim bana kalsa ben zaten istemiyorum bu testleri falan ama mecbur olunca yaptırıyorum rabbim korusun bebişinde bişey olsa zatenultrasyonda doktor en ufak birşeyden sana söylerdi ben dah yaptırmadım dah 2 hafta var gitmeme canım eğer aklında soru işareti varsa yaptır yoksa hiç canını sıkma bitanem ben sna kendi dayımdan örnek vereyim onlar bir hamilelik boyunca iki kez doktora gittiler 3.de doğurdu dayım dediki rabbim korusun bişey olsa engel olucakmıyız dedi stres yaptırıyo doktorlar en ufak şeyden dedi ve maşallah çokta sağlıklı bir bebişleri oldu hatta ne kan ilacı ne folik asit kullandı yengem sadece yedikleriyle nur topu gibi bir kızımız oldu o yüzden hiç steres yapma canımcım:1hug:

çok haklısın tarhancığım şu an mesala oturuyorum ama birde bana sorun bende birde uykusuzluk başladı hala geceleri sık tuvalete gidiyorum off offf tekmeleride şutlayacaklar bizim minik civcivler yakında o yüzden keyfini sürelim tarhancığımın dediği gibi bende ilk herşeyi sorun ederdim ama şimdi herşeyi oluruna bıraktım rabbim neylerse hayırlısını eğlesin diyorum inşallah sağlıcakla alırız bebişlerimizi asıl sorunlar o zamn başlıyo aslında:dance:

Sağol Zehracım, sorma sürekli bir telaşa giriyor insan. En önemlisi rahat olmak ve bol bol dua etmek bebeklerimize.

erkflz canım ben kütahyada okudum .o kadar özledimki oraları..........en az ayda 3-4 defa rüyama girer.ay çok özledim yaaaaaaaaaaa

dünürcüğüm doğru diyorsun.doktor yaptır diyor bizde yaptırıyoruz bende istemiyorum aslında...Allah korusun bişey çıksada bunları olasılık olduğunu biliyorum.rabbim tabiki kimseyi zor durumda bırakmasın

yok canım uyumadık daha biz hala burlkarda kaynatıyoz ee çalışınca yoruluyorsun haliyle valla bir ara düşündüm evdede sıkılıyorum acaba ücretli çalışsammı diye ama sonra öğretmenlik çok zor meslek görüldüğü gibi değil stres küpü oluyosun okulda valla dersiydi nöbetiydi yazılı sousuydu notuydu beyin kalmıyo kendimi bu yıl izdivaya çektim tembel oldum valla:dance:

kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı

kızlar sizde benim gibi çok sık su içiyomusunuz ben günde en az 2 litre içiyorum elimde su şişesi hiç eksik olmuyo acaba çok içmektede sakınca varmı o yüzden lavabodan geri gelmiyoumakannehir

selam canlar naslsinz bakkim ???
insallah bugün doktora gidenlerden güzel haberler vardir
gecmisi okumam imkansiz malesef
insalla herkesler iyidropuyorumnanaktan

evet canım yaaa çok haklısın benim doktorum biraz daha rahat bu konuda gerekli görmedikçe bişi istemiyo panikte yaptırmıyor. mesela 5 haftada 1 kontrola gel dedi. aşı içinde ben yarın bi arayıp sorayım olmazsa.bende ya 20 sinde yada 21 inde gidicem doktora. ii haberlerle gelicez inşallah. tek korkum kzıma erkek demesi ya değişirse ya doğru değilse diye korkuyorum o kadar alıştım kız diye... süpriz çıkarmı bilmiyorum. eminim demişti gerçi:))

talım ben de 19+5 günlüğüm ama hala hissedemiyorum,drum 20-21.haftaya kadar normal dedi,ama burda ve etrafta çok fazla hisseden var erken zamanlarda o yüzden huzursuzum ben de ya

o yapısal kişiden kişiye değişir demekki işte ben 3-4 haftadır farkediyorum. bağırsak olamıyacak kadar farklı. eminim sizde ayırt ediceksiniz. panik yapmaya gerek yok bence de zaman... az kaldı :)))

saol canım rabbim kuzunu san ve babsına bağışlasın inşallah bizlerde seneye böyle güzel duyguları kucağımıza alınca yaşarız çok saolasın iyi dileklerin için:1hug:

selam canım... bende çok abakmadım geçmişe ama sanırım herkes ii:))

şimdi uyku acayip geldi. çıkıyorum. herkese ii geceler görüşürüz yarın ii haberlerle inşallah.

hosgeldin canim topigimize a.s.bebeginide allah bagislasin
verdigin bilgiler icinde sagol ilk cocuklari olacaklar icin
cok güzel bilgler ve cesaret vermsin a.s.

kızlar sizde benim gibi çok sık su içiyomusunuz ben günde en az 2 litre içiyorum elimde su şişesi hiç eksik olmuyo acaba çok içmektede sakınca varmı o yüzden lavabodan geri gelmiyoumakannehir

eet cok su iciyorum canim ama cok iyi bence
ama tabiki sade su olacak ondan iyisi yok vallar

ayrica ben dünden beri bebegimi net hissediyorum :ecrin_bebek:

hoşgeldin canım şükürler olsun herkes iyidi doktordan gelen arkadaşlarımız yosun ve rüzgar yağmur güzel haberlerle geldi bizlere

dünürcüğüm ben günde 8 bardak falan içiyorum yeterli gelirdir canım.en az 8 bardak yazıyodu nette...
batuhanım hoşgeldin,nasılsın*
huri37 sende hoşgeldin canım topiğimize....bu günler güzel birde sağlıkla dünyaya gelselerrrrrr

en güzelini yapıyorsun otur dinlen valla... bak nediyor 2009 anneleri bol bol dinlenin uyuyun tadını çıkarın....
vardır bi bildikleri...:))

benim dr 3-4 litre içiceksin dedi. bende 2 litre falan içebiliyorum sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…