zeyracım hoşgeldin tatlım. valla ben evham yapmayı bıraktım yeterince derdim var birde normal olan şeyler için evham yapıp bebişimi iyice üzmek istemiyorum.internette 22. haftaya kadar düzenli olarak bebişi hisssetmemek normal diye yazıyor. bende bebişimi hissedebildiğim anların tadını çıkarıyorum. hissedemediğimde de bebişim çok rahat galiba tepinmiyor diye kendimi avutuyorum.
butterflycım gerçekten çok garip bir duygu bebişi hissetmek hala emin olamıyorum ama bu kadarı da bağırsak hareketi olamaz diyorum. 28 yıllık bağırsaklarım şimdi coşmadı ya:))) ama ben bebişimi pıt pıt diye hissetmiyorum: zaman zaman başımı döndürecek kadar rahatsız edici bir zonklama olarak, zaman zaman da karnımda kıvırlarak dolaşan bir yılan gibi hissediyorum. kaydirigubbakcemile3
İyi akşamlar nisan anneleri,
Kızlar bende bu haftaki kontrolümde doktorum oğluşumun, organ gelişimine baktı. Sadece küçük kalp sorunlarını herzaman görünemiyor dedi.
Bende ayrıntılı ultrasonu sordum, bulunduğum şehirde yapan bir yer yokmuş. En yakın şehire gitmeniz gerekir dedi. Eşim peki bu ultrasonda bebekte bir sorun çıkarsa yapılabilecek, bebek için bir tedavi var mı diye sordu. Doktorum yok dedi. Sadece bebeğin sorununu doğmadan önce öğrenmiş olursunuz dedi.
2'li test temizse ve ultrason incelemelerinde bebekte sorun yoksa çokta şart değil dedi.
Kızlar öyle arada kaldıkki sormayın. :bbo: Haftaya kan testine gideceğim, o sırada doktorum istersem beni bir prof. yönlendireceğini söyledi.
Sizler ne düşünüyorsunuz ayrıntılı ultrason hakkında? Benim aklıma şehirde ayrıntılı ultrason ölçümü yapabilecek yer bulunamıyacağı hiç gelmemişti ve resmen dumur oldum.:1shok:
İyi akşamlar nisan anneleri,
Kızlar bende bu haftaki kontrolümde doktorum oğluşumun, organ gelişimine baktı. Sadece küçük kalp sorunlarını herzaman görünemiyor dedi.
Bende ayrıntılı ultrasonu sordum, bulunduğum şehirde yapan bir yer yokmuş. En yakın şehire gitmeniz gerekir dedi. Eşim peki bu ultrasonda bebekte bir sorun çıkarsa yapılabilecek, bebek için bir tedavi var mı diye sordu. Doktorum yok dedi. Sadece bebeğin sorununu doğmadan önce öğrenmiş olursunuz dedi.
2'li test temizse ve ultrason incelemelerinde bebekte sorun yoksa çokta şart değil dedi.
Kızlar öyle arada kaldıkki sormayın. :bbo: Haftaya kan testine gideceğim, o sırada doktorum istersem beni bir prof. yönlendireceğini söyledi.
Sizler ne düşünüyorsunuz ayrıntılı ultrason hakkında? Benim aklıma şehirde ayrıntılı ultrason ölçümü yapabilecek yer bulunamıyacağı hiç gelmemişti ve resmen dumur oldum.:1shok:
tatlım sen hangi şehirdesin ki
asinazcım inan bende hala çok emin olamıyorum. geçen haftaya kadar hiçbirşey yoktu. bende sabırsızlanıyordum heres hissediyom dedikçe ama ilk hamilelikte 22. haftaya kadar hissetmemek normalmiş. o yüzden panik yapmadım sende dert etme canım. şunun şurasında 1 ay sonra dur artık tekme atma dicez bebişlereopuyorumnanaktan
merhaba uyumadınız mı daha?? benim çok geldi ama bi bakayım size dedim. İyisinizdir umarım. şu tetanozu napıcaz tarhan sen ne yaptın aynı gündeyiz. beni sağlık ocağı falan aramadı? yarın doktorumu arayıp bi sorayım mı?
ya canım biizim sağlık ocağı 22 mi 24. haftada mı ne aşımız var demişti onların aramasını bekliyom olmazsa bu haftada bitsin arayıp soracam. gel derlerse 18 kasım da tahlil sonucu gösterirken doktoruma da sorarım öyle vurulurum diyom. aman ya aşısı bir dert. testleri bir dert hastanelerden çıkamıyoz ki hamileliğin tadına varalım. onu yaptırsammı bunu yaptırsammı sıkıldım valla ben. bu tıp dünyası da bir konuda kesin görüş birliğine varmıyoki. 2li- 3lü testi, aşısı, şuyu buyu hep doktorların insiyatifine ve görüşüne kalmış:roflol:
talım ben de 19+5 günlüğüm ama hala hissedemiyorum,drum 20-21.haftaya kadar normal dedi,ama burda ve etrafta çok fazla hisseden var erken zamanlarda o yüzden huzursuzum ben de ya
kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı
selam canlar naslsinz bakkim ???
insallah bugün doktora gidenlerden güzel haberler vardir
gecmisi okumam imkansiz malesef
insalla herkesler iyidropuyorumnanaktan
kızlar maşallah karnınızdaki yumaklarınıza...
sağlıkla güzel güzel doğurun inşallah bende ay topiklerini dolaşıyordum ..
hamilelik dönemimi çok özlüyorum tadını çıkarın..
kızımın çok yaramaz olduğundan değil haaaa sadece doğurduktan sonra hamile halini özlüyorsun içinde kıpırdamasını ...4 aylık oldu yavrum bazen sanki karnımda kıpırdıyormuş gibi hissettiğim oluyor uzandığım zamanlar...
bebek bakımı hiç zor değil sakın korkmayın doğumda zor değil...unuıtmayın doğuma nasıl girerseniz öyle çıkarsınız...
sakin mutlu huzurlu....unutmayın meleklerinizi kollarınızın arasına alacaksınız bundan daha yüce ve harika bir duygu olamazzzzz....
birazda diğer ayları dolaşayım bakaqlım...hayırlı doğumlar....
burdaki anneler siz bilinçli bilgili annesiniz evlatlarınız çok şanslıııı
kızlar sizde benim gibi çok sık su içiyomusunuz ben günde en az 2 litre içiyorum elimde su şişesi hiç eksik olmuyo acaba çok içmektede sakınca varmı o yüzden lavabodan geri gelmiyoumakannehir
selam canlar naslsinz bakkim ???
insallah bugün doktora gidenlerden güzel haberler vardir
gecmisi okumam imkansiz malesef
insalla herkesler iyidropuyorumnanaktan
yok canım uyumadık daha biz hala burlkarda kaynatıyoz ee çalışınca yoruluyorsun haliyle valla bir ara düşündüm evdede sıkılıyorum acaba ücretli çalışsammı diye ama sonra öğretmenlik çok zor meslek görüldüğü gibi değil stres küpü oluyosun okulda valla dersiydi nöbetiydi yazılı sousuydu notuydu beyin kalmıyo kendimi bu yıl izdivaya çektim tembel oldum valla:dance:
kızlar sizde benim gibi çok sık su içiyomusunuz ben günde en az 2 litre içiyorum elimde su şişesi hiç eksik olmuyo acaba çok içmektede sakınca varmı o yüzden lavabodan geri gelmiyoumakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?