2010 Nisan Anneleri

hoşgeldin canım şükürler olsun herkes iyidi doktordan gelen arkadaşlarımız yosun ve rüzgar yağmur güzel haberlerle geldi bizlere

hosbulduk canlar sagolun
zeyracim sagol canim özetledigin icin güzel haberlerle gelmelerine sevindim

bende nasipse cuma hastaneye gidiyorum bakalim ne olacak

ben yazın hamileliğin başlarında acayip su içiyordum ama şimdi o kadar içemiyorum.ama süt ayran ıhlamur çok tüketiyorum.aslında sütü sadece sabahları içiyorum.siz akşamları yatarkende içiyomusunuz?

hosbulduk canlar sagolun
zeyracim sagol canim özetledigin icin güzel haberlerle gelmelerine sevindim

bende nasipse cuma hastaneye gidiyorum bakalim ne olacak

eee ne olack inşallah sende bizlere güzel haberlerle geleceksin canımcım bebişin biraz daha büyümüş olacak canım benim hiç stres yapma hatta sevin bizim gitmemize daha 2 hafta var gelsede gitsek bizde

ben canımcım sütten tiksindim o yüzden bolbol ayran ve yoğurt yiyorum bende ne yapayım :sm_confused:

zeyra her ay para aldı mı doktorun?bizim doktor bulancaktayken bizden almıyordu bazı aylar,hatta bir kez aşılama denedik normalde 300 falan alıyodu bizden almadı

kızlar neyse ben kaçıyorum belim çok ağrıdı ya karnım acıkıyo fazla gece oturuncada yemek yiyesim geliyo bende birde ekmeğin kıtır tarafını yemealışkanlığı başladı anlamadım önceden hiç yemezdim ne değişik huylar edindim ben yaaa hepinizi öpüyorum güzel tatlı nisan annişleri hayırlı geceler hepinize

zeyra her ay para aldı mı doktorun?bizim doktor bulancaktayken bizden almıyordu bazı aylar,hatta bir kez aşılama denedik normalde 300 falan alıyodu bizden almadı

aldı canımcım almazmı sen tanırsın bizim doktoru aldı valla her gittiğimizde verdik her ay vermeyede devam edeceğiz bizde onda denemiştik aşılamayı ondada aldı canım sen tanırsın yengenden birazcıkta olsa ne yapalım canımcım herşey bebişlerimiz için eee bu kadar sene bekledik rabbimin bize en güzel armağanı onlar siz ne kadar veriyosunuz hastahaneye sezeryan ne kadar orda

bu arada dünür ben azıcık dible yiyeceğim hem senle konuşurken içim geçtikafamçokkarıştı

eee ne olack inşallah sende bizlere güzel haberlerle geleceksin canımcım bebişin biraz daha büyümüş olacak canım benim hiç stres yapma hatta sevin bizim gitmemize daha 2 hafta var gelsede gitsek bizde

sagol zeyracim hastaneye ufak bir ameliyat icin gidiyorum
bebegimi görmeyede nasipse haftaya sali gidecem canim

tatli rüyalar canim fazla oturmaya gelmiyor gercekten
hati kendine ve bebegine iyi bak

canım ben levent beyi hiç tanımıyorum.yengemler hep benim doktora gittiler.arkadaşlardan biliyorum doktorunu.olsun canım ya sağlıklı olsunlarda hiiççççççç önemli değil.benim doktor bi ara ben 3 gün hastanede yattımya onu bile 2 akşam gösterdi.çok farklı bi doktor bora bey.biz iyi anlaşıyoruz arkadaş gibi belkide ondandır.sezaryan hiç sormadım canım ama gecelik yatak ücreti 75 tl

sagol zeyracim hastaneye ufak bir ameliyat icin gidiyorum
bebegimi görmeyede nasipse haftaya sali gidecem canim

tatli rüyalar canim fazla oturmaya gelmiyor gercekten
hati kendine ve bebegine iyi bak

dünürüm iyi geceler be de yatıyorum çok uykum geldi

iyi geceler tatlı annişler kocaman öptüm sizleri

batuhancığım rabbim şifalar nasip eğlesin inşallah bitanem öpüyorum kocamn yine:CüvCüv:

anladım canım bu arada son kez bişey soracağım bulancağa hala hastahaneye kadın doğumcu gelmedimi boş sanırım kadrosu en sonunda ben atanacam orayada o yüzden bu araştırmayla:roflol:

ben de yarın balık yapcam ondan sonraki gü dible yapıcam inşallah.ben çiğden pişiriyorum azcıkta havuç koyuyorum çok güzel oluyor

ben de yarın balık yapcam ondan sonraki gü dible yapıcam inşallah.ben çiğden pişiriyorum azcıkta havuç koyuyorum çok güzel oluyor

a.s bende canım doğrayıp hafif yine bir sıcak suda öldürüyorum bizim beyefendi öyle yapınca birazcık pişmemiş diyo ne yapalım son nazlarını yapsın artık bana eee çocuk olunca çiğ olarak bile yiyecek haberi yok:roflol:

en son gelmedi diye biliyorum canım ya yalan da söylemeyeyim şimdi.valla canım biz bu araştırmayla kadın doğumcu oluruz.bora bey bana hep sordukça kadın doğumcumu olcan başıma derdi : )kentte sezaryan doğum 350 idi tüm özeller öyleyse umut ta da aynıdır fiyatlar.bak bizim doktor sezaryanda da para almazdı.bizim doktorumuz iyi ya.......

neyse dünürcüğüm kocaman öptüm seni ve damadımı canım görüşürüz inşallah yarın gelinin diblesini yedi bak şimdiden alışıyo bizim damak tadına sende gelin edince yapar yapar yedirirsin artıkın öptük canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…