hoşgeldin canım şükürler olsun herkes iyidi doktordan gelen arkadaşlarımız yosun ve rüzgar yağmur güzel haberlerle geldi bizlere
dünürcüğüm ben günde 8 bardak falan içiyorum yeterli gelirdir canım.en az 8 bardak yazıyodu nette...
batuhanım hoşgeldin,nasılsın*
huri37 sende hoşgeldin canım topiğimize....bu günler güzel birde sağlıkla dünyaya gelselerrrrrr
Minik şehrimiz Kütahya canım. Şehirde ayrıntılı ultrason yapacak yer yokmuş çok şaşırdım inanın.
hosbulduk canlar sagolun
zeyracim sagol canim özetledigin icin güzel haberlerle gelmelerine sevindim
bende nasipse cuma hastaneye gidiyorum bakalim ne olacak
ben yazın hamileliğin başlarında acayip su içiyordum ama şimdi o kadar içemiyorum.ama süt ayran ıhlamur çok tüketiyorum.aslında sütü sadece sabahları içiyorum.siz akşamları yatarkende içiyomusunuz?
zeyra her ay para aldı mı doktorun?bizim doktor bulancaktayken bizden almıyordu bazı aylar,hatta bir kez aşılama denedik normalde 300 falan alıyodu bizden almadı
eee ne olack inşallah sende bizlere güzel haberlerle geleceksin canımcım bebişin biraz daha büyümüş olacak canım benim hiç stres yapma hatta sevin bizim gitmemize daha 2 hafta var gelsede gitsek bizde
kızlar neyse ben kaçıyorum belim çok ağrıdı ya karnım acıkıyo fazla gece oturuncada yemek yiyesim geliyo bende birde ekmeğin kıtır tarafını yemealışkanlığı başladı anlamadım önceden hiç yemezdim ne değişik huylar edindim ben yaaa hepinizi öpüyorum güzel tatlı nisan annişleri hayırlı geceler hepinize
sagol zeyracim hastaneye ufak bir ameliyat icin gidiyorum
bebegimi görmeyede nasipse haftaya sali gidecem canim
tatli rüyalar canim fazla oturmaya gelmiyor gercekten
hati kendine ve bebegine iyi bak
dünürüm iyi geceler be de yatıyorum çok uykum geldi
canım ben levent beyi hiç tanımıyorum.yengemler hep benim doktora gittiler.arkadaşlardan biliyorum doktorunu.olsun canım ya sağlıklı olsunlarda hiiççççççç önemli değil.benim doktor bi ara ben 3 gün hastanede yattımya onu bile 2 akşam gösterdi.çok farklı bi doktor bora bey.biz iyi anlaşıyoruz arkadaş gibi belkide ondandır.sezaryan hiç sormadım canım ama gecelik yatak ücreti 75 tl
ben de yarın balık yapcam ondan sonraki gü dible yapıcam inşallah.ben çiğden pişiriyorum azcıkta havuç koyuyorum çok güzel oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?