2010 Nisan Anneleri

canım bende yatıyorum gözlerim kapanıyo.inşallah canım yeterki gelinim olsunda ben onlara neler neler yaparım.yemem yediririm valla.öptüm canım.kendine iyi bak.

bugün en erken kalkan benim heralde...aslında geç de yattım ama....
özgeeeeeee sen nerdesin dükkanı açmışsındır.geçmişi mi okuyorsun*

günaydın kızlarr... akşam bayaa kaynatılmış sanırım... ben bi ara girdim ama kocişim gelince yemek fln derken açık unutmuşum blg... bi de akşam görümceme gittik.. 1 sokak var aramızda.. en son ramazan başında yemeğe gitmiştik kaydirigubbakcemile3 allahtan muhabbet iyiydi yanii.. uzun zamandır gitmeyince baymadı yanii.. neysee...

biz az önce sağlık ocağından geldik.. kan tahlilim yapıldıı.. kontroller fln işte.. kalp sesimizi dinledik :asigim: çok güzeldii.. keşke daha uzun sürseydik.. ebemizin söylediğine göre haftamıza göre herşey yolundaa.. 18 haftalıksınız dedi.. :teytey: yarın 3 de sonuçları alıcaz hem sabahtan 3lü sonucumu almaya gidicem kendi dr.uma.. onu da götürücekmişim giderken.. inş. hepsi iyi çıkarr... bi daha da 15 aralıkta gidicez ama 2 hafta sonrabi uğra şekerine baalım dediler. 20 haftalıkken olucakmışş...

herkese güzell birgün diliyorumm... ben geçmişe gidiyorummm... :dance:

off kızlar ya ilaç içemiyorum.büyük ilaçları bölüyorum.az önce bi güzeş kahvaltı yaptım ilaç içerken hepsini çıkardım,kusmaktan nefret ediyorum

günaydın kızlar nasılsınız? ben iyi gibiyim:)
budebecim geçmiş olsun inadına bi daha ye cicimkaydirigubbakcemile2

şükür canım iyiyim biraz öksürük var bende geçen hafta rahatsızdım onun dışında bişey yok çok şükür..
kızlar bu üçlü testte sadece kan veriliyor dimi??

sağol tarhancım daha nası yiyeceğim
ummuhancım evet sadece kan tahlili veriliyor.sen ne zaman vereceksin*

günaydın kızlar günaydın ummuhan benim bebeğim iyi çok şükür
uyandı şimdi teyzesi oynayıp duruyor ::))
budebe ne ilacı canım o öle kocaman geçmiş olsun

budebe geçmiş olsun canım.. ben haftaya birgün gidip vericem bu cumartesi 16. haftaya başlıyoruz.
günaydın naz cım ben çok nadir bişeyler hissediyorum ama bebeğimmi emin değilim..

günaydın nazcım.ilacı doktorum elevitin yerine vermişti onu içemiyordum.multi tabs diye bi ilaç verdi elevitin kokusundan rahatsız olduğum için ama ben 2. içmeme yine çıkardım.

işallah daha kuvvetli hissedip tekmelerini sayacağımız günlerde gelecek.. babişiniz hissediyormu eliyle?bizim babiş heycanla bekliyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…