2010 Nisan Anneleri

yaaaa bugün hava çok kötü yağmurlu.....vede benim içimden hiçbişi yapmak gelmiyor,acayip bir can sıkıntısı hakim bende.....topiğe bile bakıyorum öle boş boş.....:umursamaz:

günaydın yosuncum.nasılsın*
özgecim havann kötü olduğu zamanlar benimde içim öyle olur.biraz dışarı çık,annenlere git.tabiki dükkanı bırakacağın birisi varsa

Günaydın kızlar.
Geçmişi daha yeni bitirdim okumayı.Nasılsınız bugün?
Biz iyi diyeli iyi olsun.
Böyle karnıma falan bazen ağrılar giriyor.Ama çok farklı.Bacaklarım da kasılıyor bazen.Dün akşam Kuran-ı Kerim dinledi bebişim.Taktım kulaklığı karnıma.Doğuma kadar inşallah sürekli dinleyecek...opuyorumnanaktan

özgecim havann kötü olduğu zamanlar benimde içim öyle olur.biraz dışarı çık,annenlere git.tabiki dükkanı bırakacağın birisi varsa

ewt ben bu havaları sevmiyorum içimi kasvet basıyo...ben anneme gideyim dediğin gibi canım en iyisi....
eşim burda o bakar....ya nekadar sulu gözlü oldum ben ,azönce doğum hikayelrini okudum,ikiside çok riskli bir doğum olmuş....ayyy makyajım bozuldu heee:roflol:
nese ben kaçayım....gelirim ....

Kızlar merhaba ,uzun zamandır yazmıyordum..
18.haftadayım. Bir kızım olacak inşallh. 17.haftada ultrasonda bakıp %99 kız dedi ondan öncesinde ısrarlarımıza rağmen söylememişti. ıkili ve üçlü testlerimiz maşallh güzel çıktı. Çok çok hafif hissediyorum karnımda. Henüz hiç alışveriş yapmadım . Birkaç ufak hediye geldi sadece. 23.haftada detaylı ultrasona gireceğim. sağlığım gayet iyi maşallh arada midem yanıyor. Çalışıyorum hala tam gaz evde oldugum gunlerde de kendimi dinlemiyorum dışarıya çıkıp geziyorum normal bir yaşam sürdürüyorum .Sonuçta hasta deil hamileyiz. Yemeklerle aram hiç yok .Şuana kadar 1 kilo verdim .Doktor bunun çok normal olduğunu 20.haftadan sonra almaya başlayacağımı söylüyor. Doktorum erkek ve endişeli biri deil beni de heyecanlandırmıyorr tam tersıne sakınleştiriyor. Domuz griibi aşısına kesinlikle karşı. Canlı bir aşı oldugunu söylüyor, bunun bebege ne gbıı etksıı oldugunu bılemeyız dıyor. Kafamı hiçbirşeye takmadan keyifli bir hamilelik geçirmeye çalışıyorum. hayırlısıyla hepimizz kurtulsak ..Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alsak , Şuan tek düşüncem bu . Bu arada isim düşünüyoruz. ırem ya da Irmak istiyoruz ama karar veremedik henüz defne olabilir. Günün popüler isimlerini sevmiyorum klasik bir isim olmasını istiyorum . ıçinde ü,ç ünlüler geçmesin malum bilgisayar ve ingilizce devrindeyiz zorluk çekmesin ,iki isim istemiyorum karışıklığa sebep olmasın devlet dairesinde vs sorun yaşamasın. Şimdilik hepiniz sağlıcakla kalın arada gene yazarım . Bu arada bana kalırsa çok fazla yemek muhabbeti yapılıyorr benım yemekle aram yok fakat canı isteyen olabilirrr ''aaa şekerim hemen yollarım ben sana'' ile olmuyor bu işler çalışan var evde olup yapamayan var. Bence biraz buna dikkat edin. Naçizane tavsiyem. Birde kendinize siizi tedirgin etmeyen pimpirikli olmayan bir doktor bulun . Siiz korkutan heyecanlandıran doktorlardan uzak durun . Bebekler allaha emanet hiçbişi olmazz annelerimizz her ay doktoramı gidiyordu sanki acaba?? öpüyorum .

o kadar uzunca msj yazdımm.. biriniz bişeycik yazmadınız aşk olsun :mymeka: sağlık ocağında dinlettikleri bebişimin kalp sesi halaa kulaklarımda.. geldiğim gibi aç bilaç sizinle paylaşmıştım geldiğim gibi .. neyse gözünüzden kaçtı sanırım mafoldumben

maşallah canım bebişinee.. biz sana dememişmiydik kuzum yaa.. boşunataktın kafana üzdün kendini de bebişini de... bu arada kızın oluyomuş hayırlı olsun canımnmm... opuyorumnanaktan
ne kadar heyecan verici şeyler anlatmışsın cnımm.. benim doktorum hiç detaylı fln bişey demedi bugüne kadarr.. acaba sadece testlerindesorun olanları mı yönlendiriyo ki :uhm: bakalım yarın 3lü sonucumu almaya gittiğimde sorucam inş..
günaydın kızlar benim bebeğim iyi çok şükür
uyandı şimdi teyzesi oynayıp duruyor ::))
günaydın cnımm.. hoşgeldin.. dün ruzeninle andık seni bayadır yok ortalarda diye.. iyi olmanıza sevindim cnım opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar.Nasılsınız?a.s.
günaydın balım.. biz iyiyiz de sen bi cee deyip kaçmışsın cnım opuyorumnanaktan
bursa da da bugün yağmur var... ee 3-4 gündür yazdan kalma günler vardıı.. dün feci ter basmıştı okuldaa.. bugünde dondum yollarda sabah sabah... bende kızımı okula bırakıp gelince yatıp accık uyuyiimm diyorum.. hiç dinlenemiyorum bugünlerde yaa... bebişim de yoruluyodur koştur koştur bi annenin karnında olmaktan.. bende yağmurlu havalarda dışarda ıslanıp eve gelincesıcacık oda da battaniyemin altına girip uyumaya bayılıorum.. acayip miskinlik çöküyo böyle havalardaa mirmirmirmir

simge8081.. hoşgeldin cnım.. kızın hayırlı olsunn... sağlıkla doğsun inş.. herşeyin yolunda olması ne güzell.. a.s.

bende yavaş yavaş çıkayım kızlarr... kızımın kahvaltısını toplayıp okula hazırlanıcazz... iyi günler hepinizee...

hoşgeldin simgecim. valla bu kadar sakin bir anne adayı olduğun için seni kutluyorum.kızını güle güle büyütürsün inşallah. doktor konusunda çok haklısınbiz zaten panik halindeyiz doktorlar da buna tuz biber ekiyor bazen.

yemek muhabbetine gelince hamileliğin en eğlenceli kısmı bu bana kalırsa. tabiki bizde çoğu zaman ay yine herkesin canı isticek diyerek konuyu kapatmaya çalışıyoruz ama o kadar zevkli bir konu ki kapatırken tekrar açılıyor. birilerinin canı ister diye çekinsem de çok da eğlenceli oluyor yemek muahbbetikaydirigubbakcemile3

sağolun bebegcim allah razı olsun kulaklarım çınladı zaten
işlerimiz çok yoğundu gelemdim kaç zamandır iyiolmanıza sevindim
oturuyoruz oğlumla bugün iş yok pek.

Günaydın kızlar...herkez iyidir umarım..
birşey sorucam bebişlerinin hareketlerini hissedenler içlerindenmi hissediyorsunuz yoksa elinizi koyuncamı?

iyiyim canım seni sormalı.yogun bir gün yine .

napayım gülüm çarşambaları aşı günümüz onun için söyle bir açmıştım siteyi hasta gelince geri kapadım:)

Günaydın kızlar...herkez iyidir umarım..
birşey sorucam bebişlerinin hareketlerini hissedenler içlerindenmi hissediyorsunuz yoksa elinizi koyuncamı?
günaydın canım hoşgeldin.Ben ya seyirme şeklinde yada kayma şeklinde hissediyorum.İçten hissediyorum.kaydirigubbakcemile5

Günaydın canım...ben daha içten hissedemiyorum yaaa((sadece geçen gün pıt diye bişey attı elimi bastırınca okadar(

Günaydın canım...ben daha içten hissedemiyorum yaaa((sadece geçen gün pıt diye bişey attı elimi bastırınca okadar(
Senin ilk bebişin.Bizler az daha deneyimliyiz:)En çok yorulduktan sonra şöyle uzan hissedersin o zaman.Daha bebeğim az dur tepinme diyeceğin zamanda gelecek inşallahkaydirigubbakcemile3

özgecim bırakıver şu doğum hikayelerini okumayı insan ağlamaktan patlıyor,gözler kan çanağına dönüyor.aklına geldikçe tekrar ağlıyorsun.yazgülümün olayında üstümden o durumu atmak baya zaman aldı.bi ara dedim keşke yazışmasaydım çok etkileniyorum anlatamam.müge anlının programını izlerdim sabahları şu erzurumda kaybolan çocuğun ölüsü bulununca yine dayanamadım insan çok kötü oluyor canım ya,ağlamaktan harap oluyorum.bence sende okuma tatlım bebeklerimizde etkileniyor bak

Kıslarr merbahaa nasılsınız..
benım bugün karnım gerım gerım gerılior ve kasıntıda cabası ama kasımıyorum tavsıye ettıgını yaglardan sürüp duruyorum ama nafıle sanırım..

bendende iyilik yosuncum ders çalışıyorum kpss ye hazırlanıyorum.ara verdiğimde size bakıyorum.sana da Allah kolaylıklar versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…