2010 Nisan Anneleri

Kıslarr merbahaa nasılsınız..
benım bugün karnım gerım gerım gerılior ve kasıntıda cabası ama kasımıyorum tavsıye ettıgını yaglardan sürüp duruyorum ama nafıle sanırım..

aman canım sakıın kaşıma sakın....kaşınsın tamam ama sen kaşıdıkça deri daha kolay çatlıyormuş......ben göğüsleri ihmal etmiştim,şimdi sol göğsümde ince iki çatlak olmuş,ama karnımda maşallah hiç yok,hiçte kaşınmıyor.....

merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa

merhabalar kızlar..

ben de soğuk hava falan dinlemeyip sabahın köründe mobilyacılar çarşısına gittim. benim evim çok yakın masko'ya , ama uzakta olanlara da tavsiye ediyorum kesinlikle. ıstanbul avrupa yakasındaysanız, maskoyu bir tur dolaşıp fikir almadan alışveriş yapmayın bebişlerinize..

çok güzel oda takımları vardı. dibim düştü. fiyatlar da şaşırtan cinsten..
ilk bebek, çok özeniyoruz, gözümüzü karartıp alıcaz artık kaça beşe..
ama daha erken di mi ?
oda kaçıncı ayda alınır sizce?
odanın dışında, kendi odamda yatırmak için park yatak, ıvır zıvır da alıcam da, oda siparişini ne zaman vermeliyim acaba?

bu arada hasta olanlarımıza geçmiş olsun
zeyracım.. gebelikte basur çok çok çok yaygın görülen bir şey.
kesinlikle ıkınmamak lazım. basura karşı ne yapılır ilerlemesi nasıl engellenir bilmiyorum ama hazır yeniyken önlemini al güzelim, o da ızdıraplı bir şey bayaa, başına dert olmasın.

merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa

canım ya gecmiş olsun,yedikelrinden kaynaklanıyo olabilirmi,yada aldığın ilaçta yapabiliyor bazen...
mesela benim kan ilacım bende de kabızlık yapıyo ama çok değil,dikkat et gebelikte hemoroit hiç iyi değil ve genelde her kadının başına geliyo....
doktoruna sorsan canım bi arasan......

refiye nerde ki bu arada..

muayenesi varmış, oğluşumuzun kalp atışını duymuş ne güzel.
gelse de anlatsa azcık..

bebeeeg..dünüüüür..hadi gel yaa, bi denk gelemedik iki gündür

kız dur gitme bi yere
benim de muhabbet edesim var, boşver oyunu :))

ayy benimde muhabbet edeim vardı eşim yokken dedim,şimdi geldi alır birazdan pc yi...
demek mobilya baktın ben 7. ayımda almayı düşünüyorum açıkçası ama ne ne alacağıma karar vermiş değilim benimde ilk bebeğim ve çok heyecanlanıyorum....
herseyin en iyisi olsun istiyorum bakalım nasip kısmet hersey....
gelsin bebişim sağlıklada ben ona çingene beşiği kurarım hiç bulamazsam:))))
oyunda sıkıyo be canım rekor yapamıyorum bu sefer delleniyorum.....ben gecenlerde annenin yatağına monte edilen yatak paylaşmıştım sen görmedin heralde biz ondan yaptırıcaz....

kızlar biraz işnternetten baktım hatta burda sitede yazmışlar olabilen bişymiş fazla gelmedi kan ama korktum şu an iyiyim öyle çok acı yok gibi doktoruma gidince sorarım o şimdi hastahanededir görüşmem imkansız kızlar

hosgeldın canım endişelenme sakın.gebelıkte çok sık görulurmus basur.ama doktoruna danıs ona göre ılac verır sana..rahatlatır.bos su iç tatlım en ıyı ılacıda bol sıvı almak bu kabızlıgın..

en önemlisi mikrop kapmaması canım....
birde ılık su da iyi geliyor ,eğer istersen biraz papatya kaynatıp süzüp,bir gazlı baz ile kompres yapabilirsin,papatyanın temizleyici ve iyileştirici özelliği var canım.....

ruzgar yagmurcum gözun aydın guzelım cok sevındım allahım hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah saglıkla sıhhatle cümlemize...

ay ben de aynı senin gibiyim :) rekor kıramayınca deliriyorum sinirden.
yılana sardırdıydım bi ara burda, ikinci olduydum da birinci olamadım diye çıldırıyordum, sonra dedim bu böyle olmayacak, oynamıyorum artık :)

oda için de sanırım 7. ay gibi almak en iyisi. çünkü odanın yeni boya kokusu 2 ayda falan ancak çıkıyormuş...
şimdi 4.5 aylığım desem, bir ayda anca teslim ederiz mobilyayı diyorlar, eh daha zamanım var siparişe...

annenin yatağına monte edilen yatak nasıl oluyormuş peki ??
özel mi yaptırıcan, yoksa piyasada var mıymış öyle modeller?

ne kadar fiyatlar çok ucukmu canım.

ya valla herkesin kesesine göre şey var.
800 liradan başlıyor, 7-8 bin liraya kadar..
7-8 bin olanlar, her şeyi ağaçtan olanlar...kaplama falan değiller. acayip güzeller, görünüşleri bile ayırt ediliyor diğerlerinden..
eh gerçi 8 bin lira olsam ben de güzel olurdum:) uzaktan bakmakla yetinicez onlara ancak :)

genelde benim beğendiklerim, her şeyiyle tam takımlar 2 bin - 3 bin arasıydı.
bakalım, ayarlayabilirsek ne ala...

bebek kısmetiyle gelir derler, biz de bir yerden bi piyango bişiy bekliyoruz ama daha tık yok :))

kızlar hamişlikten önce bir ara bende yine olmuştu ama geçmişti kendiliğinden şimdi bugün tekrar olunca tedirgin oldum doktoruma sorarım artık özgeciğim okudumda pek hamilelikte bitkisel tedavileri önermiyolar yan etki olur diyemi bilmiyorumda sıcak suda rahmi genişletirmiş en iyisi doktora gidince sorarım bitnem şu an çok sancım yok belki çatlamada olabilir çünkü zorlandım baya o kadarda su içiyorum ama sanırım elevitten kaynaklanıyo canım

iyidir güzelim ya can sıkıntısı işte senden naber bakalım nasılsın....

iyi canım dr dan geldim yine şimdi.

ruzgar yagmurcum gözun aydın guzelım cok sevındım allahım hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah saglıkla sıhhatle cümlemize...

saol canım bugünde gittim dr a. bugünde burnu ve ellerine baktı. serçe parmağı küçükmüş. benimde küçük. sizede benziyor olabilir ama dr unuzun yorumuna bırakıyorum dedi. yani şöyle hiçbir sorun yok lafını duymak istiyorum artık. onun dışında miniğim 195 gr. 22 cm. allah hepimizinkini korusun . sizler nasılsınız?

ya bu arada bu bebek hareketi mevzuunda ben de durumumu yazayım da benim gibilere destek olsun..

geçmişi okurken görmüştüm, bikaç kişi hiçbir şey hissetmiyoruz diye panik olmuştu.
ben de şimdiye kadar sadece bir kez içimde seğirme gibi bir şey hissettim, onun dışında hareket,tekme falan hissetmedim.

bu tamamen kadının vücuduyla alakalı bir şey.
ince yapılı biri, çook daha kolay hissederken, benim gibi kilolu kadınların geç hissetmesi çok çok normalmiş. hiç panik yapmayın.
kilonun da dışında, ince yapılı olup hissetmemek de mümkün. bu da bebekle alakalı olabilir.
kimi çocuk sakin dururken, kimisi daha hareketli olur.. kimisi 15. haftada hissettirir kendisini, kimisi 22.de

doktor kontrolleriniz yolunda gidiyorsa, bebeğiniz sağlıkla büyüyorsa hiç dertlenmeyin hissetmiyorum diye..

ben de imreniyorum hissedenlere, ama bizim de zamanımız var demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…