Kıslarr merbahaa nasılsınız..
benım bugün karnım gerım gerım gerılior ve kasıntıda cabası ama kasımıyorum tavsıye ettıgını yaglardan sürüp duruyorum ama nafıle sanırım..
kimsecikler yokkkk...................canım çok sıkılıyo........oyun oyniyim barim.......
merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa
kız dur gitme bi yere
benim de muhabbet edesim var, boşver oyunu :))
merhabalar kızlar nasılsınız bugün???
merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa
kızlar biraz işnternetten baktım hatta burda sitede yazmışlar olabilen bişymiş fazla gelmedi kan ama korktum şu an iyiyim öyle çok acı yok gibi doktoruma gidince sorarım o şimdi hastahanededir görüşmem imkansız kızlar
ayy benimde muhabbet edeim vardı eşim yokken dedim,şimdi geldi alır birazdan pc yi...
demek mobilya baktın ben 7. ayımda almayı düşünüyorum açıkçası ama ne ne alacağıma karar vermiş değilim benimde ilk bebeğim ve çok heyecanlanıyorum....
herseyin en iyisi olsun istiyorum bakalım nasip kısmet hersey....
gelsin bebişim sağlıklada ben ona çingene beşiği kurarım hiç bulamazsam:))))
oyunda sıkıyo be canım rekor yapamıyorum bu sefer delleniyorum.....ben gecenlerde annenin yatağına monte edilen yatak paylaşmıştım sen görmedin heralde biz ondan yaptırıcaz....
ne kadar fiyatlar çok ucukmu canım.
günaydın kızlar...herkez iyidir umarım..
Birşey sorucam bebişlerinin hareketlerini hissedenler içlerindenmi hissediyorsunuz yoksa elinizi koyuncamı?
iyidir güzelim ya can sıkıntısı işte senden naber bakalım nasılsın....
ruzgar yagmurcum gözun aydın guzelım cok sevındım allahım hayırlısıyla tamamına erdırsın ınsallah saglıkla sıhhatle cümlemize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?