2010 Nisan Anneleri

anladım canım tesekkur ederım artık kesemıze göre bısey ayarlıycaz...kısmetıyle gelır ınsallah bütün bebeklerımız..

vesvese yapma be canım..hamilelik böyle bi endişe dönemi ama olabildiğince rahat olmaya bakalım...
annesine benziyor demek bebeğin :) ne güzel :)
ne güzel gidip görmüşsün.. ben gün sayıyorum, taa 1 aralıkta gidicem detaylı ultrason için..

boyu ne kadar oldu, kaç gram ben de çok merak ediyorum :)
sizinki 22 cm olmuş ha :) kocaman :)
Allah'ım sağlık sıhhat versin, hayırlısıyla gelsin inşallah..

maşallah kuşuma allah nazarlardan saklasın inşallah ..merak etme hersey sorunsuz devam edecek hayırlısıyla..bak işte ne guzel öle görunuyor zaten..

bizde geçen haftalarda gıttık doktorumuza iyi görunuyordu 4 aralık yenı randevu tarıhımız.hayırlısıyla o gunde hersey guzel der ınsallah doktorumuz ayrıntılıya 22.haftada bakacak sonrada..

rüzgar yağmurcuğum dünde söylemiştim canım gözün aydın tekrar bitanem bak demiştim sana kuzuzcuğunda bişey yok doktorun biraz evham yaptırmış seni diye canımcım valla seninki uzun boylumu olack ne kuzucuğun bitanem maşallah canım

bakalım kızlar şimdi raporu kendi doktoruma göstericem aradım bugün ameliyatları varmış. o yorumlucak raporu bakalım. eşime dedim amniosentez istemez inşallah. çünkü kaldıracak gücüm kalmadı. serçe parmağına taktılar kuşumun. benimde parmaklarım öle işte. mafoldumben

saol canım du bakalım daha atlatamadık doktorumuz yorumlucak raporu. serçe parmağını küçük buldular.

merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa

zeyracım geçmiş olsun canım.dikkat et dünürüm kendine.ıkınma sakın ve doktorunu ara en doğrusunu o söyleyecek sana.birde su içiyordun baya aslında nasıl oldun ki....

ay yok be canıım
amniyosentezlere kadar ne düşünüyorsun
hiç öyle olmayacak bak göreceksin

bi görüş bakalım doktorunla. bakalım o ne diyecek..
iyi haberlerini alıcaz inşallah..

sıkma canını nolur. kötü şeyler düşünmeye meyilli oluyor insan böyle anlarda, ama iyi düşünelim ki iyi olsun a.s.
"ağızdan çıkan vücut bulur" derler ya, bak iyi diyelim biz, iyi olacak göreceksin.

ya alla allaaa canım ya genetık bişey işte bu benımde öle diyosun...bunu kafaya takma bence..doktorunda hersey yolunda dıyecekkkkkkk

canım bende tombiş bi anne olduğum için hissedemiyorum herhalde:))))elimle hissediyorum sadece:))))
dert etmiyorum ama çok istiyorum sadece:))))

saol bitanem, doktorumada hemen gitmem lazım. zaten kadına bi iki çift lafım var artık. çok üzüldüm yani beni çok korkuttu.

saolasın budebeciğim valla ben fazla oturmaktan oldu zannediyosam canım doktorumla görüşürüz 2 hafta sonra pek kafama takmıyorum açıkcası canım çok bi kanam olmadı belkide çatlama oldu hafif öyle çok kan olsaydı kesin giderdim biraz zorlandım haliyle canım öyle oldu valla meyvede yiyorum su da içiyorum ama elevit canım sanırım o yapıyo kabızlığı bitanem bende hamiş kalmadanda olmuştu bir ara canımcım

ya alla allaaa canım ya genetık bişey işte bu benımde öle diyosun...bunu kafaya takma bence..doktorunda hersey yolunda dıyecekkkkkkk

inşallahhhh tatlımm a.s.

bu arada kızlar bende hissediyorum geçen haftadan beri. kıpır kıpır oluyor. özellikle yatınca yapıyor gezerken hiç kıpraştığı yok maşallah hanfendinin. :dance:

canım bende tombiş bi anne olduğum için hissedemiyorum herhalde:))))elimle hissediyorum sadece:))))
dert etmiyorum ama çok istiyorum sadece:))))

ben elimle bile hissetmiyorum düşün :gitme:
çikolata yiyorum, sırt üstü yatıyorum, onunla konuşuyorum falan ama nafile :1no2:

zamanı var herhalde

iyi olsun, sağlıkla büyüsün de, kilolarının ceremesini çekecek artık anası ne yapalım :)

Zeyracım basur için endişelenme...benimde oldu 1/2 hafta önce..her tuvalete çıkışta kanıyordu..benim doktorum şurup vermişti kabızlık için onu sürekli kullan demişti ama ben belki zararı olur diye kullanmıyordum..o günlerde hergün kullandım geçti...önemli olan dışkının yumuşak olması..ozaman çabuk geçiyor..birde bol bol sebze meyve ye...acı-sirke-turşu yeme sakın...tabi yine doktoruna danış şurup verir belki sanada..geçmiş olsun canım..

tabi benim hissettiğimde bebişimse:))))
inşallah gazımı sevmiyorumdur her seferinde:))))))

rüzgar yağmurcuğum hiç kafana takma serçe parmağın seninde küçükmüş eee haliyle annesine çekmiştir neden doktorlar bu kadar büyütüyolar anlamıyorum işte ben o yüzden doktora gitmek bile istemiyorum bu kadarcık ufacık şeyi abartılyolar sanki bi olay var gibi sana çekmiş annesi demeleri varken ben en son doktora gittiğimde doktor gözüne falan baktı bende hocam maşallah gözleride büyükmüş falan dedim bana döndü gülerek yok ben yaklaştırdım o kadar dedi gülsemmi ağlasammı bende hemen yorum yaptım oracıkta zaten babasıda küçük gözlü bende sağlıklı olsun inşallahda başka bişey istemiyoruz ahh şu 4 ay bir geçsede kucağımıza alsak minik yavrularımızı o zamn biz doya doya bakarız orasına burasına inşallah

kııızzzlaaar, ayrıntlı ultrasondan geldim. bebekte herhangibir sorun yok ancak bnede plasenta previa çıktı. yaniii sezeryan olacağı kesin. erken doğum riski var. kanama olursa koşa koşa doktora gitcem falan filan. 30. haftada kortizonla bebeğin ciğer gelişimi hızlandırılacak. bööle anlattı dr. um ama ööle sakin anlattı, ööle rahatlatıcı konuştu ki içim rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…