ay ben de aynı senin gibiyim :) rekor kıramayınca deliriyorum sinirden.
yılana sardırdıydım bi ara burda, ikinci olduydum da birinci olamadım diye çıldırıyordum, sonra dedim bu böyle olmayacak, oynamıyorum artık :)
oda için de sanırım 7. ay gibi almak en iyisi. çünkü odanın yeni boya kokusu 2 ayda falan ancak çıkıyormuş...
şimdi 4.5 aylığım desem, bir ayda anca teslim ederiz mobilyayı diyorlar, eh daha zamanım var siparişe...
annenin yatağına monte edilen yatak nasıl oluyormuş peki ??
özel mi yaptırıcan, yoksa piyasada var mıymış öyle modeller?
ya valla herkesin kesesine göre şey var.
800 liradan başlıyor, 7-8 bin liraya kadar..
7-8 bin olanlar, her şeyi ağaçtan olanlar...kaplama falan değiller. acayip güzeller, görünüşleri bile ayırt ediliyor diğerlerinden..
eh gerçi 8 bin lira olsam ben de güzel olurdum:) uzaktan bakmakla yetinicez onlara ancak :)
genelde benim beğendiklerim, her şeyiyle tam takımlar 2 bin - 3 bin arasıydı.
bakalım, ayarlayabilirsek ne ala...
bebek kısmetiyle gelir derler, biz de bir yerden bi piyango bişiy bekliyoruz ama daha tık yok :))
iyi canım dr dan geldim yine şimdi.
saol canım bugünde gittim dr a. bugünde burnu ve ellerine baktı. serçe parmağı küçükmüş. benimde küçük. sizede benziyor olabilir ama dr unuzun yorumuna bırakıyorum dedi. yani şöyle hiçbir sorun yok lafını duymak istiyorum artık. onun dışında miniğim 195 gr. 22 cm. allah hepimizinkini korusun . sizler nasılsınız?
iyi canım dr dan geldim yine şimdi.
saol canım bugünde gittim dr a. bugünde burnu ve ellerine baktı. serçe parmağı küçükmüş. benimde küçük. sizede benziyor olabilir ama dr unuzun yorumuna bırakıyorum dedi. yani şöyle hiçbir sorun yok lafını duymak istiyorum artık. onun dışında miniğim 195 gr. 22 cm. allah hepimizinkini korusun . sizler nasılsınız?
rüzgar yağmurcuğum dünde söylemiştim canım gözün aydın tekrar bitanem bak demiştim sana kuzuzcuğunda bişey yok doktorun biraz evham yaptırmış seni diye canımcım valla seninki uzun boylumu olack ne kuzucuğun bitanem maşallah canım
merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa
bakalım kızlar şimdi raporu kendi doktoruma göstericem aradım bugün ameliyatları varmış. o yorumlucak raporu bakalım. eşime dedim amniosentez istemez inşallah. çünkü kaldıracak gücüm kalmadı. serçe parmağına taktılar kuşumun. benimde parmaklarım öle işte. mafoldumben
bakalım kızlar şimdi raporu kendi doktoruma göstericem aradım bugün ameliyatları varmış. o yorumlucak raporu bakalım. eşime dedim amniosentez istemez inşallah. çünkü kaldıracak gücüm kalmadı. serçe parmağına taktılar kuşumun. benimde parmaklarım öle işte. mafoldumben
ya bu arada bu bebek hareketi mevzuunda ben de durumumu yazayım da benim gibilere destek olsun..
geçmişi okurken görmüştüm, bikaç kişi hiçbir şey hissetmiyoruz diye panik olmuştu.
ben de şimdiye kadar sadece bir kez içimde seğirme gibi bir şey hissettim, onun dışında hareket,tekme falan hissetmedim.
bu tamamen kadının vücuduyla alakalı bir şey.
ince yapılı biri, çook daha kolay hissederken, benim gibi kilolu kadınların geç hissetmesi çok çok normalmiş. hiç panik yapmayın.
kilonun da dışında, ince yapılı olup hissetmemek de mümkün. bu da bebekle alakalı olabilir.
kimi çocuk sakin dururken, kimisi daha hareketli olur.. kimisi 15. haftada hissettirir kendisini, kimisi 22.de
doktor kontrolleriniz yolunda gidiyorsa, bebeğiniz sağlıkla büyüyorsa hiç dertlenmeyin hissetmiyorum diye..
ben de imreniyorum hissedenlere, ama bizim de zamanımız var demek ki
ay yok be canıım
amniyosentezlere kadar ne düşünüyorsun
hiç öyle olmayacak bak göreceksin
bi görüş bakalım doktorunla. bakalım o ne diyecek..
iyi haberlerini alıcaz inşallah..
sıkma canını nolur. kötü şeyler düşünmeye meyilli oluyor insan böyle anlarda, ama iyi düşünelim ki iyi olsun a.s.
"ağızdan çıkan vücut bulur" derler ya, bak iyi diyelim biz, iyi olacak göreceksin.
ya alla allaaa canım ya genetık bişey işte bu benımde öle diyosun...bunu kafaya takma bence..doktorunda hersey yolunda dıyecekkkkkkk
canım bende tombiş bi anne olduğum için hissedemiyorum herhalde:))))elimle hissediyorum sadece:))))
dert etmiyorum ama çok istiyorum sadece:))))
rüzgar yağmurcuğum dünde söylemiştim canım gözün aydın tekrar bitanem bak demiştim sana kuzuzcuğunda bişey yok doktorun biraz evham yaptırmış seni diye canımcım valla seninki uzun boylumu olack ne kuzucuğun bitanem maşallah canım
ben elimle bile hissetmiyorum düşün :gitme:
çikolata yiyorum, sırt üstü yatıyorum, onunla konuşuyorum falan ama nafile :1no2:
zamanı var herhalde
iyi olsun, sağlıkla büyüsün de, kilolarının ceremesini çekecek artık anası ne yapalım :)
tabi benim hissettiğimde bebişimse:))))
inşallah gazımı sevmiyorumdur her seferinde:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?