Zeyracım basur için endişelenme...benimde oldu 1/2 hafta önce..her tuvalete çıkışta kanıyordu..benim doktorum şurup vermişti kabızlık için onu sürekli kullan demişti ama ben belki zararı olur diye kullanmıyordum..o günlerde hergün kullandım geçti...önemli olan dışkının yumuşak olması..ozaman çabuk geçiyor..birde bol bol sebze meyve ye...acı-sirke-turşu yeme sakın...tabi yine doktoruna danış şurup verir belki sanada..geçmiş olsun canım..
inşallahhhh tatlımm a.s.
bu arada kızlar bende hissediyorum geçen haftadan beri. kıpır kıpır oluyor. özellikle yatınca yapıyor gezerken hiç kıpraştığı yok maşallah hanfendinin. :dance:
kııızzzlaaar, ayrıntlı ultrasondan geldim. bebekte herhangibir sorun yok ancak bnede plasenta previa çıktı. yaniii sezeryan olacağı kesin. erken doğum riski var. kanama olursa koşa koşa doktora gitcem falan filan. 30. haftada kortizonla bebeğin ciğer gelişimi hızlandırılacak. bööle anlattı dr. um ama ööle sakin anlattı, ööle rahatlatıcı konuştu ki içim rahat...
kııızzzlaaar, ayrıntlı ultrasondan geldim. bebekte herhangibir sorun yok ancak bnede plasenta previa çıktı. yaniii sezeryan olacağı kesin. erken doğum riski var. kanama olursa koşa koşa doktora gitcem falan filan. 30. haftada kortizonla bebeğin ciğer gelişimi hızlandırılacak. bööle anlattı dr. um ama ööle sakin anlattı, ööle rahatlatıcı konuştu ki içim rahat...
zeyram sen yinede dikkat et canım.bu proplemler hamilelikte oluyormuş.elevitte yapabilir.benim doktor elevit yerine başka bi ilaç verdi multi tabs diye....çok zorluyorsa elevit seni doktoruna söyle.birde o elevit çok iğrenç ya
bakalım kızlar şimdi raporu kendi doktoruma göstericem aradım bugün ameliyatları varmış. o yorumlucak raporu bakalım. eşime dedim amniosentez istemez inşallah. çünkü kaldıracak gücüm kalmadı. serçe parmağına taktılar kuşumun. benimde parmaklarım öle işte. mafoldumben
kıslarrrr lcw hamıle kıyafetlerı cıkarmıs görenınız alanınız oldumu ya ben ne alıcam bişey begenemıyorum kendıme göre..begendıklerımde cooook pahalııı
komşuuuuuuuuuuuuuuuu...komşucum naber??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?