2010 Nisan Anneleri

zeyram sen yinede dikkat et canım.bu proplemler hamilelikte oluyormuş.elevitte yapabilir.benim doktor elevit yerine başka bi ilaç verdi multi tabs diye....çok zorluyorsa elevit seni doktoruna söyle.birde o elevit çok iğrenç ya

kıslarrrr lcw hamıle kıyafetlerı cıkarmıs görenınız alanınız oldumu ya ben ne alıcam bişey begenemıyorum kendıme göre..begendıklerımde cooook pahalııı

saoasın canımcım yok takmıyorum bitanem zaten bende hamile kalmadan öncede yaşadım bu durumu genel cerraha gitmiştim o zamn tedavi olmak için oda çok ileri değil demişti kendiliğinden geçer bu o kadar büyütülcek boyutta değil demişti geçmişti kendiliğinden canım doktoruma sorarım gidince gerçi benim doktorum hiç insanı telaşlandırmıyo o yönünü seviyorum doktoreumun öyle her ufak şeyi kafaya taktırmıyo en azından dişlerimdeki olayı dedim çok ağrırsa git dişçiye dedi yaşanan bişey dedi inşallah geçer canım kendiliğinden

inşallahhhh tatlımm a.s.

bu arada kızlar bende hissediyorum geçen haftadan beri. kıpır kıpır oluyor. özellikle yatınca yapıyor gezerken hiç kıpraştığı yok maşallah hanfendinin. :dance:

canım doktorunla konuşmadan hiç kafanı karıştırma...ayrıca onlar olabilecek her ihtimali (çok düşük bir ihtimalde olsa) söylüyorlar..yarınbi gün bişey çıkarsa biz söylemiş olalım diye...sen olumlu düşün bebişini de üzme:))

yeterkı saglıkla gelsınde canım.ne guzel doktorunun sakin olması..bazısıda gereksız yere evhamlandırıyo ınsanı.inşallah hayırlısıyla kucagına alırsın tatlım..

Gözün aydın canım.Bebişinde iyi eee daha ne olsun.Bu arada bu doktoru sevdim.Bize böyle doktorlar lazım işte bizi sinir edecek doktorlar değil.Bu arada ne kadar verdin ayrıntılı usg ye

Gözün aydın canım çok şükür bebişin iyiymiş...

evet canım sorma eleviti bir yudumda içiyorum valla gözümü kapatıyorum öyle içiyorum başka çarem yok bakalım doktoruma derim gittiğimde canım benzer ilaç varsa versin aynen kocamn zaten zor yutuyorum:roflol:

Zannetmem yaaa ne amniyosentezi.Bebişin sağlıklıysa problem olmaz.Parmağı kısa demiş daha o büyüyecek ama annesi....

kıslarrrr lcw hamıle kıyafetlerı cıkarmıs görenınız alanınız oldumu ya ben ne alıcam bişey begenemıyorum kendıme göre..begendıklerımde cooook pahalııı

ben 3 tane blüz aldım Lcw den.Valla çok rahatlar değiştirip değiştirip giyiyorum.Başka yerde 45-50 den başlıyor mübarek fiyatları.

ademirciğim gözün aydın canım bebişin sağlıklıysa gerisi boş canımcım

ay kızlar her dr a gidişim bir stres valla napıcam bilmiyorum. şöyle bi kucağıma alsam kızımı..ohh dicem. ondan sonrada başka sorunlarımız olcak.. allahım dert keder hastalık vermesin.

rüzgaryağmurcum sana benzemiş bebeğin işte ne güzel.bak sana diyorum doktorun hiçbirşeye gerek görmeyecek,aksi bişey söylemeyecek

inşallah canlarım.. opuyorumnanaktan

bu arada bende maskoya bakmak istiyorum. ama şu hasır beşikleride beğeniyorum çok. bembeyaz hani. sonrada yatakmı alsam acaba diyorum..

kızlar baktımda tıckelarımızda son 150 günlereyiz aslında ne kadar çabuk geçmiş zamnan 280 günden 150 güne düşmüşüz ayyy her ay bittimi 1 ay daha yaklaşıyoruz yavrularımıza zamn az kaldı zaten 100e düştümü gerisi su gibi akıcakmış gbi geliyo bana yılbaşından sonra artık daha hızlı gibi geçecek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…