2010 Nisan Anneleri

Evet yaaa.:lepi:
çok heyecanlanıyorum ben
biran önce nisan gelsin istiorum...zemuszemus

aysecım senınle adaşız benımde adım ayse ayrıca sanırım oglusunun adıda mehmet efe olucak benımde mehmet demır allah kısmet ederse

Evet yaaa.:lepi:
çok heyecanlanıyorum ben
biran önce nisan gelsin istiorum...zemuszemus

bende hemde nasıl akşam babişkomula hayal kuruyoruz inşallah seneye diyorum eşime ortamızda minik kızımızı severek uyuruz diyorum ben yemek yaparken sen ayağında sallarsın diyorum o kadar güzel hayellerki rabbim inşallah tamamına erdirir bizleri

merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa
ahh canımm çok geçmiş olsun önceliklee.. ama çok aşırı kan olmamış allahtan.. bol su içiyosun aslında ama cnım kuru yememeyedikkat et.. bi de seni kabız yapan şeyler tüketme derim.. sıvı beslen bu günlerdee.. gittiğinde doktoruna geçmiş olsa bile mutlaka söyle meleğim.. en azından dr.a gitmene çok olsa bile tekrarlarsa diye bi ilaç fln verir..
((((benim edada olmuştuu.. ama nasıl anlatamam.. 3aylık falandık sanırım klozetten bi kalktım allahım dedimben kabızdım anlamadan düşürdüm bebeyi.. kaydirigubbakcemile3 )))
refiye nerde ki bu arada..

muayenesi varmış, oğluşumuzun kalp atışını duymuş ne güzel.
gelse de anlatsa azcık..

bebeeeg..dünüüüür..hadi gel yaa, bi denk gelemedik iki gündür
geldim canımm geldiim...opuyorumnanaktan ama bende acıktım yinee.. şu birhaftadır fln bişey yemeye taktım... kalkıp pişirim 2 dk.da oluyo allahtann..
kızz maşallah meleğine.. uzun boylu mu olcak senin kızz.. 22 cm. olmuş baksana.. ince uzun bi yapıdaolucak sanırsam kibarr zemuszemus serçeparmağını sakın kafana takmayasın.. seninkilere benzemiş demekkiii..doktorunda bi sorun olmadığını söylücektir zatenn yerimseniben
:teselli: kıyamamm kuzumm.. daha erken güzelim ama siz daha acemisiniz.. ondandırr.. hem herkesinki aynı olcak diye bir kural mı varr... yeterki gelişimleri sağlıkları iyi olsun da bugün bana ebe 1 ay sonra dışarıdan babanız da rahatlıkla hissedicek tekmelerinizi dedi.. hepimiz sırayla hissedicez tatlımm zemuszemus zaman gelicekki yoldayürürken karnımızın eğilip yamulduğunu gizlemek için binbir şekle giricezz... ben yolda karnım yamulunca(edoşum kıvrılıyodu yada gerinirken oluyodu en çok) bazen ağlıcak kadar zorlanıyodum.. dolmuştayken bi gün şöförün yanındayın o bile farketmişti.. feci utanmıştımm.. yanii şekerim bunları hepimiz sırayla kimimiz az kimimiz daha çok hissedicezz.. ama zamanımız var dahaa opuyorumnanaktan
maşallah kuzuna canımm.. plesenta previa teşhisi için daha erken değil mi demek geldi içimdeenn... 6 aya kadar yukarı çıkabilirdeniyor ama doktorunun bildiği bşey vardır mutlakaa. amao da çok rastlanılan bişey cnım.. içini ferah tut.. sadece sezeryan olucaksın o kesin yanii opuyorumnanaktan
ay kızlar her dr a gidişim bir stres valla napıcam bilmiyorum. şöyle bi kucağıma alsam kızımı..ohh dicem. ondan sonrada başka sorunlarımız olcak.. allahım dert keder hastalık vermesin.
aynen valla.. bugün bile öldüm öldüm dirildim.. ya kalp sesini duyamazsak diyee.. onu atlattım şimdide yarın alacağım 3lü tarama sonuçları kasıyo beni .. inşallah onlarda bir sorun çıkmaz :Saruboceq:

şimdi eşimle konuştukda zübeyde hanımda bir dr varmış tanıdığının babasıymış. hiç kafanıza takmayın ben çok hasta gördüm çok bebek doğurttum demiş sizin değerler normal demiş. beyinde ve kemiklerde bişi yoksa bişi yoktur demiş. siz acıbademe gidiyorsanız onlar incik cıncık çok araştırırlar devamlı kafanız kurcalanır demiş.

kızlarrrrr çok gerginim havaya uçacam sinirden. her zamanki problemler aslında ama ben çok gerginim. mesela sizi panikleten doktorlardan bahsediyosunuz ya onları falan bi temiz dövesim geliyo. ne yaptıysa dünden beri sakinleşemiyomkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı

bebgciğim çok güldürdün beni canım şu kolozet olyın valla yaa ama şimdi bir hatıra işte bebişimi düşürdüm acaba demen harbi koptum yok canım daha öncede gitmiştim ben sorun yok demişti doktor hamiş kalmadan önce canımcım eğer devamederse giderim doktoruma erkenden

iki kedili dedliciğim hiç canını sıkma bebg doğru söylüyo herkes aynıu zamanlarda hissetmezmiş canımcım belki hareket ediyo sende benim gibi farketmiyosun benimkisi çok tuhaf ses çok olursa hareketleniyo nedense geçen dayımlar geldiğinde öyle olmuştu ama dışardan hissedemiyorum daha bende anlamadım banada ebemiz dışrdan anlaman için 6. yına doğru demişti erken hissedemezsin demişti demekki değişebiliyo ben daha içerden zor ayırt ediyorum dışardana daha var sanırım kafamçokkarıştı

ARKADAŞLAR;ben yine fırsat buldum yazayım dedim.öncelikle bebeğinin hareketini hissetmeyenlere naçizane tavsiyem hiç merak etmeyin bebeg 83 ün dediği gibi son aylarda tekmelerden yanınızda uyuyan eşiniz uyanacak,bir yerde otururken eliniz hep karnınızda bebeğin ayaklarını içeri sokmaya çalışacaksınız.
ikinci tavsiyem bebeğin ultsason ve tahlil sonuçlarıyla ilgili.siz elinizden geleni yapın ve dua edin. gerisi boş.ben ilk oğluma hamileyken doktor ultrasonda böbreğinde kist tespit etmişti.son 2 ayım cehenneme döndü.gerçi doktorum doğumdan sonra kaybolabilir demişti.oğlum doğdu.3 günlük bebek tekrar ultrasona sokuldu.kist filan yoktu.ama ne yaşadığımı ben bilirim.ilk çocukta insan herşeyin acemisi oluyor.ama inanın dua herşeyin ilacı.ancak önce tedbir sonra takdir.herşey güzel olacak inşallah.

bebegcim sen hangi dr a gidiyosun canım?
cnımcım ben çekirge devlet hast.de(eski ssk) mehmet ali şüküroğlu na gidiyorum cnım.. allaha şükür memnunum dr.umdann...
bak ne güzel cnımm.. en azından bidr.dan bilgi almış oldun.. için rahatlamıştır inş... bebeğin gayet sağlıklı cnımm.. bende başlarda doruk özel bursa hastanesi var oraya gidiyodum.. (kendi doktoruma ilaveten:) devlette yaptırdığım haldekan tahlili idrar fln.. bi sürü tahlil istiyodu sonuçları gördüğü haldee.. şimdi gitmiyorumm.. devlet hast. de doğurcağım için ve kesin sezeryan olacağım için(ilkim öyle çünkü) devlet hast. de bir doktorum olmak zorunda...

bende tarhancığım aynen yaa ben boşuna demiyorum aslında şu testler faln adamı hastalık hastası ediyo bu doktorları bende anlamıyorum ben o yüzden doktorumu çok seviyorum adam hiç telaş yaptırmıyo çok sakin yaa ne öyle herşeyi sorun ediyo doktorlar hadi sana göre sorun ettin neden anneye küçük şeylerden tedirgin edersinki stres aslında anneyi daha çok etkileyen haberleri yok bak ben şimdi farkına varıyorum ben doktorum ikilide sorun yok demişti eşime normal demiş ama ben araştırınca 1:103 yazıyodu ikili testte kafam karıştı doktorumun yanına eşimi tekrar yolladım adam yine normal endişe etmesin demiş benim için kombine riski ve yaş riski daha önemli demiş kan sonuçları demiş neyse 3lümüzü yaptık şükürler olsun o da temiz çıktı ense kalınlığı zaten normaldi ama bende hiç aklıma öyle kötü şeyler getirmedim çünkü çok kişi biliyorum ben öyle bebğini aldırman gerekiyo denilen kişilerde bile nur topu gibi doğuyolar maşallah o yüzden bu testlere inancım sıfır haaa amniyosentezde bişey görülür o farklı tabiki ama bu testler formalite bence başka bişeyde değil ultrasyonda herşey apaçık belli oluyo zaten rabbim meleklerimizi korusun canım benim ben artık hiç takmıyorum bile ufak şeyleri ilk başlardaki o pimpirikliğim geçti benimde

şu doktorları dövme işini bir ara konuşalım canım:mymeka:sırnaşık şey

oh doyurdum karnımı geldim :)

bebek hareketleri konusunda haklısınız kızlar.. herkesin yapısı farklı işte.. pipiriklenmiyorum ama merak işte :) nasıl hissedicem, nasıl olacak falan diye sabırsızlanıyorum :)
bekleyeceğiz, el mahkum :)

bizim küçük hanım ne zaman tık tık yapacak bakalım :)

bebegcim, gelmişsin :) hoşgeldin, naber??

bu ara zaman kavramımı yitirmiş gibiyim ben.
hem çook yavaş geçiyor günler, hem de çoook hızlı sanki.

düşünüyorum da, evde test yapıp çift çizgiyi görüşüm 3 ay öncesi olmuş. bana dün gibi geliyor halbuki.
o günle, o anla alakalı herrrr detay aklımda..

ama bir yandan da zaman geçmiyor gibi geliyor :)
9 ay hamilelik amma uzunmuş, 4 ay falan olsaymış ya diyorum :)

ama şaka maka yarıladık işte, dediğiniz gibi yılbaşından sonra daha da çabuk geçer günler..

bebişlerimiz sağlıkla büyüsün de

Son düzenleme:
zeyra.. valla cnım yaa öyle sanmıştım ozaman..:)))acilen dr. a gittik ve bebeğimi gördüm de rahatladı içim.. senin az olmuş şükürler olsun... benimki korkulmıcak gibi değildii.. allahım kimseyekorku yaşatmasın.. sonucunda kötü bişey olmasa da o anki korku yetiyo insana..

avukat44.. hoşgeldin cnımm... sen fırsat buldukça kaç gel buraya... he valla acemi acemi hamişler işte :roflol: nocek sakinleştirmeye uğraş teselli et fln.. :roflol: yalnız bırakma beni nolurr opuyorumnanaktan (şaka olduğunu yazmama gerek bile yoktu sanırım ama yazdım bi kere .. şakaa tabikii)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…