kızlar baktımda tıckelarımızda son 150 günlereyiz aslında ne kadar çabuk geçmiş zamnan 280 günden 150 güne düşmüşüz ayyy her ay bittimi 1 ay daha yaklaşıyoruz yavrularımıza zamn az kaldı zaten 100e düştümü gerisi su gibi akıcakmış gbi geliyo bana yılbaşından sonra artık daha hızlı gibi geçecek gibi
Evet yaaa.:lepi:
çok heyecanlanıyorum ben
biran önce nisan gelsin istiorum...zemuszemus
Evet yaaa.:lepi:
çok heyecanlanıyorum ben
biran önce nisan gelsin istiorum...zemuszemus
Kızlarr...
Haftaya doktora gideceğim bende çok heyecanlıyım bebişimi göreceğim
ahh canımm çok geçmiş olsun önceliklee.. ama çok aşırı kan olmamış allahtan.. bol su içiyosun aslında ama cnım kuru yememeyedikkat et.. bi de seni kabız yapan şeyler tüketme derim.. sıvı beslen bu günlerdee.. gittiğinde doktoruna geçmiş olsa bile mutlaka söyle meleğim.. en azından dr.a gitmene çok olsa bile tekrarlarsa diye bi ilaç fln verir..merhaba kızlar ben geldim yaaa ben sanırım gebelik basuru yaşıyorum az önce tuvalede çıktım biraz zorlandım kabız olmuşum az hafif kan geldi makattan yaa ne yapıcam şimdi yaa
geldim canımm geldiim...opuyorumnanaktan ama bende acıktım yinee.. şu birhaftadır fln bişey yemeye taktım... kalkıp pişirim 2 dk.da oluyo allahtann..refiye nerde ki bu arada..
muayenesi varmış, oğluşumuzun kalp atışını duymuş ne güzel.
gelse de anlatsa azcık..
bebeeeg..dünüüüür..hadi gel yaa, bi denk gelemedik iki gündür
kızz maşallah meleğine..iyi canım dr dan geldim yine şimdi.
saol canım bugünde gittim dr a. bugünde burnu ve ellerine baktı. serçe parmağı küçükmüş. benimde küçük. sizede benziyor olabilir ama dr unuzun yorumuna bırakıyorum dedi. yani şöyle hiçbir sorun yok lafını duymak istiyorum artık. onun dışında miniğim 195 gr. 22 cm. allah hepimizinkini korusun . sizler nasılsınız?
:teselli: kıyamamm kuzumm.. daha erken güzelim ama siz daha acemisiniz.. ondandırr.. hem herkesinki aynı olcak diye bir kural mı varr... yeterki gelişimleri sağlıkları iyi olsun da bugün bana ebe 1 ay sonra dışarıdan babanız da rahatlıkla hissedicek tekmelerinizi dedi.. hepimiz sırayla hissedicez tatlımm zemuszemus zaman gelicekki yoldayürürken karnımızın eğilip yamulduğunu gizlemek için binbir şekle giricezz... ben yolda karnım yamulunca(edoşum kıvrılıyodu yada gerinirken oluyodu en çok) bazen ağlıcak kadar zorlanıyodum.. dolmuştayken bi gün şöförün yanındayın o bile farketmişti.. feci utanmıştımm.. yanii şekerim bunları hepimiz sırayla kimimiz az kimimiz daha çok hissedicezz.. ama zamanımız var dahaa opuyorumnanaktanben elimle bile hissetmiyorum düşün :gitme:
çikolata yiyorum, sırt üstü yatıyorum, onunla konuşuyorum falan ama nafile :1no2:
zamanı var herhalde
iyi olsun, sağlıkla büyüsün de, kilolarının ceremesini çekecek artık anası ne yapalım :)
kııızzzlaaar, ayrıntlı ultrasondan geldim. bebekte herhangibir sorun yok ancak bnede plasenta previa çıktı. yaniii sezeryan olacağı kesin. erken doğum riski var. kanama olursa koşa koşa doktora gitcem falan filan. 30. haftada kortizonla bebeğin ciğer gelişimi hızlandırılacak. bööle anlattı dr. um ama ööle sakin anlattı, ööle rahatlatıcı konuştu ki içim rahat...
aynen valla.. bugün bile öldüm öldüm dirildim.. ya kalp sesini duyamazsak diyee.. onu atlattım şimdide yarın alacağım 3lü tarama sonuçları kasıyo beni .. inşallah onlarda bir sorun çıkmaz :Saruboceq:ay kızlar her dr a gidişim bir stres valla napıcam bilmiyorum. şöyle bi kucağıma alsam kızımı..ohh dicem. ondan sonrada başka sorunlarımız olcak.. allahım dert keder hastalık vermesin.
inşallah cnım çabuk geçsin tez zamanda hihoyyyt
aysecım senınle adaşız benımde adım ayse ayrıca sanırım oglusunun adıda mehmet efe olucak benımde mehmet demır allah kısmet ederse
cnımcım ben çekirge devlet hast.de(eski ssk) mehmet ali şüküroğlu na gidiyorum cnım.. allaha şükür memnunum dr.umdann...bebegcim sen hangi dr a gidiyosun canım?
bak ne güzel cnımm.. en azından bidr.dan bilgi almış oldun.. için rahatlamıştır inş... bebeğin gayet sağlıklı cnımm.. bende başlarda doruk özel bursa hastanesi var oraya gidiyodum.. (kendi doktoruma ilaveten:) devlette yaptırdığım haldekan tahlili idrar fln.. bi sürü tahlil istiyodu sonuçları gördüğü haldee.. şimdi gitmiyorumm.. devlet hast. de doğurcağım için ve kesin sezeryan olacağım için(ilkim öyle çünkü) devlet hast. de bir doktorum olmak zorunda...şimdi eşimle konuştukda zübeyde hanımda bir dr varmış tanıdığının babasıymış. hiç kafanıza takmayın ben çok hasta gördüm çok bebek doğurttum demiş sizin değerler normal demiş. beyinde ve kemiklerde bişi yoksa bişi yoktur demiş. siz acıbademe gidiyorsanız onlar incik cıncık çok araştırırlar devamlı kafanız kurcalanır demiş.
kızlarrrrr çok gerginim havaya uçacam sinirden. her zamanki problemler aslında ama ben çok gerginim. mesela sizi panikleten doktorlardan bahsediyosunuz ya onları falan bi temiz dövesim geliyo. ne yaptıysa dünden beri sakinleşemiyomkaydirigubbakcemile3kafamçokkarıştı
kızlar baktımda tıckelarımızda son 150 günlereyiz aslında ne kadar çabuk geçmiş zamnan 280 günden 150 güne düşmüşüz ayyy her ay bittimi 1 ay daha yaklaşıyoruz yavrularımıza zamn az kaldı zaten 100e düştümü gerisi su gibi akıcakmış gbi geliyo bana yılbaşından sonra artık daha hızlı gibi geçecek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?