ayy iki kedili deli cnmcığım beni de heyecanlandırdın şimdi, sanki yarın doğum varmış gibi ellerim soğuk soğuk terlemeye başladı ensemden aşağı bir kaynar su yemiş gibi heyecanlandım :dance:bu ara zaman kavramımı yitirmiş gibiyim ben.
hem çook yavaş geçiyor günler, hem de çoook hızlı sanki.
düşünüyorum da, evde test yapıp çift çizgiyi görüşüm 3 ay öncesi olmuş. bana dün gibi geliyor halbuki.
o günle, o anla alakalı herrrr detay aklımda..
ama bir yandan da zaman geçmiyor gibi geliyor :)
9 ay hamilelik amma uzunmuş, 4 ay falan olsaymış ya diyorum :)
ama şaka maka yarıladık işte, dediğiniz gibi yılbaşından sonra daha da çabuk geçer günler..
bebişlerimiz sağlıkla büyüsün de
şimdi tetanoz aşımı oldum geldim ben.... drumu aradım kendisine ulaşamadım. sekreterine sordum. size bırakıyor dedi. ister yaptırın ister yaptırmayın diyormuş. Bende sağlık ocağına gitim. kalp atışlarına baktık ve yapalım dedi ebe. Çok acıyor bilginize...:)))
oh doyurdum karnımı geldim :)
bebek hareketleri konusunda haklısınız kızlar.. herkesin yapısı farklı işte.. pipiriklenmiyorum ama merak işte :) nasıl hissedicem, nasıl olacak falan diye sabırsızlanıyorum :)
bekleyeceğiz, el mahkum :)
bizim küçük hanım ne zaman tık tık yapacak bakalım :)
bebegcim, gelmişsin :) hoşgeldin, naber??
şimdi tetanoz aşımı oldum geldim ben.... drumu aradım kendisine ulaşamadım. sekreterine sordum. size bırakıyor dedi. ister yaptırın ister yaptırmayın diyormuş. Bende sağlık ocağına gitim. kalp atışlarına baktık ve yapalım dedi ebe. Çok acıyor bilginize...:)))
yapma ya nazlıözgerciğim çok mu acıtıyo ben 1 kere olmuştum koldan 2,5 sene önce işyerimde acıtmamıştı,maket bıçağım çok keskinmiş parmağımın ucuna dikiş atılmıştı,belki o dikişlerin acısındanmı hissetmedim acaba akannehirşimdi tetanoz aşımı oldum geldim ben.... drumu aradım kendisine ulaşamadım. sekreterine sordum. size bırakıyor dedi. ister yaptırın ister yaptırmayın diyormuş. Bende sağlık ocağına gitim. kalp atışlarına baktık ve yapalım dedi ebe. Çok acıyor bilginize...:)))
zeyra.. valla cnım yaa öyle sanmıştım ozaman..:)))acilen dr. a gittik ve bebeğimi gördüm de rahatladı içim.. senin az olmuş şükürler olsun... benimki korkulmıcak gibi değildii.. allahım kimseyekorku yaşatmasın.. sonucunda kötü bişey olmasa da o anki korku yetiyo insana..
avukat44.. hoşgeldin cnımm... sen fırsat buldukça kaç gel buraya... he valla acemi acemi hamişler işte :roflol: nocek sakinleştirmeye uğraş teselli et fln.. :roflol: yalnız bırakma beni nolurr opuyorumnanaktan (şaka olduğunu yazmama gerek bile yoktu sanırım ama yazdım bi kere .. şakaa tabikii)
ayy iki kedili deli cnmcığım beni de heyecanlandırdın şimdi, sanki yarın doğum varmış gibi ellerim soğuk soğuk terlemeye başladı ensemden aşağı bir kaynar su yemiş gibi heyecanlandım :dance:
slm kızlar! aynı test sorununu ben de yaşadım 3 lü testi 2 kez yaptırdım biri1/250 ikincisi1/1170 çıktı. iki farklı doktor iki farklı yorum yaptı amniyosenteze git ya da gitme diye. Biz de gitmemeye karar verdik. Kızının sarılık geçirdği sırada hastanede kalan bi arkadaşım down sendromlu bir bebeğin annesiyle konuşmuş. Kadıncağızın ikilisi de üçlüsü de temizmiş 1/3000 miş. ama o 1 ihtimal hepsinde var işte. Allah'a sığınıp ona havale etmek, içimizi temiz tutmak ve olumlu düşünmek en güzeli bence.
Bu arada benim nazlı kızımda 2 kasımdan beri tekmeliyo daha doğrusu tepicik atıyo:) hissetmek çok güzel. ama bu ayın sonuna kadar ancak hisseden hamişler olacaktır merak etmeyin doğalmış
nazlıcım 18-20 haftalar arası yapılıyodu dimi? Ben de gidicem bugün yarın ama ebe bana 4,5 ay demişti kafam karıştı malum artık aylar haftalar uymuyo birbirine
yapma ya nazlıözgerciğim çok mu acıtıyo ben 1 kere olmuştum koldan 2,5 sene önce işyerimde acıtmamıştı,maket bıçağım çok keskinmiş parmağımın ucuna dikiş atılmıştı,belki o dikişlerin acısındanmı hissetmedim acaba akannehir
geldim de güzelimm.. sen neler yedin bu kadar zamanda bakiim kaydirigubbakcemile3 kız ben pişirip yedim çok olduu... neyediğimi sölemicemm.. yanlışmış bu hareketimizz.. hamiş topiğinde yemek anılmaz :jeyyar:
iyiyim bu arada dünürüm benim. sen nasılsın? nisan kızımız nasıl? opuyorumnanaktan
ay sorma canım. bazen ben de düşünüyorum da, böyle nefesimin kesildiğini hissediyorum inan ki... ben hamile kalmak için de çok uğraştım, şimdi hamile oluşumdan başka şey düşünmüyorum.. ama, çok değil birkaç ay sonra tüm bunların biteceğini ve kucağıma minicik bir kız çocuğu vereceklerini, ondan sorumlu olacağımı falan düşününce inanamıyorum. şaka gibi, rüya gibi geliyor...
hayırlısıyla o günleri görelim de... :)
bu sefer de ilk kez anne olanlarımız acemilik hikayelerimizi paylaşırız :)
ayy inşallah cnm allahım o günleri de görmemizi nasip etsin inşallah, gülüp geçelim.ben birde normal düşünüyorm eğer son anda sünnet çocuğu gibi kaçmazsam :roflol:
etrafımdaki herkes sezeryan o yüzden bilgi alamıyorm kimseden.dr. umda daha erken deyip konuşmuyo benimlelmaz:
nazlıcım aşını olmuşsun ne güzel ben sağlık ocağına gidemem izin alamam bugünlerde ne olcak bakalım sonumuz ben doğumda mikrop kaparsak patronlarıma sorcam hesabınıkaydirigubbakcemile3
zeyracım seni sakinleştiren bir doktorunun olması ne güzel:) hazır doktor dövme timini kurmuşken hangi doktordan başlayalım kızlar:)
ay günahını almışım bak, cevap yazmışın bana :) :1hug:
iyiyiz biz bi tanem, sabah mobilya bakmaya gittik senin geline :)
sonra da salata yedim. (o kadarını söyliyim bari, utanırım şimdi yemek saymaya, hamiş topiğinde yemek anılmaz dedin, ben de anlatmiyim :)
ay nisan dedin bak gene sıkıntı bastı beni.
ben nisan ismini çok sevdim ama eşim mırın kırın ediyor refiye yaa..
uzlaşamazsak nolcak ?
isimsiz mi kalcak benim kızım yaa ?
o başka isim beğeniyor ben başka.
kızlar kocasıyla fikir birliğine varamayan , isim beğenemeyeniniz var mı ?
gerçi bakıyorum da çoğunuz çok güzel isimler seçmişsiniz bile.
biz niye böyle olduk ki :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?