2010 Nisan Anneleri

şu anki konu bebişleri hissedip hissetmeme heralde, ben hissediyorm ama nasıl; karıncalanma şeklinde .tabiiki de elini kolunu ayağını değil ama hissediyorm işte hernekadar kerkes gaz sancısıdır deselerde lülülülülülü yapıyorm o diyen kuzenlerimeee

şimdi tetanoz aşımı oldum geldim ben.... drumu aradım kendisine ulaşamadım. sekreterine sordum. size bırakıyor dedi. ister yaptırın ister yaptırmayın diyormuş. Bende sağlık ocağına gitim. kalp atışlarına baktık ve yapalım dedi ebe. Çok acıyor bilginize...:)))

ben kıpırtıdan fazla hissediyorum. hatta dün eşimede dedim ayakları solumda diye. öylede çıktı. abartıyorum belki ama ayaklarını dayadığında ağrı oluyo o tarafta. benimki çok ayak atıyo bu arada.

ayy iki kedili deli cnmcığım beni de heyecanlandırdın şimdi, sanki yarın doğum varmış gibi ellerim soğuk soğuk terlemeye başladı ensemden aşağı bir kaynar su yemiş gibi heyecanlandım :dance:

koldanmı oluyoz canım.. çok mu acıyooo demeee akannehir

slm kızlar! aynı test sorununu ben de yaşadım 3 lü testi 2 kez yaptırdım biri1/250 ikincisi1/1170 çıktı. iki farklı doktor iki farklı yorum yaptı amniyosenteze git ya da gitme diye. Biz de gitmemeye karar verdik. Kızının sarılık geçirdği sırada hastanede kalan bi arkadaşım down sendromlu bir bebeğin annesiyle konuşmuş. Kadıncağızın ikilisi de üçlüsü de temizmiş 1/3000 miş. ama o 1 ihtimal hepsinde var işte. Allah'a sığınıp ona havale etmek, içimizi temiz tutmak ve olumlu düşünmek en güzeli bence.

Bu arada benim nazlı kızımda 2 kasımdan beri tekmeliyo daha doğrusu tepicik atıyo:) hissetmek çok güzel. ama bu ayın sonuna kadar ancak hisseden hamişler olacaktır merak etmeyin doğalmış

geldim de güzelimm.. sen neler yedin bu kadar zamanda bakiim kaydirigubbakcemile3 kız ben pişirip yedim çok olduu... neyediğimi sölemicemm.. yanlışmış bu hareketimizz.. hamiş topiğinde yemek anılmaz :jeyyar:

iyiyim bu arada dünürüm benim. sen nasılsın? nisan kızımız nasıl? opuyorumnanaktan

nazlıcım 18-20 haftalar arası yapılıyodu dimi? Ben de gidicem bugün yarın ama ebe bana 4,5 ay demişti kafam karıştı malum artık aylar haftalar uymuyo birbirine

yapma ya nazlıözgerciğim çok mu acıtıyo ben 1 kere olmuştum koldan 2,5 sene önce işyerimde acıtmamıştı,maket bıçağım çok keskinmiş parmağımın ucuna dikiş atılmıştı,belki o dikişlerin acısındanmı hissetmedim acaba akannehir

dünüüür.. bana niye cevap yazmıyorsun yaa.. nasılsın dedim, görmedin beni..
özledim yahu, denk gelemedik iki gündür.
nasılsın ??
yolunda di mi her şey?
eda nasıl?

ayy iki kedili deli cnmcığım beni de heyecanlandırdın şimdi, sanki yarın doğum varmış gibi ellerim soğuk soğuk terlemeye başladı ensemden aşağı bir kaynar su yemiş gibi heyecanlandım :dance:

ay sorma canım. bazen ben de düşünüyorum da, böyle nefesimin kesildiğini hissediyorum inan ki... ben hamile kalmak için de çok uğraştım, şimdi hamile oluşumdan başka şey düşünmüyorum.. ama, çok değil birkaç ay sonra tüm bunların biteceğini ve kucağıma minicik bir kız çocuğu vereceklerini, ondan sorumlu olacağımı falan düşününce inanamıyorum. şaka gibi, rüya gibi geliyor...
hayırlısıyla o günleri görelim de... :)
bu sefer de ilk kez anne olanlarımız acemilik hikayelerimizi paylaşırız :)

özgecim, içini ferah tutup Allah'a havale etmekle en iyisini yapıyorsun gerçekten.
dediğin gibi 1/50 riski olan biri nur topu gibi bebek doğurabilirken, 1/5000lik biri sorunlu bir bebek doğurabiliyor. garantisi yok ki.
bol bol dua edicez.. yazılandan ötesi de yok işte.

eminim senin kuzucuğun da iyidir :)
bak hareket etmeye, ben burdayım demeye de başlamış :)
maşallah ona..

nazlıcım aşını olmuşsun ne güzel ben sağlık ocağına gidemem izin alamam bugünlerde ne olcak bakalım sonumuz ben doğumda mikrop kaparsak patronlarıma sorcam hesabınıkaydirigubbakcemile3

zeyracım seni sakinleştiren bir doktorunun olması ne güzel:) hazır doktor dövme timini kurmuşken hangi doktordan başlayalım kızlar:)

nazlıcım 18-20 haftalar arası yapılıyodu dimi? Ben de gidicem bugün yarın ama ebe bana 4,5 ay demişti kafam karıştı malum artık aylar haftalar uymuyo birbirine

ben de hep 20, hafta diye duymuştum 19+3 teyim ben.ebe kalp atışını dinleyip öyle yapalım dedi. Dinledikten sonra ki bizim kız kaçıyor durmuyo yerinde tam dinleyemedik:)) hadi yapalım dedi.

civciv01 evet çok acıdı. acımıcak dedi ama acıyo:)) ilaçta yaktı 3-4 gün kolun ağrıyabilir dedi. O yüzden sola vurdu.

ay günahını almışım bak, cevap yazmışın bana :) :1hug:

iyiyiz biz bi tanem, sabah mobilya bakmaya gittik senin geline :)

sonra da salata yedim. (o kadarını söyliyim bari, utanırım şimdi yemek saymaya, hamiş topiğinde yemek anılmaz dedin, ben de anlatmiyim :)

ay nisan dedin bak gene sıkıntı bastı beni.
ben nisan ismini çok sevdim ama eşim mırın kırın ediyor refiye yaa..
uzlaşamazsak nolcak ?
isimsiz mi kalcak benim kızım yaa ?
o başka isim beğeniyor ben başka.

kızlar kocasıyla fikir birliğine varamayan , isim beğenemeyeniniz var mı ?
gerçi bakıyorum da çoğunuz çok güzel isimler seçmişsiniz bile.
biz niye böyle olduk ki :çok üzgünüm:

nazlıcığım hadi hayırlı olsun yaptırmışsın aşını ilk senden geldi aşı haberimiz hadi hayırlısı bende ebe ayın 1de gel dedi o zamn yapılcakmış birde kan testi faln yapıcazmı dedi bana bişeyler dedi ama anlamadım ben pek senden kan falanda aldılarmı canım

kızlar valla ben herzaman derim bol bol dua başka birşey değil inanın eğer yaşancak varsa onun önüne geçemeyiz bu testler sadece olasılık bu demek değilki iyi çıkan testlerde sorun yaşanmaz anlamına gelmiyo her zamn o 1 ihtimal oluyo bu testlerde ister 50 olsun ister 10000 yani ihtimal o yüzden rabbime dua edicez bol bol o kadar

ay aman allah korusun olmaz bişi. benim doktorum tamamen gebenin kendisine bırakıyormuş işte. Ama bir ara vakit ayırırsın bence 2 doz yapılıyor zaten bir bu haftalarda diğeri ne zamn bilmiyorum.

benim doktoruma dokunmayın o çok ii:)))

ya canım biz irem koyacaktık şimdi bazı duyumlar aldım iyi bir anlama sahip değilmiş diye ne bilim eşimde sormuş imama oda bi sakınca görmemiş şimdi ben ikilemde kaldım yaaa eşimde çok istiyo o ismi illa irem kızım diye seviyo

benim kızım Zeynep olcak işşşallah. Ben küçüklüğümden beri bayılırım bu isme. hep koycam falan derdim Anlamını öğrenince eşim benden çok istedi : Babasının kıymetlisi, değerlisi, bitanesi anlamındaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…