2010 Nisan Anneleri

banada hemşiremiz 2 doz vurulcak dedi bayramdan sonra bence vurulması gereken bir aşı kızlar helede sezeryan olacaklar için gerekli bebişte bağışıklık kazanıyormuş böylelikle ben yaptırcam o aşıyı inşallah ayın 1 de birde 24. haftada şeker yüklemesi yapılıyomuş hastahanede snırım

şekerim bizde kocişle anlaşamıyoruz.ama yine de beni kırmaz :asigim:
ben oğluşuma kendi soy ismimi vericem,nasıl babası soyadını veriyorsa ben deismini verecem. özden olacak inşallah sizce nasıl,kociş diyorki en son nüfus dairesine ben gidecem diyor :uhm: beni kızdırmak hoşuna gidiyo :umursamaz:

canım benim adaş geeliyo haa bir anlamıda değerli taş demek canımcım:CüvCüv:

ben geldim kızlar.....
pazara gittim sonra yemek yaptım anca geldim....
geldim ama eskisi kadar çok takılamıycakmışım,off ya eşim yeni bir oyun keşfetmiş futbol oyunu acayip bişiymiş ,burdaki esnafl arkadaslarla inetnetden oynanıyomuş,sims tarzı bişi....
mesela saat 4 de antreman varmışmış off ya bana öle diyo bundan sonra onunda takılacağı bir yer varmış.....
ben kendime gidip pc mi alsam????

zeyracım irem 'in cenneten güzel bi anlamı olduğunu iliyorum ben kötü bi anlamı olduğunu sanmıyorum 2 yakın arkadaşım birbiri ardına kızlarının adını irem yağmur ve irem nil koydular

ya sorma zeyracım.. ben daha bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden kız olursa irem olsun diyordum...
ama anlamının ötesinde, nahoş da bir hikayesi varmış irem isminin.
ben fena soğudum, anlamının öyle nahoş olduğunu bile bile koyamam gibi geliyor.

ama hani eşin çok istiyorsa, siz de anlamını çok önemsemiyorsanız, konulabilir tabii.
hepimizin isminin anlamı çok mu manalı çok mu güzel sanki...
bir sürü isim var mantıklı, güzel bir anlamı olmayan ama yaygın kullanılan.
en önemlisi içimize sinmesi, beğenmemiz..

vaay adaşım geliyor demek :) benim adım da zeynep :) çook kullanılan bir isim olmasına rağmen çok severim, kendi ismim olmasa muhtemelen kızıma koyardım :) eşinin istemesi de çok normal, anlamı da çok güzeldir hakkaten zeynep'in. baba ziyneti, kıymetlisi... ne güzel...
senin meleğin de adı gibi güzel olsun, adıyla yaşasın inşallah..

ah ama şimdi iş başa düşünce biz isim seçemiyoruz işte :)

hoşgeldin ruzenincim? Özge mi demeliyim yoksa:)

kızlar size birşey anlatacam:

ben üniversiteye giderken internette bir gruba üyeydim. orada çok başarılı bir doktor ablam vardı tanıdık. sonra bağlantıyı kaybettik gerçi şimdi ne haldedir bilemiyorum. sağlık problemleri olan bir bebeği vardı. doğum sırasında hastane hatası yüzünden birşeyler olmuştu. tam hatırlayamıyorum şimdi. bebek 2 yaşında falandı ve gözleri görmüyordu. gelişim geriliği vardı. yürüyemiyordu. sık sık ataklar geçiriyordu ve annesi onu belki haftada bir ölümden kurtarıyodu. bebeğine bakabilmek için işini kariyerini bırakmıştı. onunla defalarca dertleşmiştik ve ben o zamanlar çok ağır bir dua ettim. ben kendimi bildim bileli hep çocuk aşkıyla yanarım anne olacağım günün hayaliyle yaşarım o kadar düşkünüm çocuklara. dedim ki: allahım eğer illa ki bu dünyaya böyle problemli bir çocuk getireceksen onu bana ver. içimde nasıl olsa ona karşı asla tükenmicek bir sevgi şefkat var. bana ver ki bütün sevgimle ona bir faydam dokunsun..
ve bebeğim karnıma düştükten sonra bu ikili test yaptırdığım zaman aklıma bunlar geldi. o gün bugündür ölesiye korkuyorum duam kabul olmuştur, yaradan duymuştur diye... tamam ben o ne durumda olursa olsun ona bütün sevgimle bakarım ama; gözümün önünde o acıları çekmesine dayanamam. mümkün diil.. o zamanlar dua ettiğimde sandığım kadar güçlü değilmişim demek ki; karnımdaki bebeğin dünyanın en sağlıklı, en mutlu, herşeyin en iyisine sahip çocuğu olmasını istiyorum. aksini düşünemiyorum bile..

işte böyle sizler risklerden hasta doğan bebişlerden bahsedeince benimde aklıma bu anım geldi tekrar..

yazdıklarına sırayla cvp yazıyorum cnım :)))
*** sana cvp yazmammı cnım benimm... 2 dk. da harcadın yani beni kaydirigubbakcemile3
***ne güzel cnım mobilyalarda bakılmaya balanmış.. ben ufacık bi beşik alacağım için şimdilik daha rahatım sanırım zemuszemus
***kızz benim fikrim değil bu yemek ismi söylememek fln.. sabah bi ark. yazmışş.. arada girip bakıyomuş ama ona yanlış gelmişş.. yemek konuşup birinin canı isteyince amaann ben sana gönderiyim diyomuşuk ama iş öyle değilmiş. fln.. o yüzden öyle yazdım canımm... bende ne yediğimi yazmadım ama o yüzden.. yoksa ben öyle her duyduğuna gördüğüne aşeren biri değilimdir.. zemuszemus
***canımm nisan da güzel isim ama mutlaka ortak bir isimde uzlaşırsınız.. pişşt diye seslencek haliniz yok ya kaydirigubbakcemile3 ayy seninki yine isim beğeniyo söylüyo yanii.. benimki bu konuda tam cinayet sebebi kaydirigubbakcemile3 biz edayla diyoruz ege de olur ama arda da güzel sanki fln.. eşime de diyorum sen ne düşünüyosun.. sadece son sözüben söylerim diyo klava: elimden bi kaza çıkıcak bigün.. yavrum doğmadan babasız kalcak :roflol: ayy allahım korusun tabiki de... yani benimkinin aklında bi isim yokmuş şimdilik... adam halaa erkek diye düşünmüyo sanıyorum ki.. cinsiyeti kesinleşince düşüncekmiş.. bu gidişle bizim çocuk isimsiz kalcak yada ben hastaneden çıkınca sabahlıklarla gidicem nüfus dairesine :roflol:

cnm hoşgeldinn,kocişlerimizede haksızlık etmeyelim dimi yazık onların da stres atmaya ihtiyaçları var,saatleri paylaşabilirsiniz cnmcğm.tabii burdan uzak kalmak zor geliyor ama napalım a.s.

canım benim adaş geeliyo haa bir anlamıda değerli taş demek canımcım:CüvCüv:
evet evet zeynep ismi çok ama çok güzel valla adınızla yaşayın işallah küçük kızımla beraber :)

sağol canım !Annem koymuş benim adımı adımı çok severim ama zeyneo koysaymışsın keşke derdim hep bana kısmet olur işşallah

aa biz de adaşmışız be güzelim :)
nick'inden bu saate kadar anlamamış oluşum da ayrı bi başarı tabii :)

kaydirigubbakcemile5vereliniortak birazcık geç oldu ama neyse bende ismimi severim zeynepler biraz int olurlar ama şimdiden duyrulur benimtanıdığım ne kadar zeynep varsa hepsi inattı eee bende öyleyim bişeyi kafaya takmayayım yeterki onu muhakkak yapıcam iyimi kötümü bilemiyeceğim ama bazen çok işe yarıyoa.s

çok zor valla insanın içine sinecek bir isim seçmesi.
özden güzel isim bence :)
çok yaygın bir isim de değil, o yönü de güzel :)

nüfus dairesi işini de damarına basmak için yapıyordur :)
benimki de dedi dün, sen istediğini söyle ben gider yazdırırım diye
ayy vallahi kafamı bozmasınlar, gider fritöz yazdırırım çocuğun adını, vebalini de babası taşır :))

ayy o kıskandı seni resmen :) kendine iş buluyor ha internette :)
bu tarz oyunlar ilk başta müptelası eder ama sonradan sıkılacaktır..
hem hamilelik kartını oyna sen de :) azcık duygu sömürü yaparsın, sıkılıyorum burda, forum beni oyalıyor falan dersin, kıyamaz sana..

ee, olmuyorsa da bir bilgisayar daha alsın mümkünse :) özleriz biz seni :)

tarhancım.. vesvese yapma hiç.
sen ne kadar temiz kalple, nasıl iyi niyetle, nasıl içten bir dua etmişsin..
Allah bilmiyor mu senin içinden geçeni, kim ister hasta bir çocuk doğurmayı..
ama sen ne iyisin ki "öyle bile olsa severim" diyorsun, o zaman söylediklerin de bu minvaldeymiş işte.
sıkma canını..

sağlıkla sıhhatle gelecektir meleğin eminim..

yaa kızlar yaa ben yine acıktım yaa offff yaa offf bu gidişle ben çok kilo alıcam yaa sürekli bişey yemek istiyom yaa offff

cnm cğm hiç öyle düşünüp moralini bozma,allahtan hep hayırlısını iste,dua her kapının anahtarıdır,o anahtar senin avuçlarında.öyle eskiyi aklına getirip te kendini cezalandırma ,içini ferah tut opuyorumnanaktan

ruzenciğim nereye gidiyosun yaaa bıraksın şu anteramanı valla deki kadınlar kulübündeki kızlar toplanıp dükkanı basarlar de ona yaaa biz onun çözümünü bulduk eskiden bizdede vardı o sorun şimdi rahatım herkesin kendi pcsi var rahtız sende öyle yap valla hem evede götürürsün kendininkini

tarhancığım hepimizin zamanında yapmış olduğu etmiş olduğu sözler oluyo canımcım takma kafana valla rabbim inşallah sağlıklı bebişler nasip eğlesin bizlere canım bol bol dua diyorumya

ay valla ben de öyle düşünmeye başladım artık, çocuk doğacak biz hala isim bulamamış mı olucaz, doğum yapmış halimle ben mi koşturucam nüfus dairelerine diye :)
benim eşim de ayrı bi enteresan...
ben ne desem yok diyor
ne isim önersem bir kulp takıyor..
yok o isimle dalga geçilir, bu isim çok kısa, bu isim çok uzun, bu isim soyismimizle uymuyor.. bir ismi de beğense, valla laf etmicem ama insan bir ismi bile nasıl beğenmez ya..

hamilelik hormonlarım zaten almış başını yürümüş durumda, ben de yapıvericem bir şey, çocuğum doğmadan gazetelere çıkıcaz, "çılgın hamile z.t , kocasını camdan attı, çılgın kadın, pişman değilim açıklamasında bulundu" diye kaydirigubbakcemile3

belirli isimleri taşıyan insanların ortak özellikleri olduğuna inanırım ben de :)
dediğin gibi zeyneplerde de hep öyle bi dediğim dedik, inat hava oluyor :)
adımız kurusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…