- 19 Aralık 2008
- 2.939
- 1
- 356
ay günahını almışım bak, cevap yazmışın bana :) :1hug:
iyiyiz biz bi tanem, sabah mobilya bakmaya gittik senin geline :)
sonra da salata yedim. (o kadarını söyliyim bari, utanırım şimdi yemek saymaya, hamiş topiğinde yemek anılmaz dedin, ben de anlatmiyim :)
ay nisan dedin bak gene sıkıntı bastı beni.
ben nisan ismini çok sevdim ama eşim mırın kırın ediyor refiye yaa..
uzlaşamazsak nolcak ?
isimsiz mi kalcak benim kızım yaa ?
o başka isim beğeniyor ben başka.
kızlar kocasıyla fikir birliğine varamayan , isim beğenemeyeniniz var mı ?
gerçi bakıyorum da çoğunuz çok güzel isimler seçmişsiniz bile.
biz niye böyle olduk ki :çok üzgünüm:
benim kızım Zeynep olcak işşşallah. Ben küçüklüğümden beri bayılırım bu isme. hep koycam falan derdim Anlamını öğrenince eşim benden çok istedi : Babasının kıymetlisi, değerlisi, bitanesi anlamındaymış.
ya canım biz irem koyacaktık şimdi bazı duyumlar aldım iyi bir anlama sahip değilmiş diye ne bilim eşimde sormuş imama oda bi sakınca görmemiş şimdi ben ikilemde kaldım yaaa eşimde çok istiyo o ismi illa irem kızım diye seviyo
ya canım biz irem koyacaktık şimdi bazı duyumlar aldım iyi bir anlama sahip değilmiş diye ne bilim eşimde sormuş imama oda bi sakınca görmemiş şimdi ben ikilemde kaldım yaaa eşimde çok istiyo o ismi illa irem kızım diye seviyo
benim kızım Zeynep olcak işşşallah. Ben küçüklüğümden beri bayılırım bu isme. hep koycam falan derdim Anlamını öğrenince eşim benden çok istedi : Babasının kıymetlisi, değerlisi, bitanesi anlamındaymış.
ben geldim kızlar.....
pazara gittim sonra yemek yaptım anca geldim....
geldim ama eskisi kadar çok takılamıycakmışım,off ya eşim yeni bir oyun keşfetmiş futbol oyunu acayip bişiymiş ,burdaki esnafl arkadaslarla inetnetden oynanıyomuş,sims tarzı bişi....
mesela saat 4 de antreman varmışmış off ya bana öle diyo bundan sonra onunda takılacağı bir yer varmış.....
ben kendime gidip pc mi alsam????
canım benim adaş geeliyo haa bir anlamıda değerli taş demek canımcım:CüvCüv:
ay günahını almışım bak, cevap yazmışın bana :) :1hug:
iyiyiz biz bi tanem, sabah mobilya bakmaya gittik senin geline :)
sonra da salata yedim. (o kadarını söyliyim bari, utanırım şimdi yemek saymaya, hamiş topiğinde yemek anılmaz dedin, ben de anlatmiyim :)
ay nisan dedin bak gene sıkıntı bastı beni.
ben nisan ismini çok sevdim ama eşim mırın kırın ediyor refiye yaa..
uzlaşamazsak nolcak ?
isimsiz mi kalcak benim kızım yaa ?
o başka isim beğeniyor ben başka.
kızlar kocasıyla fikir birliğine varamayan , isim beğenemeyeniniz var mı ?
gerçi bakıyorum da çoğunuz çok güzel isimler seçmişsiniz bile.
biz niye böyle olduk ki :çok üzgünüm:
ben geldim kızlar.....
geldim ama eskisi kadar çok takılamıycakmışım,off ya eşim yeni bir oyun keşfetmiş futbol oyunu acayip bişiymiş ,burdaki esnafl arkadaslarla inetnetden oynanıyomuş,sims tarzı bişi....
mesela saat 4 de antreman varmışmış off ya bana öle diyo bundan sonra onunda takılacağı bir yer varmış.....
evet evet zeynep ismi çok ama çok güzel valla adınızla yaşayın işallah küçük kızımla beraber :)canım benim adaş geeliyo haa bir anlamıda değerli taş demek canımcım:CüvCüv:
vaay adaşım geliyor demek :) benim adım da zeynep :) çook kullanılan bir isim olmasına rağmen çok severim, kendi ismim olmasa muhtemelen kızıma koyardım :) eşinin istemesi de çok normal, anlamı da çok güzeldir hakkaten zeynep'in. baba ziyneti, kıymetlisi... ne güzel...
senin meleğin de adı gibi güzel olsun, adıyla yaşasın inşallah..
ah ama şimdi iş başa düşünce biz isim seçemiyoruz işte :)
aa biz de adaşmışız be güzelim :)
nick'inden bu saate kadar anlamamış oluşum da ayrı bi başarı tabii :)
şekerim bizde kocişle anlaşamıyoruz.ama yine de beni kırmaz :asigim:
ben oğluşuma kendi soy ismimi vericem,nasıl babası soyadını veriyorsa ben deismini verecem. özden olacak inşallah sizce nasıl,kociş diyorki en son nüfus dairesine ben gidecem diyor :uhm: beni kızdırmak hoşuna gidiyo :umursamaz:
ben geldim kızlar.....
kızlar size birşey anlatacam:
ben üniversiteye giderken internette bir gruba üyeydim. orada çok başarılı bir doktor ablam vardı tanıdık. sonra bağlantıyı kaybettik gerçi şimdi ne haldedir bilemiyorum. sağlık problemleri olan bir bebeği vardı. doğum sırasında hastane hatası yüzünden birşeyler olmuştu. tam hatırlayamıyorum şimdi. bebek 2 yaşında falandı ve gözleri görmüyordu. gelişim geriliği vardı. yürüyemiyordu. sık sık ataklar geçiriyordu ve annesi onu belki haftada bir ölümden kurtarıyodu. bebeğine bakabilmek için işini kariyerini bırakmıştı. onunla defalarca dertleşmiştik ve ben o zamanlar çok ağır bir dua ettim. ben kendimi bildim bileli hep çocuk aşkıyla yanarım anne olacağım günün hayaliyle yaşarım o kadar düşkünüm çocuklara. dedim ki: allahım eğer illa ki bu dünyaya böyle problemli bir çocuk getireceksen onu bana ver. içimde nasıl olsa ona karşı asla tükenmicek bir sevgi şefkat var. bana ver ki bütün sevgimle ona bir faydam dokunsun..
ve bebeğim karnıma düştükten sonra bu ikili test yaptırdığım zaman aklıma bunlar geldi. o gün bugündür ölesiye korkuyorum duam kabul olmuştur, yaradan duymuştur diye... tamam ben o ne durumda olursa olsun ona bütün sevgimle bakarım ama; gözümün önünde o acıları çekmesine dayanamam. mümkün diil.. o zamanlar dua ettiğimde sandığım kadar güçlü değilmişim demek ki; karnımdaki bebeğin dünyanın en sağlıklı, en mutlu, herşeyin en iyisine sahip çocuğu olmasını istiyorum. aksini düşünemiyorum bile..
işte böyle sizler risklerden hasta doğan bebişlerden bahsedeince benimde aklıma bu anım geldi tekrar..
kızlar size birşey anlatacam:
ben üniversiteye giderken internette bir gruba üyeydim. orada çok başarılı bir doktor ablam vardı tanıdık. sonra bağlantıyı kaybettik gerçi şimdi ne haldedir bilemiyorum. sağlık problemleri olan bir bebeği vardı. doğum sırasında hastane hatası yüzünden birşeyler olmuştu. tam hatırlayamıyorum şimdi. bebek 2 yaşında falandı ve gözleri görmüyordu. gelişim geriliği vardı. yürüyemiyordu. sık sık ataklar geçiriyordu ve annesi onu belki haftada bir ölümden kurtarıyodu. bebeğine bakabilmek için işini kariyerini bırakmıştı. onunla defalarca dertleşmiştik ve ben o zamanlar çok ağır bir dua ettim. ben kendimi bildim bileli hep çocuk aşkıyla yanarım anne olacağım günün hayaliyle yaşarım o kadar düşkünüm çocuklara. dedim ki: allahım eğer illa ki bu dünyaya böyle problemli bir çocuk getireceksen onu bana ver. içimde nasıl olsa ona karşı asla tükenmicek bir sevgi şefkat var. bana ver ki bütün sevgimle ona bir faydam dokunsun..
ve bebeğim karnıma düştükten sonra bu ikili test yaptırdığım zaman aklıma bunlar geldi. o gün bugündür ölesiye korkuyorum duam kabul olmuştur, yaradan duymuştur diye... tamam ben o ne durumda olursa olsun ona bütün sevgimle bakarım ama; gözümün önünde o acıları çekmesine dayanamam. mümkün diil.. o zamanlar dua ettiğimde sandığım kadar güçlü değilmişim demek ki; karnımdaki bebeğin dünyanın en sağlıklı, en mutlu, herşeyin en iyisine sahip çocuğu olmasını istiyorum. aksini düşünemiyorum bile..
işte böyle sizler risklerden hasta doğan bebişlerden bahsedeince benimde aklıma bu anım geldi tekrar..
ya sorma zeyracım.. ben daha bebeğimin cinsiyetini öğrenmeden kız olursa irem olsun diyordum...
ama anlamının ötesinde, nahoş da bir hikayesi varmış irem isminin.
ben fena soğudum, anlamının öyle nahoş olduğunu bile bile koyamam gibi geliyor.
Ya zeynepcim çok merak ettim neymiş bu nahoş hikaye. Özelden falan anlatsana ben hiç bilmiyorum
yazdıklarına sırayla cvp yazıyorum cnım :)))
*** sana cvp yazmammı cnım benimm... 2 dk. da harcadın yani beni kaydirigubbakcemile3
***ne güzel cnım mobilyalarda bakılmaya balanmış.. ben ufacık bi beşik alacağım için şimdilik daha rahatım sanırım zemuszemus
***kızz benim fikrim değil bu yemek ismi söylememek fln.. sabah bi ark. yazmışş.. arada girip bakıyomuş ama ona yanlış gelmişş.. yemek konuşup birinin canı isteyince amaann ben sana gönderiyim diyomuşuk ama iş öyle değilmiş. fln.. o yüzden öyle yazdım canımm... bende ne yediğimi yazmadım ama o yüzden.. yoksa ben öyle her duyduğuna gördüğüne aşeren biri değilimdir.. zemuszemus
***canımm nisan da güzel isim ama mutlaka ortak bir isimde uzlaşırsınız.. pişşt diye seslencek haliniz yok ya kaydirigubbakcemile3 ayy seninki yine isim beğeniyo söylüyo yanii.. benimki bu konuda tam cinayet sebebi kaydirigubbakcemile3 biz edayla diyoruz ege de olur ama arda da güzel sanki fln.. eşime de diyorum sen ne düşünüyosun.. sadece son sözüben söylerim diyoklava: elimden bi kaza çıkıcak bigün.. yavrum doğmadan babasız kalcak :roflol: ayy allahım korusun tabiki de... yani benimkinin aklında bi isim yokmuş şimdilik... adam halaa erkek diye düşünmüyo sanıyorum ki.. cinsiyeti kesinleşince düşüncekmiş.. bu gidişle bizim çocuk isimsiz kalcak yada ben hastaneden çıkınca sabahlıklarla gidicem nüfus dairesine :roflol:
kaydirigubbakcemile5vereliniortak birazcık geç oldu ama neyse bende ismimi severim zeynepler biraz int olurlar ama şimdiden duyrulur benimtanıdığım ne kadar zeynep varsa hepsi inattı eee bende öyleyim bişeyi kafaya takmayayım yeterki onu muhakkak yapıcam iyimi kötümü bilemiyeceğim ama bazen çok işe yarıyoa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?