kaydirigubbakcemile5vereliniortak birazcık geç oldu ama neyse bende ismimi severim zeynepler biraz int olurlar ama şimdiden duyrulur benimtanıdığım ne kadar zeynep varsa hepsi inattı eee bende öyleyim bişeyi kafaya takmayayım yeterki onu muhakkak yapıcam iyimi kötümü bilemiyeceğim ama bazen çok işe yarıyoa.s
hoşgeldin ruzenincim? Özge mi demeliyim yoksa:)
ay valla ben de öyle düşünmeye başladım artık, çocuk doğacak biz hala isim bulamamış mı olucaz, doğum yapmış halimle ben mi koşturucam nüfus dairelerine diye :)
benim eşim de ayrı bi enteresan...
ben ne desem yok diyor
ne isim önersem bir kulp takıyor..
yok o isimle dalga geçilir, bu isim çok kısa, bu isim çok uzun, bu isim soyismimizle uymuyor.. bir ismi de beğense, valla laf etmicem ama insan bir ismi bile nasıl beğenmez ya..
hamilelik hormonlarım zaten almış başını yürümüş durumda, ben de yapıvericem bir şey, çocuğum doğmadan gazetelere çıkıcaz, "çılgın hamile z.t , kocasını camdan attı, çılgın kadın, pişman değilim açıklamasında bulundu" diye kaydirigubbakcemile3
belirli isimleri taşıyan insanların ortak özellikleri olduğuna inanırım ben de :)
dediğin gibi zeyneplerde de hep öyle bi dediğim dedik, inat hava oluyor :)
adımız kurusun :)
kızlarrr patlamak üzereyim sabah 2 kere kahvaltı yaptım şimdi de 2 tabak yemek yedim bu iştah nasıl bu kadar açıldı. daha 2 hafta önce kapalıydı. öyleki son 1 ayda hiç kilo almamıştım ama bu son 1 haftada 1 kg aldım mafoldumbensizde ne alem de kilolar ben toplamda 4 kg aldım zaten kiloluyum bu arada..
kızlarrr patlamak üzereyim sabah 2 kere kahvaltı yaptım şimdi de 2 tabak yemek yedim bu iştah nasıl bu kadar açıldı. daha 2 hafta önce kapalıydı. öyleki son 1 ayda hiç kilo almamıştım ama bu son 1 haftada 1 kg aldım mafoldumbensizde ne alem de kilolar ben toplamda 4 kg aldım zaten kiloluyum bu arada..
kızlar ben çok cici bir oda buldum iki kedili yazınca maskoya gittim diye bende bir siteye bakayım dedim ama resmen aşık oldum mobilyalara bayıldım.....sizlerle paylaşıyorum....
ayyy canımmmm çok güzel kız bu o da cidden bayıldımmm burda masko yokki CADIARZU napsak şimdi
kiloyu hiçç sormaa... bugün tarttı sağlık ocağında ebe.. 2 kilo daha almışım 3 hafta olmuş önceki kontrolden bu yanaa.. ve kilo artışın normal dedi ama 5 kilo oldu şimdiden yaaa mafoldumbenkızlarrr patlamak üzereyim sabah 2 kere kahvaltı yaptım şimdi de 2 tabak yemek yedim bu iştah nasıl bu kadar açıldı. daha 2 hafta önce kapalıydı. öyleki son 1 ayda hiç kilo almamıştım ama bu son 1 haftada 1 kg aldım mafoldumbensizde ne alem de kilolar ben toplamda 4 kg aldım zaten kiloluyum bu arada..
görüşürüz cnımm opuyorumnanaktankızlar ben kaçıyorum
akşama görüşürüz
amiincnımm.. bizim daha kesin değil ama anlaşıldığı üzre.. ama yine de sağol beğenilmesine sevindim... opuyorumnanaktaniki kedili deli cnm koptum netin başında :roflol: doğru diyon valla bendeklava: elime alayim kocişi bu arada özden ismini beğendiğin için çok sevindim opuyorumnanaktan
zeyracğm irem güzel isim bencede
zeynep de güzel bayanlar
bebegcğim ege ve ardada harika
nisan da güzel
ayyy ne güzel isimler seçiyosunuz maşşallahadlarıyla yaşayıp yaşatsınlar inşallah
opuyorumnanaktan gülegüle cnımmm... ayy nolcek bu halimizz bende öyle valla canıma soruyom... acaba diyet mi yapsam azıcık yaa.. 5 kilo çok değil mi şimdidenn mafoldumbenkızlar bende kaçtım gideyim bende yemek yiyeyim acıktım yine yaa sonra canım cacık çekti benim onuda yapayım off yaa hiç böyle değildim başta canım bişey istemezdi şimdi ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum hep hadi öptüm şekerler sizleri görüşürüz akşama öpüyorum
:roflol: :roflol: :roflol: ayy sen çok yaşa emii.. valla karnım acıdıı kaydirigubbakcemile3 ayynıı bensin valla yaaa kaydirigubbakcemile5
ya bide ne dicem benim ismimin anlamı bile yokk... peki zeyneplerin hepsi inat fln oluyolar da.. refiyelerin hepsi nasıl oluyolar bileniniz var mı? :roflol: ben kendimdenbaşka birini tanımıyorum da aynı isimde :))))
:
iki kedili deli cnm koptum netin başında :roflol: doğru diyon valla bendeklava: elime alayim kocişi bu arada özden ismini beğendiğin için çok sevindim opuyorumnanaktan
zeyracğm irem güzel isim bencede
zeynep de güzel bayanlar
bebegcğim ege ve ardada harika
nisan da güzel
ayyy ne güzel isimler seçiyosunuz maşşallahadlarıyla yaşayıp yaşatsınlar inşallah
kızlar ben çok cici bir oda buldum iki kedili yazınca maskoya gittim diye bende bir siteye bakayım dedim ama resmen aşık oldum mobilyalara bayıldım.....sizlerle paylaşıyorum....
kızlar buda olabilir ama sadece fkir olsun diye ekliyorum yalnız bunun mobilyaları gercek ahşapmış yani çok kaliteli sıfır boya varmış.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?