2010 Nisan Anneleri

bi de zeyneplerin haepsi güzel olur

dünürcüm... fritöz heee kaydirigubbakcemile3 yatırdın beni bu hamilehalimle yerlere yanii... alemsinn... kaydirigubbakcemile3

tarhan.. cnım rabbim içimizi biliyo bizim.. sen o duayı ederken neler düşündüğünü nekadar saf düşüncelerle dilediğinide biliyoo.. içini ferah tut canmm... rabbim neylerse güzel eyler cnımmm.. rabbim hepimize sağlıklı,eli ayağı düzgün,aklı fikri yerinde,ayıpsız kusursuz,hayırlı uzun ömürlü hayırlı salih evlatlar versin inşallah :Saruboceq: biz dua edelim sadece.. taktir allahın...

iki kedili deli cnm koptum netin başında :roflol: doğru diyon valla bende klava: elime alayim kocişi bu arada özden ismini beğendiğin için çok sevindim opuyorumnanaktan
zeyracğm irem güzel isim bencede
zeynep de güzel bayanlar
bebegcğim ege ve ardada harika
nisan da güzel
ayyy ne güzel isimler seçiyosunuz maşşallah adlarıyla yaşayıp yaşatsınlar inşallah

kızlarrr patlamak üzereyim sabah 2 kere kahvaltı yaptım şimdi de 2 tabak yemek yedim bu iştah nasıl bu kadar açıldı. daha 2 hafta önce kapalıydı. öyleki son 1 ayda hiç kilo almamıştım ama bu son 1 haftada 1 kg aldım mafoldumbensizde ne alem de kilolar ben toplamda 4 kg aldım zaten kiloluyum bu arada..

kızlar bende kaçtım gideyim bende yemek yiyeyim acıktım yine yaa sonra canım cacık çekti benim onuda yapayım off yaa hiç böyle değildim başta canım bişey istemezdi şimdi ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum hep hadi öptüm şekerler sizleri görüşürüz akşama öpüyorum

:roflol: :roflol: :roflol: ayy sen çok yaşa emii.. valla karnım acıdıı kaydirigubbakcemile3 ayynıı bensin valla yaaa kaydirigubbakcemile5

ya bide ne dicem benim ismimin anlamı bile yokk... peki zeyneplerin hepsi inat fln oluyolar da.. refiyelerin hepsi nasıl oluyolar bileniniz var mı? :roflol: ben kendimdenbaşka birini tanımıyorum da aynı isimde :))))

ruzenin... canmm bi adamı kandıramadın mı kızz.. ne antremanıymışş.. amann cnımm sıkılır nasılsa bikaç zaman sonraa... allahtan benim kocamın bilgisayarla alakası yokrtur zemuszemus elini bile sürmezz... arada takılırr o da çoook nadiirrr :asigim:

cnm ben 2 kilo ya yakın aldım şimdilik, gündüzleri değil de gece ve sabahın erken saatlerinde acıkma krizi geliyo,sanki midemi düğümlüyolar,napıcam şaştım yani.hadi sabah neyse de gece noluyo,böyle giderse oğluşum beni davul yapacak :kedi:

canım bendeki iştahı san anlatsam şaşarsın neyse bende 3 4 gündür başladı bu iştah olayı diyolardıda inamıyorudm ama gerçekten 5. ayında başlıyomuş asıl yemek yeme olayı eşim bile şaşıyo bana sen hiç böyle değildin diyo gülüyo yiyin bebişler diyo bize birde gülerek hoşuna gidiyo adamın benim yemek yemem yaaa cokacimcoookcokacimcoook

sağlık ocağına en son 11. haftada gitmişim 50 kloymuşum 20, haftadayım ve 54 kilo çıktım:))) ebe normal dedi ama bana çok gibi geldi.

kızlar ben çok cici bir oda buldum iki kedili yazınca maskoya gittim diye bende bir siteye bakayım dedim ama resmen aşık oldum mobilyalara bayıldım.....sizlerle paylaşıyorum....

benim kociş de ye tosonum ye cokacimcoook diyo klava: ben kızınca da sana demedim oğluma dedim diyooo senağlama

kızlar buda olabilir ama sadece fkir olsun diye ekliyorum yalnız bunun mobilyaları gercek ahşapmış yani çok kaliteli sıfır boya varmış.....

kiloyu hiçç sormaa... bugün tarttı sağlık ocağında ebe.. 2 kilo daha almışım 3 hafta olmuş önceki kontrolden bu yanaa.. ve kilo artışın normal dedi ama 5 kilo oldu şimdiden yaaa mafoldumben
kızlar ben kaçıyorum
akşama görüşürüz
görüşürüz cnımm opuyorumnanaktan
amiincnımm.. bizim daha kesin değil ama anlaşıldığı üzre.. ama yine de sağol beğenilmesine sevindim... opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan gülegüle cnımmm... ayy nolcek bu halimizz bende öyle valla canıma soruyom... acaba diyet mi yapsam azıcık yaa.. 5 kilo çok değil mi şimdidenn mafoldumben

aa öyle deme güzelim, refiye, yüksek, yüce demekmiş. ben de ilk sende duydum bu ismi, ama ne güzel..
şu kadarlık refiye deneyimimle , tatlı dilli, şeker hamile ismi diyorum ben :)

:) özden de adıyla yaşasın inşallah güzelim..
hepsinin upuzuuun güpgüzel ömürleri olsun...

ben zaten kilolu başladığım için acayip dikkatli besleniyorum... doktorum ilk başta "maksimum 5-7 kilo alabilirsin" demişti..
yani, verdiğim 6 kiloyu alsam, üste bi de 4 kilo falan alsam ; totalde 10 kiloyla kapatırım diyorum bu hamileliği..
ama tabi iştahım açılırsa, ilerleyen aylar ne gösterir bilemiyorum kafamçokkarıştı

kızlar ben çok cici bir oda buldum iki kedili yazınca maskoya gittim diye bende bir siteye bakayım dedim ama resmen aşık oldum mobilyalara bayıldım.....sizlerle paylaşıyorum....

ay özgeee ben bu odayı gördüm maskoda!!!!
ve dibim düştü, inan ki resimde çirkin çıkmış
o kadar şeker bir oda ki kelimelerle anlatamam.
normalde kız da olsa erkek de olsa fazla ıcıklı bıcıklı oda alma taraftarı değilim ama bu odayı çok sevmiştim, oğlum olsaydı alırdım diyordum :)

ben ist. agelin gitmiştim ama 1 yıl oldu çok şükür adanama aileme kavuşalı,toprak işte napim.kayınvalidemler istanbulda,onlara mı itelesem acaba kötükedihüso

valla kızlar ben çok beyendim hemde bunu hiç görmemiştim ilk kez gördüm modeli....
büyüyen beşik tarzı ve çok kullanışlı gözüküyor...sanırım bende maskodan alıcam......
genede bakıyorum ama bunun yerini tutarmı bilmem....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…