kızlar buda olabilir ama sadece fkir olsun diye ekliyorum yalnız bunun mobilyaları gercek ahşapmış yani çok kaliteli sıfır boya varmış.....
[ımg]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/11/2839.jpg[/ımg]
iki kedili canımbu beyendiğim iki mobilyada aynı mağazanın....
BEBİSH BEBE VE GENÇ DİYO.....
çok güzelmiş canım damadıma bunu al...
özgecim.. odalar çok güzel cidden... ...
kızlarr ben kaçıyorum artıkk... yemek yapıciimm.. 2 saatten az kaldı süremmm... :))
ayy bide ne dicem size yaa.. okuldan gelirken göbek deliğimin olduğu bölüm fecii acımaya başladıı.. yırtılıyomuş gibi sanki içerdennn.. arkadaşa gidicektim güye ama hem size daldım :) hem de geldiğimden beri göbişimin deliğinin olduğpu bölümü kremle azıcık masaj yaptım.. ama şimdi daha iyi sankii.. yumuşadı sanırım.. ama neden olduğu konusunda bir fikrim yokk.. acaba bebişim yukarı çııcak dayer mi açıyo kendinee... böyle bir durum yaşayan var mı aranızdaa....
neyse güzeller cevap yazarsanız dönüşte açar bakarım.. yazmazsanızda canınız sağolsun.. öptüm hepinizii.. kendiniz ve bebişlerinize iyi bakınn...
internet bağlantım çöktü ama şimdi düzeldi. ankara da yağmur şakır şakır yağıyoo. ii dileklerine teşekkürler herkesin. ayrıntılı usg ye para vermedim. eşimin özel sağlığından yararlandım ama kesilen faturada 150 tl yazıyodu. bi şey yazmayı unutmuşum. biliyonuz cinsiyetine %80 kız denmişti. usg ye bakan doktor büyük ihtimalle erkek bu dedi. sonrada kordonu da dolanmış olabilir dedi. yav benim çocuğum ne cins biri söölesin ayol?
bu sabah bunlardan birini gezdim demek ben. ama hangisi hatırlamıyorum ki.
bi dahaki gidişimde ikisine de girerim, ikinci resimdekine de ben bayıldım.
ama işte direkt ağaç olanlar çok pahalı oluyor.
çok sağlıklı, çok güzel..
ama pahalı işte
özgecim.. odalar çok güzel cidden... ...
kızlarr ben kaçıyorum artıkk... yemek yapıciimm.. 2 saatten az kaldı süremmm... :))
ayy bide ne dicem size yaa.. okuldan gelirken göbek deliğimin olduğu bölüm fecii acımaya başladıı.. yırtılıyomuş gibi sanki içerdennn.. arkadaşa gidicektim güye ama hem size daldım :) hem de geldiğimden beri göbişimin deliğinin olduğpu bölümü kremle azıcık masaj yaptım.. ama şimdi daha iyi sankii.. yumuşadı sanırım.. ama neden olduğu konusunda bir fikrim yokk.. acaba bebişim yukarı çııcak dayer mi açıyo kendinee... böyle bir durum yaşayan var mı aranızdaa....
neyse güzeller cevap yazarsanız dönüşte açar bakarım.. yazmazsanızda canınız sağolsun.. öptüm hepinizii.. kendiniz ve bebişlerinize iyi bakınn...
cnm ben de bu sabah göbek deliğimin oralarda tatlı tatlı kaşıntı ile uyandm baktım ki elim orda kaşıyorm hemen elimi çektim çatlak oluşur diye. ben de böyle oldu cnm vazelin en iyisi dediler umarım öyledir.özgecim.. odalar çok güzel cidden... ...
özgecim 2.oda diğer modellerde daha farklı geldi bana gayet güzel.diğerini birkaç yerde görmüştüm bende.
beegcim göbeğindeki o acının ne lduğunu bilmiyorum ama inşallah şimdi iyisindir.birde ben seni geçtim ben tam tamına 8 kilo aldım,çüş bana yani ya....abarttım iyice bide sık yasem sürekli acıksam napıcam bilmiyorum
kızlar ben çok cici bir oda buldum iki kedili yazınca maskoya gittim diye bende bir siteye bakayım dedim ama resmen aşık oldum mobilyalara bayıldım.....sizlerle paylaşıyorum....
sağlık ocağına en son 11. haftada gitmişim 50 kloymuşum 20, haftadayım ve 54 kilo çıktım:))) ebe normal dedi ama bana çok gibi geldi.
canım bendeki iştahı san anlatsam şaşarsın neyse bende 3 4 gündür başladı bu iştah olayı diyolardıda inamıyorudm ama gerçekten 5. ayında başlıyomuş asıl yemek yeme olayı eşim bile şaşıyo bana sen hiç böyle değildin diyo gülüyo yiyin bebişler diyo bize birde gülerek hoşuna gidiyo adamın benim yemek yemem yaaa cokacimcoookcokacimcoook
civcivcim valla ne güzel az almışsın sabahları bende yataktan açııımmmm diye kalkıyomkaydirigubbakcemile3cnm ben 2 kilo ya yakın aldım şimdilik, gündüzleri değil de gece ve sabahın erken saatlerinde acıkma krizi geliyo,sanki midemi düğümlüyolar,napıcam şaştım yani.hadi sabah neyse de gece noluyo,böyle giderse oğluşum beni davul yapacak :kedi:
aa öyle deme güzelim, refiye, yüksek, yüce demekmiş. ben de ilk sende duydum bu ismi, ama ne güzel..
şu kadarlık refiye deneyimimle , tatlı dilli, şeker hamile ismi diyorum ben :)
:) özden de adıyla yaşasın inşallah güzelim..
hepsinin upuzuuun güpgüzel ömürleri olsun...
ben zaten kilolu başladığım için acayip dikkatli besleniyorum... doktorum ilk başta "maksimum 5-7 kilo alabilirsin" demişti..
yani, verdiğim 6 kiloyu alsam, üste bi de 4 kilo falan alsam ; totalde 10 kiloyla kapatırım diyorum bu hamileliği..
ama tabi iştahım açılırsa, ilerleyen aylar ne gösterir bilemiyorum kafamçokkarıştı
:)
internet bağlantım çöktü ama şimdi düzeldi. ankara da yağmur şakır şakır yağıyoo. ii dileklerine teşekkürler herkesin. ayrıntılı usg ye para vermedim. eşimin özel sağlığından yararlandım ama kesilen faturada 150 tl yazıyodu. bi şey yazmayı unutmuşum. biliyonuz cinsiyetine %80 kız denmişti. usg ye bakan doktor büyük ihtimalle erkek bu dedi. sonrada kordonu da dolanmış olabilir dedi. yav benim çocuğum ne cins biri söölesin ayol?
özgecim 2.oda diğer modellerde daha farklı geldi bana gayet güzel.diğerini birkaç yerde görmüştüm bende.
beegcim göbeğindeki o acının ne lduğunu bilmiyorum ama inşallah şimdi iyisindir.birde ben seni geçtim ben tam tamına 8 kilo aldım,çüş bana yani ya....abarttım iyice bide sık yasem sürekli acıksam napıcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?