2010 Nisan Anneleri

kızlar bu arada benim eşim mobilyacı kendisi yapıcak bizim bebişin odasını:)

ezgiciğim şanslısın maşallah.ben de hep mobilyacı olsun isterdim babacığımın.niye baban dersen babamın tek kızıyım ve nazımı çok çekiyo sağolsun,bir dediğim iki olmuyo ondan

zeynepçin(dünürüm)... nasıl teşekkür etsem bilemedim valla... opuyorumnanaktan aslaasenin kadar tatlı olamazlar ama kabul et bunu nolurr opuyorumnanaktan

ay ay ayyy
yerim ben seni..
çikolatanı bırakır vallaha önce seni yerim :)
telefonlara daldıydım şimdi gördüm bi taneem, şanslı kızımın güzel kaynanası :)
öpüyorum kocaman :)

ben hiç araştırmadım bu konuyu valla. 10.000 dolar uçuk bir meblağ, ama senelik 200 lira gibi bir şeyse ve işe yararlığı olan, faydası dokunacak bir şeyse düşünülebilir elbet.

kızlar görüşmek üzere mutfak beni bekler hepiniz ve bebişlerimiz allaha emanet olsunlar opuyorumnanaktan

ezgiciğim şanslısın maşallah.ben de hep mobilyacı olsun isterdim babacığımın.niye baban dersen babamın tek kızıyım ve nazımı çok çekiyo sağolsun,bir dediğim iki olmuyo ondan

ne güzel sende çok şanslısın
zaten evin mobilyalarını falanda eşim kendisi yaptı misafir odasını yatak odasını hepsini yaptı

bende çok beyendim cannım inşlh kısmetse babişkoyla bakmaya gidelim diyoruz hem fiyatlar nası.....tüm kredi kartlarına 6 taksit yapılıyormuş bu güzel.....
gelinim nası bu arada....

ii maşallah... bugün tetanoz alşımızı olduk. ii bakıyorum gelinine merak etme:))

özgecim ve civcivcim çok kilo aldığımı biliyorum ama ben 13.haftaya kadar yattığım içinde çok aldım.o zamana kadar 6 kilo aldım.bebeğim 171 gramdı 17+3 ken.artık ne yapayım ya sebze,balık,kırmızı et yiyorum.hamur işi hiç yemiyorum.tatlıda yasak.zaten pek te sevmezdim.3 öğün yemek yiyorum.1 öğün meyva yiyorum başkada bişey yok bence birazda bünyemden kaynaklanıyor
ben gidem balık temizleyem.özge gel balık temizleyeliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm : )

budebe rahatça yiyebiliyorsan ne mutlu sana.. ben yemek yerken bin takla atıyorum herşeyi beğenmiyor meleğimiz..

anammm benden bütün paramı iste ama onu isteme işte.....
ben hiç balığa el sürmedim bu yaşıma kadar,ayyy çok kötü....
ben salata yapayım olurmu sölemesi ayıp çok güzel yaparım.....:roflol:

budebe rahatça yiyebiliyorsan ne mutlu sana.. ben yemek yerken bin takla atıyorum herşeyi beğenmiyor meleğimiz..

valla canım bende yiyemiyorum canım bazı seyleri hiç istemiyo...
bebişim yemek seçicek sanırım....hele balık çok faydalı olduğu halde yiyemiyorum....

ben tavuk etini pek yiyemiyorum.. ve aşırı ekşi bişey yersem mutlaka kusuyorum..ama tatlıylada aram yok önceden çikolata hastasıydım şimdi minicik bir parça bile çok geliyor..

ben tavuk etini pek yiyemiyorum.. ve aşırı ekşi bişey yersem mutlaka kusuyorum..ama tatlıylada aram yok önceden çikolata hastasıydım şimdi minicik bir parça bile çok geliyor..

hafif ekşi ya da tuzlu şeyler olucak bana yoğurt yiyemiyorum hala (

valla caım bende öleyim....ama eskiye nazaran daha iyi oldum sanki,en azından artık tavuk yada balık gördüğümde fena olmuyorum ,fakat yiyemiyorum...iki gündür decanım tatlı çekiyor anlatamam,şimdi sölemesi ayıp yedim valla tatlı...sabahlarıda bal yemeye basladım.....ama ekşi yada tuzlu duyduğum an bitiyroum valla yoğurduda sadece ayran ve çorbada seviyorum...

selam kızlar nasılsınız geçmiş baya birikmiş ben çook oldu giremeyeli inşallah hepiniz iyisinizdir

ay ben çok şanslıyım bu konuda hiç bişey seçmiyorum ve bugüne kadarda 1 kere bile midem bulanmadı ilk haftalarda bile bulanmadı herşey normal yani bazen eşime numara yapıyorum aşerdim git şunu al diye napiyim numaradanda olsa aşeriyorum:)))
bende 4 kilo aldım 54 olmuşum ama herşeyi yiyorum 3 öğün değil 7-8 öğün yiyorumdur:)
habire yemek yiyesim geliyo hiç boş durmuyo boğazım:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…