kızlar bu arada benim eşim mobilyacı kendisi yapıcak bizim bebişin odasını:)
zeynepçin(dünürüm)... nasıl teşekkür etsem bilemedim valla... opuyorumnanaktan aslaasenin kadar tatlı olamazlar ama kabul et bunu nolurr opuyorumnanaktan
konu saptırmak gibi olamsın ama dün benden 2 hafta ilerde gebe olan teyzem kordon kaınını saklatacan mı diye sordu? valla daha önce araştırmıştım( bi kaç sene önce) 10000 dolar falan diyolardı. o araştırmış sadece istanbul ve ankarada yıllık 200 tl ye saklanabiliyomuş. doğrum bilen araştıran varmı? veya nereye sorabiliriz?
kızlar görüşmek üzere mutfak beni bekler hepiniz ve bebişlerimiz allaha emanet olsunlar opuyorumnanaktan
ezgiciğim şanslısın maşallah.ben de hep mobilyacı olsun isterdim babacığımın.niye baban dersen babamın tek kızıyım ve nazımı çok çekiyo sağolsun,bir dediğim iki olmuyo ondan
bende çok beyendim cannım inşlh kısmetse babişkoyla bakmaya gidelim diyoruz hem fiyatlar nası.....tüm kredi kartlarına 6 taksit yapılıyormuş bu güzel.....
gelinim nası bu arada....
özgecim ve civcivcim çok kilo aldığımı biliyorum ama ben 13.haftaya kadar yattığım içinde çok aldım.o zamana kadar 6 kilo aldım.bebeğim 171 gramdı 17+3 ken.artık ne yapayım ya sebze,balık,kırmızı et yiyorum.hamur işi hiç yemiyorum.tatlıda yasak.zaten pek te sevmezdim.3 öğün yemek yiyorum.1 öğün meyva yiyorum başkada bişey yok bence birazda bünyemden kaynaklanıyor
ben gidem balık temizleyem.özge gel balık temizleyeliiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmm : )
budebe rahatça yiyebiliyorsan ne mutlu sana.. ben yemek yerken bin takla atıyorum herşeyi beğenmiyor meleğimiz..
ben tavuk etini pek yiyemiyorum.. ve aşırı ekşi bişey yersem mutlaka kusuyorum..ama tatlıylada aram yok önceden çikolata hastasıydım şimdi minicik bir parça bile çok geliyor..
hafif ekşi ya da tuzlu şeyler olucak bana yoğurt yiyemiyorum hala(
kızlar 15. haftalarda kusmalarınız varmıydı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?