selam kızlar nasılsınız geçmiş baya birikmiş ben çook oldu giremeyeli inşallah hepiniz iyisinizdir
selam kızlar nasılsınız geçmiş baya birikmiş ben çook oldu giremeyeli inşallah hepiniz iyisinizdir
slm canım hoşgeldin:1hug:
ruzenin canım yoğurdu sadece çorbada.. eskiye nazaran daha az yemeye başladım zaten zorla yiyorum sırf bebiş için yoksa gözüm görmüyor yemeğigöbişim çıktı ama kalçalar inceldi doğrusu :)
keşke bende öyle olsam ezgi cim..bişey yiyemiyorum( bebişim çubuk kraker gibi kalcak bu gisişle. kilo aldımmı bilmiyorum ölçülmedim doğrusu.. birperi kahvaltıyı erken yapmaya çalış canım biraz geç kalkarsan mide bulantısı ve kusma olur bende öyle çünkü engeç 8.30 da yemem gerekiyor yoksa ya yemekten önce yada sonra mutlaka çıkarıyorum
keşke bende öyle olsam ezgi cim..bişey yiyemiyorum( bebişim çubuk kraker gibi kalcak bu gisişle. kilo aldımmı bilmiyorum ölçülmedim doğrusu.. birperi kahvaltıyı erken yapmaya çalış canım biraz geç kalkarsan mide bulantısı ve kusma olur bende öyle çünkü engeç 8.30 da yemem gerekiyor yoksa ya yemekten önce yada sonra mutlaka çıkarıyorum
beni anmışınız ölemi o yüzden kulaklarım habire çınlıyodu ....ii çok şükür evi serdim biraz fazla yormuşum kendimi kanamam oldu hafif dr yatak istirahati verdi bende dinlendim geçti çok şükür bu defada net gitti hiç açamadım neti dünde üçlü tesimin sonuçlarını aldım çok ii demiş doktorum eşime ama cinsiyet yine yok kalp aışıda yok çatlayacam nerdeyse 2 hafta geriden geliyodu 1 haftaya düşmüş gelişimi çok güzel 2 kilo daha vermişim 78 kiloya düşmüşüm 17 haftalık olmuş bebeşim mide bulantılarım hala devam ediyor artık ilacı içmeye başladım dayanamıyorum artık ama günde bi defa tek içiyorum karnımda baya çıkmış hareketlerini artık tam hissediyorum yatarken özellikle kıpır kıpırhoşgeldin canım ya nerelerdesin yoktun bayadır....hatda gecen aklımıza gelmiti bebegle öle kimler yok diye.....
nasılsın bebeiş nası????
hacer canım hg... iyilik senden??
ben sdece 3 öğün yemek yiyip arada meyve yiyorum bazen yatmaya yakın çok acıkınca domates peynir koyup ekmek arasına onu yiyorum. çukulata yeni yeni yemeye başladım. ama normal tatlılardan yiyemiyorum buna rağmen 2 ayda 4 kilo...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?