2010 Nisan Anneleri

ruzenin canım yoğurdu sadece çorbada.. eskiye nazaran daha az yemeye başladım zaten zorla yiyorum sırf bebiş için yoksa gözüm görmüyor yemeği göbişim çıktı ama kalçalar inceldi doğrusu :)

keşke bende öyle olsam ezgi cim..bişey yiyemiyorum ( bebişim çubuk kraker gibi kalcak bu gisişle. kilo aldımmı bilmiyorum ölçülmedim doğrusu.. birperi kahvaltıyı erken yapmaya çalış canım biraz geç kalkarsan mide bulantısı ve kusma olur bende öyle çünkü engeç 8.30 da yemem gerekiyor yoksa ya yemekten önce yada sonra mutlaka çıkarıyorum

ruzenin canım yoğurdu sadece çorbada.. eskiye nazaran daha az yemeye başladım zaten zorla yiyorum sırf bebiş için yoksa gözüm görmüyor yemeği göbişim çıktı ama kalçalar inceldi doğrusu :)

canım yoğurdu canın çekmiyorsa süt ve süt ürünlerini tüket sende,mesela ben gecen kendime peynir tabağı hazırladım öle çerez gibi yedim...
yada sütlü tatlı olabilir ama tatlıyı sevmiyosun...ozaman süt iççen güzelim....

ben sdece 3 öğün yemek yiyip arada meyve yiyorum bazen yatmaya yakın çok acıkınca domates peynir koyup ekmek arasına onu yiyorum. çukulata yeni yeni yemeye başladım. ama normal tatlılardan yiyemiyorum buna rağmen 2 ayda 4 kilo...:))

canım bende doktora sordum herseyi yiyemiyorum bebeğimin gelişimini etkilermi???
oda kesinlikle hayır dedi bebişim suan kanımdan besleniyormuş,sanırım gelecek ay artık besin almaya baslayacak...

ruzenin canım tatlıyı seviyorum ama çok fazla tüketemiyorum pek canım istemiyor açıkcası..
nazlı cım ben pek sanmıyorum kilo aldığımı basenler eridi göbişe geçti gibi bir durum oldu bende :) ne güzel işte az çok yiyorsun yinede ben pek yiyemiyorum zaten evde tek olduğum için canımda istemiyor zorla bişiler atıştırıp geçiştiriyorum böyle giderse işimiz zor ..

ruzenin evet canım onu biliyorum 3-4 aya kadar öyleymiş ama geçen ay doktoruma gittiğimde 3 aylıktım ve artık yemeye çalış dedi yavaş yavaş bizden beslenmeye başlıcak .. bu arada kanda çok önemli kan yapıcı şeyler tüketmek şart oldu..

hoşgeldin canım ya nerelerdesin yoktun bayadır....hatda gecen aklımıza gelmiti bebegle öle kimler yok diye.....
nasılsın bebeiş nası????
beni anmışınız ölemi o yüzden kulaklarım habire çınlıyodu ....ii çok şükür evi serdim biraz fazla yormuşum kendimi kanamam oldu hafif dr yatak istirahati verdi bende dinlendim geçti çok şükür bu defada net gitti hiç açamadım neti dünde üçlü tesimin sonuçlarını aldım çok ii demiş doktorum eşime ama cinsiyet yine yok kalp aışıda yok çatlayacam nerdeyse 2 hafta geriden geliyodu 1 haftaya düşmüş gelişimi çok güzel 2 kilo daha vermişim 78 kiloya düşmüşüm 17 haftalık olmuş bebeşim mide bulantılarım hala devam ediyor artık ilacı içmeye başladım dayanamıyorum artık ama günde bi defa tek içiyorum karnımda baya çıkmış hareketlerini artık tam hissediyorum yatarken özellikle kıpır kıpır
bendeb böyl sende iyisin umarım
hacer canım hg... iyilik senden??

ii canım işte anlattığım gibi sen nasılsın canım

bende bugun meyve aldım kendime,dünde canım havuç çekti:)))
akşam yerim artıkın....
bende 4 ayda 4 kilo almışım....
çikolata halen yiyemiyorum ben yaw.....
canım hep tuzlu falan istiyo...
yatmaya yakın yememeye çalışıyorum .....

birde bol giyiniyorum normalde çok dar giyinmediğim için hamileliğim belli olmuyor ama ben artık dışardan anlaşılsın istiyorum :S nasıl büyütcem ben bu göbişi :)

Son düzenleme:
hacer im yazdıklarımı görüyorsundur bende böyleyim işte canım yemek yemek istemiyor zorla geçiştiriyorum öğünleri :S

yaa canım hiç sorma yaa mahvoluyorum zaten yemek hiç yiyemiyorum süt içemiyprum ama yoğurt yumurta çok güzel yiyyorumm ama çıkarıyorum hemen o yüzden yemekte istemiyorum iştahım var aslında ama hemen çıkardığım için aklıma geldimi yiyemiyorum bide çok acayip kıldan çok felaket derecede tiksinmişim zaten tiksiniyodum şimdi çok kötü saçımı bile tarayamıyorum elime geldimi hemen çıkrıyorum banyoda yada lavaboda kıl gördümmü bittim zaten o yüzden eşimde yanaşamıyor zavallı :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…