2010 Nisan Anneleri

özge salata seni bekliyo gel.hadi göktuğun karnı acıktı,kuzey semih acıkmadımı hala

budebe canım çok yiyor olabilirmisin acaba :)) belki 17. haftada bende olurum bir o kadar ben 15+5 im daha..

ne yapalım artık bebişimizi kucağımıza aldığımızda herşeyi unutacaz çok zor geçiyo hamileliğim ama yinede her anı güzel bence hele takmalameye başladımı mide bulantısı varsada birden yok oluyor
yaklaşık 5 ay nasıl geçecek bilmiyorum

ha bu aradabiz hep bu saatlerde yemek yiyoruz bide geç yesem nolcak ya,artıkın son aylarda beni yuvarlaya yuvarlaya götürecekler doktora hehehe : )

bende çok acıktım karnım gurulduyor ama çıkaracam diye korkuyorum oğlumda 9 ay sürmüştü herhalde bunda da öle olcak

hacer işallah düzelir kuzum ya..budebe canım bu saatlerde yediğinde tekrar acıkma olmuyormu?? yada sabah bulantı falan.

ha bu aradabiz hep bu saatlerde yemek yiyoruz bide geç yesem nolcak ya,artıkın son aylarda beni yuvarlaya yuvarlaya götürecekler doktora hehehe : )

yok be güzelim daha neler....okadarda olmaz merak etme olurmu???
kız ben gelirim yardıma,iteklerim seni....:roflol::roflol:

yok ummuhan ya aşkolsun yemiyorum önceki gibiyim eşimde ailemde öyle diyor.zaten çok yesem sürekli kusarım...
bugün bi arkadaş anlattı.onun da bir tanıdığı hamilelikte 40 kilo almış.bu kadar alan var mı çevrenizde

zaten ben kiloluydum eğer kilo alsaydım tombiş bi hamile olurdum valla 84 kiloydum hamile kaldım 78 kiloya düşmüşüm boyum 170 de ama basen çok bende allahtan kilo almadım valla çok şükür zayıflıyorum artık kilo alsam bile verdiklerimi alırum inşallah

hacer işallah düzelir kuzum ya..budebe canım bu saatlerde yediğinde tekrar acıkma olmuyormu?? yada sabah bulantı falan.

ayyy mesela ben saat 15:30 da yedim şimdi gene açıktım....
nese babanem yemek yapmış ımmm ımm ben gidem yiyim bari.....

haaa bi fasılda çayla falan evde atıştırırm....cokacimcoook

budebe canım benim eltim ilk hamileliğimde 50 kilo ile hamile kaldı 80 i bile geçiyodu artık bize sölemiyodu kilosunu 30 kilodan fazla aldı ama doğumu çok zor oldu ikinciyide cesaret edemedi sezeryanla oldu ama onda fazla almadı 15 kilo falan oda fazla ma ilkine göre yine iyi bide çok kilo alanlarda genelde çıkıyomuş hamileleik şekeri o yüzden çok kiilo alınıyomuş eltimde vardı

ben birebir görmedim ama anlatılanlar var canım...
mesela eltim 65 kilo hamile kalmış fakat doğuma giderken 100 kiloymuş...
hatda tartılmamış...
resmini gördüm gercekten kapıdan geçmiyor denir ya aynen o şekildeydi....:CüvCüv:

budebe şaka canım ya.. hiç bilgim yok doğrusu 40 kilo alanıda ilk defa duyuyorum..
afiyet olsun ruzenin canım yarasın kuzucuquna..hacerim aynen bendede vardı kilo aldımmı verdimmi bilmiyorum hamile kalmadan önce 75 tim şuan vermiş gibiyim herkes öle diyor..

kızlar ben didiyom ananemi görcem bize gelmiş......
dükkan kapanmadan gelirim öpüyom sizi.....

kız nemim hertarfa gitti hamile kalmadan zaten göbek vardı şimdi hala yanı ama belli yani hamiş göbeği sadece bu basenler eridi de az eridi o kadar zayıf lamışımki yüzük pamağımdan düşüyo kollar bacaklar bel falan hiç yok denecek kadar az ama basenin maşşşalhı var kızım mı olcak nedir popiş çıkmış hıım olaumu acaba

kib ruzenin öptüm canım
hacerim olabilir ama hiçte belli olmuyor amca kızının aşırı derecede basenleri çıkmıştı oğlu var şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…