2010 Nisan Anneleri

eşim geliyomuş aradı şimdi ben çıkayım kızlar sonra yine görüşürüz yemek hazırlayım kocişime yazık zavallı zaten benden iice bari aç kalmasın

yaa espiri yapıyorum canım öle şeylere hiç inanamama benim zaten basenlerim vardı simdi eriyince basenler sadece popo kaldı yani kendimi kandırmayayım bi oğlum varya bide kızım olsa ama önce rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat versin kız olmuş tamama sağlıklı olmuş ama ilerde namusuna laf getirtmiş yada ne bileyim hayırsız evlat olcaksa hiç olmasın rabbim hayırlısını nasip etsin nşallah hepimize

amin hacerim ..
nazlı cım buda birşey :) bakalım benimki ne :S haftaya öğrenicez işallah..

kızlar tam çıkyodum da aklıma geldi birden ben çıkarken yazgülüm dü sanırım gebeliği sonlandırılacaktı ne oldu bilen varmı merak ediyorum inşallah düzelmiştir

hoşbulduk ümmühancım sen bebişin cinsiyetini öğrendinmi canım benim oğlum olucakmış allahın izniyle işallah.

haftaya öğrenicem işallah canım tabi bebiş gösterirse son gittiğimizde ayağının birini bükmüş bişey görünmüyordu.. hayırlısı olsun bu arada çok sevindim canım..

çok üzüldüm ya canım kimbilir ne durumda şuan görüşemedikte :S allah ım herkes için hayırlısı versin işallah.. en son duyduğumda bebişin bir ayağı kısa demiş doktor sonra ne oldu bende bilmiyorum

sağol canımbenim buhafta gösterir işallah bebişin cinsiyetini.kızsa eğer oğluma alırım ona göre dünür oluruz canım:)

hayırlısı canım ya işallah bir görelimde cinsiyeti nasipse neden olmasın :))
şimdi çıkıyorum yemek yiyecem sonra gelirim kib aeo öptüm canım...

Merhaba arkadaşlar
Ben de Nisan annesi olacağım inşallah,cinsiyetini bugün öğrendim.kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…