nupecğm sen de hoşgeldin aramıza a.s.Merhaba arkadaşlar
Ben de Nisan annesi olacağım inşallah,cinsiyetini bugün öğrendim.kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2
çok üzüldüm yaa şimdi yazgülüme ben de merak ediyordm yeni öğrendimsonlandı canım onun gebeliğine yazık ki. bende sebebini kaçırdım ne olmuştu bilmiyorum.
tamam budebecğim allah zihin açıklığı versin opuyorumnanaktanmerhaba civcivcim....
hoşgeldin aramıza nupe....
kızlar ben biraz daha ders çalışayım gelirim
cnmcğm doyurdunmu bebişi bakalımcokacimcoookayyy mesela ben saat 15:30 da yedim şimdi gene açıktım....
nese babanem yemek yapmış ımmm ımm ben gidem yiyim bari.....
haaa bi fasılda çayla falan evde atıştırırm....cokacimcoook
ya ben sütü sevmiyorm ama yoğurt ayran peyniri ii tüketiyorm,meyve aklıma bile gelmezdi önceden hala da öyle,kociş meyve tabağı hazırlarsa güzel tüketiyorm yoksa yok yani
ben kız annesi olucam ama popiş kurudu sanki... yada göbek çıktığından o küçüldü gibi oluyor:))
ayy çok üzüzldüm yaaa neyse hayırlısı neyapalım elden bişey gelmez kaburgasında eğrilik vardı beebğin bide yanılmıyosam böbreklerdinde büyüme vardı çok sorunludu öle diyodu yazık yaa şimdi ok üzülüyodur çok zor bi durum yaa allah yardımcısı olsunsonlandı canım onun gebeliğine yazık ki. bende sebebini kaçırdım ne olmuştu bilmiyorum.
haıyrlı olsun canım allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsinMerhaba arkadaşlar
Ben de Nisan annesi olacağım inşallah,cinsiyetini bugün öğrendim.kızım olacakmış kaydirigubbakcemile2
ya ben sütü sevmiyorm ama yoğurt ayran peyniri ii tüketiyorm,meyve aklıma bile gelmezdi önceden hala da öyle,kociş meyve tabağı hazırlarsa güzel tüketiyorm yoksa yok yani
bende aynen süt hiç içmiyorum. diğerlerini yiyiyorum nar yiyiyorum bol bol onda da kalsiyum varmış. meyvemide yiyorum ama dediğin gibi hazırlanıp önüme gelince:))))
neyse kızlar ben çıktım. kocama bırakayım biraz bilg. kızacak yoksa:))))))))))))
cnmcğm doyurdunmu bebişi bakalımcokacimcoook
bende süt içemiyorum ama yoğurt yumurta çok tüketiyorum akşam yemekte bile bi tabak peynir bide domates yedim meyve de çok seviyorum ama yemek demeyin bana hiç ağzıma süremiyom et tavuk balık zorla bi parça yiyorum ama ağzımdan tadı hiç gitmiyor nar getiriyom eşim tanelerse yyorum yoksa yemiyorum üşeniyorum tanelemeye mesela
bizde bu akşam kuzey beyle bir süt denemesi yapalım ....
yoksa bebişim sütü sevmiyomu hehe:))))
zaten ben ancak sıcak ve kakaolu içebiliyorum onuda deniycez görcez yaprak dökümünü izlerken arada sütü farketmeden içerim inşlh.....
yaprakdökümünü duyunca sütü unuttum inşallah cnm arada kaynar gider içersiniz kuzeyinle(adı çok güzelbizde bu akşam kuzey beyle bir süt denemesi yapalım ....
yoksa bebişim sütü sevmiyomu hehe:))))
zaten ben ancak sıcak ve kakaolu içebiliyorum onuda deniycez görcez yaprak dökümünü izlerken arada sütü farketmeden içerim inşlh.....
aaaaaaaa unutmuştum bu akşam yprakdökümü var dimi, ruzenin çok mutlu ettin benii valla, yine kocişle tutuşacağız deseneklava: en fanatik izlediğim dizi bu napim onun sayesinde diğerlerini izlemiyorm zaten adam dizilerden sinir krizi geçiriyo
yaprakdökümünü duyunca sütü unuttum inşallah cnm arada kaynar gider içersiniz kuzeyinle(adı çok güzelcnm) ben sıcakken sütün kokusundan midem bulanıyo,kahve ve kakao ile dene dediler ve soğuk iç dediler hala denicem yani kaçıyorum sütten korkulu kabusum benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?