iyi geceler arkadaşlar
bugün hiç girmedim moralim çok bozuk size daha öncede söylemiştim bi arkadaşım hamile diye normalde 7 haftalık olması gerekiyordu birlikte gittik doktora kalp atışını duymak için benimde kontrolüm vardı. malesef kesenin içinde bebeği göremedi doktoru sonra detaylı ultrasona yönlendirdi. boş gebelikmiş bütün gün onunlaydım yeni geldim eve o kadar üzgünki yarında kürtajla alacaklar sabahtan bende gideceğim onunla yalnız bırakmak istemiyorum
bize gelince çok şükür bebeğimin durumu gayet iyi 21 hafta 2 günlük görünüyor ultrasona göre 417 gr mmış yavrum ama duruşu tersti o yüzden çok dikkat etmem gerekiyormuş kendime doktorum ayakta durma ağır kaldırma ve uzun yürüyüşler yapma dedi normal hamilelikten iki kat daha sıkıntın olacak bacaklarına ve kasıklarına ağrısı vurabilir dedi. 32. haftaya kadar dönmesini bekleyeceğiz.
ayrıntılı ultrasonada 25-28. haftalar arasında bakılacakmış
geçmişi okuyamayacağım malesef inşallah iyisinizdir
iyi geceler kızlarr.. az önce annemden ciciler ve göbiş bölümüne resim ekledim amasize bişey yazmaya fırsat bulamamıştım... eve geldik yatıcam artık... fecii uykum varr... umarım herkes iyidir.. geçmişi okuyamıcmm.. yarın artık.. sabah dr.a gidicem 3lü tarama sonucumu almaya. inş. herşey çok iyi çıkarr.. dua edin bana... dönüşte sonucumu yazarım.. iyi gecelr hepinizee...
jnaz.. cnım arkadaşın için çok üzüldüm.. rabbim sabır versin.. çok zor olmalıı... inş. en kısa sürede boşluğunu dolduracak mucizesine kavuşur tekrar.. senin oğluşa da maşallah canımm.. rabbim sağşlıkla kucağına almayı da nasip etsin..
iyi geceler hepinizee...
kahvaltımızı yapalım geliyoz biz burdayız....
SLM kızlar,ben de 2010 nisan annesiyim.ilk bebişim,17 +5 günlük ,erkek dedi dr bakacaz değişmezse sonradan..herkese selamlar...
SLM kızlar,ben de 2010 nisan annesiyim.ilk bebişim,17 +5 günlük ,erkek dedi dr bakacaz değişmezse sonradan..herkese selamlar...
pfff..
içim sıkılıyor be kızlar
solumdan kalktım sanki...
bende iki gündür öleyim ne yapsam keyif vermiyor....
içimde bi sıkıntı hayrolsun....
dün dizide izlemedim kocişle koltukta uyuya kalmışız....
genede uykum var işte....
günaydın kızlar nasılsınız benim uykum var işe de geç geldim bugün uyanamadım bir türlü:umursamaz:
RÖNESANS hayırlı olsun bebişin hoşgeldinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?