2010 Nisan Anneleri

canim arkadasin icin inanki cok üzüldüm allahim tez zamanda tekrar saglikli bir bebek nasip eder
sana gelince adina cok sevindim mansallah yavruna 20 leride astin valla yolun yarisi bitti
sag saglim cok sükür doktorun dediginide ihmal etme bebekler 37 haftasina kadar dönermis telaslanma canim

insallah güzel haberlerle gelirsin insallah canim opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
jnazcanım arkadaşın için çok üzüldüm allah sabır versin inş,
bebeg hayırlı haberlerle gel inş canım
ruzeningünaydın canım afiyet olsun

SLM kızlar,ben de 2010 nisan annesiyim.ilk bebişim,17 +5 günlük ,erkek dedi dr bakacaz değişmezse sonradan..herkese selamlar...

günaydın kızlar nasılsınız benim uykum var işe de geç geldim bugün uyanamadım bir türlü:umursamaz:
RÖNESANS hayırlı olsun bebişin hoşgeldinopuyorumnanaktan

bende iki gündür öleyim ne yapsam keyif vermiyor....
içimde bi sıkıntı hayrolsun....
dün dizide izlemedim kocişle koltukta uyuya kalmışız....
genede uykum var işte....

ay aynen ben de sızmışım dün dokuz buçukta. ki hep izlerim normalde yaprak dökümünü..
bu sabah da elim kolum kalkmıyor, bi tuhafım. içim şişik.

hayır olsun halimiz valla

günaydın kızlar nasılsınız benim uykum var işe de geç geldim bugün uyanamadım bir türlü:umursamaz:
RÖNESANS hayırlı olsun bebişin hoşgeldinopuyorumnanaktan

günaydın tarhancım.
ben keyifsizim bu sabah valla..
havalardan mı, yapmam gereken ama yapmaya elimin gitmediği envai çeşit işten mi bilmiyorum artık..

gece geç mi yattın naptın, uykusuzluk da fena yapar adamı..
bebişin nasıl :)

günaydın canlarımmm çogumuz keyıfsız hayır olsun ınsallah bende valla geldım saatte gözüm aksam olsada gıtsem dıyorum bölede olunca gun geçmez tabıı napcaz kıslar napcaz nadı bitiricez günü..karnımda acıktı yıne ya..

ronesans hosgeldın canım aramızaa bebişin hayırlı olsun allah tamamına erdırsın saglıkla guzelım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…