2010 Nisan Anneleri

iki kedili delicim:) yarne bizim 2ay önce oturduğumuz köyde arkadaşımızın kızı. yeni taşındık ordan ama görüşüyoruz tabi. birde gerçeğini görsen sıcakkanlı güleryüzlü şebek mi şebek bir kızdır. valla köyün maskotu oldu artık. hastasıyım ben kendisinin.

ayrıca ben isimler topiğimize bizim düşündüğümüz isimleri yazdım. eşimle kız olacağını düşşünerek hep kız isimleri bakmıştık hepsi elimizde patladı isteyen alsın tepe tepe kullansın:) biz en son hayal derin isminde karar kılmıştık. hayal bebeğim benim en büyük hayalim olduğu için, derin de eşimin çok çok çok istediği ve sevdiği bir isim olduğu için. senin yazdıklarından da idil ve sıla hoşuma gitti benimopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım umarım adanadan sağlığına kavuşmuş olarak döner enişten

cemre, beren ,idil güzel

ha bide nacizene fikrim eger kızım olsaydı koyacaktım DEREN.

ayy beğenilerimiz uyuyor seninle demek :)
bu isimlerin içinde favori 3'üm bunlar benim de:)

Deren de güzelmiş..

ayyyy nasıl karar vericez biz yaaa..

ya da ben Nisan'a nasıl razı ederim bu adamı yaa..
niye istemiyor ki..
yani beğenmiş de, çok bayılmamışmış.
e bayılmayıversin. ne yapayım. ben bayıldım

ay sorma güzelim, bugün böyle bi efkarlı topic olduk
dediğin gibi gittikçe hassaslaşıyoruz, hormon dengesizlikleri, hava da kasvetli..

çok değil birkaç ay sonra depresif takılmaya vaktimiz bile olmayacak, kuzularımızla ilgileniyor olucaz hep :)

ay inşallah eşin de hoş, içine sinecek bir isim seçer de sen de beğenirsin...

eşime "benim istediğim olacak" diye bastırmayışımın sebebi de bu işte, bence bu isim konusu eşlerin birlikte vermesi gereken bir karar. sırf biri beğenip öbürü beğenmeyince olmuyor işte...

ay ama bi okuyup üflesem de benimki nisan'ı beğenir hale gelse güzel olurdu yani :))

ayy canım çok geçmiş olsun allah bilir gerçi ama sabırlı olmakta fayda var.

tarhancım yarene maaşallah çok tatlı bayıldım ona yaa...
ikikedilidelicim idili bende daha bekarkenden beri istiyordum eşimde beray ekledi sonuna bizimde inş. kızımızın adı idil beray olcak

ayy canım ya (((
Allah'ım şifa versin...inşallah bir çare bulunur, tez zamanda daha iyi olur.

sayılı nefes, ötesi yok, sen yine iste helalliğini ama kötüsünü düşünme.
kimler kimler ölüm döşeğinden sapasağlam kalkıyor ayağa, niye enişten kalkmasın?? inşallah götürüldüğü bu hastanede daha iyi olur...

kendini de fazla yıpratma... bebeğine günah

bu isimler başlığına bir bakayım ben o zaman :)

idil ve sıla'ya da birer artı daha koyuyorum :)

yaren'e de tekrar maşallah..
Allah nazardan saklasın...

tarhancım yarene maaşallah çok tatlı bayıldım ona yaa...
ikikedilidelicim idili bende daha bekarkenden beri istiyordum eşimde beray ekledi sonuna bizimde inş. kızımızın adı idil beray olcak

beray'ın anlamı neymiş ymer??
o da kulağa çok hoş geliyor :)

Sağolasın canım.Eşimi bekliyorum beni alacak hastaneye gideceğiz .Dua edin....

etmez miyiz güzelim (
sen de olumlu düşün.. tez zamanda iyi haberler alırsınız inşallah..

günaydın güzel annişler hepinize hayırlı günler şimdiden

kızlar ya fikir alıcam sizlerden ben iki gündür epidural normal ve epidural sezeryanı araştırıyorum.doktorumda epidurali tavsiye ediyor sizin bi fikriniz varmı kızlar şimdiden psikolojik olarak kendimizi alıştırmalıymışız eğer normal doğum yapamıosak ?

ben nasıl doğum yaparsam yapayım epiduralle yapmak istiyorum.
çocuğumun ilk çığlığını duymak, kucağıma hemen almak istiyorum.
risklerini falan okuyup şişirme hiç içini, çook düşük ihtimaller bunlar. işinin ehli anestezi uzmanlarının çalıştığı düzgün bir hastanede doğum yaptıktan sonra, sorun yaşama ihtimalimiz milyonda bir falan.

ben sezaryen değil, normal doğum istiyorum aslında.
ama hem kilomdan, hem de bir daha hamile kalamama ihtimalim oluşundan ötürü, doktorum riske atmak istemiyor gibi..eh böyle olunca da bana sezaryen yolları görünüyor...
zaman ne gösterecek bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…