:gitme:senağlama
Kızlar hiç iyi değilim.Eniştem hastaydı ne kadar zamandır.Böbrek sıkıntısı vardı.Diyalize bağlıydı.%5 i çalışıyordu.Kalp kapakçıkları kanı kabul etmiyormuş şimdi de.Ciğerlerinde su toplaması çıktı.Adanaya götürülüyor.Annem burada dedi ki kızım helalik isteyin dedi.Çok kötü oldum yaaa ağlıyprum durmadan....Dua edin lütfen...:Saruboceq:
ehehehe süper fikir etelane :)))
cemre, beren ,idil güzel
ha bide nacizene fikrim eger kızım olsaydı koyacaktım DEREN.
kızlar günaydın nolmuş bööle sizlere..bende az önce oğluma tuttuğum günlüğü okudum bişeyler daha ekledim başladım ağlamaya 2 gündür çok duygusalım dün gecede yin eyavrumu rüyamda gördüm öpüp kokluyordum sabah uyanınca kendimi kıskandım resmen.nasıl özlem duyuyorum anlatamam sabırzılanıorum.bende bunları kızlarla paylaşayım die topiğe giriş yaptım bi baktım hepiniz benden de betersiniz.biz gittikçe hassaslaşıoz kızlar nolcek halimiz
isism konusunda bişey diyemiyorum oğlumun ismini ben bırakmıştım yusuf
ama bunu ben bırakacam dedi eşim boşuna sen isim arama ismi hazır diyor cinsiyeti belli olsun sana sölerim diyor ben de keyfini kırmak istemiyorum sormuyorum bile bi kaç isim var aklımda benin kız olursa nisa olsun isterim erkek olsada taha yada tunahan isimleri hoşuma gidiyorama ben bırakmayacağıma göre isim fikrinde de bulunamıyoum
Kızlar hiç iyi değilim.Eniştem hastaydı ne kadar zamandır.Böbrek sıkıntısı vardı.Diyalize bağlıydı.%5 i çalışıyordu.Kalp kapakçıkları kanı kabul etmiyormuş şimdi de.Ciğerlerinde su toplaması çıktı.Adanaya götürülüyor.Annem burada dedi ki kızım helalik isteyin dedi.Çok kötü oldum yaaa ağlıyprum durmadan....Dua edin lütfen...:Saruboceq:
çok geçmiş olsun canım umarım adanadan sağlığına kavuşmuş olarak döner enişten
iki kedili delicim:) yarne bizim 2ay önce oturduğumuz köyde arkadaşımızın kızı. yeni taşındık ordan ama görüşüyoruz tabi. birde gerçeğini görsen sıcakkanlı güleryüzlü şebek mi şebek bir kızdır. valla köyün maskotu oldu artık. hastasıyım ben kendisinin.
ayrıca ben isimler topiğimize bizim düşündüğümüz isimleri yazdım. eşimle kız olacağını düşşünerek hep kız isimleri bakmıştık hepsi elimizde patladı isteyen alsın tepe tepe kullansın:) biz en son hayal derin isminde karar kılmıştık. hayal bebeğim benim en büyük hayalim olduğu için, derin de eşimin çok çok çok istediği ve sevdiği bir isim olduğu için. senin yazdıklarından da idil ve sıla hoşuma gitti benimopuyorumnanaktan
ayy canım çok geçmiş olsun allah bilir gerçi ama sabırlı olmakta fayda var.
tarhancım yarene maaşallah çok tatlı bayıldım ona yaa...
ikikedilidelicim idili bende daha bekarkenden beri istiyordum eşimde beray ekledi sonuna bizimde inş. kızımızın adı idil beray olcak
Sağolasın canım.Eşimi bekliyorum beni alacak hastaneye gideceğiz .Dua edin....
anlamı da güzelmiş :)canım beray ayın en parlak hali demek
günaydın yosuncum...Günaydın kızlarrr.a.s.Nasılsınız?
kızlar ya fikir alıcam sizlerden ben iki gündür epidural normal ve epidural sezeryanı araştırıyorum.doktorumda epidurali tavsiye ediyor sizin bi fikriniz varmı kızlar şimdiden psikolojik olarak kendimizi alıştırmalıymışız eğer normal doğum yapamıosak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?