günaydın canlarımmm çogumuz keyıfsız hayır olsun ınsallah bende valla geldım saatte gözüm aksam olsada gıtsem dıyorum bölede olunca gun geçmez tabıı napcaz kıslar napcaz nadı bitiricez günü..karnımda acıktı yıne ya..
günaydınlar güzel annecikler opuyorumnanaktan
günaydın tarhancım.
ben keyifsizim bu sabah valla..
havalardan mı, yapmam gereken ama yapmaya elimin gitmediği envai çeşit işten mi bilmiyorum artık..
gece geç mi yattın naptın, uykusuzluk da fena yapar adamı..
bebişin nasıl :)
canım benim bence haftanın yorgunluğu çöktü hepimizin üstüne keyifsizliklerde uykusuzluklarda ondandır. az kaldı haftasonu geliyor. şöyyllee keyif aldığın bir şeyler yap bence haftasonunda ki keyfin yerine gelsinopuyorumnanaktan
aslında herzamankinden erken yattım gece ama galiba haftanın yorgunluğu uykumu alamamışım. zaten dön sağa dön sola uykular bölük pörçük kaydirigubbakcemile3
ay ben de bu ara sadece günleri bitirme üzerine yaşıyorum.
bi an önce akşam olsun uyuyaym dedikçe de gün bitmiyor tabii.
ayy bi de yemek dedin bak gene daraldım ben
mutfağa giresim yok
yemek pişiresim yok
elimi kaldırasım yok
Allahtan eşim anlayışlı, tostla mostla dışardan siparişle idare ediyoruz ama ben niye soğudum böyle yemek yapmaktan yaa
canım bende bi ara senın gibiydim evde hiçbişey yapmak ıcımden gelmıyodu yemeklerımı falan annem yapıyodu..temızlıgıde öle..ama şu son hafta evdeysem eger sorun yok gayet guzel hersey sende duzelırsın merak etme..
zorum işyerıyle evimde olmak ıstıyorummmmmmmmm
kızlarrr bugün hepiniz(ben de dahil) ne kadar karamsar ve keyifsizsiniz. valla bu duruma bir son vermek istiyorum ve sizlere dünyaaa güzeli gelinimi takdim ediyorum. kendisi oğluşumdan 2 yaş falan büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmaz.
ben bu kıza hayranım oğluşuma alacam biricik yarişim (yaren) bakın da gözünüz gönlünüz açılsın kızlarrrkaydirigubbakcemile2
allah arkadaşına sabır versin canım çok kötü bi dururm yaa senin adınada sevindim canım bebeğin ii miş ama tes olması çok zor yaa inşallah döner canım yoksa hamileliğin çok zor geçeriyi geceler arkadaşlar
bugün hiç girmedim moralim çok bozuk size daha öncede söylemiştim bi arkadaşım hamile diye normalde 7 haftalık olması gerekiyordu birlikte gittik doktora kalp atışını duymak için benimde kontrolüm vardı. malesef kesenin içinde bebeği göremedi doktoru sonra detaylı ultrasona yönlendirdi. boş gebelikmiş bütün gün onunlaydım yeni geldim eve o kadar üzgünki yarında kürtajla alacaklar sabahtan bende gideceğim onunla yalnız bırakmak istemiyorum
bize gelince çok şükür bebeğimin durumu gayet iyi 21 hafta 2 günlük görünüyor ultrasona göre 417 gr mmış yavrum ama duruşu tersti o yüzden çok dikkat etmem gerekiyormuş kendime doktorum ayakta durma ağır kaldırma ve uzun yürüyüşler yapma dedi normal hamilelikten iki kat daha sıkıntın olacak bacaklarına ve kasıklarına ağrısı vurabilir dedi. 32. haftaya kadar dönmesini bekleyeceğiz.
ayrıntılı ultrasonada 25-28. haftalar arasında bakılacakmış
geçmişi okuyamayacağım malesef inşallah iyisinizdir
iyi geceler kızlarr.. az önce annemden ciciler ve göbiş bölümüne resim ekledim amasize bişey yazmaya fırsat bulamamıştım... eve geldik yatıcam artık... fecii uykum varr... umarım herkes iyidir.. geçmişi okuyamıcmm.. yarın artık.. sabah dr.a gidicem 3lü tarama sonucumu almaya. inş. herşey çok iyi çıkarr.. dua edin bana... dönüşte sonucumu yazarım.. iyi gecelr hepinizee...
çok şükür benim üçlü testim temiz çıkmıştı süper demiş doktorum eşime umarım sanada öle der allahın izni ile de temiz çıkacak
Haklısın derhal bu ruh halinden çıkmamız lazım
ben de eğer kızım bana benzerse ona üzerinde copy bana da üzerinde paste yazan birer t-sort yaptıracağım :))
ay ay canım içime fenalık geldi son aylardan bahsedince uykusuzluk had safhada olacak demek napalım sağlık olsun.
canım sen sıkıntını kötü şeylere yorma ki içinde iyice büyümesin sıkıntın. bence de çık dolaş hava al ne güzel özgürsün valla ben hayatımın hiçbir döneminde evde oturmayı bu kadar çok istemedim. eşim işsiz şu anda ekonomik sebepler olmasa hamileliğin başında çalışmayı bırakırdım. hamileyken evde olmanın tadını çıkar bence canım.
kızlar bu arada size bir şey sorabilir miyim
karamsarlığımız da dağılsın azcık..
ben kızıma kesin nisan ismini koymak istiyorum, eşimse leyla diyor.
ben leyla'yı beğenmiyorum, eşim de nisan'ı.
dün oturduk konuştuk, bikaç isim yazdık bunlar olabilir diye.
size de yazayım, beğendiklerinizi söyler misiniz ???
nihan // cemre // derya // idil // melis // pelin // sıla // benan // beren
ya da "bunlardan bi cacık olmaz, şu daha güzel" dediğiniz kız ismi var mı??
ay ne zormuş isim bulmak yaa..
pöff
bak tarhan soktu aklıma, yaren de fena değil sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?