2010 Nisan Anneleri

ay ben de bu ara sadece günleri bitirme üzerine yaşıyorum.
bi an önce akşam olsun uyuyaym dedikçe de gün bitmiyor tabii.

ayy bi de yemek dedin bak gene daraldım ben
mutfağa giresim yok
yemek pişiresim yok
elimi kaldırasım yok
Allahtan eşim anlayışlı, tostla mostla dışardan siparişle idare ediyoruz ama ben niye soğudum böyle yemek yapmaktan yaa

günaydınlar güzel annecikler opuyorumnanaktan

günaydın lahanabebek... :)

Merhaba kızlar
bu gün benimde içim sıkılıyor. Gece çok zordu midem ağrıdı hep uyandım. Gece kötü rüyalar gordum.
Bu gün hamişlerin hep içi sıkılıyor demekki

canım benim bence haftanın yorgunluğu çöktü hepimizin üstüne keyifsizliklerde uykusuzluklarda ondandır. az kaldı haftasonu geliyor. şöyyllee keyif aldığın bir şeyler yap bence haftasonunda ki keyfin yerine gelsinopuyorumnanaktan

aslında herzamankinden erken yattım gece ama galiba haftanın yorgunluğu uykumu alamamışım. zaten dön sağa dön sola uykular bölük pörçük kaydirigubbakcemile3

ay valla aslında kendimi yoracak bir şey de yapmıyorum.
çoğunuz çalışıyorsunuz, ben genelde evdeyim.. evi de saldım, her yer dandini.
ama öyle bir keyifsizlik çöktü üstüme bilmiyorum niye.

bi de ben ne zaman böyle daralsam tatsız bir şey olur, kötüye yormak istemiyorum ama ona da gerildim iyice..

dediğin gibi geçer inşallah.
bi çıkar dolanırım olmazsa. ev de basıyor beni. duvarlar üstüme üstüme geliyor.

demek senin uykuların da bölük börçük...ben de şöyle deliksiz, rahat uyumuyorum bir hafta on gündür falan.. ay böyle yarım yamalak uyumak için de erkenciyiz aslında di mi
son aylar hepten eziyet oluyormuş.
6 aylık bebeği olan bir kuzenim var, hamileyken son ay yatağa bile girmediğini, gecelerini tek kişilik koltuk üzerinde büzüşerek uyuklayarak geçirdiğini söylüyor.
bakalım biz nasıl olucaz...

ay ay canım içime fenalık geldi son aylardan bahsedince uykusuzluk had safhada olacak demek napalım sağlık olsun.

canım sen sıkıntını kötü şeylere yorma ki içinde iyice büyümesin sıkıntın. bence de çık dolaş hava al ne güzel özgürsün valla ben hayatımın hiçbir döneminde evde oturmayı bu kadar çok istemedim. eşim işsiz şu anda ekonomik sebepler olmasa hamileliğin başında çalışmayı bırakırdım. hamileyken evde olmanın tadını çıkar bence canım.

kızlarrr bugün hepiniz(ben de dahil) ne kadar karamsar ve keyifsizsiniz. valla bu duruma bir son vermek istiyorum ve sizlere dünyaaa güzeli gelinimi takdim ediyorum. kendisi oğluşumdan 2 yaş falan büyük olacak ama olsun bende eşimden 1,5 yaş büyüğüm bişicik olmaz.

ben bu kıza hayranım oğluşuma alacam biricik yarişim (yaren) bakın da gözünüz gönlünüz açılsın kızlarrrkaydirigubbakcemile2

bu resim iyi geldi gerçekten tarhan :))
çok tatlı bir şey maşallah...
kimin kızı bu güzellik :)
siteden bir arkadaşının mı, çevrenden biri mi ?

ah benim de böyle dudu, güzel bir kızım olur inşallah :)

günaydın hanımlar biz çok iyiiyiz sıkıntıda yok ama uykum var biraz
gezmeye gidecem birazdan hafif bi yürüyüyş ii gelecektir bence hava sabah yağmurluydu da şimdi çok güzel buralar güneş var çıkıp kapanıyor ama soğuk değil güzel yani
allah arkadaşına sabır versin canım çok kötü bi dururm yaa senin adınada sevindim canım bebeğin ii miş ama tes olması çok zor yaa inşallah döner canım yoksa hamileliğin çok zor geçer

kızlar bu arada size bir şey sorabilir miyim

karamsarlığımız da dağılsın azcık..

ben kızıma kesin nisan ismini koymak istiyorum, eşimse leyla diyor.
ben leyla'yı beğenmiyorum, eşim de nisan'ı.

dün oturduk konuştuk, bikaç isim yazdık bunlar olabilir diye.
size de yazayım, beğendiklerinizi söyler misiniz ???

nihan // cemre // derya // idil // melis // pelin // sıla // benan // beren

ya da "bunlardan bi cacık olmaz, şu daha güzel" dediğiniz kız ismi var mı??
ay ne zormuş isim bulmak yaa..
pöff

bak tarhan soktu aklıma, yaren de fena değil sanki.

Haklısın derhal bu ruh halinden çıkmamız lazım
ben de eğer kızım bana benzerse ona üzerinde copy bana da üzerinde paste yazan birer t-sort yaptıracağım :))

al bendende okadarrr hamılelık evde gececek imkanım olsun 1 dk durmam düşünsene ne guzel olurdu yaaaaa gece uyuyamasanda problem degıl günduz uyursun canın sıkılsa dısarı atarsın kendını..gezer dolasırsın.evde istediği vakıt yatar kalkar işini planlarsın...

neyse bugünümüze şükür edelim napalım..

cemre, beren ,idil güzel

ha bide nacizene fikrim eger kızım olsaydı koyacaktım DEREN.

kızlar günaydın nolmuş bööle sizlere..bende az önce oğluma tuttuğum günlüğü okudum bişeyler daha ekledim başladım ağlamaya 2 gündür çok duygusalım dün gecede yin eyavrumu rüyamda gördüm öpüp kokluyordum sabah uyanınca kendimi kıskandım resmen.nasıl özlem duyuyorum anlatamam sabırzılanıorum.bende bunları kızlarla paylaşayım die topiğe giriş yaptım bi baktım hepiniz benden de betersiniz.biz gittikçe hassaslaşıoz kızlar nolcek halimiz

isism konusunda bişey diyemiyorum oğlumun ismini ben bırakmıştım yusuf
ama bunu ben bırakacam dedi eşim boşuna sen isim arama ismi hazır diyor cinsiyeti belli olsun sana sölerim diyor ben de keyfini kırmak istemiyorum sormuyorum bile bi kaç isim var aklımda benin kız olursa nisa olsun isterim erkek olsada taha yada tunahan isimleri hoşuma gidiyorama ben bırakmayacağıma göre isim fikrinde de bulunamıyoum

ay tarhannn maşallahhhh yareneee kırkbirbucuk kere maşallah allah nazarlardan saklasın kuzucugu..allah anasına babasına bagıslasın ınsallahhh

:gitme:senağlama
Kızlar hiç iyi değilim.Eniştem hastaydı ne kadar zamandır.Böbrek sıkıntısı vardı.Diyalize bağlıydı.%5 i çalışıyordu.Kalp kapakçıkları kanı kabul etmiyormuş şimdi de.Ciğerlerinde su toplaması çıktı.Adanaya götürülüyor.Annem burada dedi ki kızım helalik isteyin dedi.Çok kötü oldum yaaa ağlıyprum durmadan....Dua edin lütfen...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…