2010 Nisan Anneleri

canımcım çok geçmiş olsun arkadaşına inan böyle üzücü haber duyunca harap oluyorum çok zor bir durum rabbim arkadaşına sabır nasip eğlesin tez zamanda o güzel haberi yeniden alırda sende bizlere söylersin canımcım
SLM kızlar,ben de 2010 nisan annesiyim.ilk bebişim,17 +5 günlük ,erkek dedi dr bakacaz değişmezse sonradan..herkese selamlar...
hoşgeldin canıma.s.
canım çok çok geçmiş olsun ben bilirim o hastalığı canım benim halamın kzı 7 sene çekti diyalizlerle sonra organ nakli oldu şükürler olsun canım inşallah eniştende en yakın xamanda iyileşir canım çıkmadık candan umut kesilmez bitanem rabbim sağlık sıhıyet versin inşallah
günaydın yosun ve zeyra

yosun zeyra hoşgeldinizopuyorumnanaktan

günaydın sizlerede canlarıma.s.

valla canım ben bir problem olamdığı sürece normal doğum istiyorum. normalde de epidural konusunda çok kararsızım. şehir efsaneleri yüzünden ya yeterince hissedip ıkınamazsam vakum kullanmak zorunda kalırlarsa diye korkuyorum. ama epidural olmazsa da sancılara dayanamazsam diyorum. sezeryan olursamda asla epidural istemem dayanamam oram buram kesilirken uyanık durmaya benkaydirigubbakcemile3

zeyracım hoşgeldin bu arada
nasılsın??

günaydın bitanem şükürler olsun iyiyiz canım çok rüya gördüm bu gecede oooo bi anlatsam birde soluma çok yatıyorumya artık çok acıyo sabah olunca artık yatamıyorum biz ilerde dahamı kötü olcaz hiçmi yatamayacağız acaba:uhm:

gelinciğim valla bana doktorum sezeryan dedi ama ben genel anestezili isterim sanırım tarhanında dediği gibi oram buram kesilirken ben zaten bayılırım canım çünkü bir çok yerde izledim sezeryan ameliyatını izlerken bile bayılcaktım canımcım bakalım o zamna bir gelelim rabbim yol gösterir hayırlısıyla

sağol tatlım doktorumun daha önce epidural yaptığı kişilerle de görüştüm nette de çevremde de çok araştırıyorum.herkez çok memnum çok yakın arkadaşım la da dün uzun uzun konuştuk böle rahatlık yok diolar.öölee acı çekmeden ana olunmaz gibisinden laflara kulak bile asmıorum ben ,acı ve annelik arasında alaka kuramıorum

canım banada tuhaf gelio ama narkoz u en az 6 ay temizleyemiomuş vucüdumuz,,hele ki doğumdan sonra narkozu atmaya çalışmak kötü oluyomuş.epidural sezeryanda anlamıomuşsun zaten doktorlar senle sohbet halinde oluyomuş önündeki perdeden göremion zaten ne olup bittiğini.bebeğinide ilk sen görüon düşünsene..allah hayırlısını nasip etsin yaa bana anlatılanları anlattım şekerim

ay sorma canım, son aylar çok daha felaket oluyormuş.
ne yöne dönersen dön, nasıl pozisyon alırsan al, rahat edemiyormuşsun.
öyle bölük börçük uykular oluyormuş hep.
zaten kasım, aralık anneleri başlığına falan bi bakarsan orda muhabbetlerin hep gece döndüğünü göreceksin :)
uyuyamıyorlar ki :)

eh, sayılı gün, çekicez ne yapalım...
minişlerimiz sağlıkla sıhhatle büyüsün de.

bu arada, sen doğrusnu yapıyorsun soluna yatarak. en iyi pozisyon oymuş hamilelikte. aslında rahat etmen lazım bu aylarda ama niye canın acıyor ki:uhm:

nese azcık efkarımız dağılmış sanırım kızlar....
eyyy nekaramsardık sabah....
birde yaren hanımın resmi konmuş ayy ne şirin o öyle...
benim eşimde bu sabah rüyasında kızımız olduğunu görmüş....
hayırdır inşlh.....

doğru söylüyorsun..

kızlar, sezaryen olurken oramın buramın yarılışını göremem demeyin, göğsünüzün hizasında bir perde olacak, hiçbirşey görmeyeceksiniz.
zaten bir sakinleştirici iğne yapacaklar, kafanız güzel gireceksiniz :)

ama önemli olan uyanık olmak.

bebeği ilk emziriş açısından da çok önemli bebeği olabildiğince çabuk görmek, kucağa almak..

gerçi bünye meselesi bu tabi, "ben kaldıramam öylesini" diyen için genel anestezi en iyisi, ama ben şartlar elveriyorsa, uyanık olmayı tercih ederim kesinlikle.

hastaneme, doktoruma da güveniyorum. kolaycacık atlatırım gibime geliyor..

gelinciğim bende duydum epidurali birçok arkadaşım benimde epiduralle yaptırdı doktoruma güveniyorum o eğer epiduralle yapalım derse yaparım canımcım bakalım hayırlısı

iki kedili deliciğim sorma canım bende anlamadım bacaklarımda ağrıyo benim sabahtan fazla uyuyunca ama bir anlasam bu kız içerde neler yapıyokaydirigubbakcemile3

haklısın tatlım allah kazasız belasız o günleri görmeyi nasip etsin hepimize..bende sanırım kararımı o yönde vericem epidural sezeryan yaptırcam 20 sinde de randevum var doktorumuzla tekrar konuşacam.beni tatmin etmesi lazım :dilcikar:

özgeciğim sizinki size süpriz yapmasın sonra canım bende rüyamda kayınvalidemlerin yanına mekkeye hacılığa gitmiştim ziyarete eşimle çok güzeldi oradan bana bir domates verdi kayınvalidem o kadar lezzetlidiyki anlatamam sanki gerçek gibiydi rüyam sonra biz eşimle oradan ev arıyoruz almak içn ama baktığımız evler o kadar güzelki bembeyaz hepsi yeni yapılmış rabbim bizleride nasip eğlesin inşallah oralara:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun allah biran önce şifa versin insallah.. zor bir durum ama üzülme çok bebegınıde düşün güzelim..

epidural konusunda inanın büyük bir şehirde güvendiğim bir hastanede olsam daha cesaretli olurdum. ama gebzedeki hastanelere çok güvenmiyorum açıkcası. o beni düşündürüyor çok tecrübeli olamayabilir anestezi uzmanı. ama şimdi aklıma geldi benim çok eskiden çok yakın bir tanıdığım var anestezi uzmanı hem de 30 yıllık ona bir danışayım. sizede söylerim sonucu. hatta malatyadan çıkar gelir belki

gelincikcim tabiki bence de analıkla acı arasında bir bağlantı yok. 9 ay çektiklerimizi çekeceklerimizi biz biliyoruz. varsın doğum kolay olsun. insanlar neden kadınların işlerinin kolaylaşmasına tahammül edemiyorlar anlamıyorum. ev işini makineler yapıyomuş, doğum acısız oluyomuş eski kadınlar şöyleymiş. çok kızıyorum valla.

ayy canım ne güzel rüya görmüşsün maşallah.içinin kalbinin temizliğindendir illaki tatlım..

evet tatlım katılıorum sana bende çok kızıorum sanki ozaman teknolojinin getirdikleri vardı da onlar faydalanmadılar eminim şimdiki imkanlar ozamanda olsa onlarda kullanırlardı.doğumumun yavrumla ilk buluşmamın kabusa dönmesini istemiıorum ben.bizimkide can be kolay gelio sanki :dilcikar:

canım rüyan çok güzel,rarrbim gönlüne göre versin inşlh bebiş bu sene bizimle olmasaydı eğer bende hac düşünüyordum,ama rabbim beni daha güzel bir hediye ile müjdeledi bebeğimle gideriz bizde artık.....
ama domates görmek çok güzelmiş canım ya helal rızık ,kısmet demekmiş....
bebeğiniz size uğurlu gelmiş bak canım rızkıyla gelmiş..
heleki ordan ev aramak muhteşem bişi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…