2010 Nisan Anneleri

gelinciğim ve özgeciğim inşallah rabbim hepimize oralara gitmeyi nasip eğler inşallah canım bütün gitmek isteyen herkesi amin

merhaba kızlar bende sıkıntılıyım bugün havadandır herhalde... yağmurda başladı. evde ustalar var. aşı yapılan kolum fena ağrıyor gece üzerine yatamadım şimdide kafamdan yukarı kaldıramıyorum. BUgün bebişim hiç tekme bile atmadı. hayır olsun inşallah bir an önce eve gidip dinlemek istiyorum.

gelinciğim ve özgeciğim inşallah rabbim hepimize oralara gitmeyi nasip eğler inşallah canım bütün gitmek isteyen herkesi amin

ne güzel bir rüyaymış hakkaten :)

kızlar benim nişan yüzüğüm kabeye karşı takıldı biliyor musunuz :)
nişan yapmak istemedik, boşuna masraf diye düşündük, biz de annem, ben, eşim( o zamanki sözlüm:) , kayınvalidem, kayınpederim, görümcem, kayınbiraderim hep birlikte umreye gittik.
çok çok çok güzeldi..
Allah tekrar nasip eder de, daha bilinçli, daha aklı başında şekilde giderim diye umuyorum.

isteyen herkese nasip olur inşallah.
çok başka yerlermiş oralar..
annem hep anlatırdı önceden, ama bana turistik bir yerin methedilişi gibi gelirdi, ama yok yani, başka alemlermiş orası hakkaten..
15 gün kaldık ama 15 hafta kalınsa anca doyulurdu herhalde.

ne aşısı yaptırdın tatlım.bebişin kasvetli havadan sıkılp yan gelip yatmıştır annesi merak etme..:roflol:

rabbim hepimizi nasip eğlesin canım inşallah

anam geçmişe dönmek ne mümkün hangi birini okim ben şimdi
size oğluşumla babasının dünkü oynaşmasını anlatim.
yemek falan yapdım belim ağrıdı eşimin yanına uzandım bizimki hafif kımıldadı
aha dedim oğlun uyandı elini karnıma koydu bizimki nasıl tekmeliyor güçlü güçlü
4 5 kez sürdü böle eşim dört köşe tabi velet ya bana yapmıyor böle babasıyla nasıl oynuyor
acaba dedim kızlar babaya daha yakın olur ya kızmı dedim kendi kendime::)))

merhaba kızlar şükür kavuşturana bilgisayar bozuldu sabahtan beri onunla uğraşıyodum hele şükür hallettim.nasılsınız*

hımmm nazlıcım bende yarın gidicem aşıya inş.
gelincik bu arada tatanoz aşısı olunuyor canım

oh bugün çok rahatım yemeğimide yaptım erkenden.baktım giremiyorum kk ya.... çok rahatım valla

hımmm nazlıcım bende yarın gidicem aşıya inş.
gelincik bu arada tatanoz aşısı olunuyor canım

hemşire bana sola yapalım sğ elini kullanırsın dedi ama sola yatmak lazım ve kolunun üzerine mümkün değil yatamıyorsun. onu sorda hangisi uygunsa ona yaptırın aşınızı.

çok çok çok güzel canım ya ;neden benim aklıma gelmemişki...
valla bende bir dünya masraf yaptım keşke böle bişi yapsaymışız...yerinde olmak isterdim...

hoşgeldin budebeciğim

ya nazcığım nasıl oluyo bu tekme yaa ben neden hissetmedim hala tekmeyi ben sadece pıt pıt ama ben hissettim dışardan hissedilmiyoki

hoşgeldin budebeciğim

ya nazcığım nasıl oluyo bu tekme yaa ben neden hissetmedim hala tekmeyi ben sadece pıt pıt ama ben hissettim dışardan hissedilmiyoki

ya aslında tekme mi kolumu, başımı bilmiyorum ama artık pıt pıtı aştı. Daha büyük ve sert oluyor:))) ama bugün daha yapmadı kızım yaaa merak ediyorum bende onu:))

benimde henüz dışardan hissedilmiyor ama daha öncede dedim öyle pıt mıt yok bende resmen karnım ve nerdeyse tüm vücudum zonkluyor hatta bazen rahatsız edici derecede oluyor. birde sanki içimde yılan var dönüp dolaşıyor gibi oluyorkaydirigubbakcemile3tabii bu hareketler gün boyu sürmüyo henüz günde 3-5 defa oluyo. benim bebişim neden diğer bebekler gibi pıt pıt yapıp tekme atmıyor da bana böyle garip garip duygular yaşatıyor bilemiyorumkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ya aslında tekme mi kolumu, başımı bilmiyorum ama artık pıt pıtı aştı. Daha büyük ve sert oluyor:))) ama bugün daha yapmadı kızım yaaa merak ediyorum bende onu:))

bende gidicem bugün sağlık ocağına kıımı dinleyeceğim hemşireyede soracağım ben neden az hissediyorum diye yaa içime kurt düştü tekme cinsinden hissetmiyorum aynı tarhanın dediği gibi sanki balon patlıyo ufak ufak bendedekafamçokkarıştı

kızlar bazen benim oğluşumun hareketleri dışarıdan hissediliyor ama çok nadir 2 -3 defa falan oldu bu...zamanla ne hareket etcekler içerde fır döncekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…