gelinciğim ve özgeciğim inşallah rabbim hepimize oralara gitmeyi nasip eğler inşallah canım bütün gitmek isteyen herkesi amin
merhaba kızlar bende sıkıntılıyım bugün havadandır herhalde... yağmurda başladı. evde ustalar var. aşı yapılan kolum fena ağrıyor gece üzerine yatamadım şimdide kafamdan yukarı kaldıramıyorum. BUgün bebişim hiç tekme bile atmadı. hayır olsun inşallah bir an önce eve gidip dinlemek istiyorum.
ayy kıslarrr doğumdan bahsetmıssıznı korkmaya basladım bennn
ne güzel bir rüyaymış hakkaten :)
kızlar benim nişan yüzüğüm kabeye karşı takıldı biliyor musunuz :)
nişan yapmak istemedik, boşuna masraf diye düşündük, biz de annem, ben, eşim( o zamanki sözlüm:) , kayınvalidem, kayınpederim, görümcem, kayınbiraderim hep birlikte umreye gittik.
çok çok çok güzeldi..
Allah tekrar nasip eder de, daha bilinçli, daha aklı başında şekilde giderim diye umuyorum.
isteyen herkese nasip olur inşallah.
çok başka yerlermiş oralar..
annem hep anlatırdı önceden, ama bana turistik bir yerin methedilişi gibi gelirdi, ama yok yani, başka alemlermiş orası hakkaten..
15 gün kaldık ama 15 hafta kalınsa anca doyulurdu herhalde.
ne aşısı yaptırdın tatlım.bebişin kasvetli havadan sıkılp yan gelip yatmıştır annesi merak etme..:roflol:
hımmm nazlıcım bende yarın gidicem aşıya inş.
gelincik bu arada tatanoz aşısı olunuyor canım
ne güzel bir rüyaymış hakkaten :)
kızlar benim nişan yüzüğüm kabeye karşı takıldı biliyor musunuz :)
nişan yapmak istemedik, boşuna masraf diye düşündük, biz de annem, ben, eşim( o zamanki sözlüm:) , kayınvalidem, kayınpederim, görümcem, kayınbiraderim hep birlikte umreye gittik.
çok çok çok güzeldi..
Allah tekrar nasip eder de, daha bilinçli, daha aklı başında şekilde giderim diye umuyorum.
isteyen herkese nasip olur inşallah.
çok başka yerlermiş oralar..
annem hep anlatırdı önceden, ama bana turistik bir yerin methedilişi gibi gelirdi, ama yok yani, başka alemlermiş orası hakkaten..
15 gün kaldık ama 15 hafta kalınsa anca doyulurdu herhalde.
oh bugün çok rahatım yemeğimide yaptım erkenden.baktım giremiyorum kk ya.... çok rahatım valla
hoşgeldin budebeciğim
ya nazcığım nasıl oluyo bu tekme yaa ben neden hissetmedim hala tekmeyi ben sadece pıt pıt ama ben hissettim dışardan hissedilmiyoki
ya aslında tekme mi kolumu, başımı bilmiyorum ama artık pıt pıtı aştı. Daha büyük ve sert oluyor:))) ama bugün daha yapmadı kızım yaaa merak ediyorum bende onu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?