2010 Nisan Anneleri

günaydıın. yarım saat önce uyandım bende. akşamları deliksiz uyky haram bana. zırt pırt tuvalete kalkıyorum. öksürüp hapşırınca idrar kaçırmalarımda başladı. uzun süre bi tarafta yatınca hanım kızımızda rahatsız oluyo herheldeki uyandırıyo beni. daha bebeğimi hiç hissetmedi. başlasada oynaşmaya sevinsem.

kızlar geçmişen bakıyodumda doğumu konuşmuşsunuz.bende sezaryan olur diodum tüp bebek yöntemiyle hamile kaldımya.ama geçen doktorumla tetanoz aşısını konuşurken sezaryan olacaksam bu aşıyı olmalıyım dedim.bana beni korkutmak için Allah bilir dedi.ama ben sezaryan istiyorum.epidural anesteziylede olabilir.bebeğimi ilk ben görmek istiyorum ama iyi bir anestezi uzmanı olması ve doktorumun beni güvendirmesi lazım

benimde aynen öyle başlamıştı. Zamnla olacaktır annesi:))

ah ah sorma canım bende öksürmeye hapşırmaya korkar oldum:kedi:. gece uykularıda aynı bir tarafta uzun süre yatınca rahatsız bir şekilde uyanıyorum ve dönmek çok zor oluyo sağdan sola dönmek için nerdeyse yataktan tamamen kalkıp dönüyorum şimdiden böyleyse bu kalan 5 ay geçmez kızlarrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya organ nakli de olamıyor var organ ama vücut bitmiş iflas etmiş.Cigerleri su toplu kalp kapakçığında problem var karaciğeri problemli birde böbrek olunca.Allah yardımcısı olsun.Rabbimden ümit kesilmez.Dua kızlar lütfen dua edin...senağlama

sabah bilindiği üzre dr.a gittim.. 3lü tarama sınucumu almaya.. 10 da evdeydim ama girip yazamadım.. kendimi toparlayıp.. mafoldumben test sonuç kağıdımı aldığım an yaşadıklarımı anlatmam imkansızz.. ama yine de dr. sorup öyle içimi karartayım dedim.. neyse lafı uzatamıcamm... testte trisomy 21 riski 1:278 çıktı.. diğer taramalar iyi.. risksiz bölgede bulunmaktadıryazıyo hepsinde ama sınır 1:250 biliyosunuz.. benimde 278 ... doktor 2li ve ense kalınlığı iyiydii.. buda risksiz bölgede ama risk sınırına çook yakın.. istersen amniyosentez yapabiliriz dedi.. mafoldumben yıkıldım resmenn.. dr.um amabence sorun yokk.. gerek görmüyorum ama sisizn içinizi rahatsız edicekse yaparız dedii..karmakarışık oldum.. allak bullağım halaa.. ayy daha fazla yazamıcamm..

bebeg83 tatlım bu testlerin yüzde yüz güvenilirliği yokki sıkma bu kadar canını işallah sorun olmaz..

canım ne yazacağımı bilemedim ama sınırdan üstte bence sağlıkldır bebeğin.ne düşünüyorsun?canını sıkma canım yaaaaaa

bebegcim daha önce hepimiz elimize aldığımızda riskli zannettik sonuçları anlamadığımızdan . Nolur üzülüp bebeğinide üzme. öenmli bişi değildir merak etme.

bebgciğim hiç canını sıkma bitanem yaa bunlar olasılık testleri canımcım sakın sakın stres yapıp bebişini üzme canım benim kıyamam ben san yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…