bende gidicem bugün sağlık ocağına kıımı dinleyeceğim hemşireyede soracağım ben neden az hissediyorum diye yaa içime kurt düştü tekme cinsinden hissetmiyorum aynı tarhanın dediği gibi sanki balon patlıyo ufak ufak bendedekafamçokkarıştı
tetanoz aşısı 20.haftada olunmuyormuydu? :bbo:
günaydıın. yarım saat önce uyandım bende. akşamları deliksiz uyky haram bana. zırt pırt tuvalete kalkıyorum. öksürüp hapşırınca idrar kaçırmalarımda başladı. uzun süre bi tarafta yatınca hanım kızımızda rahatsız oluyo herheldeki uyandırıyo beni. daha bebeğimi hiç hissetmedi. başlasada oynaşmaya sevinsem.
etmez miyiz güzelim(
sen de olumlu düşün.. tez zamanda iyi haberler alırsınız inşallah..
canım çok çok geçmiş olsun ben bilirim o hastalığı canım benim halamın kzı 7 sene çekti diyalizlerle sonra organ nakli oldu şükürler olsun canım inşallah eniştende en yakın xamanda iyileşir canım çıkmadık candan umut kesilmez bitanem rabbim sağlık sıhıyet versin inşallah
canım çok geçmiş olsun allah biran önce şifa versin insallah.. zor bir durum ama üzülme çok bebegınıde düşün güzelim..
sabah bilindiği üzre dr.a gittim.. 3lü tarama sınucumu almaya.. 10 da evdeydim ama girip yazamadım.. Kendimi toparlayıp.. Mafoldumben test sonuç kağıdımı aldığım an yaşadıklarımı anlatmam imkansızz.. Ama yine de dr. Sorup öyle içimi karartayım dedim.. Neyse lafı uzatamıcamm... Testte trisomy 21 riski 1:278 çıktı.. Diğer taramalar iyi.. Risksiz bölgede bulunmaktadıryazıyo hepsinde ama sınır 1:250 biliyosunuz.. Benimde 278 ... Doktor 2li ve ense kalınlığı iyiydii.. Buda risksiz bölgede ama risk sınırına çook yakın.. Istersen amniyosentez yapabiliriz dedi.. Mafoldumben yıkıldım resmenn.. Dr.um amabence sorun yokk.. Gerek görmüyorum ama sisizn içinizi rahatsız edicekse yaparız dedii..karmakarışık oldum.. Allak bullağım halaa.. Ayy daha fazla yazamıcamm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?