2010 Nisan Anneleri

refiyecim canım bende seni merak ettim tatlım hatda gelirdi dedim bu saate kadar ama....canım bak sıkma kendini bunlar olasılık testleri ama ya...
uff benimde canım sıkıldı şimdi sağlıklı düşünemiyorum ....

Merhaba nisan anneleri, nasılsınız?

Bebeg83 sıkma canını bence, üçlü test çokta güvenilir değilmiş. Benim doktorum yaptırmadı, çok yanıltıcı sonuçlar alıyoruz diye. ıkili temizse çok sorun etme. Bebeşin sapasağlam ins.

Canım bak lütfen sakın canını sıkmaa. Bunlar sadece değerlendirme testleriii. Sınırın yıne de üstündesin bundan çok daha düşük çıkan değerler oluyormus . Benim bir arkadasım için de deger iyi deil dediler günlerce agladı şimdi 3yasında cin gibi masallh bu sadece bır tarama testı . ama emın olmak ıcın amnıyosentez yaptır tabıkı . Insallh hıcbır sey cıkmayacaktır. Bak bu konuda doktorunun gözlemlerine guven hemen panık olma. Bir başka doktorun da fikirlerini al . Üstelik allh korusunn öyle bır duurm var ise bilee unutmaki yasal olarak 24.haftaya kadar sonlandırabiliyorsun . Lütfen şimdien bu kadar harap etme kendını . Ailenizde akraba evliliği ya da bu gibi bir durum var mı ? Lütfen sakin ol ve panık yapmadan doktorunu dinle amniyosentezını yaptır. ..üstelik doktorun da sana panık yapmamıs bak herseyın bır kolaylıgı vardırr emın ol . güzel haberlerini bekliyoruz..

bebegcim üzme kendini. riskli sınırın üstündesin. 2 lin temiz çıkmış. ii tatafından bakman lazım. 2 lin temiz, ense normal, 3 lü diğer değerler düzgün. 3 ii var sen 1 kötüyü (kötüde değil) dert ediyosun.

Canım arkadaşım üzülem lütfen.bu oran bence 1:8000 de de aynı olay bence hiç üzülme.Doktorunda demiş işte risksiz bölgede demiş.Üzülme canım benim....

bebeg cim nolursun kendini harap etme bunun için. dışardan söylemesi kolay demezsen eğer:
bu risk diğer testlerin olumlu olduğu için ihmal edilebilir bir risk bence. zaten adı üstünde sadece risk. yani test sana bebişinin sağlığı hakkında bir şey söylemiyor sadece ihtimalden bahsediyo. bu durumda eğer yapabilirsen diğer testlerin iyi çıktığı için test sonuçlarının iyi olduğunu kabul edip tek bir değer yüzünden kendine ve bebişine işkence çektirme. ama yok yapamam kafamdan atamam, kendimi de bebişimi de üzerim sürekli dersen bence amniyosentez yaptır kurtul bitanem

ya nazcığım nasıl oluyo bu tekme yaa ben neden hissetmedim hala tekmeyi ben sadece pıt pıt ama ben hissettim dışardan hissedilmiyoki[/QUOTE]
canım bende tekme şeklinde dün hissettim ilk kez kuvvetliydi ya ondan tekme dedimzemuszemus
şuanda var mesala ama pıt pıt daha küçükler annesi tekme çok zor:ecrin_bebek:
tarhancım ben takip ediyorum onun hareketlerini saatlerini öğrendim artık bekliyorum valla
oynayacak kuzum diye kaydirigubbakcemile2
tetanoz aşısı 20.haftada olunmuyormuydu? :bbo:
ben 20 haftalık oldum zaten canım kaydirigubbakcemile2
s.a canlarım.. bugün size pek hoş haberlerle gelemedim üzgünüm...
hayırdırakannehir

canım lütfen korkma panik yapma ben 3 lü testi aldım inan doktora bile göstermedim :umursamaz:
ikili test çok temiz çıkmışdı doktorum 3lüye gerek yok dedi ,
ben bedava diye yaptırdım valla:jeyyar:için rahat olsun bebeğin iyi kendinide onuda üzmelmaz:

Kızlar, bebişlerini hissedenler, duydukça hevesleniyorum ama yok ben hala hisetmiyorum. Kişiden kişeye bu zamanlar tabiyki değişiyor. Ben herhalde 22. haftayı filan bekleyecek gibiyim. mafoldumben
Bebişim iyi olsunda, onlarla daha çok tekmeli günlerimiz olacak.:Saruboceq:

ya 15 dk lığına yemeğe gittim bi geldim moralim bozuldu.bebegcim şaşırdım yazdıklarını okuyunca hayatım o risk hepimizin bebeğinde var ona bakılırsa sen üzme kendini bebeişini,doktoruna güven bence.iyi şeyler düşün lütfen ki iyi şeyler olsun.

tatlım hissedeceksin elbette allah nasip ederse..bide şu erken hissetme olayı kiloyla da alakalıymış ben çok erken hissettiğmde kimse inanmıştı gaz demişlerdi ama doktorum sen zayıfsın yağın hiç yok erken hissetmen normal demişti.

bebegcim iyimisin canım benim bunlar olasılık testleri güzelim doktorun gerek yok demiş bence de öyle ama iim rahatlasın diyosan sen bilirsin canım benim

Gelincik53, canım bende zayıfım ama.
Ben herkesten farklı olarak bebişimi ne zaman hissedeceğimi hissediyorum, bebim bebişim 22 haftayı bekliyor ben biliyorum oğluşumu. gamyoncuiremsu

refiyecim... bi tanem..
sakin ol nolursun.
bak bunlar sadece olasılık testleri. kaldı ki senin ikili test sonucun temiz çıktı, rutin kontrollerin sorunsuz çıktı. üçlü testin hassasiyeti ikili teste göre çok çok çok daha düşük, bak çoğumuzun doktoru üçlüyü yaptırtmadı bile..
kaldı ki sen risk grubunda bile değilsin, riske yapın çıkmış..hepsi bu.

söylemesi kolay elbet, hangimiz elimize bu kağıdı alsak üzülürdük panik olurduk ama şimdi senin sakin olup düşünmen lazım.
ikili testinin sonucu böyle çıksa ben "bence amniyosentez yaptırt" derdim, ama ne biliyim diğer her şey yolunda görünürken şimdi amniyosentez seni maddi manevi yıpratmaktan başka bir şeye yaramayacakmış gibi geliyor..

doktorun da "bence sorun yok" demiş..
içini ferah tut bi tanem nolursun
oğluşumuz iyi, eminim ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…