günaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN.SEN NASILSIN.günaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum
Kızlar ben g öbüşümün resmini koyayım düyorum ama utanıyorum.O kadar komacan oldu ki...
Günaydın canım.sanada hayırlı cumalar.Hoşgeldin.günaydın kıslar hayırlı cumalar olsun ınsallah...
yazgülüm hosgeldın canım cok dogru bı karar vermıssın tabı kendını bian önce toparla tabi.inan hersey cok daha guzel olucak canım
Yazgülüm hoşgeldini canım nasılsın?opuyorumnanaktan
hoşgeldin yazgülüm umarım daha iyisindir
günaydın kıslar hayırlı cumalar olsun ınsallah...
yazgülüm hosgeldın canım cok dogru bı karar vermıssın tabı kendını bian önce toparla tabi.inan hersey cok daha guzel olucak canım
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN.SEN NASILSIN.
teşekkürler kızlar geçen günlere göre çok çok iyiyim hiç birşeyin dünyanın sonu olmadığını bir kez daha anladım allahım böylesini uygun görmüş her şerde bir hayır vardır umarım allah tekrar anne olmayı esirgemez benden
sizlerde kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın hepinizi öpüyorum arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım unutmayın beni haaa
bebegcim en doğru kararı vermişsin zaten en küçük bir sorunu ultrasonda farkediyorlar tatlım bu testler sadece olasılık testleri sakın kafana takma seni de çok öpüyorum üzme bebişi tamam mı
Çok sevindim iyi olduğuna canım.Unuturmuyuz aşkolsunopuyorumnanaktanGÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN.SEN NASILSIN.
teşekkürler kızlar geçen günlere göre çok çok iyiyim hiç birşeyin dünyanın sonu olmadığını bir kez daha anladım allahım böylesini uygun görmüş her şerde bir hayır vardır umarım allah tekrar anne olmayı esirgemez benden
sizlerde kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın hepinizi öpüyorum arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım unutmayın beni haaa
bebegcim en doğru kararı vermişsin zaten en küçük bir sorunu ultrasonda farkediyorlar tatlım bu testler sadece olasılık testleri sakın kafana takma seni de çok öpüyorum üzme bebişi tamam mı
kızlar günaydın
felaket bir gece geçirdim ben
akşam muz!! yerken çöt dedi dişim kırıldı, hem de ne kırılmak... gece uyuyamadım acısından, sabahı sabah ettim.
saat sekizde dişçinin kapısındaydım, içten çürümüş ve öyle kötü kırılmış ki iflah olacak gibi değilmiş, çektiler parça parça..
çok canım acıdı
şimdi dişimin uyuşukluğu da geçiyor, hepten vuruyor acısı beynime
ayy diş ağrısına boş yere kabir azabı demiyorlar valla. adamın canına okuyor(
kızlar günaydın
felaket bir gece geçirdim ben
akşam muz!! yerken çöt dedi dişim kırıldı, hem de ne kırılmak... gece uyuyamadım acısından, sabahı sabah ettim.
saat sekizde dişçinin kapısındaydım, içten çürümüş ve öyle kötü kırılmış ki iflah olacak gibi değilmiş, çektiler parça parça..
çok canım acıdı
şimdi dişimin uyuşukluğu da geçiyor, hepten vuruyor acısı beynime
ayy diş ağrısına boş yere kabir azabı demiyorlar valla. adamın canına okuyor(
[
geçmiş olsun canım.Diş ağrısı çok zordur.Minoset yada parol alabilirsin biraz seni rahatlatır.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?