2010 Nisan Anneleri

günaydın kızlar günaydım ruzenin nasılsın canım
kızlar sizler nasılsınız
ilke nur çok çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun aman genede kalkma dinlen
bende çok korkuyorum yakalanmakdan hergün otobüsde allahdan benim bindiğim otobüs
kalabalık olmuyor akşamda eşim arabayla gelip alıyor ama iş yerinde sürekli insanlarla muhatabım
para alışverişi vs çok zor az kaldı ocak 1 evdeyim inş

günaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum

günaydın kıslar hayırlı cumalar olsun ınsallah...
yazgülüm hosgeldın canım cok dogru bı karar vermıssın tabı kendını bian önce toparla tabi.inan hersey cok daha guzel olucak canım

günaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum
GÜNAYDIN CANIM HOŞGELDİN.SEN NASILSIN.

Kızlar ben g öbüşümün resmini koyayım düyorum ama utanıyorum.O kadar komacan oldu ki...

EKLE CANIM.nE GÜZEL İŞTE KOCAMAN OLMUŞ MAŞALLAH.

yazgülüm hosgeldın canım cok dogru bı karar vermıssın tabı kendını bian önce toparla tabi.inan hersey cok daha guzel olucak canım
Günaydın canım.sanada hayırlı cumalar.Hoşgeldin.

Yazgülüm hoşgeldini canım nasılsın?opuyorumnanaktan

hoşgeldin yazgülüm umarım daha iyisindir

yazgülüm hoşgeldin canım toparlanman lazım tabiki en azından sevdiklerin içinopuyorumnanaktan

kızlar günaydın
felaket bir gece geçirdim ben
akşam muz!! yerken çöt dedi dişim kırıldı, hem de ne kırılmak... gece uyuyamadım acısından, sabahı sabah ettim.

saat sekizde dişçinin kapısındaydım, içten çürümüş ve öyle kötü kırılmış ki iflah olacak gibi değilmiş, çektiler parça parça..
çok canım acıdı

şimdi dişimin uyuşukluğu da geçiyor, hepten vuruyor acısı beynime
ayy diş ağrısına boş yere kabir azabı demiyorlar valla. adamın canına okuyor (

ilke nurcum çok geçmiş olsun canım, bol bol istirahat et, tez zamanda toparlanacaksındır. bak anneciğin de ne güzel bakıyormuş sana :)

yazgülüm , canım..daha iyi oluşuna çok sevindim.
yaşarken kabul etmek zor bazen ama, her şerde de bir hayır var elbet..
Allah'ım tez zamanda yaralarını saracak bir evlat versin sana inşallah.. biz doğurmadan sen güzel haberini vermiş olacaksın inanıyorum ben :)

[
geçmiş olsun canım.Diş ağrısı çok zordur.Minoset yada parol alabilirsin biraz seni rahatlatır.a.s.

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun diş derdi normalde çekilmiyo şimdi hiç çekilmez vallaopuyorumnanaktan

[

geçmiş olsun canım.Diş ağrısı çok zordur.Minoset yada parol alabilirsin biraz seni rahatlatır.a.s.

çok sağol canım... diş ağrısı ayrı bir şey hakkaten.
şu uyuşukluğu hepten gitsin ben de bi ağrı kesici alayım diyorum

ayy her hamilelik bi diş götürür derlerdi, ben de "insan dişine dikkat ettikten,düzenli fırçaladıktan sonra, neden götürsün" derdim ama valla yedim lafımı..
tekrarı olmasa bari..

sen nasılsın yosuncum ??

yazgülüm toparlamana çok sevindim canım umarım en kısa zamanda tekrar anne olursun haziran temmuzda iyidir allahın izni ile öpüyorum canım::)))
iki kedili deli canım geçmiş olsun benimde en çok korktuğum diş ağrısı çünkü dişlerim
çok problemli inş bi sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…