kızlar günaydın
felaket bir gece geçirdim ben
akşam muz!! yerken çöt dedi dişim kırıldı, hem de ne kırılmak... gece uyuyamadım acısından, sabahı sabah ettim.
saat sekizde dişçinin kapısındaydım, içten çürümüş ve öyle kötü kırılmış ki iflah olacak gibi değilmiş, çektiler parça parça..
çok canım acıdı
şimdi dişimin uyuşukluğu da geçiyor, hepten vuruyor acısı beynime
ayy diş ağrısına boş yere kabir azabı demiyorlar valla. adamın canına okuyor(
ilke nurcum çok geçmiş olsun canım, bol bol istirahat et, tez zamanda toparlanacaksındır. bak anneciğin de ne güzel bakıyormuş sana :)
yazgülüm , canım..daha iyi oluşuna çok sevindim.
yaşarken kabul etmek zor bazen ama, her şerde de bir hayır var elbet..
Allah'ım tez zamanda yaralarını saracak bir evlat versin sana inşallah.. biz doğurmadan sen güzel haberini vermiş olacaksın inanıyorum ben :)
iki kedili deli canım geçmiş olsun benimde en çok korktuğum diş ağrısı çünkü dişlerim
çok problemli inş bi sorun çıkmaz.
canım geçmiş olsun çok çok..bilirim diş ağrsı çok kötüdür...minoset alabılırsın ama guzelım biraz olsun hafıfletır agrıyı..
merhaba canım :)slm nasil gidiyor kizlar
hayırlı cumalar nisan anneleri.
öncelikle bebegcim en doğru kararı vermişsiniz bence.herşey çok güzel olacak inşallah.
ilke nur'cum geçmiş olsun.bol bol taze meyve ve sebze yemek ve evde dinlenmek en iyi ilaçmış.
Çalışınca ne yazık ki bu çok zor.ama sağlık ve çocuklarımız herşeyden önemli.
nisan 53 hoşgeldin.
ronezans sende hoşgeldin.sanırım aynı ildeyiz.benim pc açık ama vakit buldukça okuyorum.o yüzden cevaplar toplu oluyor kusura bakmayın.
yazgülüm forumda tanışmadık.ama buradaki geçmişi okurken az çok tanıdım seni.çok sevdiğim bir söz vardır''gecenin en karanlık vakti sabahın en yaklaştığı vakittir''bu söz bana hep güç verir.
birde arkadaşlar bende hafif idrar yolları enfeksiyonu çıktı.doktorum tek kullanımlık bir ilaç verdi.ismi monurol.kullanan varmı ?ne kadar sürede sonuç almalıyım acaba?kasık ağrılarım vardı.doktorum idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olabilir. ama geçmezse mutlaka gel dedi.ama ne kadar sürede geçmesi gerek sormayı unuttum.bilgisi olan yoksa mecburen p.tesi gideceğim doktora.çünkü yürüyemiyorum.bugünlerde karakol adliye arasında mekik dokumam gerek.inanın yampirik yengeçlere döndüm.eşimde her dakika işini bırakıp beni getirip götüremiyor.otobüs minibüs şoförlerle ahbap oldum artık.
birde hangi bitki çayları iyi gelir?(sanırım aramızda bu konuda bir uzman var)
vay destan yazmışım.
geçmiş olsun ademircim yatünaydın. doktordaydım yeni geldim. bebeşim için değil, evdeki muhabbet kuşum için veterinere gittim. hasta da garibim. şimdi bit kadar kuş için doktora gitmek komik gelebilir ama sanki onu ööle ilgisiz, çaresiz bırakırsam bebeğimde ööle hiissedermiş gibi geliyooo..
hayırlı cumalar nisan anneleri nasılsınız bakayım burda hava yağmurlu dün çok güzeldi aslında bugünde güzel yağmur çok güzel yağıyor ama oğlum hasta olmuş nezle sanırım haifif ateş öksürük var ilaç içirdim ama yok kalkamıyo yerinden
biz şimdilik iyiyiz bebişimde ii biraz akşam mide yanması oldu bende biraz kıvrandım şimdi iyiyim az pişmiş haşanmış yumurtaya taktım bugünlerde oda bende mide yanması yapıyor biraz fazla yiyince
ne yapalım bebeğim için katlanacam
slm kızlar....
valla bende maske takcam sonunda bana gelen herkez hasta,napim ben ya.....
milleti iyi edeyim derken ben hasta olcam....
bide ben hiç sevmiyorum şu bitki çaylarını,eşim kaç zamandır özge yapta içelim diyor ama ben geçiştiriyorum.....aslında bağışıklık sistemini güçlendirici olarak kullanabilirz bu çayları illaki hasta olmamız gerekmez....avukat 44 canım sende sormuşşun ama idrar yollarındaki problm içinmi bitki sordun onu tam anlamadım .....
güzelim valla dikkat et kendine
gün içinde kaç kişiyle muhattap oluyorsun..
hani maske tak dicem, ama çok rahat bir şey de değil, ama olabildiğince mesafeli dur insanlara. ayıbı yok bunun, can taşıyorsun. dikkat edeceksin kendine mecbur.
bak bi de işin bu senin, senden iyi kim bilecek, dediğin gibi bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek bir şeyler de kullanabilirsin..
hasta olma da
hoşgeldin zeyracım.....sanada hayırlı cumalar şeker.....
geçmiş olsun ademircim ya
veterinerler genelde kuşlardan pek anlamazlar, ilgisiz de olurlar, ne yaptılar seninkine ??
ayrıca komik gelir mi hiç, benim de iki kedim var, aklım çıkıyor birine bir şey olacak diye.
ağızları var dilleri yok, dertlerini ağrılarını ifade edemiyorlar, biz mesuluz onlardan
insanın içi gidiyor.
daha iyi mi bari sizin muhabbet?
valla tesadüfen çok tatlı bi dr. buldum. zaten 9 yaşında benim kuşum yani ömrünün son demleri. yürüyemiyo, ayağının biri kasıldı kaldı. ööle yatıyooo. dr. antibiyotik ve vitamin verdi. bende şimdi battaniye serdim koltuğa, koydum önüne yemini suyunu yatıyoo ööle. bu sabah kafesi battaniyeye sarmış dr. agiderken içimden: vay be 1 sene sonra yavrumu da bööle sarıp çıkacam sokaklara diye geçirdim aklımdan, çok hoştu...:kedi:
canım benim en güzel kararı en mantıklısını vermişsiniz eşinle canım rabbim korusun meleklerimizi canımcım bak inşallah göreceksin nur topu gibi bir oğluşumuz olacak canımcımopuyorumnanaktankızlar biz bugün gayet iyiyiz.. moralimiz tam yanii.. akşam ablamızı uyuttuktan sonra yattık.. ve babamızla gece lambamızın ışığında saatlerce konuştuk :))) gülmeyin yaa tek başbaşa kalabildiğimiz yer ve an napalım.. çocuklar doğup büyüsün sizi de görcemm :)))
neysee... dün telefonda fazla konuşmamıştık.. yani ben o an pek iyi değildim akşam knuşuruz demiştik... allahıma şükür ki kocam da benimle aynı fikirdee... o da aynı şeyleri söylüyoo.. sadece dua edelimm.. allahım hayırlısını versinn.. ondan gelene isyan olurmu diyoo.. 1:10000 bile olsa o 1 ihtimal hep var diyoo.. :)) ama ille sen istersen amniyosentez yaptıralım dedim.. hayırr dedi o daa.. ya bir sorun çıksa evladımızı almalarına izin mi vericezz.. hayırr ee o zaman neden kendimizi yıpratalım diyo :)) ama yine de ayrıntılı ultrasoona girme konusunda kararsızız.. bakalım eşim dedi 2-3hafta bi geçsin.. hem acık sen iyi hisset hem bebiş acık daha büyüsünn.. bayram dönüşü araştırırız iyi bir yer dedi.. allahım korusun ama bebeğim 30 haftalıkken bile çıksa en ufak bir sorun o benim yavrumm. ve rabbimin taktir ettiği süre boyunca öyle kalacak. o yüzden acık büyürse herşeyini daha iyi görürler diye düşündükk.. en azından 400 gr. olur o zmana kadar diyoruz.... gamyoncuiremsu
hakkımızda hayırlısı artıkk.. allahım yavruma sağlık versin.. :Saruboceq: sağ salim sorunsuz doğmasını ve büyümesini nasipetsin inş.. :Saruboceq: dualarım hep bu yönde.. hepinizi anıyorum dualarımda.. nolur sizde bizi unutmayınn... iyikivarsınızz.. iyi ki sizi tanımışımm .. vereliniortak
canım benim çok çok geçmiş olsun canım yaaa iyikide erkenden farketmişsiniz canım şükürler olsun atlatabilmişsin canım benim yaa bolbol dinlen canım meyve yee çıkma sakın dışarıya tekrar geçmiş olsungünaydın kızlarr.. kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. aranızda ilk benım sanırım .. lütfen dikkat edın kendınıze .. hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...
hayırlı cumalar nisan anneleri.
öncelikle bebegcim en doğru kararı vermişsiniz bence.herşey çok güzel olacak inşallah.
ilke nur'cum geçmiş olsun.bol bol taze meyve ve sebze yemek ve evde dinlenmek en iyi ilaçmış.
Çalışınca ne yazık ki bu çok zor.ama sağlık ve çocuklarımız herşeyden önemli.
nisan 53 hoşgeldin.
ronezans sende hoşgeldin.sanırım aynı ildeyiz.benim pc açık ama vakit buldukça okuyorum.o yüzden cevaplar toplu oluyor kusura bakmayın.
yazgülüm forumda tanışmadık.ama buradaki geçmişi okurken az çok tanıdım seni.çok sevdiğim bir söz vardır''gecenin en karanlık vakti sabahın en yaklaştığı vakittir''bu söz bana hep güç verir.
birde arkadaşlar bende hafif idrar yolları enfeksiyonu çıktı.doktorum tek kullanımlık bir ilaç verdi.ismi monurol.kullanan varmı ?ne kadar sürede sonuç almalıyım acaba?kasık ağrılarım vardı.doktorum idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olabilir. ama geçmezse mutlaka gel dedi.ama ne kadar sürede geçmesi gerek sormayı unuttum.bilgisi olan yoksa mecburen p.tesi gideceğim doktora.çünkü yürüyemiyorum.bugünlerde karakol adliye arasında mekik dokumam gerek.inanın yampirik yengeçlere döndüm.eşimde her dakika işini bırakıp beni getirip götüremiyor.otobüs minibüs şoförlerle ahbap oldum artık.
birde hangi bitki çayları iyi gelir?(sanırım aramızda bu konuda bir uzman var)
vay destan yazmışım.
ben vurdurmama taraftarıyım ama okul işte hemen bulaşabiliyor nasıl olcak bilemiyorum1. sınıf çocuğu sonuçta kendini koruyamazda ooofff bu gripte nerden çıktı yaa seni bence iii düşün kendin karar ver çünkü bence herkes krarsızkızlarr yaa bişiy dicem kızımın okulundan izin kağıdı göndermişler.. bu d.. gribi için aşı vurdurmaya izin veriyorum yada vermiyorum diye.. doldurulup imzalanacak.. yarın gidicekmiş okulaa.. ayy kafam da zaten karmakarışık.. ben vurulması taraftarı değilim ama fikirlerinizeihtiyacım var...
geçmiş olsun canım atlatmışsın çok şükür korkuyorum ama bulaşırsada yapacak bişey yok ne yapalım katlanacaz ben en çok ta oğlum için endişeleniyorum 4 yaşında yaşı çok küçük kaldıramaz diye korkuyorum aşıyada sıcak bakmıyorum zaten aşı için 5 yaşını doldurması lazım yaşta tutmuyorgünaydın kızlarr.. kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. aranızda ilk benım sanırım .. lütfen dikkat edın kendınıze .. hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...
sanada geçmiiş olsun canım bende grip olcak gibiyim boğazım yanıyor öksürükte var daha olmadan 10 gündür bal pekmez nane ıhlamur içiyorsum bol bol c vitamini alıyordum inşallah kolayn atlatırımgünaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
kızlar günaydın
felaket bir gece geçirdim ben
akşam muz!! yerken çöt dedi dişim kırıldı, hem de ne kırılmak... gece uyuyamadım acısından, sabahı sabah ettim.
saat sekizde dişçinin kapısındaydım, içten çürümüş ve öyle kötü kırılmış ki iflah olacak gibi değilmiş, çektiler parça parça..
çok canım acıdı
şimdi dişimin uyuşukluğu da geçiyor, hepten vuruyor acısı beynime
ayy diş ağrısına boş yere kabir azabı demiyorlar valla. adamın canına okuyor(
ayy bilirim diş ağrısını valla bende oğlumda yaşamıştım şidi öle olmasın diye kalsiyum çok alıyorum folik falan ama olacağa çare yok valla ama çok zor diş ağrısı bişeyde kullanamıyorsun hamile iken çok zor bi durum
tünaydın. doktordaydım yeni geldim. bebeşim için değil, evdeki muhabbet kuşum için veterinere gittim. hasta da garibim. şimdi bit kadar kuş için doktora gitmek komik gelebilir ama sanki onu ööle ilgisiz, çaresiz bırakırsam bebeğimde ööle hiissedermiş gibi geliyooo..
ayy canım yok yaa olurmu onda da bi can var yazık onada hasta olmuş zavallı inşallah iyileşir yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?