2010 Nisan Anneleri

tarhancım çok sağol..
doğru diyosun hakkaten

ya bi de boşa demiyorlar, insanın neresi acısa, canı orda atarmış diye.
dünden beri dünyam dişimden ibaret oldu.. çok fena

canım geçmiş olsun çok çok..bilirim diş ağrsı çok kötüdür...minoset alabılırsın ama guzelım biraz olsun hafıfletır agrıyı..

iki kedili deli canım geçmiş olsun benimde en çok korktuğum diş ağrısı çünkü dişlerim
çok problemli inş bi sorun çıkmaz.

ay inşallah şu üç beş ayı sorunsuz atlatırsın güzelim.
doğumdan sonra uğraşalım uğraşacaksak, hamileyken ilaç da alınmıyor, doğru dürüst antibiyotik de kullanılmıyor..
bi de aklımız bebeklerde hep.

şimdi uyuşturucu iğne yaptılar bana mecburen, içim bulandı yani, acaba bebeğe zararı oldu mu diye

hayırlı cumalar nisan anneleri.
öncelikle bebegcim en doğru kararı vermişsiniz bence.herşey çok güzel olacak inşallah.
ilke nur'cum geçmiş olsun.bol bol taze meyve ve sebze yemek ve evde dinlenmek en iyi ilaçmış.
Çalışınca ne yazık ki bu çok zor.ama sağlık ve çocuklarımız herşeyden önemli.
nisan 53 hoşgeldin.
ronezans sende hoşgeldin.sanırım aynı ildeyiz.benim pc açık ama vakit buldukça okuyorum.o yüzden cevaplar toplu oluyor kusura bakmayın.
yazgülüm forumda tanışmadık.ama buradaki geçmişi okurken az çok tanıdım seni.çok sevdiğim bir söz vardır''gecenin en karanlık vakti sabahın en yaklaştığı vakittir''bu söz bana hep güç verir.
birde arkadaşlar bende hafif idrar yolları enfeksiyonu çıktı.doktorum tek kullanımlık bir ilaç verdi.ismi monurol.kullanan varmı ?ne kadar sürede sonuç almalıyım acaba?kasık ağrılarım vardı.doktorum idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olabilir. ama geçmezse mutlaka gel dedi.ama ne kadar sürede geçmesi gerek sormayı unuttum.bilgisi olan yoksa mecburen p.tesi gideceğim doktora.çünkü yürüyemiyorum.bugünlerde karakol adliye arasında mekik dokumam gerek.inanın yampirik yengeçlere döndüm.eşimde her dakika işini bırakıp beni getirip götüremiyor.otobüs minibüs şoförlerle ahbap oldum artık.
birde hangi bitki çayları iyi gelir?(sanırım aramızda bu konuda bir uzman var)
vay destan yazmışım.

tünaydın. doktordaydım yeni geldim. bebeşim için değil, evdeki muhabbet kuşum için veterinere gittim. hasta da garibim. şimdi bit kadar kuş için doktora gitmek komik gelebilir ama sanki onu ööle ilgisiz, çaresiz bırakırsam bebeğimde ööle hiissedermiş gibi geliyooo..

hayırlı cumalar nisan anneleri nasılsınız bakayım burda hava yağmurlu dün çok güzeldi aslında bugünde güzel yağmur çok güzel yağıyor ama oğlum hasta olmuş nezle sanırım haifif ateş öksürük var ilaç içirdim ama yok kalkamıyo yerinden
biz şimdilik iyiyiz bebişimde ii biraz akşam mide yanması oldu bende biraz kıvrandım şimdi iyiyim az pişmiş haşanmış yumurtaya taktım bugünlerde oda bende mide yanması yapıyor biraz fazla yiyince
ne yapalım bebeğim için katlanacam

canım geçmiş olsun çok çok..bilirim diş ağrsı çok kötüdür...minoset alabılırsın ama guzelım biraz olsun hafıfletır agrıyı..

sağol canım
normalde olabildiğince kaçıyorum ilaç kullanmaktan ama durabilecek gibi değilim şimdi içicem mecbur

slm nasil gidiyor kizlar
merhaba canım :)
ben dişimin derdindeyim valla, onun dışında iyiyim çok şükür, kızımın 17. haftasını kutluyorum :)
sen nasılsın ?

geçmiş olsun arkadaşım.
tek kullanımlık bir idrar yolları enfeksiyonu ilacı ilk kez duydum, ama doktor verdiyse, demek hamilelere de uygun bir şeydir. şifa bulursun inşallah.

bitki çaylarından da ben anlamam ama uzmanımız gelir şimdi, özgecim fikir verir sana :)

geçmiş olsun ademircim ya
veterinerler genelde kuşlardan pek anlamazlar, ilgisiz de olurlar, ne yaptılar seninkine ??

ayrıca komik gelir mi hiç, benim de iki kedim var, aklım çıkıyor birine bir şey olacak diye.
ağızları var dilleri yok, dertlerini ağrılarını ifade edemiyorlar, biz mesuluz onlardan
insanın içi gidiyor.

daha iyi mi bari sizin muhabbet?

hayırlı cumalar canım..
oğluna geçmiş olsun, havalar tam hasta olmalık. bi sıcaak bi soğuk. insan ne giyeceğini de şaşırıyor.. tez zamanda toparlar inşallah.

bebişe de maşallah.. ufak tefek şeyler hepimizde oluyor, onlar sağlıkla büyüsünler de :)

slm kızlar....
valla bende maske takcam sonunda bana gelen herkez hasta,napim ben ya.....
milleti iyi edeyim derken ben hasta olcam....
bide ben hiç sevmiyorum şu bitki çaylarını,eşim kaç zamandır özge yapta içelim diyor ama ben geçiştiriyorum.....aslında bağışıklık sistemini güçlendirici olarak kullanabilirz bu çayları illaki hasta olmamız gerekmez....avukat 44 canım sende sormuşşun ama idrar yollarındaki problm içinmi bitki sordun onu tam anlamadım .....

güzelim valla dikkat et kendine
gün içinde kaç kişiyle muhattap oluyorsun..
hani maske tak dicem, ama çok rahat bir şey de değil, ama olabildiğince mesafeli dur insanlara. ayıbı yok bunun, can taşıyorsun. dikkat edeceksin kendine mecbur.

bak bi de işin bu senin, senden iyi kim bilecek, dediğin gibi bağışıklık sistemini kuvvetlendirecek bir şeyler de kullanabilirsin..

hasta olma da

merhabalar kızlar nasılsınız ben geldim hekese hayırlı cumalar şimdiden

ahh ahh canım derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş...
ben de elimin altında olduğu halde sevmiyorum diye yapmıyorum...
ekinezya içeyim bari bu ara çok moda.....:lepi:
hasta olmayayım diye elimden geleni yapıyorum gazetede okudum şimdi yediğimiz mandalinaları oluşmadan satıyorlarmış,içlerine renk verici kanserojen bir madde enjekte etmişler,ya nerden bulucaz hormonsuz sağlıklı olanı.....en çok tüketilen mandalina ya onada yaptılar gene bi hile.....

canım benim en güzel kararı en mantıklısını vermişsiniz eşinle canım rabbim korusun meleklerimizi canımcım bak inşallah göreceksin nur topu gibi bir oğluşumuz olacak canımcımopuyorumnanaktan
canım benim çok çok geçmiş olsun canım yaaa iyikide erkenden farketmişsiniz canım şükürler olsun atlatabilmişsin canım benim yaa bolbol dinlen canım meyve yee çıkma sakın dışarıya tekrar geçmiş olsun

canım geçmiş olsun sanada benim bir arkadaşım idrar yolu enfeksiyonu geçirmişti oda kullandı sanırım ilaç geçmişti bitanem tez zamanda atlatırsın inşallah:Saruboceq:

ben vurdurmama taraftarıyım ama okul işte hemen bulaşabiliyor nasıl olcak bilemiyorum1. sınıf çocuğu sonuçta kendini koruyamazda ooofff bu gripte nerden çıktı yaa seni bence iii düşün kendin karar ver çünkü bence herkes krarsız
geçmiş olsun canım atlatmışsın çok şükür korkuyorum ama bulaşırsada yapacak bişey yok ne yapalım katlanacaz ben en çok ta oğlum için endişeleniyorum 4 yaşında yaşı çok küçük kaldıramaz diye korkuyorum aşıyada sıcak bakmıyorum zaten aşı için 5 yaşını doldurması lazım yaşta tutmuyor
günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
sanada geçmiiş olsun canım bende grip olcak gibiyim boğazım yanıyor öksürükte var daha olmadan 10 gündür bal pekmez nane ıhlamur içiyorsum bol bol c vitamini alıyordum inşallah kolayn atlatırım

kızlar sizdede oluyomu yaa ben artık çok fazla yatamıyorum belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo yaa resmen acıyo yatak bana batıyo sanki o kadar uykum oluyo ama uyuyamıyorum ağrıdan sanırım yastık koyuyolarmış bacak arasına falan ağrı olmasın diye yapan varmı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…