slm kızlar....
valla bende maske takcam sonunda bana gelen herkez hasta,napim ben ya.....
milleti iyi edeyim derken ben hasta olcam....
bide ben hiç sevmiyorum şu bitki çaylarını,eşim kaç zamandır özge yapta içelim diyor ama ben geçiştiriyorum.....aslında bağışıklık sistemini güçlendirici olarak kullanabilirz bu çayları illaki hasta olmamız gerekmez....avukat 44 canım sende sormuşşun ama idrar yollarındaki problm içinmi bitki sordun onu tam anlamadım .....
bencede takmalısın yaa yoksa sen hiç baş edemezsin yada bitki çayından içecen canım ilaçta alınmıyo hamilelikte biliyon zaten ee senin bebeğinde çok kıymetli hepimizin öle ama senin sanırım tüp bebekti tüp bbekler kıymetlli oluyo yaaslm kızlar....
valla bende maske takcam sonunda bana gelen herkez hasta,napim ben ya.....
milleti iyi edeyim derken ben hasta olcam....
bide ben hiç sevmiyorum şu bitki çaylarını,eşim kaç zamandır özge yapta içelim diyor ama ben geçiştiriyorum.....aslında bağışıklık sistemini güçlendirici olarak kullanabilirz bu çayları illaki hasta olmamız gerekmez....avukat 44 canım sende sormuşşun ama idrar yollarındaki problm içinmi bitki sordun onu tam anlamadım .....
hoş geldin canım sanada hayırlı cumalarmerhabalar kızlar nasılsınız ben geldim hekese hayırlı cumalar şimdiden
ayy canım yaaa sana gönderim şöle koca bi sepet yaa burda çook ekinezya neye ii geliyor canım yaa onu hiç içmedim benahh ahh canım derler ya terzi kendi söküğünü dikemezmiş...
ben de elimin altında olduğu halde sevmiyorum diye yapmıyorum...
ekinezya içeyim bari bu ara çok moda.....:lepi:
hasta olmayayım diye elimden geleni yapıyorum gazetede okudum şimdi yediğimiz mandalinaları oluşmadan satıyorlarmış,içlerine renk verici kanserojen bir madde enjekte etmişler,ya nerden bulucaz hormonsuz sağlıklı olanı.....en çok tüketilen mandalina ya onada yaptılar gene bi hile.....
kızlar sizdede oluyomu yaa ben artık çok fazla yatamıyorum belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo yaa resmen acıyo yatak bana batıyo sanki o kadar uykum oluyo ama uyuyamıyorum ağrıdan sanırım yastık koyuyolarmış bacak arasına falan ağrı olmasın diye yapan varmı böyle
hayırlı cumalar nisan anneleri nasılsınız bakayım burda hava yağmurlu dün çok güzeldi aslında bugünde güzel yağmur çok güzel yağıyor ama oğlum hasta olmuş nezle sanırım haifif ateş öksürük var ilaç içirdim ama yok kalkamıyo yerinden
biz şimdilik iyiyiz bebişimde ii biraz akşam mide yanması oldu bende biraz kıvrandım şimdi iyiyim az pişmiş haşanmış yumurtaya taktım bugünlerde oda bende mide yanması yapıyor biraz fazla yiyince
ne yapalım bebeğim için katlanacam
kızlar sizdede oluyomu yaa ben artık çok fazla yatamıyorum belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo yaa resmen acıyo yatak bana batıyo sanki o kadar uykum oluyo ama uyuyamıyorum ağrıdan sanırım yastık koyuyolarmış bacak arasına falan ağrı olmasın diye yapan varmı böyle
valla biz 2 aydır kocam ben ve yastığımız yatıyoruz. başlarda iyiydi ama şimdi yastıkla savaş ahlindeyim sabaha kadar. hiçbi şekilde rahat edemiyorum, nefes alamıyorum. huzursuz huzursuz dönüyorum sabaha kadar
tatlım dikkatli tüket yumurtayı. az pişmiş yumurta pek tavsiye edilmiyo hamilelikte (zaten az pişmiş hiçbişi tavsiye edilmiyoki:))). benimde canım şöyle rafadan ya da kayısı kıvamında yumurta istiyor ama korkuyorum yemeye.
BENDE BAŞLARDA KOYDUM YASTIK. ARTIK ODA RAHATSIZ EDİYOR. BELİM ÇOK AĞRIYOR BENİM ÖZELLİKLE SIRT ÜSTÜ ÇOK RAHAT YATIYORUM. AMA ODA BEBEĞE KAN GİTMESİNİ ENGELLERMİŞ. ŞİMDİDEN BÖYLE İSEK NAPICAZ BİZ SONLARA DOĞRU BİLMİYORUM.:umursamaz:
zeyracım bende öleyim ama çok yorulduğum zaman yada yürüdüğüm zaman oluyor bebek dönüyo yaa bide büyüyo çatılara baskı yapıyomuş doktora sordum öle dedi hanım efendilerin yada bey efendilerin keyifleri yerinde bize ne olursa olsun annelik böle bişey ben bacak arama koymuyorum ilk önce ayağımın altına ikitane yastık koyuyorum bi saat öle duruyorum sonra sola dönüp sağ ayağımın altına koyuyorum öle oldumu rahat yatıyorum
kız daha şimdiden böle olursak 9uncu ayda ne yapacaz hiç bilmiyorumm
avukat canım idrar yolları ile ilgili bir bitki sana öneremiycem çünkü hamilikte kullanılması sakıncalı bitkiler arasında onlarda....
birde en sakıncası olmayanı bile örneğin civanperçemi,o bile rahimde gevşeme yapabilir diye vermiyoruz...
oyuzden sen doktorunun önerdiği ilacı bir kullan bakalım,keşke faydalı olabilseydim....
selam kızlar nasılsınız?
özgeciğim bana civanperçemini hamiş kalabilmek için kullan demişlerdi biberiye falan karıştırıp doğruluğu varmı ben kullanmadım hatta biz burda bir aktara gitmiştik bize eşimle demişti bir karışım hazırlayacam demişti %90 bebğiniz olur demişti canım ama çok uçukta bir fiyat vermişti bizde alamadık gerçekten hiç oluyomu öyle bitkilerle hamile kalan opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım şükürler olsun iyiyiz sen nasılsın canım benim gösterdiniz mi raporu doktorunuza opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?