2010 Nisan Anneleri

pardon yemek molası vermiştimde.evet ruzenincim idrar yolları enfeksiyonu için bitkisel birşeyler sormuştum

bencede takmalısın yaa yoksa sen hiç baş edemezsin yada bitki çayından içecen canım ilaçta alınmıyo hamilelikte biliyon zaten ee senin bebeğinde çok kıymetli hepimizin öle ama senin sanırım tüp bebekti tüp bbekler kıymetlli oluyo yaa
merhabalar kızlar nasılsınız ben geldim hekese hayırlı cumalar şimdiden
hoş geldin canım sanada hayırlı cumalar
ayy canım yaaa sana gönderim şöle koca bi sepet yaa burda çook ekinezya neye ii geliyor canım yaa onu hiç içmedim ben

valla biz 2 aydır kocam ben ve yastığımız yatıyoruz. başlarda iyiydi ama şimdi yastıkla savaş ahlindeyim sabaha kadar. hiçbi şekilde rahat edemiyorum, nefes alamıyorum. huzursuz huzursuz dönüyorum sabaha kadar

tatlım dikkatli tüket yumurtayı. az pişmiş yumurta pek tavsiye edilmiyo hamilelikte (zaten az pişmiş hiçbişi tavsiye edilmiyoki:))). benimde canım şöyle rafadan ya da kayısı kıvamında yumurta istiyor ama korkuyorum yemeye.

BENDE BAŞLARDA KOYDUM YASTIK. ARTIK ODA RAHATSIZ EDıYOR. BELıM ÇOK AĞRIYOR BENıM ÖZELLıKLE SIRT ÜSTÜ ÇOK RAHAT YATIYORUM. AMA ODA BEBEĞE KAN GıTMESıNı ENGELLERMıŞ. ŞıMDıDEN BÖYLE ıSEK NAPICAZ BıZ SONLARA DOĞRU BıLMıYORUM.:umursamaz:

zeyracım bende öleyim ama çok yorulduğum zaman yada yürüdüğüm zaman oluyor bebek dönüyo yaa bide büyüyo çatılara baskı yapıyomuş doktora sordum öle dedi hanım efendilerin yada bey efendilerin keyifleri yerinde bize ne olursa olsun annelik böle bişey ben bacak arama koymuyorum ilk önce ayağımın altına ikitane yastık koyuyorum bi saat öle duruyorum sonra sola dönüp sağ ayağımın altına koyuyorum öle oldumu rahat yatıyorum
kız daha şimdiden böle olursak 9uncu ayda ne yapacaz hiç bilmiyorumm

aa yumurtayı hiç duymamıştım diğer şeyleride pişmiş yiyorum çiğ köfteyi çok seviyorum ama yiyemiyorum zararlı diyeama rafadan olmasa yiyyemiyorum yumurtayı pişmiş yumurta hiç sevmem bebeğim için biraz daha pişirirrim ne yapalım

aynen bende sırt üstü rahat yatıyorum canım ama dediğin gibi oda tavsiye edilmiyo hep solumda oluncada sol tarafım çok acıyo bütün yük orada toplanıyo eşim diyor zaten yatakta bir şekil alamadın diye gülüyo bana önceden hiçte dönmezdim bir yerimde yatar öyle kalkanlardandım ama şimdi ne olduysa bana off şimdiden böyleyse desene ilerki aylarda uyku yok artık ne yapalım bizde koltukta oturarark yatarız bebişlerimiz için herşeye değer:1shok:

:uhm::roflol:

kızlar valla bizimki babacı olacak bence dün akşam babişkomuz eve geldi sesisni duydu bizimkisi içerde bir pıt pıt inanamadım yaa bu kadar olur birde babası sevdi onun üstünede pıt pıt yavrum yaa çok korkmuştum ama internette okudum 28. haftaya kadar düzensiz olabiliyormuş hareketleri bebişlerin o haftadan sonra saatte bir hareket etmeleri gerekirmiş bizimkisi sessizlikte değil ses olunca tepki veriyo daha çok

benim de öyle yaa nasıl abisinin yada babasının sesini dydummu hareketler hissediyorm eşime söylüyorum bana söyleme ben kıskanıyorum ben göremiyorum hissedemiyorum olsun diyorum bende çok şükür bak kulakları sağlam demekki sese şimdiden tepki veriyor sonuçta kuranı kerimde de yazıyor 120 günlük ilken ruhu nasıl bi kişilikte olacağı geleceği hep yazılırmış ilerde harketlerinde gece uykudan uyanacaz ben oğlumda leydim uykudan fırlıyodum bi tekme atıyordu sanki çıkacak gibi ayy çok özledim yaa o zamanları bi zaman geçsede 28 haftamız dolsa daha 10 haftam var yaa şuan 17+4 deyim

avukat canım idrar yolları ile ilgili bir bitki sana öneremiycem çünkü hamilikte kullanılması sakıncalı bitkiler arasında onlarda....
birde en sakıncası olmayanı bile örneğin civanperçemi,o bile rahimde gevşeme yapabilir diye vermiyoruz...
oyuzden sen doktorunun önerdiği ilacı bir kullan bakalım,keşke faydalı olabilseydim....

sanırım hacaerciğim herkes geçmişi okuyarak geliyo ondan canım

kızlar birinizde snaırım ekinezyayı sormuşşsunuz,ekinezya bir kızılderili bitkisi...çok eski çağlardan beri kullnalıyo,grip,soğuk algınlığı,anjin,bağışıklık sistemi güçlendirici,hücre yenileyici,kanserden koruyucu gibi birçok etkisi var....
tadı çok hoş değil ama ben günde yarım su bardağı tüketmeye çalışıyorum....normalde sabah akşam yada günde bir su bardağı öneriliyor......ama hamiş olduğumuz için dozunu düşürmek gerek.....

özgeciğim bana civanperçemini hamiş kalabilmek için kullan demişlerdi biberiye falan karıştırıp doğruluğu varmı ben kullanmadım hatta biz burda bir aktara gitmiştik bize eşimle demişti bir karışım hazırlayacam demişti %90 bebğiniz olur demişti canım ama çok uçukta bir fiyat vermişti bizde alamadık gerçekten hiç oluyomu öyle bitkilerle hamile kalan opuyorumnanaktan

canım civan percemi kadın çayı olarak bilinir ve aklına gelecek tüm kadınsal hastalıklarda yuzde yuz faydalıdır etkiside yüksektir...dediğin gibi bir karışım olduğu doğru canım,bizde çok yaptık ,hatda kızları olunca benim ismimi,erkek olunca eşimin ismini koyan oldu...dediğin gibi gercekten fiyatlar yüksek ama uçuk değil....
size sanırım çok dediler...
o karşım öle bir formül ki canım benimkinde biberiye falan yok mesela herkez farklı yapıyor birde ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…