2010 Nisan Anneleri

merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum

kıslarrr ya nerden de okudum gittimde dogum hıkayelerını hıckıra hıskıra aglayasım var ama ısyerındeyım zor tutuyorum kendımııı

ayy kızlar ya ağustos annelerinin topiği açılmış ne güzell biz eskiyoruz yavas yavas......

merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum

hoşgeldin canım....
hiç bişiycik yapmana gerek yok tatlım,katıldın bile....
hayırlısı olsun bebişinin kızmı erkemi???vereliniortaka.s.

kıslarrr ya nerden de okudum gittimde dogum hıkayelerını hıckıra hıskıra aglayasım var ama ısyerındeyım zor tutuyorum kendımııı

bende hergün bakıyorum acaba yeni bişi yazılmışmı diye,ağlıyorum bazen,bazen tedirgin oluyorum ,ama genede merakla bakmadan duramıyorum....:gitme:

bende hergün bakıyorum acaba yeni bişi yazılmışmı diye,ağlıyorum bazen,bazen tedirgin oluyorum ,ama genede merakla bakmadan duramıyorum....:gitme:

hiç sorma arkadasım ya okuyorum okuyorum birden fena oluyorum okumuycam dıyorum ama duramıyorum:gitme:

canım dün bende okudum kasım annelerini bende kendimi bir an doğuma gidiyo hayal ettim o amaliyathane önünde annemi babamı kocişimi hayal ettim ağladım bende yaaa bak şimdi yine aklıma geldi yine akmaya başladı benim çeşmeler yaaa rabbim sağ sağlim geçirsin şu aylarımızıda alaım miniklerimizi kucağımıza resimlerini koylaım artık onların kasım ayıda nerdeyse yarıladı 4 ay kaldı nerdeyse yaaaa çok çabukmu geçiyo zamn banamı öyle geliyo bazende hiç geçmiyo anlamıyorum:bbo:

hoşgeldin canım benim çoktan katılmış oldun aramıza sadece listeler bölümüne gerekli bilgileriniz yaz arakadaşlarımız senide eklesinler canım

ayy kızlar bayıldım gülmekten mart annelerinin sayfasına şöyle göz gezdiriyordum birinin babannesi çok sakız çiğneme çocuk altına çok ypar demiş yaa böyle şeyler varmı harbi banada yok nar yeme çilek elleme ciğer elleme demişlerdi diyolarda neler neler

teşekkürler canım,ben iyisi bol su ile tarçın+karanfil çayımı içeyim.peki bunların sakıncası varmı?ben ıhlamurada tarçın çubuğu ve karanfil atarımda.merak ettim.CADIARZU

ruzenin çok sağol. bu kadar kolay olduğunu bilmiyordum :) Allah izin verirse oğluşumuz olacak teyzesi. bi de yakalamışken şu cetveli nasıl bulucam onu da öğrensem ne iyi olur :)

evet canım ya korkumdan nar yıyemıyorum ben bazen

gercekmıdırkı acaba yaa

aramıza hoşgeldin canım :)
hayırlı olsun bebeğin.. kaç haftalıksın??

ayy okuma birpericim yaa.. valla zaten hassasız, ben uzak duruyorum beni ağlatacağını bildiğim şeylerden. sonra çok ağlayınca da başım tutuyor, hiç iflah olmuyorum..
hayırlısıyla doğuralım da girer kendi hikayemizi yazarız o topiclere :)

ayy kızlar ya ağustos annelerinin topiği açılmış ne güzell biz eskiyoruz yavas yavas......
öyle valla özgecim.. şaka maka ağustos anneleri geliyor :)
ve biz de yolu yarılıyoruz işte :)

ay kızlar hepiniz çık iyisiniz sağolun benim bebişim de 16+6 yarın nasipse 17 haftalık olacağız. hepimize Rabbim hayırlı doğımlar ve bize de bebeğimize de sağlık nasip etsin

kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum kıza 8.aya kadar kızı olcağını söylemişler, ve oğlu olmuşşşşakannehir

valla öle canım,şok oldum bende. nasıl bir dr anlamadım 8 ayda erkek demiş başka bir doktor. hep kız eşyası almış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…