merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum
kıslarrr ya nerden de okudum gittimde dogum hıkayelerını hıckıra hıskıra aglayasım var ama ısyerındeyım zor tutuyorum kendımııı
bende hergün bakıyorum acaba yeni bişi yazılmışmı diye,ağlıyorum bazen,bazen tedirgin oluyorum ,ama genede merakla bakmadan duramıyorum....:gitme:
canım dün bende okudum kasım annelerini bende kendimi bir an doğuma gidiyo hayal ettim o amaliyathane önünde annemi babamı kocişimi hayal ettim ağladım bende yaaa bak şimdi yine aklıma geldi yine akmaya başladı benim çeşmeler yaaa rabbim sağ sağlim geçirsin şu aylarımızıda alaım miniklerimizi kucağımıza resimlerini koylaım artık onların kasım ayıda nerdeyse yarıladı 4 ay kaldı nerdeyse yaaaa çok çabukmu geçiyo zamn banamı öyle geliyo bazende hiç geçmiyo anlamıyorum:bbo:kıslarrr ya nerden de okudum gittimde dogum hıkayelerını hıckıra hıskıra aglayasım var ama ısyerındeyım zor tutuyorum kendımııı
merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum
avukat canım idrar yolları ile ilgili bir bitki sana öneremiycem çünkü hamilikte kullanılması sakıncalı bitkiler arasında onlarda....
birde en sakıncası olmayanı bile örneğin civanperçemi,o bile rahimde gevşeme yapabilir diye vermiyoruz...
oyuzden sen doktorunun önerdiği ilacı bir kullan bakalım,keşke faydalı olabilseydim....
canım dün bende okudum kasım annelerini bende kendimi bir an doğuma gidiyo hayal ettim o amaliyathane önünde annemi babamı kocişimi hayal ettim ağladım bende yaaa bak şimdi yine aklıma geldi yine akmaya başladı benim çeşmeler yaaa rabbim sağ sağlim geçirsin şu aylarımızıda alaım miniklerimizi kucağımıza resimlerini koylaım artık onların kasım ayıda nerdeyse yarıladı 4 ay kaldı nerdeyse yaaaa çok çabukmu geçiyo zamn banamı öyle geliyo bazende hiç geçmiyo anlamıyorum:bbo:
ayy evet zeyra ya bencede sankı zaman cok cabuk gecıyor kasım bitince gerıye 4 ay kalıyooo ee sonra zaten yılbası hemen gelır..yenı yıldı falan fılan derken ayyy 3 ay kalıcakkk..şimdi bayılıcamm..allahım ınsallah saglıkla sıhhatle alalım kucagımıza ınsallah...
ayy kızlar bayıldım gülmekten mart annelerinin sayfasına şöyle göz gezdiriyordum birinin babannesi çok sakız çiğneme çocuk altına çok ypar demiş yaa böyle şeyler varmı harbi banada yok nar yeme çilek elleme ciğer elleme demişlerdi diyolarda neler neler
ayy okuma birpericim yaa.. valla zaten hassasız, ben uzak duruyorum beni ağlatacağını bildiğim şeylerden. sonra çok ağlayınca da başım tutuyor, hiç iflah olmuyorum..kıslarrr ya nerden de okudum gittimde dogum hıkayelerını hıckıra hıskıra aglayasım var ama ısyerındeyım zor tutuyorum kendımııı
öyle valla özgecim.. şaka maka ağustos anneleri geliyor :)ayy kızlar ya ağustos annelerinin topiği açılmış ne güzell biz eskiyoruz yavas yavas......
evet canım ya korkumdan nar yıyemıyorum ben bazen
gercekmıdırkı acaba yaa
anaaam ilk kez duydum bunu ben
ben her sabah nar suyu sıkıyorum kendime
haliyle mıncıklıyıp duruyorum hazırlarken
nolcak şimdi kaydirigubbakcemile3
kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum kıza 8.aya kadar kızı olcağını söylemişler, ve oğlu olmuşşşşakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?