2010 Nisan Anneleri

rüzgaryağmurcuğum bazen öyle oluyo benim akrabalarda iki tane var istanbuldalar ikisinede birine ilk önce kız diğerine erkek demişlerdi sonra ikisinkide değişti 7. ayında ve bebk eşyalarını ona göre almışlardı bile o yüzden bazen öyle oluyomuş ben oyüzden her gitmeme soruyom adam bıktı benden cvb vermekten kesin diyo bana doktordan çıkıyoz ben eşime soruyorum bak kesin dedi demi diye yani ben tam bir komediyim

ay kızlar hepiniz çık iyisiniz sağolun benim bebişim de 16+6 yarın nasipse 17 haftalık olacağız. hepimize Rabbim hayırlı doğımlar ve bize de bebeğimize de sağlık nasip etsin

:) yakınmış günlerimiz.. benim kızım da 17. haftasını bugün doldurdu :)
sağlıkla sıhhatle doğsunlar hepsi inşallah..

kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum kıza 8.aya kadar kızı olcağını söylemişler, ve oğlu olmuşşşşakannehir
ya ben böyle şeyler duyunca çok panik oluyorum yaa
nasıl yanılabilirler bu kadar ??
onca aya kadar??
şimdi ben önümüzdeki ay pespembe bi oda ısmarlicam, sekizinci ayda "ay pardon sizinki erkekmiş" derlerse ne halt yerim yahu ?!
pılı pırtı her şeyi ona göre alınacak..

arkadaşın napıyor şimdi.. ay şaka gibi valla..

heh bilmem valla artık

tövbe tövbeee yaaa bak şimdi nası canım istedi alıcam aksama vallaaa yaaa bananeee

ayy bende soyulmuş hazırı var valla. yakın olaydık da beraber yiyeydik
onca elleyip ayıkladığıma deyseydi bari.

valla öle canım,şok oldum bende. nasıl bir dr anlamadım 8 ayda erkek demiş başka bir doktor. hep kız eşyası almış.

o nasıl şey öyle yaaa. gülsenmi üzülsen mi tövbe tövbe herşeyini ona göre ayarlamıştır da şimdi neyse sağlıklı olsun da gerçi.

tüm herşeyini o son ayda değiştirdik dedi. o da pespembe bir o da hazırlamış düşünün hemen maviye çevirmişler, çevirirkende ya yine kız derlerse diye de düşünmemiş değil. tüm kız eşyaları koli halinde duruyormuş şimdi. ben 18. haftamdayım dedim de bikaç yere daha git yada biraz daha bekle dedi. :1shok:

kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum kıza 8.aya kadar kızı olcağını söylemişler, ve oğlu olmuşşşşakannehir

valla benimde ööle olcak herhalde. herhafta cinsiyeti mi değişir bebeğin ayol? bu büyüyünce de karar veremez şimdi ne cins olduğun al başına aile faciasını:)

allah korusun ademir :) rkek olunca sanki daha kesin belli oluyo bilmem yanılıyomuyum

bugün cuma ben boşum.aslında 2 tane dilekçem var yazacak ama hava kapalı canım hiç istemiyor.süreleride var daha p.tesiyi beklesinler.aslında eve giderdim ama her an adliyeden çağrılabilirim.onun için bürodayım.bari sizin sohbetlere katılayım.çok hoş oluyor.
anne hoşgeldin öncelikle.ticker yapmak için google'den tickerfactory'i aç.ingilizce biliyorsan zaten anlatıyor.bilmiyorsan çevirisini yapı tıkla.ayy bir arkadaş tarif etmişti.önce ben onu bulayım.yada anlatayım olmazsa onu alıntılarım.önce alt cetveli seç.nexti tıkla.sonra bebeğini simgeleyecek nesneyi seç.nexti tıkla.üste bebeğinin muhtemel doğacak olduğu tarihi gir.altta bugünün tarihi var.onu seç.nexti tıkla.çıkan adresten http ile başlayan png ile biten kısmı kopyala.

BENDE İYİYİM CANIM TEŞEKKÜRLER.

Bizimde var muhabbet kuşumuz.Eve her girişimizde ona bakarız.Aileden biri gibi.İsimlerimizi çağırır,canım aşkım benim der.Çok geveze.Allah korusun ona bişey olsa sanırım kızımla ben oturup ağlarız.

hayırlı cumalar canım.Nasılsın?Oğluşunada geçmiş olsun.İnşallah çabuk atlatır.

merhabalar kızlar nasılsınız ben geldim hekese hayırlı cumalar şimdiden
hoşgeldin canımcımm.Hamdolsun seni sormalı?

[ bende küçük elyaf yastıklardan koyuyorum üstte kalan dizimin altına daha rahat oluyor.

selam kızlar nasılsınız?
a.s.hoşgeldin.
merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum
merhaba canım.Hoşgeldin aramıza.

kıslarrr ya nerden de okudum gittimde dogum hıkayelerını hıckıra hıskıra aglayasım var ama ısyerındeyım zor tutuyorum kendımııı
canım bende okuyunca başlıyorum ağlamaya.Ne olacak bizim halimiz.

yok daha neler:))kaydirigubbakcemile3

evet canım ya korkumdan nar yıyemıyorum ben bazen

gercekmıdırkı acaba yaa
Ay bişey olmaz takmayın kafanıza afiyetle yiyin narlarınızı fazla kaçırmayın ama kabızlık yapar:)

ay kızlar hepiniz çık iyisiniz sağolun benim bebişim de 16+6 yarın nasipse 17 haftalık olacağız. hepimize Rabbim hayırlı doğımlar ve bize de bebeğimize de sağlık nasip etsin
Maşallah bebişine canım.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Hadi yaaa.Bizlerde de olur mu acaba?Bana radyologda erkek dedi ama bilemiyorum:))
valla benimde ööle olcak herhalde. herhafta cinsiyeti mi değişir bebeğin ayol? bu büyüyünce de karar veremez şimdi ne cins olduğun al başına aile faciasını:)
kaydirigubbakcemile3delikafadulden

Merhaba kizlar, bu gece çok kötü rüya gördüm yaa. Hayirli diyelimde hayirlisi olsun.
Annemlerdeyim ve bebegimi kaybetmisim. Nasil agliyorum anlatamam. Hiç kira hiçkira. Esimde yanimda oda agliyor. Külotumda 4 tane 3 cm civarinda et parçasi vardi. Ondan bebegim düstû demisim. Hatta esime demisim ki, dôrdüzlerim yok artik (( (oda nerden çiktiysa) bôyle iste, o ara esim uyandirdi beni. Sabah sabah baya etkiledi beni rüya. Bugün çok SIK tansiyonum düstû. Coçuklara zor sofrayi kurdum, okuldan gelince. Isin yoksa simdi postanaye git, bir ton evrak var onlar halledilecek. Bu kadinlarin çilesi bitmiyor yaa

valla benim tanıdığım eski çalıştığım hastanede bir doktor o da 9 ay boyunca kız demiş saolsun pembelerle gelmiş insanlar hastneye dr erkeği vermiş kucaklarına millet sok tabi

canım bu şekilde yapabilirsin ticker.Kolay gelsin.

QUOTE=anneee;10078170]allah korusun ademir :) rkek olunca sanki daha kesin belli oluyo bilmem yanılıyomuyum[/QUOTE]

yav ilk dr. um %80 kız dedi. sonra ayrıntılı usg de başka dr. bu erkek dedi. sonra tekrar aynı dr. galiba kordonu bacağının arasına sıkışmış bilmiyorum dedi, sonra ben zaten cinsiyete hiç bakmıyorum dedi(ultrasona bakan dr. ragyologtu), çıkarkende büyük ihtimalle erkek ama sen bi kendi dr. una sor dedi. velhasıl benim çocuk daha karar veremedi ne olacağına.kaydirigubbakcemile

valla benim tanıdığım eski çalıştığım hastanede bir doktor o da 9 ay boyunca kız demiş saolsun pembelerle gelmiş insanlar hastneye dr erkeği vermiş kucaklarına millet sok tabi

yuhh nasıl oluyo böle şeyler ya. ay ben inanmam öle durumda da ha. karıştırdınız heralde verin kızımı derim çıngar çıkarırım Çok üzgünüm çoook.

merhaba canım.Hayır olsun rüyan.Ölüden diri haber derler güzel haber alacaksın,Hemde bikaç tane.İstirahat et ayaklarını yükselt rahatlatır seni.

yosuncuğum hoşgeldin can9ım

ilaydacığım ölü diri derler evet hayırlısını düşün canım hayırlısı olsun

QUOTE=anneee;10078170]allah korusun ademir :) rkek olunca sanki daha kesin belli oluyo bilmem yanılıyomuyum

yav ilk dr. um %80 kız dedi. sonra ayrıntılı usg de başka dr. bu erkek dedi. sonra tekrar aynı dr. galiba kordonu bacağının arasına sıkışmış bilmiyorum dedi, sonra ben zaten cinsiyete hiç bakmıyorum dedi(ultrasona bakan dr. ragyologtu), çıkarkende büyük ihtimalle erkek ama sen bi kendi dr. una sor dedi. velhasıl benim çocuk daha karar veremedi ne olacağına.kaydirigubbakcemile[/QUOTE]

sağlıklı olsun da o zaman hayırlısı demekten başka çare yok sanırım birkaç hafta daha sabredeceksin kesin büyüyüp görülene kadar. demek benim düşüncem de yanlışmış ben de onu öğrenmiş oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…