ay kızlar hepiniz çık iyisiniz sağolun benim bebişim de 16+6 yarın nasipse 17 haftalık olacağız. hepimize Rabbim hayırlı doğımlar ve bize de bebeğimize de sağlık nasip etsin
ya ben böyle şeyler duyunca çok panik oluyorum yaakızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum kıza 8.aya kadar kızı olcağını söylemişler, ve oğlu olmuşşşşakannehir
heh bilmem valla artık
tövbe tövbeee yaaa bak şimdi nası canım istedi alıcam aksama vallaaa yaaa bananeee
valla öle canım,şok oldum bende. nasıl bir dr anlamadım 8 ayda erkek demiş başka bir doktor. hep kız eşyası almış.
:) yakınmış günlerimiz.. benim kızım da 17. haftasını bugün doldurdu :)
sağlıkla sıhhatle doğsunlar hepsi inşallah..
sağol canım. ikimizin de günlerinşn yakın olması iyi ne güzel en azından benzer şeyleri paylaşırız belki de. ya bu arada bugün sol yumurtalık tarafımda ağrı var anlamadım o kadar da iyi korumaya çalışıyorum özellikle ayaklarımı ama inşallah bebeğimle ilgili sıkıntılı bişey yoktur salı günü gayet iyiydi gerçi allaha şükür
kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum kıza 8.aya kadar kızı olcağını söylemişler, ve oğlu olmuşşşşakannehir
BENDE İYİYİM CANIM TEŞEKKÜRLER.çok sağol canım... diş ağrısı ayrı bir şey hakkaten.
şu uyuşukluğu hepten gitsin ben de bi ağrı kesici alayım diyorum
ayy her hamilelik bi diş götürür derlerdi, ben de "insan dişine dikkat ettikten,düzenli fırçaladıktan sonra, neden götürsün" derdim ama valla yedim lafımı..
tekrarı olmasa bari..
sen nasılsın yosuncum ??
Bizimde var muhabbet kuşumuz.Eve her girişimizde ona bakarız.Aileden biri gibi.İsimlerimizi çağırır,canım aşkım benim der.Çok geveze.Allah korusun ona bişey olsa sanırım kızımla ben oturup ağlarız.tünaydın. doktordaydım yeni geldim. bebeşim için değil, evdeki muhabbet kuşum için veterinere gittim. hasta da garibim. şimdi bit kadar kuş için doktora gitmek komik gelebilir ama sanki onu ööle ilgisiz, çaresiz bırakırsam bebeğimde ööle hiissedermiş gibi geliyooo..
hayırlı cumalar canım.Nasılsın?Oğluşunada geçmiş olsun.İnşallah çabuk atlatır.hayırlı cumalar nisan anneleri nasılsınız bakayım burda hava yağmurlu dün çok güzeldi aslında bugünde güzel yağmur çok güzel yağıyor ama oğlum hasta olmuş nezle sanırım haifif ateş öksürük var ilaç içirdim ama yok kalkamıyo yerinden
biz şimdilik iyiyiz bebişimde ii biraz akşam mide yanması oldu bende biraz kıvrandım şimdi iyiyim az pişmiş haşanmış yumurtaya taktım bugünlerde oda bende mide yanması yapıyor biraz fazla yiyince
ne yapalım bebeğim için katlanacam
hoşgeldin canımcımm.Hamdolsun seni sormalı?merhabalar kızlar nasılsınız ben geldim hekese hayırlı cumalar şimdiden
bende küçük elyaf yastıklardan koyuyorum üstte kalan dizimin altına daha rahat oluyor.kızlar sizdede oluyomu yaa ben artık çok fazla yatamıyorum belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo yaa resmen acıyo yatak bana batıyo sanki o kadar uykum oluyo ama uyuyamıyorum ağrıdan sanırım yastık koyuyolarmış bacak arasına falan ağrı olmasın diye yapan varmı böyle
a.s.hoşgeldin.selam kızlar nasılsınız?
merhaba canım.Hoşgeldin aramıza.merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum
canım bende okuyunca başlıyorum ağlamaya.Ne olacak bizim halimiz.kıslarrr ya nerden de okudum gittimde dogum hıkayelerını hıckıra hıskıra aglayasım var ama ısyerındeyım zor tutuyorum kendımııı
yok daha neler:))kaydirigubbakcemile3ayy kızlar bayıldım gülmekten mart annelerinin sayfasına şöyle göz gezdiriyordum birinin babannesi çok sakız çiğneme çocuk altına çok ypar demiş yaa böyle şeyler varmı harbi banada yok nar yeme çilek elleme ciğer elleme demişlerdi diyolarda neler neler
Ay bişey olmaz takmayın kafanıza afiyetle yiyin narlarınızı fazla kaçırmayın ama kabızlık yapar:)evet canım ya korkumdan nar yıyemıyorum ben bazen
gercekmıdırkı acaba yaa
Maşallah bebişine canım.Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.ay kızlar hepiniz çık iyisiniz sağolun benim bebişim de 16+6 yarın nasipse 17 haftalık olacağız. hepimize Rabbim hayırlı doğımlar ve bize de bebeğimize de sağlık nasip etsin
Hadi yaaa.Bizlerde de olur mu acaba?Bana radyologda erkek dedi ama bilemiyorum:))kızlar şimdi bir arkadaşımla konuştum kıza 8.aya kadar kızı olcağını söylemişler, ve oğlu olmuşşşşakannehir
kaydirigubbakcemile3delikafaduldenvalla benimde ööle olcak herhalde. herhafta cinsiyeti mi değişir bebeğin ayol? bu büyüyünce de karar veremez şimdi ne cins olduğun al başına aile faciasını:)
Kızlar gebelik takvimi nasıl yapılır anlatmaya çalışıcam dinleyin beni , dualarımızla ve güçbirliğimizle başarıcaz inanıyorum haydi bismillah diyoruz başlarken...
Önce şuradan Pregnancy and Due Date Ticker çizelgenin tarih kısmını oluşturacak beğendiğiniz alt yapıyı seçin (1-19 sayılarının üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra NEXT diyin ve çizelgede bebeğinizi temsil edecek nesneyi seçin.(1-10 sayıları üzerine tıklayarak seçenekleri görün beğendiğinizin yanına kutuya tıklayın)
Sonra yine NEXT diyin ve tahmini doğum yapacağınız tarihi girin (due date yazan kısma)
Due Date yazan kısmın altında Today's Date (bugünün tarihi olmalı) yanında da Current Time(şu anki saat olmalı) oradan olması gereken rakamları da seçtiniz miii, tamam
NEXT de yine dedin mi :)
bbCode yazan kutunun içindearasında kalan png formatlı kodu kopyala ve ticker kısmına profilinden yapıştır.
Geçmiş olsun :) Yapıcaaz yapıcaaaz yaptık diye baaaaaaaaaağrıcaaazzz
valla benim tanıdığım eski çalıştığım hastanede bir doktor o da 9 ay boyunca kız demiş saolsun pembelerle gelmiş insanlar hastneye dr erkeği vermiş kucaklarına millet sok tabi
Merhaba kizlar, bu gece çok kötü rüya gördüm yaa. Hayirli diyelimde hayirlisi olsun.
Annemlerdeyim ve bebegimi kaybetmisim. Nasil agliyorum anlatamam. Hiç kira hiçkira. Esimde yanimda oda agliyor. Külotumda 4 tane 3 cm civarinda et parçasi vardi. Ondan bebegim düstû demisim. Hatta esime demisim ki, dôrdüzlerim yok artik(( (oda nerden çiktiysa) bôyle iste, o ara esim uyandirdi beni. Sabah sabah baya etkiledi beni rüya. Bugün çok SIK tansiyonum düstû. Coçuklara zor sofrayi kurdum, okuldan gelince. Isin yoksa simdi postanaye git, bir ton evrak var onlar halledilecek. Bu kadinlarin çilesi bitmiyor yaa
canım bu şekilde yapabilirsin ticker.Kolay gelsin.
QUOTE=anneee;10078170]allah korusun ademir :) rkek olunca sanki daha kesin belli oluyo bilmem yanılıyomuyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?