2010 Nisan Anneleri

sağlıklı olsun da o zaman hayırlısı demekten başka çare yok sanırım birkaç hafta daha sabredeceksin kesin büyüyüp görülene kadar. demek benim düşüncem de yanlışmış ben de onu öğrenmiş oldum[/QUOTE]

bence de. ama artık işin boyutu beni aştı, kayınvalidem, anneannem, teyzeler cübür cemaat herkes %80 kız dedikten sonra başladı haldır haldır örgüye. şimdi de durun diyemiyorum. olsun canım bu devirde erkek adamda giyer pembe...

avukat44 ve yosun çok teşekkürler yardım ve iyi dilekleriniz için. bütün bebeişleri ve annaleri rabbim korusun kollasın inşallah
aminn.İnşallah canım.

yosuncuğum hoşgeldin can9ım

ilaydacığım ölü diri derler evet hayırlısını düşün canım hayırlısı olsun
hoşbuldum zeyracığım.

Insallah canim ya. Bebegimin cinsiyeti kurban bayraminda belli olucak, kiz mi dersin :)))
Allah gönlüne göre versin.Sağlıklı hayırlı olur inşallah bebişin.Gönlündende kız geçiyor ya:)))

çook geçmiş olsun cnımm.. opuyorumnanaktan dikkat et kendine.. bebişine de cnım..
Günaydın güzel nisan annişleri,
Sağlıklı olacak yeğenim,bir daha bu konuyu açmıyorsun canım tamam mı?Bu arada konuştunuzmu yoksa yaramazlık mı yaptınız:))kaydirigubbakcemile3
.
bu konuyu açmıcam zaten cnımm.. hangi konuyu kızz :)))) şaka bi yana az önce sağlık ocağına kantahlil sonuçlarımı almaya gittim.. dr. 3lü yü söyledim... her şeyi bize haber ver demişlerdi.. dr. ben dünden beri çok züldüm fln deyin de ne dedi biliyomusun benim karımın da 1:253 çıkmıştı senin gayet iyi dedi.. önemli olan ikili ve ense kalınlığı dedi.. 3lü test değerleri çok farklı olabildiği için sistemeyeni olarak 4lü testi oyurtmaya çalışıyolarmışş.. sen kendine iyi bakk.. benim oğlum gayet sağlıklı doğdu ve hala da öyle senin bebeğin de çok iyi olucak buna inan sadece dedi doktorum.. amniyo yaptırma bence de gerek yok o riske girme hiç dedi.. şimdi daha rahatım valla.. ebem de ben hiçbir gebeliğimde o testleri yaptırmadım valla dedi.. kötüde çıksa bebeğimden vazgeçmiceğim için canım sıkılmasın dedim dedii.. ve bu konu burda kapanmıştırr.. opuyorumnanaktan
günaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
çok geçmiş olsun cnmm... opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum
canımın içi... iyi olmana çok sevindim.. inşallah bundan sonra herşey çok daha iyi olucakk.. buna inan cnmm... kendinide özletme hıı .. uğra bize dee.. opuyorumnanaktan
Kızlar ben g öbüşümün resmini koyayım düyorum ama utanıyorum.O kadar komacan oldu ki...
koy kız koyy.. amakoymuşsundur zati bu saate kadarr.. kocaman olmalarını istemiyomuyuz zatenn.. zemuszemus
seni unuturmyuz cnmm ...opuyorumnanaktan çok sağol ilgine cnm.. kendimi de bebişi de üzmek yokcnm bundan sonraa...
of of of.. kıyamam cnmm.. çook geçmiş olsun bitanem yaa.. bilirim o derdii.. benim dedaha geçen hafta kırıldıı... hatta dişimin 4 de 3 ü kırıldı bide.. senin muz yerken nasıl kırıldı kızz.. :) hadi ben fındık fıstık yiyodum kaydirigubbakcemile3 neyse diğer bölümü de kırılsa da yapçak bişey yokk.. doğumdan soraaldırırım inş. kökünü de diye düşünüyorum.. sen iyi ki atlatmışsın bakk.. ben haatımda hiç diş çektirmedim.. nasıl yapıcaz bilmiyorumm mafoldumben
öncelikle desteğin için çok sağol cnım opuyorumnanaktan sana da çook geçmiş olsunn.. ayaklarını sıcak tutmaya çalış güzelim.. dikkat et kendine... kaydirigubbakcemile5
merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum
opuyorumnanaktan katılmışsın bilee :))) hoşgeldin aramızaa... sağlıkla doğurursun inş. oğluşunuu (umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) kaydirigubbakcemile5
ayy o sakız muhabbeti bizde de vardırr... hatta az önce annem telefonda bile anladı :) çıkar kız o sakızı ağzından bez yetirtiremeyiz bebeğe dedi kaydirigubbakcemile3 ne alakadır bilemem amaa... nar ve ciğer noluyomuş kii.. ilk duydum bakk akannehir
hayır olsun cnımm.. hayra yor hayırlara karşı çıksın inş.. :Saruboceq:

ilk defa duydum valla. ben şimdilik beşik serme yapılacağını biliyorum. onu da kayınvalideden duydu. biz de yoktur bööle şeyler pek.

Beşik serme nedir?bende yeni duydum bunu?
Kayınvaldem bebeğin hiçbirşeyine karışmıyor.Onlarda adet böyleymiş....Nasıl adetse...Annemle sinirlerimiz bozuldu...Ama yapmaya çalışıyoruz annecimle beraber.Öyle midir kızlar yaaa.Erkek tarafı hiçbirşeye karışmaz mı?

ayşecim.. bizde kırkın çıkınca kırklanmak vardır amanasıl yapılıyo yada sen onu mu kastediyosun bilemicemm.. kırk ölçü su sayılıyo okunuyou hatırlamıyorum.. o suyla birazıyla bebek birazıyla anne yıkanıyodu galibaa.. valla tam kesin bilmiyorum ama bana al bu suyu başından aşağıdök demişlerdi öyle yaptımm.. kızımı nasıl yıkadılar görmedim tabii..

iyiyim ayşecim.. gayett iyiyiz yani.. bebeğim ve benn.. dünden berii kendimi bebeğime yarıcak gıdaları tüketmeye verdim nedense...1 haftadır fln peyniri ağzıma sokasım gelmiyoduu.. dün akşambabamız bi peynir almışş.. bayıldık :))) 1kalıp bitmek üzere :)))))) siz nasılsınız cnım?

Kızlar kırkhamamı hakkında bilginiz var mı?KAyınvaldeler yapacakmıymış?

evet canım bizde var öle bişey ben pek inanmam ama kayınvalidem yapalım dedi oğlumda yaptık kırkı çıktığında kırk delikli bişeyle üzerne su dökülüyor bebeğinide kucağına alıyorsun beraber olmalıymışız peştemali sardım kendime bebeğimi kucağıma aldım doğru banyoya kırkımın çıktığı gün vücüdun kasvetini nazarı falan alıp götürürmüş öle diyor büyüklerimiz ama dediğim gibi bence duadan başka herşey boş ben böle şeylere inanmıyorum yaaa ya hamilelikte işte bunu yemem bunu koklama şunu yap saçını kestirme falan bana saçma geliyor öyle şeyler

kızlarr şimdi arkadaşım aradı 2-3 ark. onda toplanmışlar.. ben sağlık ocağındayken de aramışlar.. gelince gördüm çağrıyı gerçi ama kaale almamıştım pek :))) sizinle muhabbete kalıcam dedim okula kadar ama gidiyim accık diyorumm.. hem biraz değişiklik olurr... sordum aralarında hiç bi çeşit grip olan yokmuş :))) hahaha gerçekten sordum.. napiimm ona göre gitmicektim.. neyse canlarım kendinize ve yeğenlerime iyi bakın.. öpüyorum hepinizii... akşam inş. görüşürüzz...

hani çeyiz sererler ya konu komşu toplanıp bakar, hediyelerini getirir. onun aynısı bebek için yapılırmış. kayınvalidemde bebeğe bohça hazırlıyo. hani çeyiz bohçası gibi. valla bizimki hevesli yapıyo bişeyler. ilk defa duydum kaynana karışmazmış.

Afiyet olsun sizlere canım benim.Bizde iyiiz nasıl olalım.İşe gelip gidiyoruz.Ayy benimde canım peynir çekti şimdi..

çıkıyorsun canım galiba gelince görüşürüz...

aman karışmak istemediğinden öyle diyorlardır canımm.Boşverrr.Bebişin sağlıklı olsunda.

hosgeldin canım afiyet bal şeker olsun yarasın oğluşuna.

öpüldün görüşürüzopuyorumnanaktan

Merhaba nisan anneleri, nasılsınız?
ılkenur geçmiş olsun. Bizimde bir öğrencimizde domuz gribi şüphesi varmış. Ve o öğrenci geçen cuma günü benim hemen yanımda oturuyordu. ıçimi bir korku sapladı aman Allah hepimizi korusun.:Saruboceq:

Ayse_denizy, canım kayınvaliden nereli? Bazı yörelerde bebek eşyaları sadece kız tarafı yapar diye geçer. Bizimde öyle komşularımız vardı. Çok kötü bir durum, bebek için bir zıbın bile almamıştı ve kız tarafı yapar diye bayağı stres yaratmıştı. klava:

Kızlar dün akşam benim bebişim, ben çok ani bir hareket yaptım. Sonra resmen kasıklarıma ağrı girdi. Uzandım ellerim karnımda tabi. Ve benim bebişkom sürekli tekmeledi. Çok ilginçti babası dokunuzca duruyor, ben dokununca başlıyor tekmelemeye. Sanırım anne ne yaptın sen diye bana kızdı. klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…