merhaba canım.Hayır olsun rüyan.Ölüden diri haber derler güzel haber alacaksın,Hemde bikaç tane.İstirahat et ayaklarını yükselt rahatlatır seni.
aminn.İnşallah canım.avukat44 ve yosun çok teşekkürler yardım ve iyi dilekleriniz için. bütün bebeişleri ve annaleri rabbim korusun kollasın inşallah
hoşbuldum zeyracığım.yosuncuğum hoşgeldin can9ım
ilaydacığım ölü diri derler evet hayırlısını düşün canım hayırlısı olsun
Allah gönlüne göre versin.Sağlıklı hayırlı olur inşallah bebişin.Gönlündende kız geçiyor ya:)))Insallah canim ya. Bebegimin cinsiyeti kurban bayraminda belli olucak, kiz mi dersin :)))
Kızlar kırkhamamı hakkında bilginiz var mı?KAyınvaldeler yapacakmıymış?
çook geçmiş olsun cnımm.. opuyorumnanaktan dikkat et kendine.. bebişine de cnım..günaydın kızlarr.. kaç gündür giremiyordum hastaydım ve malesef domuz gribine yakalanmıştım .. aranızda ilk benım sanırım .. lütfen dikkat edın kendınıze .. hep grip olurdum ama bu baska bırseydı ateslerr.. boğaz yanması.. öksürükk fecıydı.. allaha sukur bugun ıyyım ve doktorun dedıgıne gore bırseycıgım kalmadı.. oğlum ve ben tabı ailem ve eşimde sağolsun el birliği ile iyileştimm.. vee doğal yollarla ne bulduysam kullandım içtimm hep yattımm ayrıca morelımde hep ıyıydı..
lutfen kendınıze dıkkat edın elınızden geldıgınce bol bol c vıtamını , zencefıllı bal ve ıhlamur ben bunlarla atlattım.. inşalah ben ılk ve son olurum aranızda...
bu konuyu açmıcam zaten cnımm.. hangi konuyu kızz :)))) şaka bi yana az önce sağlık ocağına kantahlil sonuçlarımı almaya gittim.. dr. 3lü yü söyledim... her şeyi bize haber ver demişlerdi.. dr. ben dünden beri çok züldüm fln deyin de ne dedi biliyomusun benim karımın da 1:253 çıkmıştı senin gayet iyi dedi.. önemli olan ikili ve ense kalınlığı dedi.. 3lü test değerleri çok farklı olabildiği için sistemeyeni olarak 4lü testi oyurtmaya çalışıyolarmışş.. sen kendine iyi bakk.. benim oğlum gayet sağlıklı doğdu ve hala da öyle senin bebeğin de çok iyi olucak buna inan sadece dedi doktorum.. amniyo yaptırma bence de gerek yok o riske girme hiç dedi.. şimdi daha rahatım valla.. ebem de ben hiçbir gebeliğimde o testleri yaptırmadım valla dedi.. kötüde çıksa bebeğimden vazgeçmiceğim için canım sıkılmasın dedim dedii.. ve bu konu burda kapanmıştırr.. opuyorumnanaktanGünaydın güzel nisan annişleri,
Sağlıklı olacak yeğenim,bir daha bu konuyu açmıyorsun canım tamam mı?Bu arada konuştunuzmu yoksa yaramazlık mı yaptınız:))kaydirigubbakcemile3
.
çok geçmiş olsun cnmm... opuyorumnanaktangünaydın kızlar bende 3 gündür yatak döşek griptim ama bugün daha iyiyim ve işe gelebildim ilke nurcum sanada çok geçmiş olsun canım
canımın içi... iyi olmana çok sevindim.. inşallah bundan sonra herşey çok daha iyi olucakk.. buna inan cnmm... kendinide özletme hıı .. uğra bize dee.. opuyorumnanaktangünaydın kızlar nasılsınız
ben artık daha iyiyim bir an önce kendimi toparlamam gerektiğini anladım ve bundan sonra daha da iyi olacağıma inanıyorum
koy kız koyy.. amakoymuşsundur zati bu saate kadarr.. kocaman olmalarını istemiyomuyuz zatenn.. zemuszemusKızlar ben g öbüşümün resmini koyayım düyorum ama utanıyorum.O kadar komacan oldu ki...
seni unuturmyuz cnmm ...opuyorumnanaktan çok sağol ilgine cnm.. kendimi de bebişi de üzmek yokcnm bundan sonraa...teşekkürler kızlar geçen günlere göre çok çok iyiyim hiç birşeyin dünyanın sonu olmadığını bir kez daha anladım allahım böylesini uygun görmüş her şerde bir hayır vardır umarım allah tekrar anne olmayı esirgemez benden
sizlerde kendinize ve bebişlere çok çok iyi bakın hepinizi öpüyorum arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım unutmayın beni haaa
bebegcim en doğru kararı vermişsin zaten en küçük bir sorunu ultrasonda farkediyorlar tatlım bu testler sadece olasılık testleri sakın kafana takma seni de çok öpüyorum üzme bebişi tamam mı
of of of.. kıyamam cnmm.. çook geçmiş olsun bitanem yaa.. bilirim o derdii.. benim dedaha geçen hafta kırıldıı... hatta dişimin 4 de 3 ü kırıldı bide.. senin muz yerken nasıl kırıldı kızz.. :) hadi ben fındık fıstık yiyodum kaydirigubbakcemile3 neyse diğer bölümü de kırılsa da yapçak bişey yokk.. doğumdan soraaldırırım inş. kökünü de diye düşünüyorum.. sen iyi ki atlatmışsın bakk.. ben haatımda hiç diş çektirmedim.. nasıl yapıcaz bilmiyorumm mafoldumbenkızlar günaydın
felaket bir gece geçirdim ben
akşam muz!! yerken çöt dedi dişim kırıldı, hem de ne kırılmak... gece uyuyamadım acısından, sabahı sabah ettim.
saat sekizde dişçinin kapısındaydım, içten çürümüş ve öyle kötü kırılmış ki iflah olacak gibi değilmiş, çektiler parça parça..
çok canım acıdı
şimdi dişimin uyuşukluğu da geçiyor, hepten vuruyor acısı beynime
ayy diş ağrısına boş yere kabir azabı demiyorlar valla. adamın canına okuyor(
öncelikle desteğin için çok sağol cnım opuyorumnanaktan sana da çook geçmiş olsunn.. ayaklarını sıcak tutmaya çalış güzelim.. dikkat et kendine... kaydirigubbakcemile5hayırlı cumalar nisan anneleri.
öncelikle bebegcim en doğru kararı vermişsiniz bence.herşey çok güzel olacak inşallah.
ilke nur'cum geçmiş olsun.bol bol taze meyve ve sebze yemek ve evde dinlenmek en iyi ilaçmış.
Çalışınca ne yazık ki bu çok zor.ama sağlık ve çocuklarımız herşeyden önemli.
nisan 53 hoşgeldin.
ronezans sende hoşgeldin.sanırım aynı ildeyiz.benim pc açık ama vakit buldukça okuyorum.o yüzden cevaplar toplu oluyor kusura bakmayın.
yazgülüm forumda tanışmadık.ama buradaki geçmişi okurken az çok tanıdım seni.çok sevdiğim bir söz vardır''gecenin en karanlık vakti sabahın en yaklaştığı vakittir''bu söz bana hep güç verir.
birde arkadaşlar bende hafif idrar yolları enfeksiyonu çıktı.doktorum tek kullanımlık bir ilaç verdi.ismi monurol.kullanan varmı ?ne kadar sürede sonuç almalıyım acaba?kasık ağrılarım vardı.doktorum idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle olabilir. ama geçmezse mutlaka gel dedi.ama ne kadar sürede geçmesi gerek sormayı unuttum.bilgisi olan yoksa mecburen p.tesi gideceğim doktora.çünkü yürüyemiyorum.bugünlerde karakol adliye arasında mekik dokumam gerek.inanın yampirik yengeçlere döndüm.eşimde her dakika işini bırakıp beni getirip götüremiyor.otobüs minibüs şoförlerle ahbap oldum artık.
birde hangi bitki çayları iyi gelir?(sanırım aramızda bu konuda bir uzman var)
vay destan yazmışım.
opuyorumnanaktan katılmışsın bilee :))) hoşgeldin aramızaa... sağlıkla doğurursun inş. oğluşunuu (umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) kaydirigubbakcemile5merhaba arkadaşlar ben de bu gruba katılmak istiyorum ama nasıl olacağını anlatacak biri var mı? Allah izin verirse ben de 2010 nisan annesi olacağım. yardımlarınızı bekliyorum
ayy o sakız muhabbeti bizde de vardırr... hatta az önce annem telefonda bile anladı :) çıkar kız o sakızı ağzından bez yetirtiremeyiz bebeğe dedi kaydirigubbakcemile3 ne alakadır bilemem amaa... nar ve ciğer noluyomuş kii.. ilk duydum bakk akannehirayy kızlar bayıldım gülmekten mart annelerinin sayfasına şöyle göz gezdiriyordum birinin babannesi çok sakız çiğneme çocuk altına çok ypar demiş yaa böyle şeyler varmı harbi banada yok nar yeme çilek elleme ciğer elleme demişlerdi diyolarda neler neler
hayır olsun cnımm.. hayra yor hayırlara karşı çıksın inş.. :Saruboceq:Merhaba kizlar, bu gece çok kötü rüya gördüm yaa. Hayirli diyelimde hayirlisi olsun.
Annemlerdeyim ve bebegimi kaybetmisim. Nasil agliyorum anlatamam. Hiç kira hiçkira. Esimde yanimda oda agliyor. Külotumda 4 tane 3 cm civarinda et parçasi vardi. Ondan bebegim düstû demisim. Hatta esime demisim ki, dôrdüzlerim yok artik(( (oda nerden çiktiysa) bôyle iste, o ara esim uyandirdi beni. Sabah sabah baya etkiledi beni rüya. Bugün çok SIK tansiyonum düstû. Coçuklara zor sofrayi kurdum, okuldan gelince. Isin yoksa simdi postanaye git, bir ton evrak var onlar halledilecek. Bu kadinlarin çilesi bitmiyor yaa
benim bilgim yok canım.Kızlar kırkhamamı hakkında bilginiz var mı?KAyınvaldeler yapacakmıymış?
ilk defa duydum valla. ben şimdilik beşik serme yapılacağını biliyorum. onu da kayınvalideden duydu. biz de yoktur bööle şeyler pek.
Kızlar kırkhamamı hakkında bilginiz var mı?KAyınvaldeler yapacakmıymış?
Beşik serme nedir?bende yeni duydum bunu?
Kayınvaldem bebeğin hiçbirşeyine karışmıyor.Onlarda adet böyleymiş....Nasıl adetse...Annemle sinirlerimiz bozuldu...Ama yapmaya çalışıyoruz annecimle beraber.Öyle midir kızlar yaaa.Erkek tarafı hiçbirşeye karışmaz mı?
iyiyim ayşecim.. gayett iyiyiz yani.. bebeğim ve benn.. dünden berii kendimi bebeğime yarıcak gıdaları tüketmeye verdim nedense...1 haftadır fln peyniri ağzıma sokasım gelmiyoduu.. dün akşambabamız bi peynir almışş.. bayıldık :))) 1kalıp bitmek üzere :)))))) siz nasılsınız cnım?
aman karışmak istemediğinden öyle diyorlardır canımm.Boşverrr.Bebişin sağlıklı olsunda.Beşik serme nedir?bende yeni duydum bunu?
Kayınvaldem bebeğin hiçbirşeyine karışmıyor.Onlarda adet böyleymiş....Nasıl adetse...Annemle sinirlerimiz bozuldu...Ama yapmaya çalışıyoruz annecimle beraber.Öyle midir kızlar yaaa.Erkek tarafı hiçbirşeye karışmaz mı?
hosgeldin canım afiyet bal şeker olsun yarasın oğluşuna.iyiyim ayşecim.. gayett iyiyiz yani.. bebeğim ve benn.. dünden berii kendimi bebeğime yarıcak gıdaları tüketmeye verdim nedense...1 haftadır fln peyniri ağzıma sokasım gelmiyoduu.. dün akşambabamız bi peynir almışş.. bayıldık :))) 1kalıp bitmek üzere :)))))) siz nasılsınız cnım?
öpüldün görüşürüzopuyorumnanaktankızlarr şimdi arkadaşım aradı 2-3 ark. onda toplanmışlar.. ben sağlık ocağındayken de aramışlar.. gelince gördüm çağrıyı gerçi ama kaale almamıştım pek :))) sizinle muhabbete kalıcam dedim okula kadar ama gidiyim accık diyorumm.. hem biraz değişiklik olurr... sordum aralarında hiç bi çeşit grip olan yokmuş :))) hahaha gerçekten sordum.. napiimm ona göre gitmicektim.. neyse canlarım kendinize ve yeğenlerime iyi bakın.. öpüyorum hepinizii... akşam inş. görüşürüzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?