2010 Nisan Anneleri

Valla direk söyledi.Bizde adet dedi.Kız tarafı yapar herşeyi.Erkek tarı yapmaz dedi.Ne bohçası kız.Hiçbirşey ben seneye kışlık alabilirsem alırım dedi.Mevlüt falan bize yaptırmaya çalışacak ama annem ben yapmayacağım kızım hangisine yetişeyiim durumumuz ortada dedi.Haklı da Olmayıversin Mevlüt.İstiyorsa yapsın kayınvaldem değil mi?

Bebek anne misafirleri erkek tarafı hamama götürürmiş.Kurban kesilirmiş.Yemekler yenilirmiş.Hamamdan sonra eve gidilirmiş mevlüt okunurmuş.Kayınvalde geline altın takarmış....Böyleymişş.Bende bilmiyorum tam.Ama kayınvaldeme sorsam mı ki?Yoksa hiç sormyayaım mı?

İyiyiz canım nasıl olsun..Aynı yani
Valla kayınvaldem urfalı.Ay hakkaten öyle mi yaaa...Aman yaaa...
Aman canım neden ani hareket yaptın.Bebişinin rahatını bozdun o da sana kızdı iştelmaz:yapma annesi bidaha

opuyorumnanaktan katılmışsın bilee :))) hoşgeldin aramızaa... sağlıkla doğurursun inş. oğluşunuu (umarım yanlış hatırlamıyorumdur ) kaydirigubbakcemile5

canım sağol hepimize inşallah doğru hatırlıyosun bu arada :)

ayse_denizycim urfa taraflarını pek bilmem ama bazı yörelerde ne yazıkki o adet var. Kayınvaliden gelenekçi bir yapıya sahipse yapmayabilir canım. klava:

Bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter canım.

Kızlar biz bebişimizle sıcak çikolata istiyoruz. Biz çok obur bir ikili olduk.

tünaydın teyzelerimize,ancak girebildim konu komşu bendeydi kahveye..bir mrh. deyip geçmişi hızla okuyup geliyorz oğluşumla opuyorumnanaktan

bizimki bırak urfayı doğulu bile değil gayet batılı ama sağolsun bırak karışmayı bi arayıpta nasılsın diye sormadı bile 4,5 aydır aman bana uzak olsunda ne hali varsa görsün

Aslında gönlünden gelen toruna elinden geleni yapar. Gelenekler bazen bahane.
Bizim komşumuz beyşehirliydi, inanın zıbın bile almadı ve kız tarafına herşeyi aldırdı. Ama konyada böyle bir adet yok ama beyşehirde varmış. kafamçokkarıştı

Aman kızlar boşverin bebişlerimiz için elimizden gelenin en iyisini yaparız. Belki herşey mükemmel olmaz ama onlar sağlıklı olsun, evimiz huzurlu olsun dünyalara yeter. :Saruboceq:

ya ben bu hiç tepkisi olmayan anneleri anlamıyorum. sonuçta onların çocuklarının bebekleri. gelini sevme, gıcık ol, nefret et ama insan öz torununa nasıl tepkisiz kalıyo. ulen biz milletin çocuğuna bile hediyeler alamk için çarşı pazar gezerken anneannelere, babaannelere bak. hoş benimde kayınpeder kız olcak diye burun üstünden bakıyo ama, kalanlar çalışıyo valla.

Valla sağlıklı olsunda bebişerimiz.Aynen aynen huzur çok önemli.Bozmasınlar bizim psikolojimizi.....

Aynen yaa.Ben eşimin yiğenini oldugunda herşeyi yaptım anlatamam yaaa...Valla sinirlerim bozuluyor geriliyorum.Rabbime havale ediyorum artık

aynı fikirdeyim canım.Tam çıkıyordum yazını görünce tutamadım kendimi.Umurlarında değilki bizim çocuklarımız.Nasıl bu kadar duygusuz olabiliyorlar anlamıyorum

kızlar ben çıkmalıyım.adliyeye gideceğim.size iyi sohbetler.ve iyi tatiller.

evet Malatya:))hava hala yagmurlu,soguk haftasonu evde gecircez desene.ben anamed e gidiyorum,hatta bugün ya da yarın gidicem.sevk aldım bu yagmurda,bakim plesantamız ne durumda..
bugün yogun ve yorucu bi gündü,..bizde hazırlıklar fark etmiyoo annem abimin bebeklerine valizle gitmişti.bebege geline altın takılır bizde.bilzeik vs.ben de yigenlerine künye almıştım...kayınvalidem de kızım ben de örgüye başladım dedi..annem 7 tane yelek yaptı şimdiden, 6 'sı beyaz renk:),battaniyesi,çaput işlerini annem halamla yapacak..bence herkesin gönlünden ne koparsa ama cogu işi anneler teyzeler yapıyoo..

aynı fikirdeyim canım.Tam çıkıyordum yazını görünce tutamadım kendimi.Umurlarında değilki bizim çocuklarımız.Nasıl bu kadar duygusuz olabiliyorlar anlamıyorum

ya yosun ben şu cetvel işini bi türlü halledemedim herşeyi seçtim kopyalıyorum ama sistem yöneticisinden uyarı geliyo uygun değil diye sence neyi yanlış yapıyorum yada eksik

yaaaaaaaa kızlar :gitme: mafoldumben senağlama az önce arkadaşım karnımı severken bana azcık bi yerimin çatlak olduğunu sööleediiii senağlama bi baktım cidden de azcık çatlamışım okadar dikkat ettim kremler yağlar kullandım daha 4 aylık gebeyken şu halime bakın moralim nasıl bozuldu ya :gitme: ben çok zayıftım birden göbeğim bukadar şişince çabuk çatladı dio herkez ben ne yapacam yaa bundan sonrası için mafoldumben mafoldumben

ya yosun ben şu cetvel işini bi türlü halledemedim herşeyi seçtim kopyalıyorum ama sistem yöneticisinden uyarı geliyo uygun değil diye sence neyi yanlış yapıyorum yada eksik

sen eksik yapmıosun tatlım çoğu sitenin url si uymuyo artık bizim siteye ben tickerfaktory den yaptım sende ordan yap bence canım.

kakao yağı beyaz çizgileri kapatıyo diyorlar. ama ruzenin daha ii bilir bi sor gelince

kızlar benim annem çoktaan örmeye başladı da. kayınvalidemle birlikte oturuyoz hele bir 6-7 aylık olsun erken diyo hiç bi işe kalkışmıyo. hatta geçenlerde arkadaşlar cinsiyeti öğrendik diye bi kaç parça hediye getirdi daha erken değil mi dedi insanların yüzüne. biz ufak tefek alıyoz bize de erken diyo. ama öyle karışarak söylenerek değil fikrini söylüyo. zaten çok söylenen karışan bir kaynana değil kendisi. hatta çok şefkatli ilgili ve panik bir kadındır. bebek konusundaki bu sakinliği beni korkutuyo. amannn bana karışmıyo ya o da onun tercihi.
bu arada ben inançlı bir insan değilimdir. o yüzden mevlüt, kırklama falan benim için önemli diil hatta külfet bence. ama eşim istersen tabiki ne gerekiyorsa yaparım. sonuçta ikimizin bebeği benim kadar onunda inanç bakımından hakları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…