yaaaaaaaa kızlar :gitme: mafoldumben senağlama az önce arkadaşım karnımı severken bana azcık bi yerimin çatlak olduğunu sööleediiii senağlama bi baktım cidden de azcık çatlamışım okadar dikkat ettim kremler yağlar kullandım daha 4 aylık gebeyken şu halime bakın moralim nasıl bozuldu ya :gitme: ben çok zayıftım birden göbeğim bukadar şişince çabuk çatladı dio herkez ben ne yapacam yaa bundan sonrası için mafoldumben mafoldumben
kızlar benim annem çoktaan örmeye başladı da. kayınvalidemle birlikte oturuyoz hele bir 6-7 aylık olsun erken diyo hiç bi işe kalkışmıyo. hatta geçenlerde arkadaşlar cinsiyeti öğrendik diye bi kaç parça hediye getirdi daha erken değil mi dedi insanların yüzüne. biz ufak tefek alıyoz bize de erken diyo. ama öyle karışarak söylenerek değil fikrini söylüyo. zaten çok söylenen karışan bir kaynana değil kendisi. hatta çok şefkatli ilgili ve panik bir kadındır. bebek konusundaki bu sakinliği beni korkutuyo. amannn bana karışmıyo ya o da onun tercihi.
bu arada ben inançlı bir insan değilimdir. o yüzden mevlüt, kırklama falan benim için önemli diil hatta külfet bence. ama eşim istersen tabiki ne gerekiyorsa yaparım. sonuçta ikimizin bebeği benim kadar onunda inanç bakımından hakları var.
yaaaaaaaa kızlar :gitme: mafoldumben senağlama az önce arkadaşım karnımı severken bana azcık bi yerimin çatlak olduğunu sööleediiii senağlama bi baktım cidden de azcık çatlamışım okadar dikkat ettim kremler yağlar kullandım daha 4 aylık gebeyken şu halime bakın moralim nasıl bozuldu ya :gitme: ben çok zayıftım birden göbeğim bukadar şişince çabuk çatladı dio herkez ben ne yapacam yaa bundan sonrası için mafoldumben mafoldumben
ya kızlar size bir şey soracam doktoruna soran vardır belki. ben normalde kışın bol bol salep içerim. ama şu hazır toz halinde olanlar var ya tek kullanımlık poşetler. içim marka olan. şimdi canım daha çok istiyor fakat aldım okudum içinde bazı katkı maddeleri var. ee ben salep yapmayı bilmiyom. şimdi ben bunu içebilirmiyim içemezmiyim anlamadım. nette araştırdım salep içilebilir diyor ama bu hazır toz katkılı saleplerden mi bahsediyor bilemiyorum. ne dersiniz bi sakıncası varmıdır?
canım benim yaaa kıyamam sana canım çatlak olayı ırsi diyolar annende olmuşmu canım bende şlu an yok şükürler olsun ama olsada olsun canım hamilelikte yaşıcamız şeylerden bendede aşırı tüğlenme oldu göbek çevremde hormonlardan sanırım:uhm:
benim eşimde aynı ööle. bikaç parça hediye geldi. herifimin her seferinde tepkisi aynı: çocuğa bi şey olsun, ölsün, düşsün ne yapacan o zaman bunları daha erken. 7 yııldır evli olunca herifimdeki hitabet yeteneksizliğini bildiğimden aslında ne demek istediğini anlıyorum.laelaelaelaelae
sen eksik yapmıosun tatlım çoğu sitenin url si uymuyo artık bizim siteye ben tickerfaktory den yaptım sende ordan yap bence canım.
benim eşimde aynı ööle. bikaç parça hediye geldi. herifimin her seferinde tepkisi aynı: çocuğa bi şey olsun, ölsün, düşsün ne yapacan o zaman bunları daha erken. 7 yııldır evli olunca herifimdeki hitabet yeteneksizliğini bildiğimden aslında ne demek istediğini anlıyorum.laelaelaelaelae
şekerim gdo olabilir hazır ürün ya en güzeli pastanelerde içmek ama o da ne kadar güvenilir tartışılır.
mafoldumben annemde hiç çatlak yok canım bende niye var ozaman şimdiiden ırsiyse eğer.ayy ben çok taktım buna.
iyide erken diyenlerin erken doğum diye birşeyden haberleri var mı acaba. annesi erken 7. ayda yapacam dedikçe ben eşime valla erken doğum diye bir şey var ben 7. ayda hazırlığımı tamamlayıp inzivaya çekilmiş olacam diyorumkaydirigubbakcemile3 eşinin söyleyiş tarzı cidden can sıkıcı ama sen anlıyorsan içinden geçeni problem yok tabiiikaydirigubbakcemile3
tatlım okuduğum ve dinlediğim kadarıyla gdo dan kaçış pek mümkün değilmafoldumben kendim yapayım dedim tarif arıyom şimdi. hazır toz salep lazımmış. onun katkısız doğal olduğunu nerden bilecem. offf offff valla bir elimde sigara bir elimde çay-kahve bütün gün ne istersem içtiğim günler çok gerilerde kaldıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnmıniçi doğru diyosn bebişlerimiz ortada kalacak değiller ya,torun onların torunu(ben kendim için konuşuyorm) herkes ne yaparsa kendi şerefine yapar diye bir laf vardır bizde,ben demem şuyumuz eksik buyumuz eksik.kendinin akıl etmesi gerek,bak bizimki istanbulda,daha dünürü olan annemi aryıp da hayırlamadı yanimerhabalar kızlar bişr bakayım dedik kızımla teyzoşları ne yapıyomuş diye sanırım bebk eşyalarından bahsediyorsunuz valla bizim burda hiç öyle bişey yok isteyen istediğini yapıyo anneannesi halası dayısı teyzesi babannesi bence çok saçma yık kız tarafı yaparmış ne demk yaaa o herkesi torunu yeğeni oluyo yeri geldimi ama erkek tarafının daha çok sahipleniyo bile yok bibim torun bizim soyadı gibi gerçi ben rahatım herkes yapıyo bir ben hariç milletten sıra gelmiyo daha görmedim ama sadece anneminkileri biliyorum yapıcaklarını yaptıklarını o kadar ben alırım bebişime kimsecikler yapmasa kzızm ortada kalmaz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?