kıslarrr şeyy bi soruuu ağdaya gidiyomusunuzz bi zararı olurmuuu gitmek ıstıyorumda
kıslarrr şeyy bi soruuu ağdaya gidiyomusunuzz bi zararı olurmuuu gitmek ıstıyorumda
cnmıniçi doğru diyosn bebişlerimiz ortada kalacak değiller ya,torun onların torunu(ben kendim için konuşuyorm) herkes ne yaparsa kendi şerefine yapar diye bir laf vardır bizde,ben demem şuyumuz eksik buyumuz eksik.kendinin akıl etmesi gerek,bak bizimki istanbulda,daha dünürü olan annemi aryıp da hayırlamadı yani( ama sesimi çıkartmıyorm,ne gelinler var ama ben asla yapamıyorm..insan üzülüyor tabii ve ilk torun yani.
cnm giden çok hamile duydum,hijyene dikkat etmelisin,ben de düşünüyorm ama toplayabilirsem kendimi,hiç gitmedim annem gidiyor sağlığı yapmasına elverişli olmaığı için,biraz daha ağırlaşınca hamileliğim kesin gidecem
birperi bir zaraı olmaz git ama yüzüstü yatma sakın gerçi bilirler ama sen yine de temkinli ol temiz olduğuna inandığın bildiğin yere git
valla ben de düşünüyorum ama ben utandığım için gitmiyorum. temiz olduktan sonra bi sorun yok. ben dr.a sordum problem yok dedi.
sagol canım ya gideyim bu aksam ben bi yer var temız
boşver canımcım valla ben takmıyorum bile daha ama gelin bişey yapsaydı olay olurdu bu heryerde öyledir canımcım biz yaparız kuzucuklarımıza canım gerçi benim öyle şu yapılsın bu yapılsın diyede pek derdim yok herşey zamnı gelince yapılır canım ben de öyle düşünüyorum:lepi:
cnm sen gittikden sonra bana özel msj atabilirsin detayları değil tabii ama çekincelerimi gidermen için,hadi kolay gelsin :lepi:
tarhancığım bence içebilirsin çok canın çekdiyse canımcım ona kaldıysa bilmeden neler yiyoruz canımcım bebişinin canı çekmiştir belki kız
ahhh ahhh valla beni hiçbirşey o kadar zorlamadı. topu topu 2 yıldır içiyodum ama tiksinme bulantı da olmayınca çok zor oldu. bir ortamda yüz bulup şımarıp yakıveriyom eşim çok kızıyomafoldumbensorma tarhancm bian ben de o arkadaşlarımla keyifli dakikaları hatırladm.şimdi onlar da benim korkumdan yanımda bile tüttüremiyolar kızıyom vallaklava:
gelincik ilk önce çok teşekkür ederim sonra da teesüf ederim yani aşkolsun o güzel mutluluk için değmez mi allah aşkına boşver. bak kendin söylüyosun ben çok zayıftım diye acık da nazar değmesin diye 1-2 tane çatlağın olsun nolcak ki. bebeğin sağlıklı olsun ve doğsun da boşver bakmayıver. ne kadar rahat konuşuyosun dediğini duyar gibiyim evet çünkü ben hiç bir zaman çok zayıf olmadım ama hiç de mutsuz olmadım gebe kaldığım zaman da dahil hala üstüne alacağım kiloları düşünmüyorum oğluşumun canı sağolsun annesi böyle daha mutlu olur diyorum. sen de öyle yap. :)
birpericim ben 3.aylık olduğumdan beri gidiyorum ağdaya. bişi olmaz git kesinlikle doğum içinde rahatlık olur.
canım dedigim gibi yaptıysan uyarı gelmemesi lazım.ya yosun ben şu cetvel işini bi türlü halledemedim herşeyi seçtim kopyalıyorum ama sistem yöneticisinden uyarı geliyo uygun değil diyesence neyi yanlış yapıyorum yada eksik
Gelincik ne yaparsan yap çatlayacaksa önüne geçemiyorsun.Napalım bebişler için herşeye deger.yaaaaaaaa kızlar :gitme: mafoldumben senağlama az önce arkadaşım karnımı severken bana azcık bi yerimin çatlak olduğunu sööleediiii senağlama bi baktım cidden de azcık çatlamışım okadar dikkat ettim kremler yağlar kullandım daha 4 aylık gebeyken şu halime bakın moralim nasıl bozuldu ya :gitme: ben çok zayıftım birden göbeğim bukadar şişince çabuk çatladı dio herkez ben ne yapacam yaa bundan sonrası için mafoldumben mafoldumben
oh be niyahet biri bana destek çıktı ya zaten çok severim 2 gündür içsem içmesem diye delirdim içim dimi saol tatlımkaydirigubbakcemile3
ahhh ahhh valla beni hiçbirşey o kadar zorlamadı. topu topu 2 yıldır içiyodum ama tiksinme bulantı da olmayınca çok zor oldu. bir ortamda yüz bulup şımarıp yakıveriyom eşim çok kızıyomafoldumben
tarhancığım iç ama azcık içip at lütfen olur mu:)
bende yarın gitmeyi düşünüyorum canım. bu zamana kadar ilk 3 ay geçsin risk olmasın diye gitmedim. ama artık gidecem mecbur ben kendim yapamam normalde de gittiğim bir yer var oraya gitcem yinekaydirigubbakcemile2
ay içimi ferahlattın tatlım senin tatlı dilini yerim ben :1hug: varsın oğluma da feda olsun hihoyyyt
rica ederim canım şimdi daha mutlusun demi :) ne zaman canın sıkılırsa elimden geleni yaparım özellikle de kilo konusunda süper moral veririm ne zaman istersen gelincik
tşkler tatlım kilo konusunda takıntım yok allahtan 9 kilo aldım ama hiç umrumda deil biraz hızlı gidiom galiba doktorumda öle söledi ilerde kapını çalarım artık moral için :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?