2010 Nisan Anneleri

kıslarrr şeyy bi soruuu ağdaya gidiyomusunuzz bi zararı olurmuuu gitmek ıstıyorumda

cnm giden çok hamile duydum,hijyene dikkat etmelisin,ben de düşünüyorm ama toplayabilirsem kendimi,hiç gitmedim annem gidiyor sağlığı yapmasına elverişli olmaığı için,biraz daha ağırlaşınca hamileliğim kesin gidecem

1 misafirimiz var dışardan lülülülülülü ,yazdıklarımız okurken ne diyo acaba içinden :roflol:

boşver canımcım valla ben takmıyorum bile daha ama gelin bişey yapsaydı olay olurdu bu heryerde öyledir canımcım biz yaparız kuzucuklarımıza canım gerçi benim öyle şu yapılsın bu yapılsın diyede pek derdim yok herşey zamnı gelince yapılır canım ben de öyle düşünüyorum:lepi:

sagol canım ya gideyim bu aksam ben bi yer var temız

bırakın kıslarr yaaa herbişeylerını almasını bılırız bız kuzularımızın ..takmayın kafanıza..alırlarsada ılgılenırlersede onların şerefi

birpericim ben 3.aylık olduğumdan beri gidiyorum ağdaya. bişi olmaz git kesinlikle doğum içinde rahatlık olur.

tarhancığım bence içebilirsin çok canın çekdiyse canımcım ona kaldıysa bilmeden neler yiyoruz canımcım bebişinin canı çekmiştir belki kız

oh be niyahet biri bana destek çıktı ya zaten çok severim 2 gündür içsem içmesem diye delirdim içim dimi saol tatlımkaydirigubbakcemile3

sorma tarhancm bian ben de o arkadaşlarımla keyifli dakikaları hatırladm.şimdi onlar da benim korkumdan yanımda bile tüttüremiyolar kızıyom vallaklava:
ahhh ahhh valla beni hiçbirşey o kadar zorlamadı. topu topu 2 yıldır içiyodum ama tiksinme bulantı da olmayınca çok zor oldu. bir ortamda yüz bulup şımarıp yakıveriyom eşim çok kızıyomafoldumben

kıslarrr şeyy bi soruuu ağdaya gidiyomusunuzz bi zararı olurmuuu gitmek ıstıyorumda

bende yarın gitmeyi düşünüyorum canım. bu zamana kadar ilk 3 ay geçsin risk olmasın diye gitmedim. ama artık gidecem mecbur ben kendim yapamam normalde de gittiğim bir yer var oraya gitcem yinekaydirigubbakcemile2

ay içimi ferahlattın tatlım senin tatlı dilini yerim ben :1hug: varsın oğluma da feda olsun hihoyyyt

ya yosun ben şu cetvel işini bi türlü halledemedim herşeyi seçtim kopyalıyorum ama sistem yöneticisinden uyarı geliyo uygun değil diye sence neyi yanlış yapıyorum yada eksik
canım dedigim gibi yaptıysan uyarı gelmemesi lazım.

Gelincik ne yaparsan yap çatlayacaksa önüne geçemiyorsun.Napalım bebişler için herşeye deger.

bende utandığımdan gitmedim şimdiye kadar ama ne yaparım bundan sonra bilemiyorum.

ay içimi ferahlattın tatlım senin tatlı dilini yerim ben :1hug: varsın oğluma da feda olsun hihoyyyt

rica ederim canım şimdi daha mutlusun demi :) ne zaman canın sıkılırsa elimden geleni yaparım özellikle de kilo konusunda süper moral veririm ne zaman istersen gelincik

rica ederim canım şimdi daha mutlusun demi :) ne zaman canın sıkılırsa elimden geleni yaparım özellikle de kilo konusunda süper moral veririm ne zaman istersen gelincik

tşkler tatlım kilo konusunda takıntım yok allahtan 9 kilo aldım ama hiç umrumda deil biraz hızlı gidiom galiba doktorumda öle söledi ilerde kapını çalarım artık moral için :roflol:

tşkler tatlım kilo konusunda takıntım yok allahtan 9 kilo aldım ama hiç umrumda deil biraz hızlı gidiom galiba doktorumda öle söledi ilerde kapını çalarım artık moral için :roflol:

ne zaman istersen tatlım ama bebğin yeterli kiloyu alıyosa ve senin sağlığın sıkıntıya girmiyosa boşver insanlar 30 kilo alıyo. boşveeeeeeeer

cnm sen kafanı takma ben 12 kılo aldım.bu arad mrb kızlar.1 haftadır yokum gecmıse bı goz attım ılke nur da h1n1 gecırmıs.bende ondan korkuyorum.okulda cocuklar hep hasta ve bugun cevremızdekı 2 okul kapandı sanırım grıp goruldu.gunlerdır bas agrım var sebebını bı turlu anlamadım.arasıra bogaz.neyse bugun nıraz daha ıyım.osledık sızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…