maşallah canımm.Bebişinde güzeldir gelişimi muhtemelen.tşkler tatlım kilo konusunda takıntım yok allahtan 9 kilo aldım ama hiç umrumda deil biraz hızlı gidiom galiba doktorumda öle söledi ilerde kapını çalarım artık moral için :roflol:
cnm sen kafanı takma ben 12 kılo aldım.bu arad mrb kızlar.1 haftadır yokum gecmıse bı goz attım ılke nur da h1n1 gecırmıs.bende ondan korkuyorum.okulda cocuklar hep hasta ve bugun cevremızdekı 2 okul kapandı sanırım grıp goruldu.gunlerdır bas agrım var sebebını bı turlu anlamadım.arasıra bogaz.neyse bugun nıraz daha ıyım.osledık sızı.
yenı katılan arkadaslar var hos geldınızzzzzz annecıkler.
kızlar yaa son bi haftadır sabahları hiç birşey yiyemiyorum.bulantı desem değil ama karın ağrım oluyor.ilk yemeğimi yemem 2-3'ü buluyor.bebişler aç kalıcak( aynı durumda olan var mı?ya da tavsiyesi olan?akannehir
ya kızlar size bir şey soracam doktoruna soran vardır belki. ben normalde kışın bol bol salep içerim. ama şu hazır toz halinde olanlar var ya tek kullanımlık poşetler. içim marka olan. şimdi canım daha çok istiyor fakat aldım okudum içinde bazı katkı maddeleri var. ee ben salep yapmayı bilmiyom. şimdi ben bunu içebilirmiyim içemezmiyim anlamadım. nette araştırdım salep içilebilir diyor ama bu hazır toz katkılı saleplerden mi bahsediyor bilemiyorum. ne dersiniz bi sakıncası varmıdır?
canım sahlep çok faydalı,içebilirsin katkısız saf olanları var ve çay kaşığının ucuyla atınca tozu bir bardak süte yetiyo...
sahlep saf satılıyo aktarlarda ama çok pahalı kilosu 300.00 lira
ayy aklıma geldi bu akşam yapayım bari....
kilo alımın nasıl canım.doktor ne diyor?
yap tabii yap saf salep nasıl olsa dükkandan:))afiyet olsun şaka bi yana.
şimdi almaya başladıysan sorun olmaz aslında çok kaybettiğin zaman keşke doktorun serumla destekleseydi seni.Normal cnm.Birşey demedi.3 saatte bi yemek yememi söylemişti.Doyduğumu hissettiğim an kalkacakmışım ama 3 saat sonra tekrar yiyecekmişim.Bu şikayet dr.dan sonra başladı.Aramak istemedim size bi sorayım dedim.87 ile hamile kaldım 3 haftada 77'e indim.Şimdi 83 kilom.18+4 deyim
hosgeldin olabilir bebişinin hareketleri.merhaba 2010 nisan anneleri bişeyler hissediyorum bebek hareketleri olabilirmi hissedilirmi 18.haftalarda günde3-4 kez oluyor
tskl canım.Ya kısmet inşallah birgün oda olur.sekercim gelin hep birlikte içellim,feda olsun benim nisan annelerime hatda bigün buluşup sahlep içelim bol tarçınlı .....cokacimcoook
şimdi almaya başladıysan sorun olmaz aslında çok kaybettiğin zaman keşke doktorun serumla destekleseydi seni.
hosgeldin olabilir bebişinin hareketleri.
tskl canım.Ya kısmet inşallah birgün oda olur.
ya kızlar doğurmadan görüşsek yaww......
ya neden biz görüşemiyoruz ,buluşamıyoruz,konuşamıyoruz....
ay çok duygulandım valla....
ağliyciiimm:.....:gitme:
kk da herkez görüşüyo.....,
nese ben gene taktım bşiye ,buna sarmıyım.....
doğurunca görüşürük ne yapalım ama ben size sahlep yaparım valla......
kızlar yeni arkadaşımızmı katıldı aramıza....
ben bir iki saat yoktum yaw....seyma88 hoşgeldin canım....senin beşiz mi bebişlerin benim gözlermi bu saatden sonra yanlış okuyo yoksam....
canım tüp bebkmi seninkisi.Beşizlerin hepsi duruyormu redüksiyon yapıldı mı?İçtiğim suyu dahi çıkarıyordum ilk zmnlar.Beşiz olduğu için bulantım 5 katıydı.2-3 defa hastaneye kaldırıldım serum vs verildi ztn.Şimdi geçti çok şükür.Ama bu aralar bi anormallik var sanki.Sabahları uyanamıyorum bütün gün uyumak istiyorum.Yemek yemek istemiyorum vs vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?