2010 Nisan Anneleri

Kızlar yaa son bi haftadır sabahları hiç birşey yiyemiyorum.Bulantı desem değil ama karın ağrım oluyor.ılk yemeğimi yemem 2-3'ü buluyor.Bebişler aç kalıcak ( Aynı durumda olan var mı?Ya da tavsiyesi olan?akannehir

tşkler tatlım kilo konusunda takıntım yok allahtan 9 kilo aldım ama hiç umrumda deil biraz hızlı gidiom galiba doktorumda öle söledi ilerde kapını çalarım artık moral için :roflol:
maşallah canımm.Bebişinde güzeldir gelişimi muhtemelen.

sanada maşallah hayat.GEÇMİŞ OLSUN CANIM.ÇEVRENDE GÖRÜLDÜYSE BİRAZ DAHA DİKKAT EDERSEN İYİ OLUR.mASKEYLE FALAN DOLAŞ DIŞARIYA ÇIKARSAN

kilo alımın nasıl canım.doktor ne diyor?

canım sahlep çok faydalı,içebilirsin katkısız saf olanları var ve çay kaşığının ucuyla atınca tozu bir bardak süte yetiyo...
sahlep saf satılıyo aktarlarda ama çok pahalı kilosu 300.00 lira
ayy aklıma geldi bu akşam yapayım bari....

yap tabii yap saf salep nasıl olsa dükkandan:))afiyet olsun şaka bi yana.

kilo alımın nasıl canım.doktor ne diyor?

Normal cnm.Birşey demedi.3 saatte bi yemek yememi söylemişti.Doyduğumu hissettiğim an kalkacakmışım ama 3 saat sonra tekrar yiyecekmişim.Bu şikayet dr.dan sonra başladı.Aramak istemedim size bi sorayım dedim.87 ile hamile kaldım 3 haftada 77'e indim.Şimdi 83 kilom.18+4 deyim

şimdi almaya başladıysan sorun olmaz aslında çok kaybettiğin zaman keşke doktorun serumla destekleseydi seni.
merhaba 2010 nisan anneleri bişeyler hissediyorum bebek hareketleri olabilirmi hissedilirmi 18.haftalarda günde3-4 kez oluyor
hosgeldin olabilir bebişinin hareketleri.

sekercim gelin hep birlikte içellim,feda olsun benim nisan annelerime hatda bigün buluşup sahlep içelim bol tarçınlı .....cokacimcoook
tskl canım.Ya kısmet inşallah birgün oda olur.

şimdi almaya başladıysan sorun olmaz aslında çok kaybettiğin zaman keşke doktorun serumla destekleseydi seni.

hosgeldin olabilir bebişinin hareketleri.

tskl canım.Ya kısmet inşallah birgün oda olur.

İçtiğim suyu dahi çıkarıyordum ilk zmnlar.Beşiz olduğu için bulantım 5 katıydı.2-3 defa hastaneye kaldırıldım serum vs verildi ztn.Şimdi geçti çok şükür.Ama bu aralar bi anormallik var sanki.Sabahları uyanamıyorum bütün gün uyumak istiyorum.Yemek yemek istemiyorum vs vs

ya kızlar doğurmadan görüşsek yaww......
ya neden biz görüşemiyoruz ,buluşamıyoruz,konuşamıyoruz....
ay çok duygulandım valla....
ağliyciiimm:.....:gitme:
kk da herkez görüşüyo.....,
nese ben gene taktım bşiye ,buna sarmıyım.....
doğurunca görüşürük ne yapalım ama ben size sahlep yaparım valla......

kızlar yeni arkadaşımızmı katıldı aramıza....
ben bir iki saat yoktum yaw....seyma88 hoşgeldin canım....senin beşiz mi bebişlerin benim gözlermi bu saatden sonra yanlış okuyo yoksam....

Yahu ruzenin sahlep diye diye canımı çektirdin yahu evde yok dışarıya da çıkamam şimdi akşamı beklicem üüü :sinifsinif:
Evt bizde görüşelim vereliniortak bazı arkadaşlar doğumdan sonra da buluşmuşlar bebişleriyle felan sıralamışlar çocukları yan yana resim çekmişler.Bizde yapalım bence çok hoş.Hem birbirimize destek olmuş oluruz :1hug:

Son düzenleme:
kızlar yeni arkadaşımızmı katıldı aramıza....
ben bir iki saat yoktum yaw....seyma88 hoşgeldin canım....senin beşiz mi bebişlerin benim gözlermi bu saatden sonra yanlış okuyo yoksam....

Hoşbuldum cnm.Daha önce katılmıştım da rahatsızlık felan olunca uzun bi süre giremedim.Yeni katıldım say gamyoncuiremsu
Beşizlerdi ama redüksiyon yapıldı cnm ikizlerim var şu an

canım tüp bebkmi seninkisi.Beşizlerin hepsi duruyormu redüksiyon yapıldı mı?

SELAM KIZLAR BEN GELDıM...yeni gelen arkadaşlar var hoşgeldiniz hepiniz...
ayy nette çok güzel şeyler gördüm ekleyim şimdide herkezin içi açılsın:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…