2010 Nisan Anneleri

geçmiş olsun canım.Ayaklarının altına tabure gibi bişey yaptırsan seni rahatlatır biraz.

nerdeee güzelimmmmm nerdeeee izin alacak kimsede yok bugün burda mecbur saat 1 e kadar sabredıcem unutmaya calısıyorum biraz yazarak
(((((((

canım masan ve işin müsaitse ayaklarının altına yüksek birşey koy otururken..benim ilk zamanlarımda başlamıştı şişmeye öyle önlem almıştım...ara arada yere indir..

kızlar turboyamı bağladınız çalışanlar size nasıl yetişecek yaaaa konuya vakıf olamıyoruz::)))
iki dakka çay içim dedim offf olmuşsunuz gene
benim oğlum bugün uyandığımdan beri tepiniyor teyzeleri kıpır kıpır
çoşduk anlıcanız gülüp duruyorum millet bana bakıyor sonra herkes sıraya geçiyor
karnıma ellerini koyuyorlar ama onlara kıpırdamıyor ::)))

: :))))Artık normal nazcım.Hiç durmaz tepinir.

maşallah canım benım valla ben anlayamıyorum daha nası bısey allahaskına hareketı demem ıcın ne olması lazım ne hıssetmem lazım

merhaba bende bugün uyku modundan çıkamadım yaaa.. ahhh bi uyusam sanki bütün gün kalkmam. dükkana gitmedim. evde üşüyüp oturuyorum. diğer odada iki tane usta var. onlar varkende yatamam ki. evin herbir köşesinde toz var. offf offf. gitsinler bugünde kadını beklemeden apıcam temizliğimin bir kısmını çok sıkıldım yaaaa.... Bu arada aralıkta doğum yapacak arkadaşım için dün kapı süsü malzemelerini aldım hepsi toplam tülüyle birlikte 35 tl tuttu. Hazırlar çok pahalı kızlar bilginize..

maşallah canım benım valla ben anlayamıyorum daha nası bısey allahaskına hareketı demem ıcın ne olması lazım ne hıssetmem lazım

Benim hissettiğim kasıklarımda içimde ufak balon patlaması gibiydi canım , siz nasıl hissettiniz kızlar ilk hareketi tarifi gerçekten zor ama.

Çok güzel tarif ettin esroscum :) Ben kahvaltı etmeye gidiyorum , sonra görüşürüz.. hepinizi öperim kızlar.

offff canım benım yaa senın dahada zor...allah kısmet ederse bırazdaha ilerlediğinde cumartesılerı gelmesek ne ıyı olur dımı..öle bi imkan verılse bıze

aahhh ahhh eski günlerim geldi aklıma...bende saat 6 ya kadar çalışıyordum...en çok ta c.tesi günü çalışmayanları düşündükçe sinir olurdum...herkezin p.tesi sendromu vardır benim c.tesi sendromum vardı...

ama yinede çalışmak evde oturmaktan daha güzel.....bunu sizi teselli için söylemiyorum....

merhaba nazlı.Hoşgeldin.İyi uygun olmuş kapı süsünün fiyatı.Bu arada aşı yerin nasıl oldu?

canım nasıl anlatimki böle sanki karnına bi parmak dokunuyor kaçıyor
bazen kuvvetli oluyor bazen zayıf az kaldı 1 hafta sonra hissedersin ama
dikkat et oturunca ve yatınca daha çok oynuyor:kedi:

işte onla uğraşıyorum zorla biraz kahvaltı yaptırdım ama hasta yaa ilaç içtimi etkisi ile kalkıyor ama bi kaç saat sonra tekrar ateşi yükseliyor adananın havasını bilirsin bi sıcak bi soğuk ne giyeceğini şaşırıyor insan hemende hastalanıyor zaten dün çoook yağmurluydu bugüse bahar havası gibi güneş var çok güzel bugün dün klima yaklmıştık bugün ise sıcak açmaya gerek yok bu nedenle hep hasta oluyoruz yaa alışamadım daha

Doğrudur.Adananın havasına güven olmaz.Günlük güneşlikken bir saat sonra sağanak yağmur başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…